Że teraz o 23 puszczają po raz drugi ten sam odcinek!!!
Nie pokrecilo, poprostu przedtem puszczali dwa odcinki z rzedu, a teraz kiedy tylko jeden jest dostepny, a nie chca dziury robic to puszcza go jeszcze raz
"Wychodząc naprzeciw prośbom naszych Fanów, którzy za flakami i zombiakami szaleją tak samo, jak za dobrym meczem piłki nożnej, chwilę po zakończeniu emisji premiery 3 sezonu The Walking Dead, odcinek wyemitujemy powtórnie, o 23:00! I zombiak syty i piłka cała! ;)"
;p Tak Fox napisało na facebooku :D
Mecz był bardzo dobry. Remis :) Co do serialu to za tydzień będzie emitowany pierwszy a następnie drugi odcinek ??
Taki mecz w deszczu to sama przyjemność tym bardziej że murawa podgrzewana. Ciekawe jak by była wersja damska piłki nożnej. Nikt by nie protestował że dach otwarty. Każdy by siedział mimo lecącego z nieba deszczu :) Wniosek. Zmienić kadrę na płeć żeńską!
Lektor. Napisów w eNce nie da się włączyć. Można tylko wyłączyć lektora aby był oryginał. Dobrze że lektor zamiast szwendacze mówi zombie.
a ja mam pytanie, trochę z innej pólki czy jak mam cyfre to jest dzies ukryty FOX :D? bo mam FOXlife, ale tego zwyklego nie mogę znaleźć..
Mam jedno pytanko. Czy na Foxie puścili intro, które przypominało co działo się w poprzednim sezonie?
Aha dziękuję za odpowiedź. Pytałem, bo oglądałem online wersję angielską i tab było takie coś, a potem obejrzałem po polsku i myślałem, że tylko w moim odcinku tego zabrakło. Jednak okazuje się, że "nasi" wycięli ten wstęp, a szkoda, bo powinien być.
Zawsze możesz sobie powtórki odcinków obejrzeć drugiego sezonu w sobotę o stałej h w TVP1;)
Miło ze strony Foxsa że udostępni nam odrazu serial z lektorem super pewnie mają umowę z tym matką hehe tym kanałem co nadaje super.
Wiesz , na jedynce leci teraz sezon pierwszy i pewnie ostatni w barwach tej telewizji . Więc , nie ma co narzekać na FOX
Ja na Fox nie narzekam a na TVP od soboty o tej samej h zaczyna drugi sezon!;)
Ja jestem uzależniony od tej gazety;P nie lubię korzystać z tego programu z neta w tym to&Owo wszystko jest lepiej opisane;)
Nie ma to jak w niedziele będąc u babci, usiąść na fotelu przy włączonym telewizorze i czytać sobie progrma tv :D program w necie tego nie zastąpi nigdy ;p