tego gościa i jego syna (z pierwszego sezonu), który pomógł Rickowi zaraz po tym jak wyszedł ze szpitala? Jak myślicie, spotkamy ich jeszcze ? :)
SPOILER
W komiksie go spotykamy raz jeszcze przy czym jest małe zaskoczenie ;] Jak będzie w serialu pojęcia nie mam.
Jeśli się pojawi to chyba jeszcze nie w tym sezonie, pewnie gdzieś w 4 o tym będzie o ile w ogóle go dadzą.
Ale wiesz w samym komiksie to on tam niewiele nowego wnosi, chyba, że twórcy serialu znajdą dla niego jakieś ciekawe zadanie. Osobiście uważam, że sezon skończy się na wielkiej ucieczce z więzienia i ponownym obozowaniu gdzieś w polu.
To był Morgan i jego syn Duane. Ja też mam nadzieje że te postacie zostaną jeszcze wykorzystane w serialu, zastanawiam się też czy narwaniec Merle się jeszcze pojawi :D
Morgan zginie,tak samo jak Duane.Szkoda bo ich polubiłem,jednak tak było w komiksie.
Ja tam w ogóle nie sugeruję się komiksem..prawie każda postać się różni i inne postanie umierają, inne przeżywają. A co do Merle'a to też bym go chętnie jeszcze zobaczyła:D