PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177770
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Prośba o KOMIKS

ocenił(a) serial na 7

Poszukuje sklepu w którym mógłbym zakupić Komiks TWD czy moglibyście podać mi linki
do takich sklepów
Szukam również książki Maxa Brooka ,,Zombie Survival,, lecz nigdzie nie mogę znaleźć
może wy wiecie gdzie mógłbym kupić lub może wy macie do odsprzedania

ocenił(a) serial na 8
raptor90p

Myślę, że uniwersalnym portalem do kupna dosłownie wszystkiego jest po prostu allegro :)

ocenił(a) serial na 7
Iknowwhatkindofmenur

wlasnie nie ksiazki nie ma a komiks po ang ;D

ocenił(a) serial na 4
raptor90p

Szczerze powiedziawszy to będziesz mieć ooooooooooooooooooooooooooooooooooooogromne problemy ze znalezieniem tych tytułów. Zombie Survivial jest tytułem dość poszukiwanym i w momencie jego pojawienia się ceny rosną łohohohoho. Ostatnio spotkałem się z około 100zł choć słyszałem że są nawet większe.Mówię oczywiście o prywatnych aukcjach, bo raczej w księgarni tego nie dostaniesz. Ja za radą pozostałych użytkowników poszukałem ebooka. Co do komiksu to nawet się nie łudź. Nowe vol może Ci się uda dostać, ale na początkowe możesz nie liczyć. Przynajmniej nie w języku polskim. Nie wiem czemu, ale nie robią dodruków co mnie strasznie irytuje. Kiedy szukałem to udało mi się znaleźć część 2,3 i 7 a pozostałych za przysłowiowe Chiny. Osobiście miałem już dość i zakupiłem po angielsku.

ocenił(a) serial na 7
tomb2525

wiesz moze gdzie znajde ebooka??

ocenił(a) serial na 4
raptor90p

Spróbuj może skorzystać z cho.mika lub the.pirate,bay. Ewentualnie pozostaje poszukiwanie w google. Ja niestety musiałem skorzystać z tej trzeciej opcji i dość dłuuuuuuuugo szukałem, lecz strony nie jestem w stanie Ci podać, gdyż było to kupę miesięcy temu.

ocenił(a) serial na 7
tomb2525

Dziękuje za pomoc

ocenił(a) serial na 10
tomb2525

Wiesz może, czy pojawił się już gdzieś w necie tom 14 pl? Czy w dalszym ciągu jedynie 13 jest dostępna?

ocenił(a) serial na 4
Dudefix

Niestety, ale ze względu na ostatnią "akcję" jaka została tutaj rozpętana (podejrzewam, że przez przedstawicieli firmy Taurus) nikt z nas nie doczeka się kolejnego tomu w języku polskim. Po prostu sytuacja nabrała takiego obrotu sprawy, że użytkownik odpowiedzialny za tłumaczenie najzwyczajniej w świecie się z tego wycofał, gdyż jak to się przysłowiowo mówi, "gra nie była warta świeczki". Pewne persony zabrnęły zbyt daleko. A co do oryginalnych skanów, to na to również nie ma co liczyć, gdyż firma za to odpowiedzialna po prostu dała sobie spokój.

użytkownik usunięty
raptor90p

znalezienie zombie survival jest jeszcze możliwe ale kupienie wojny zombie po polsku jest cholernie trudne

ocenił(a) serial na 7

Dziękuje za pomoc :D

raptor90p

http://allegro.pl/max-brooks-zombie-survival-i-wojna-zombie-unikat-i2493280638.h tml Tak trochę drogo... o.O

ocenił(a) serial na 7
naza

dzięki wielkie :D
CENA troche spora ale na szczęscie mam tyle a ksiażki są warte swojej ceny

ocenił(a) serial na 7
raptor90p

E-book "Wojna zombie" po polsku to moje marzenie. Niestety, chyba niemożliwe do spełnienia, bo nigdzie go nie ma.