PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177804
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Że teraz o 23 puszczają po raz drugi ten sam odcinek!!!

ocenił(a) serial na 10
jazdowicz2666

Nie pokrecilo, poprostu przedtem puszczali dwa odcinki z rzedu, a teraz kiedy tylko jeden jest dostepny, a nie chca dziury robic to puszcza go jeszcze raz

ocenił(a) serial na 6
jazdowicz2666

"Wychodząc naprzeciw prośbom naszych Fanów, którzy za flakami i zombiakami szaleją tak samo, jak za dobrym meczem piłki nożnej, chwilę po zakończeniu emisji premiery 3 sezonu The Walking Dead, odcinek wyemitujemy powtórnie, o 23:00! I zombiak syty i piłka cała! ;)"

;p Tak Fox napisało na facebooku :D

ocenił(a) serial na 1
AlexGolian

Mecz był bardzo dobry. Remis :) Co do serialu to za tydzień będzie emitowany pierwszy a następnie drugi odcinek ??

ocenił(a) serial na 7
AlexGolian

Ale co z tego jak mecz i tak się nie odbył;D

ocenił(a) serial na 1
jazdowicz2666

Taki mecz w deszczu to sama przyjemność tym bardziej że murawa podgrzewana. Ciekawe jak by była wersja damska piłki nożnej. Nikt by nie protestował że dach otwarty. Każdy by siedział mimo lecącego z nieba deszczu :) Wniosek. Zmienić kadrę na płeć żeńską!

KUBATRIX

Mam pytanie czy na naszym polskim FOX-ie leci już z lektorem czy napisami?

ocenił(a) serial na 1
Zajcevv

Lektor. Napisów w eNce nie da się włączyć. Można tylko wyłączyć lektora aby był oryginał. Dobrze że lektor zamiast szwendacze mówi zombie.

KUBATRIX

O to świetnie że lektor, dzięki za szybką odpowiedź.

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

a ja mam pytanie, trochę z innej pólki czy jak mam cyfre to jest dzies ukryty FOX :D? bo mam FOXlife, ale tego zwyklego nie mogę znaleźć..

ocenił(a) serial na 6
Vangelis7

niestety na cyfrze nie ma ;/ chyba tylko w Nce jest

ocenił(a) serial na 7
AlexGolian

kurza twarz, no to online zostaje dzien przed ;P

ocenił(a) serial na 10
AlexGolian

w cyfrowym polsacie też jest, w kazdym pakiecie

ocenił(a) serial na 7
gerwazy_3

akurat w cyfrze nie ma :<

ocenił(a) serial na 7
Vangelis7

Tego ci nie powiem bo ja mam Fox na kablówce;D

jazdowicz2666

Mam jedno pytanko. Czy na Foxie puścili intro, które przypominało co działo się w poprzednim sezonie?

ocenił(a) serial na 7
Bialy_Pielgrzym

Nie nic takiego nie było....

jazdowicz2666

Aha dziękuję za odpowiedź. Pytałem, bo oglądałem online wersję angielską i tab było takie coś, a potem obejrzałem po polsku i myślałem, że tylko w moim odcinku tego zabrakło. Jednak okazuje się, że "nasi" wycięli ten wstęp, a szkoda, bo powinien być.

ocenił(a) serial na 7
Bialy_Pielgrzym

Zawsze możesz sobie powtórki odcinków obejrzeć drugiego sezonu w sobotę o stałej h w TVP1;)

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Miło ze strony Foxsa że udostępni nam odrazu serial z lektorem super pewnie mają umowę z tym matką hehe tym kanałem co nadaje super.

ocenił(a) serial na 8
jazdowicz2666

Wiesz , na jedynce leci teraz sezon pierwszy i pewnie ostatni w barwach tej telewizji . Więc , nie ma co narzekać na FOX

ocenił(a) serial na 7
Dymiano

Ja na Fox nie narzekam a na TVP od soboty o tej samej h zaczyna drugi sezon!;)

ocenił(a) serial na 8
jazdowicz2666

Skąd masz pewność ??

ocenił(a) serial na 7
Dymiano

Bo mam już program To&Owo na przyszły tydzień;)

ocenił(a) serial na 4
jazdowicz2666

Hehe, w dobie internetu kupować gazetę z programem..

ocenił(a) serial na 6
ZiD0

Nie wszyscy są tacy nowocześni jak Ty

ocenił(a) serial na 4
Tortuga033

Pozwól, że Cię wprowadzę w tę "nowoczesność"... :D http://www.teleman.pl/

ocenił(a) serial na 6
ZiD0

Dziękuję, ale wolę pozostać "oldschoolowa" ;]

ocenił(a) serial na 7
ZiD0

Ja jestem uzależniony od tej gazety;P nie lubię korzystać z tego programu z neta w tym to&Owo wszystko jest lepiej opisane;)

ocenił(a) serial na 6
jazdowicz2666

Nie ma to jak w niedziele będąc u babci, usiąść na fotelu przy włączonym telewizorze i czytać sobie progrma tv :D program w necie tego nie zastąpi nigdy ;p

ocenił(a) serial na 7
AlexGolian

Pewnie że tak a ile w nim można ciekawych filmów i seriali wyszukać na kolejne dni;D