PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177562
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Niestety nie czytałem komiksu i może tam jest odpowiedź , ale jak myślicie czy pomiędzy
Darylem a Carol i Shanem a Andręą będzie coś więcej ?

ocenił(a) serial na 7
Kanciastoporty10

tych wątków w ogóle nie ma w komiksie, więc nikt nie wie w tym temacie więcej od Ciebie ;)

Shane i Andrea nawet do siebie pasują, ale ja nie wrożyłbym łysemu długiego życia, przynajmniej nie w grupie. Albo go wyrzucą, albo zastrzelą. Wątpię by stacja AMC zdecydowała się na skasowanie tak istotnej dla fabuły postaci, ale kto wie.

Co do wątku Daryla z łysą... Wolałbym nie, ona jest tragiczna, ale szczerze mówiąc, Daryl nie ma za bardzo w czym wybierać. Trudno natomiast powiedzieć, co się teraz stanie. Carol straciła córkę, a Daryl przecież dużo poświęcił, żeby ją odnaleźć. Jak na niego wplynie to, co wydarzyło się w ostatnim odcinku? Odwali mu, zamknie się w sobie, wpadnie w depresję?

ocenił(a) serial na 5
keeveek

Pójdzie do kościoła...

ocenił(a) serial na 7
keeveek

w depresję? pójdzie do lasu i zeżre wiewiórkę.. na surowo.. dlaczego? bo to Daryl Dixon :D

ocenił(a) serial na 7
diana6echo

Daryl motherfu.cking Dixon :D

ocenił(a) serial na 10
keeveek

Shane i Andrea - okej. Mogą być pasują do siebie. Jak to powiedziała Andrea o Shane'e : "He's not a victim" :D
Shane ją obroni, może postrzelił Otisa i zostawił go na pewną śmierć ale kobiecie krzywdy nie zrobi więc spoko xD

A co do Daryla i Carol!
Jezus! Jak ja nienawidzę tej kobiety, płakać mi się chce jak ją widzę. Jak najlepszy survivalowiec będzie z największą nieudaczniczką, cnotką niewydymką Carol to obecuje,że się zabije! To będzie beznadziejne!

ocenił(a) serial na 10
diana6echo

O matko, rozwalił mnie twój komentarz xD <3

ocenił(a) serial na 7
lati

:>

Kanciastoporty10

Ogólnie uważam, że wątek miłosny Daryla i tej siwej(zapamiętuję tylko imiona badassów) jest nipotrzebnie wpleciony.

ocenił(a) serial na 10
Kanciastoporty10

Lubię postać Carol przede wszystkim kochająca matka i życzliwa dla ludzi wokół. Jej życie jest tragiczne i smutne, terroryzowana przez męża, dowiadujemy się też że ojciec jej córki interesował się nią w niewłaściwy sposób. Brakuje tylko jeszcze by sama zginęła pożarta przez zombi. Osobiście jej tego nie życzę.
Mimo to nie widzę jej z Daryl'em, w epizodach z nimi można przypuszczać, że twórcy chcą nakierować na ten pomysł widza... (swoje przemyślanina postanowiłam zatrzymać do lutego po nowych odcinkach), nie widzę ich razem. Wydaje mi się, że Carol jest starsza od Daryla i nijak do siebie pasuję (nie chcę by pasowali ;) ), co więcej Daryl może niedługo doczeka się lepszej partii (mam cichą nadzieję).

Andrea nie wydaje mi się zbyt ciekawą postacią, lubię ją, jak cały serial, ale nie ciągnie mnie do zgłębiania jej (wybuchowego i nieprzemyślanego) zachowania. Czy pasuje do Shane'a? Przypuszczam, że akcja nie pozwoli by mogli jakoś rozwinąć tą znajomość.