PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177165
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Gubernator

ocenił(a) serial na 8

Czy według was Gubernator zniszczył więzienie tylko dlatego, by zemścić się na Ricku czy może chciał pomóc ludziom? I czy pokochał Megan i jej matkę? I czy jego zachowanie wynikało z charakteru czy może z choroby psychicznej? Konkretniej chodzi mi np o to, gdy pozabijał wszystkich po pierwszym wypadzie do więzienia, albo gdy tak szybko dobił Megan (jakby to było takie normalne), albo co zrobił Hershelowi?

rafal_skoneczny

Gubernator był pokręcony XD. Gubernator chciał nie tyle się zemścić na Ricku, co całkowicie go usunąć i zawładnąć więzieniem tzn wcześniej mówił, że więzienie to dobra miejscówka na osiedlenie się i jak Merl był jeszcze z nim to Gubernator wyjawił, iż wcześniej miał plany przejęcia tego otóż więzienia, lecz Merl uznał, że to jest nie wykonalne. Co do Megan i matki to myślę, że Megan zastąpiła mu po prostu córkę, a jej matka żonę. Brakowało mu jego rodziny, on wciąż obwiniał się o to, że to przez niego ich już nie ma. Mówił o tym Andrei, że gdyby był taki od początku to oni żyliby dalej. Nie był chory tylko miał pewne zaburzenia. Nie lubiłam go, ale jest mi go szkoda.

ocenił(a) serial na 8
Goja_2

Szkoda ci go? Po tym co zrobił Andrei, Miltonowi, Merlowi, Hershelowi, Martinezowi i wielu innym?

rafal_skoneczny

Tak szkoda. Głównie tego, że takim się stał, bo wcześniej był inny.

użytkownik usunięty
rafal_skoneczny

Gdyby ktoś włamał ci się do domu, zabił córkę i pozbawił cię oka ?

użytkownik usunięty

też byś się tak zachowywał.

Zabiła tą córkę, bo to, że on ją trzymał przy życiu było chore. Jestem dziewczyną, ale nic nie szkodzi. Michonne pozbawiła go oka w akcie zemsty, bo Gubernator posłał Merla by ją zabił.

Goja_2

Myślałam, że zwrot "zachowywał" odnosił się do mnie, nie zauważyłam wypowiedzi Rafała, powinnam nosić okulary, bo coraz gorzej ze mną. Heh to przez ciągłe wpatrywanie się w TWD.

użytkownik usunięty
Goja_2

Masz rację.

ocenił(a) serial na 8

Jego córka już nie żyła.

użytkownik usunięty
rafal_skoneczny

W każdym sensie zrobiła to z zimną krwią.