PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177770
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Serial w TVP1

ocenił(a) serial na 10

Aż szczęka mi opadła jak zobaczyłam że Jedynka puszcza ten serial

sobota TVP1 1:25

ocenił(a) serial na 5
CelineMarie

Ok, dzięki za info.

ocenił(a) serial na 10
CelineMarie

Warto dodać, że dzień później puszczają o "normalnej" porze lekko przed 24 =)

ocenił(a) serial na 9
JohnBVB

W soboty serial o 23:25, o 23:20. Tak będzie w ciągu najbliższych 2 tygodni.

ocenił(a) serial na 7
Telewidz

Serial leci w piątki i w soboty, wczoraj był pierwszy odcinek, dziś leci drugi.

ocenił(a) serial na 9
Nozix

Pierwszy odcinek był tydzień temu. Premiery są w piątki bardzo późno bo tydzień temu po drugiej, a wczoraj o 1:25. Powtórki są w soboty po 23. Tydzień temu była o 23:55, dziś 23:25, a za tydzień 3 odcinek o 23:20.

ocenił(a) serial na 9
Telewidz

Oglądałem dwa razy, obejrzę i trzeci...

... ale dalej uważam, że abonament to haracz dla zbójów;]

sali06

Puszczą w nocy a po sezonie zdejmą bo marna oglądalność będzie...absurdy polskiej telewizji są ogromne...

ocenił(a) serial na 6
darkness_9

Dzisiaj była propozycje na wieczor w TYP o 20:20 Komisarz Aleks o 21:20 U pana boga a 23:25 Zywe Trupy poszłem po gazete zobaczyc co to jest bo myslałem ze to jakis Horror jakiś film ale jak zobaczyłem ze trwa godzine pomyslałem ze to nie moze byc film .Po zwiastunie na TVP skapłem się ze jest to serial Walking Dead The .Byłem w szkoku czekałem na ten serial bo nie mam kanału Fox tego polskiego oczywiście .To podobno głosny hit a ja nie trafiłem na necie ze ten serial trafi o TVP nawet jak była przedstawiana ramówka a ni słychu o tym serialu i tak przegapiłem pierwszy odcinek serialu bo kompletnie nie wiedzialem ze ten serial pojawki się w TYP i pewnie by było tak do końca gdybym w odpowiednim momencie nie oglądał propozycji TVP na ten wieczór Pora pozna ale na szczęscie w Sobote wiec może się da rade.

kinoman1985

Jest na kinomaniak. tv Z napisami a nie z lektorem.

ocenił(a) serial na 6
kinoman1985

Ja po drugim odcinku stwierdziłam że zrezygnuję z oglądania tego serialu w TV. Serial zaczyna mnie na tyle wciągać że wolę sobie oglądać w własnym tępię, a nie 1 ep na tydzień.