PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177777
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Odnośnie ostatniego odcinka. Co w tym lesie robiła ta murzynka Michonne?

ocenił(a) serial na 5
Selena_Evrillo

Murzynkowała.

ocenił(a) serial na 10
Selena_Evrillo

polowała na zebry.

ocenił(a) serial na 7
suicideblonde90

Szukała znajomych!

ocenił(a) serial na 10
Gambit_s15

kosiła trawę.

suicideblonde90

Zbierała grzybki.

ocenił(a) serial na 10
MrArther

badała ściółkę, runo oraz poszycie, I guess.

ocenił(a) serial na 7
suicideblonde90

Budowała tratwę.

ocenił(a) serial na 10
Gambit_s15

roznosiła listy.

ocenił(a) serial na 4
suicideblonde90

A mi się wydaje, że szukała jednak jednorożców xD

ocenił(a) serial na 10
tomb2525

tudzież trolli i małych, leśnych elfów.

ocenił(a) serial na 7
suicideblonde90

Szukała, owszem, ale Pierścienia.

ocenił(a) serial na 10
Gambit_s15

LOL! :-D a może szukała chatki Hagrida, jak już idziemy tym tropem? :-D

suicideblonde90

Szła szlakiem Mordoru ;D

ocenił(a) serial na 7
suicideblonde90

Hm,, Sauron schował Pierścień w chatce Hagrida?

Interesujące :D

Gambit_s15

Ej tworzymy własną fabułę? :D

ocenił(a) serial na 8
MrArther

Rozwalała horkruksy.

ocenił(a) serial na 4
akolio_PL

http://images.cheezburger.com/completestore/2009/6/28/128906910879622108.jpg

ocenił(a) serial na 5
Selena_Evrillo

Mamy nadzieję, że pomogliśmy.

ocenił(a) serial na 9
BeeBee61

Nie, bo pytałam poważnie!

ocenił(a) serial na 10
Selena_Evrillo

zabawne, bo pytanie nie brzmiało poważnie. weź sobie to przemyśl. ;-)

ocenił(a) serial na 5
Selena_Evrillo

I to były poważne odpowiedzi!

ocenił(a) serial na 7
Selena_Evrillo

Poważnie to nie wiemy. W serialu nie było to wyjaśnione, w komiksie też chyba nie. Wiemy natomiast , że [SPOJLER] Michone dzięki tym zombie na łańcuchu mogła się swobodnie poruszać między walkerami.

W sumie chyba mało ważne, co ona robiła w lesie. Pewnie dokądś szła, usłyszała strzały i przyszła z pomocą.

ocenił(a) serial na 9
Gambit_s15

Dziękuję bardzo, no i trzeba było wymyślać głupie odpowiedzi?

ocenił(a) serial na 7
Selena_Evrillo

Wybacz, ale się zacytuję:
"W sumie chyba mało ważne, co ona robiła w lesie".

ocenił(a) serial na 4
Selena_Evrillo

Naprawdę przepraszam, że to napiszę, ale głupie pytanie to i głupie odpowiedzi. Zapytam się wprost, czego oczekiwałaś po swoim temacie? Elaboratów? To są rzeczy, które można dopowiedzieć sobie samemu. Nie trzeba od razu zakładać nowego wątku.

ocenił(a) serial na 10
Selena_Evrillo

Słońce... teraz też napiszę poważnie - nikt z nas nie kupił DMC DeLoreana od 'Fanów Czterech Kółek' i nie przerobił go na wehikuł czasu po to, żeby zerknąć w sezon 3. nitk z nas nie chodził na kurs manipulowania umysłem na odległość, więc nie - nie wiemy jakie pomysły mają twórcy 3 sezonu i co siedzi im w głowach. tzn nie wiem jak inni, ale ja nie zastosowałam wyżej wymienionych sztuczek. :-P

więc pozwolę sobie na zacytowanie Tomb2525 - "głupie pytanie to i głupie odpowiedzi".

ocenił(a) serial na 9
suicideblonde90

Jeśli w komiksie nie było to powiedziane no to jasne, sama wiem, że z serialu się tego na razie nie dowiem bo będzie za 1,5 mies. I nie pisz do mnie słońce!

ocenił(a) serial na 4
Selena_Evrillo

Wybacz, ale muszę Ci rozczarować. Z serialu również nie dowiemy się co ona robiła w tym lesie. Michonne tak jak masa innych postaci po prostu się pojawiła. Nikt nie zagłębia się w ich przeszłość, liczy się tu i teraz. Poza tym najprostsza odpowiedź, która już padła. Po prostu wędrowała, możliwe, że w poszukiwaniu jakieś grupy i schronienia.

ocenił(a) serial na 5
suicideblonde90

Pff, mów za siebie. Ja podróżuję wehikułem czasu, stąd np. wiem, że w 3 sezonie Daryl będzie gorętszy niż w 1, czy 2.

ocenił(a) serial na 10
BeeBee61

lol :-D ale PONCZA nie przewidziałaś! :-D

jeśli podróżujesz o takim wehikułem h t tp ://photos.classicandperformancecar. com /images/front_picture_library_UK/dir_604/car_photo_302409_25.jpg to jak już znudzą Ci się podróże w czasie - odsprzedaj, ja tylko sobie pojeżdżę. to smutne, że mam w sobie coś z blachary :-(

ps. nie wiem, czy oglądałaś serię Back To The Future - jeśli nie, to przepraszam za bezsensowny post. ;-)

ocenił(a) serial na 7
suicideblonde90

DeLorean jest super, ale ja wolałbym ten samochód: http://cdn4.digitaltrends.com/wp-content/uploads/cache/2012/07/Hyundai-unveils-E lantra-Coupe-based-Zombie-Survival-Machine-at-Comic-Con/3788095074.jpg

ocenił(a) serial na 10
Gambit_s15

hahah, pozycja numer jeden w moim garażu przyszłości: http :// pinterest. com/suicideblonde90/my-future-garage/

ocenił(a) serial na 5
suicideblonde90

Przewidziałam, tylko nie chciałam spojlerować!

A film oglądałam, wielokrotnie. :P Niestety mój model nie jest taki wypasiony. To tradycyjny, nieco przestarzały wehikuł czasu, kupiony u ruskich jeszcze za komuny ; x

ocenił(a) serial na 10
BeeBee61

szkoooda. :-( no nic, w końcu znajdę swojego DeLoreana!

Gambit_s15

W jaki sposób działa ten "patent" Michonne z dwoma zombie na łańcuchu, że może się dzięki temu swobodniej poruszać między innymi zombie? Mógłby to ktoś krótko wyjaśnić?

ocenił(a) serial na 4
Wina_Woltera

A no proste. Michonne pozbawiła zombie żuchwy i rąk przez co nie był on w stanie jej nic zrobić. W komiksie mówiła iż do pewnego czasu jeszcze ją atakowały, ale później już przestały co jest kolejnym przykładem na to, że zombie w TWD obdarzone są szczątkową pamięcią i umiejętnościami. Poza tym takie rozwiązanie jest korzystne dla naszej "podróżniczki". Ma środek transportujący jej zapasy, a poza tym, tak przeniknęła ich zapachem, że reszta zombie jej nie rozpoznaje.

tomb2525

Właśnie o ten zapach mi chodziło. Trochę to naciągane, ale ok, dużo czasu z nimi spędza ;)

ocenił(a) serial na 5
Wina_Woltera

Dlaczego naciągane? Gdybyś spędziła parę miesięcy z żulami, zaczęłabyś śmierdzieć jak oni. W serialu mamy podobnie.

ocenił(a) serial na 4
Wina_Woltera

Dużo? Można przyjąć, że w ich towarzystwie spędziła prawie rok z haczykiem. W uniwersum TWD to bardzo, ale to baaaardzo długo.