Odnośnie ostatniego odcinka. Co w tym lesie robiła ta murzynka Michonne?
Poważnie to nie wiemy. W serialu nie było to wyjaśnione, w komiksie też chyba nie. Wiemy natomiast , że [SPOJLER] Michone dzięki tym zombie na łańcuchu mogła się swobodnie poruszać między walkerami.
W sumie chyba mało ważne, co ona robiła w lesie. Pewnie dokądś szła, usłyszała strzały i przyszła z pomocą.
Naprawdę przepraszam, że to napiszę, ale głupie pytanie to i głupie odpowiedzi. Zapytam się wprost, czego oczekiwałaś po swoim temacie? Elaboratów? To są rzeczy, które można dopowiedzieć sobie samemu. Nie trzeba od razu zakładać nowego wątku.
Słońce... teraz też napiszę poważnie - nikt z nas nie kupił DMC DeLoreana od 'Fanów Czterech Kółek' i nie przerobił go na wehikuł czasu po to, żeby zerknąć w sezon 3. nitk z nas nie chodził na kurs manipulowania umysłem na odległość, więc nie - nie wiemy jakie pomysły mają twórcy 3 sezonu i co siedzi im w głowach. tzn nie wiem jak inni, ale ja nie zastosowałam wyżej wymienionych sztuczek. :-P
więc pozwolę sobie na zacytowanie Tomb2525 - "głupie pytanie to i głupie odpowiedzi".
Jeśli w komiksie nie było to powiedziane no to jasne, sama wiem, że z serialu się tego na razie nie dowiem bo będzie za 1,5 mies. I nie pisz do mnie słońce!
Wybacz, ale muszę Ci rozczarować. Z serialu również nie dowiemy się co ona robiła w tym lesie. Michonne tak jak masa innych postaci po prostu się pojawiła. Nikt nie zagłębia się w ich przeszłość, liczy się tu i teraz. Poza tym najprostsza odpowiedź, która już padła. Po prostu wędrowała, możliwe, że w poszukiwaniu jakieś grupy i schronienia.
Pff, mów za siebie. Ja podróżuję wehikułem czasu, stąd np. wiem, że w 3 sezonie Daryl będzie gorętszy niż w 1, czy 2.
lol :-D ale PONCZA nie przewidziałaś! :-D
jeśli podróżujesz o takim wehikułem h t tp ://photos.classicandperformancecar. com /images/front_picture_library_UK/dir_604/car_photo_302409_25.jpg to jak już znudzą Ci się podróże w czasie - odsprzedaj, ja tylko sobie pojeżdżę. to smutne, że mam w sobie coś z blachary :-(
ps. nie wiem, czy oglądałaś serię Back To The Future - jeśli nie, to przepraszam za bezsensowny post. ;-)
DeLorean jest super, ale ja wolałbym ten samochód: http://cdn4.digitaltrends.com/wp-content/uploads/cache/2012/07/Hyundai-unveils-E lantra-Coupe-based-Zombie-Survival-Machine-at-Comic-Con/3788095074.jpg
hahah, pozycja numer jeden w moim garażu przyszłości: http :// pinterest. com/suicideblonde90/my-future-garage/
Przewidziałam, tylko nie chciałam spojlerować!
A film oglądałam, wielokrotnie. :P Niestety mój model nie jest taki wypasiony. To tradycyjny, nieco przestarzały wehikuł czasu, kupiony u ruskich jeszcze za komuny ; x
W jaki sposób działa ten "patent" Michonne z dwoma zombie na łańcuchu, że może się dzięki temu swobodniej poruszać między innymi zombie? Mógłby to ktoś krótko wyjaśnić?
A no proste. Michonne pozbawiła zombie żuchwy i rąk przez co nie był on w stanie jej nic zrobić. W komiksie mówiła iż do pewnego czasu jeszcze ją atakowały, ale później już przestały co jest kolejnym przykładem na to, że zombie w TWD obdarzone są szczątkową pamięcią i umiejętnościami. Poza tym takie rozwiązanie jest korzystne dla naszej "podróżniczki". Ma środek transportujący jej zapasy, a poza tym, tak przeniknęła ich zapachem, że reszta zombie jej nie rozpoznaje.
Dlaczego naciągane? Gdybyś spędziła parę miesięcy z żulami, zaczęłabyś śmierdzieć jak oni. W serialu mamy podobnie.