Czy was tez denerwuje ta mini aktoreczka ? Jej wkur wiajacy wyraz twarzy psuje mi caly serial ... Jestem w trakcie ogladania 6 odcinka sezonu 2 po akcji w miescie ze zabila 3 zombie i jest tak dumna z Siebie ze juz mam ochote to wylaczyc ... Gdyby nie ona nie mial bym zadnych zastrzezen do tego serialu .. Ale ta gwiazdeczka psuje caly klimat ... Jeszcze ta lysa ale ja jeszcze da sie ogladac ... Mam nadzieje ze jezeli powstanie 3 sezon ona bedzie juz martwa ...
nooo,jest strasznie irytująca.
jeszcze nie dawno miała wielkie pretensje ,że nie dali jej broni,a nawet strzelac nie umiała.
Ja się zastanawiam czy nam się rozchodzi to tą samą LAURIE HOLDEN. To jest jedyna aktorka w tym serialu która może się pochwalić naprawdę dużymi umiejętnościami aktorskimi. Jako jedyna nie zawodzi pod tym względem. Powiem szczerze, że szkoda że tak rzadko gra w filmach ponieważ uważam że zasługuje na Oscara. A czytając twój komentarz mam wrażenie że tobie nie podoba się postać Anderi a nie sama aktorka. A wracając do Andrei. Tak jest jej postać. W komiksie też była początkowa kapryśna, wiecznie niezadowolona bo straciła najbliższą osobę jaką była Amy oraz także od tak o przeobraziła się w strzelca wyborowego i powiem szczerze, że oprócz postaci Ricka to tylko ta jest zgodna w całości z komiksem bo reszta to jakieś kpiny (oczywiście nie mówię tu o Derylu)
kamilu , a co w zwiazku z komiksem nie zgadza się jeśli chodzi o postać Glenna lub Magie ? Shane , Carl i Lori tez sa bardzo podobni do pierwowzorow. Od komiksu natomiast rzeczywiscie sporo odbiegaja za to postacie Andrei , Dala , Otisa, Sophie i Hershela . Braci Merl i T-doga nie komentuje , bo ich nie bylo w komiksie.
Chodzi mi o to że patrząc przez pryzmat komiksu nie tak wyobrażałem sobie niektóre postaci. Ciężko mi nawet napisać z jakiego powodu, ale w każdym dostrzegam to "ale" za wyjątkiem właśnie Ricka i Andrei. Chociaż zobaczymy jak się dalej wszystko potoczy. Może zmienię zdanie.