PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177555
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Moim zdaniem powinno to być całe 17 końcowych minut ostatniego odcinka piątego sezony (moment, w którym Rick zauważa, że brama jest otwarta).

ocenił(a) serial na 3
Shiloh

wtff

ocenił(a) serial na 4
mateuszz27

Dokładnie tak, może tylko pomijając scenę z Michonne biorącą miecz i ujęcie samochodu z napisem "Wolves Not Far". Byłby to ciekawy wstęp. Znakomitą kontynuacją tej sekwencji byłaby dalszy ciąg ponownego spotkania Ricka z Morganem.

ocenił(a) serial na 3
Shiloh

a mnie nurtuje pewna inna rzecz. patrząc na to jak wygląda trailer sezonu, to wszystkie te sceny są wzięte z 1-3 odcinka, no może ze 2,3 sceny z odc np. 5,6 (tak jak to było w przpadku sezonu nr.5). Domyślam się , że zaczna z grubej rury czyli the wolves, których zlikwidują pewnie juz w 1 odcinku. Dalej mamy scene hordy, siostra Tyrriesa i jej przyszły chłopak spoglądają w nocy na horde ( pewnie scena z dodarciem jakoś do wierzy kościoła), a więc odcinek 2 lub 3. Biorac pod uwagę trailer walka z zombiakami powinna nastąpić już w 3 lub 4 odcinku. Chodzi mi tutaj o to co twórcy chcą pokażać w midseason! przecież muszą zakończyć boom. Wszczesniej myśałem ze będzie to horda zombii, ale patrząc na trailer będzie to co innego. No jestem ciekawy ;p co do zakończenia sezonu 6 to chyba nikt nie ma wątpliwości co to będzie :D

ocenił(a) serial na 8
mateuszz27

Ja mam wątpliwości co do końca sezonu. Oświeć mnie :D

ocenił(a) serial na 3
CastielQQ

negan, negan, negan :))

mateuszz27

Niestety znowu się rozczarujesz. Wilki są prowadzeni aż do półfinału, a na finał wejdzie Hiltop, które obecnie jest na wstępnych etapach budowy. Także do Negana jeszcze długa droga.

ocenił(a) serial na 3
kamil10025

jak wilki mogą być prowadzenie az do półfinału skorooo akcja będzie sie toczyć wokół hordy zombii w pierwszych odcinkach ! wilki out w 1 odcinku. Co do hiltop tak możesz mieć racje, ale skąd info na finał ? jak hiltop wprowadzą w np. 14 odc to bardzo dobra wiadomość i negana widzimy jak nic.

mateuszz27

Jestem na bieżąco ze spoilerami dotyczącymi szóstego sezonu i wierz mi , konflikt z wilkami będzie prowadzony aż do półfinału. Aktor którego widzieliśmy w Conquer, kręci właśnie swoje sekwencje w Aleksandrii. Dodatkowo, plotkuje się że akcja nadchodzącego sezonu, a przynajmniej jego półsezonu będzie pomieszana chronologicznie stąd obecność The Wolves w półfinale. Co do Hiltop to nawet jeżeli będzie wprowadzone w 14 epizodzie to raptem dwa kolejne odcinki to zdecydowanie mało na to aby zaprezentować całą lokację i jej problematykę, a jest bardziej niż pewne że Gimple zdecyduje się bardziej rozbudować ten element w stosunku do komiksu.

ocenił(a) serial na 3
kamil10025

niech oni juz tak nie kombinują z tymi wilkami ;p ot kolejna grupa, która prawdopodobnie ginie wcześniej zabijając jednego z ludzi Ricka. Po co tam ich rozpisywac, niech podają konkrety a nie : D

mateuszz27

Gimple się nie spieszy jeśli chodzi o akcję serialową więc nie dziwię się, że przeciąga wszystko jak może. Obecnie pojawiło się tyle nowości, że wielkim zaskoczeniem nie byłoby gdyby Negan pojawił się dopiero w drugiej połowie sezonu siódmego lub nawet pod sam jego koniec. Poza tym, ostatnia wypowiedź Kevina Duranda tylko utwierdza w przekonaniu, że żaden kasting na Negana nie miał jeszcze miejsca i w najbliższym czasie też się pewnie nie odbędzie. Aktorowi mimo tego, że był wymieniany jako kandydat nawet nie zaoferowano roli.

ocenił(a) serial na 10
Shiloh

Teaser trwający...17 minut? FTW?