Dasz radę :D Moim sposobem na oczekiwanie jest oglądanie innego serialu ;) Dokładnie to dr.House'a sezon 8 właśnie zaczynam. Pozdrawiam
a pamietam jak dokladnie 3 miesiace temu wyemitowali ostatni odcinek... boze jak ten czas leci D:
No ale trzeba przyznać,że po 7 odcinku człowiek aż cały "chodził" z faktu,że tyle trzeba czekać na kolejny... Ale już niedługo!!! ;)
aaaaa nie wytrzymam , juz tylko 13 dni i znowu, co poniedzialek nowe odcinki ;-)
Jeszcze trochę i wprowadzą ACTA i będziecie musieli wykupić HBO i czekać na emisję naszego ulubionego serialu;/
Trzeba liczyć,że nie wejdzie w życie to pie.dolone Acta ;/// To będzie upadek internetu ... ;/ Już mamy 3 wojnę światową-wojnę o internet...
ACTA podpisali ale i tak mamy oko 3/4 roku do wejścia w życie więc nie ma się co martwić. Jak się zaczną internauci burzyć w każdym kraju to za Chiny to się nie utrzyma. A nawet jakby to Polak potrafi i jakoś obejście zrobi. A wracając do serialu. Też już się doczekać nie mogę i szukam wiecznie jakiegoś nowego info. Mam nadzieję że poziom jaki ustanowili po ostatnim odcinku nadal będzie taki sam.
W takim razie przyznaje się do pomyłki - myślałem że na HBO a to dlatego że wszystkie odcinki i tak oglądam przez internet. Mam nadzieję że wyciągną wnioski z tego że przez drugi sezon odeszło sporo zainteresowanych - to ma być film o zombie a nie trudne sprawy w których poruszają tematy zajścia w ciążę. Swoją drogą ja i tak oczekuje na ten serial bo nie ma co ukrywać że tto jedyny serial o takiej tematyce a filmy wychodzące do kina prezentują raczej mierny poziom;/
Wszystko fajnie tylko fOX w kabłowce jest niedostępny:( jedynie daja fox żeński:(eh