PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177804
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Kupno komiksu

ocenił(a) serial na 5

Hej :) Mam pytanie-gdzie można nabyć 1 tom komiksu? I czy lepiej kupić wersję angielską
czy polską? Z góry dzięki za odpowiedź
Tak swoją drogą, 3 seria zapowiada się obiecująco ^^

ocenił(a) serial na 4
zuzkug

To zależy jak stoi u Ciebie angielski. Tak naprawdę to poziom języka nie jest jakiś wygórowany więc ogólny zamysł można zrozumieć, jednakże kiedy pojawiają się jakieś rozbudowane dialogi/monologi można zgubić wątek, lecz zdarza się to bardzo rzadko. Ale jest jedna rzecz przemawiająca na korzyść wersji angielskiej, mianowicie jest ją o wiele łatwiej zdobyć, niż wersję polską, gdyż w naszym rodzimym języku nie robi się już dodruków, a to wszystko za sprawą, jakże lubianej i kochanej firmy Taurus.

ocenił(a) serial na 5
tomb2525

Myślę, że zdecyduję się na angielską wersję, powinnam sobie poradzić, a skoro jest bardziej dostępna to tym lepiej ^^ Dzięki za radę.

ocenił(a) serial na 6
zuzkug

Na chomik.uj są zeszyty (chyba aż takiej różnicy nie robi czy to zeszyt, czy tom jeśli bardzo chcesz przeczytać) 1-90 po angielsku. Jeśli chodzi o angielską wersję, to z średnią znajomością tego języka nie powinieneś mieć problemu z czytaniem komiksu, bo nie ma tam jakiegoś trudnego słownictwa.

ocenił(a) serial na 5
Tortuga033

A z chomik.uj też skorzystam, dzięki :)

ocenił(a) serial na 6
zuzkug

Reszta zeszytów jest na you tube. Wiem że może to nie jest zbyt wygodny sposób czytania, ale daje rady.