PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177555
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

TWD a TZN

ocenił(a) serial na 5

Te wszystkie brzydule z TWD nie umywaja sie do lasek z TZN

ocenił(a) serial na 9
Don__Tusco

a co to tzn?

ocenił(a) serial na 5
nitroglicerynka

The. Z Nation

ocenił(a) serial na 9
Don__Tusco

sunshine wygrywa serial

ocenił(a) serial na 5
Belsnizkel

No fajniutka jest, zwlaszcza w 1x02. Nie to co kaszaloty z TWD. Szkoda jeszcze ze tysiak nie przygruchal sobie tamtej chineczki, tez niczego sobie byla.

ocenił(a) serial na 9
Don__Tusco

właśnie czekam aż tysiak zabierze się za jakąś łanie

ocenił(a) serial na 1
Don__Tusco

wyper****laj donek do kabsztadu!

ocenił(a) serial na 5
Firxenow

Wiesz, z checia, ale rezydencje w Kapsztadzie sa bardzo drogie, i musze was jeszcze troche zlupic (dla niepoznaki, teraz bedze walil was w kakao z poziomu UE). Bo z tego co do tej pory zlupilem to starczylo tylko na dom dla Michasia oraz apartament i merca dla Kasi.

Don__Tusco

Tusek... w międzyczasie łupienia mnie możesz mi powiedzieć czy warto ten Z Nation oglądać i ewentualnie gdzie go można obejrzeć?

ocenił(a) serial na 4
Gasza1910

Wyręczę go, bo pewnikiem zajęty mocno... Cały sezon można obejrzeć np. na kinomanie - jakość nie powala ale jest znośna. A czy warto? Imho lepsze toto niż ostatnie dwa sezony TWD. Inna konwencja, bardziej na luzie, trochę czarnego humoru i sporo absurdów, poza tym znacznie niższy budżet, ale można się przy tym rozerwać jak ktoś lubi takie klimaty.

Dwight_

Aha. Dzięki bardzo

ocenił(a) serial na 4
Gasza1910

Spoko. Aha, i jeszcze jedno - Tusek wie co mówi, kiedy chwali występujące tam laski ;)

Dwight_

Ja jak spojrzę na żonę to mi wystarczy :)

ocenił(a) serial na 4
Gasza1910

Mnie też, co nie przeszkadza mi komplementować urody innych niewiast ;)

Dwight_

No tak :)

ocenił(a) serial na 5
Dwight_

A jakże! Wasz Płemieł wie co dobre!

ocenił(a) serial na 5
Gasza1910

Skoro Dwight mnie wyreczyl w odpowiedzi gdy ja jestem zajety obracaniem Eli (w koncu po cos ja do tej Brukseli wzialem) to ja keszcze dodam, ze klimat wydaje mi sie podobny do Zombieland