PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177777
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Wiem, że w jakimś tam temacie podrzucaliście linki do usuniętych scen z 2 sezonu. Zrobił się tam bajzel i ciężko cokolwiek tam znaleźć. Prosiłbym, aby ktoś wrzucił tutaj wszystkie sceny usunięte z 2 sezonu i prosiłbym również o zbędne komentarze.

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
bandofbrothers

http://www.youtube.com/watch?v=MFOQZ6Sr_dI to pierwsza część, linki do kolejnych wyświetlają się na filmiku. :)

ocenił(a) serial na 10
suicideblonde90

oj ludzie, ludzie. odpowiadam sobie, bo w zasadzie nie wiem do kogo najbardziej to kieruję - jeszcze ktoś się obrazi. ja też nie lubię, kiedy ktoś robi burdel na forum i właśnie dlatego szybko i konkretnie odpisałąm na tego posta. facet grzecznie wyjaśnił, czemu założył nowy temat i równie grzecznie poprosił o odpowiedź na swoje pytanie. dlatego odpisałam. wiem, że taki temat już był, ale gdyby w tym wątku znalazła się tylko moja odpowiedź na zadane pytanie, to za kilka dni spadłby gdzieś nisko na listę i nikt nie musiałby się denerwować, a bandofbrothers miałby odp. na swoje pytanie - i wilk syty i owca cała.

wiecie, że zazwyczaj trzymam Waszą stronę i też wkurzają mnie rożne sytuacje na tym forum, tudzież różni jego użytkownicy. ale naprawdę nie widzę sensu w naskakiwaniu tu na kogokolwiek i rodzeniu w mękach kolejnej forumowej kłótni. zajmijmy się rzeczowymi odpowiedziami, co?

serio, nie chcę się nikogo czepiać, ani nikogo obrażać, ale dajcie już spokój temu wątkowi. to ostatni mój post tutaj i szczerze liczę, że Wasze poprzednie posty też okażą się ostatnimi. :-) bez odboiru i do zobaczenia w innych tematach.

ocenił(a) serial na 4
suicideblonde90

Ja tam na nikogo nie naskakuję. Po prostu napisałem, iż taki temat był (założony przez mnie), odpowiedziałem na zarzuty iż, jak to określił założyciel "jest tam bajzel", a ponadto wstawiłem linka, w razie gdyby ktoś potrzebował czegoś więcej się dowiedzieć. W końcu bandofbrothers powiedział

"Na przyszłość ktoś inny jak będzie chciał znaleźć usunięte sceny to wejdzie na fw i zobaczy mój temat"

więc nic nie stoi na przeszkodzie, aby pozostawić ślad w postaci odnośnika, gdzie nowi użytkownicy mogą znaleźć coś co potrzebują. Jak już sobie zinterpretowali mój post inni? Nie obchodzi mnie to zbytnio.

ocenił(a) serial na 5
bandofbrothers

W skrócie ''weźcie znajdziecie mi te linki, bo nie chce mi się ruszyć dupy i sam poszukać w temacie''.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 4
bandofbrothers

Tak się akurat składa, że odnośnie usunięty scen, został założony jeden jedyny temat i to przeze mnie. Tutaj wstawiam linka

http://www.filmweb.pl/serial/Walking+Dead%2C+The-2010-547035/discussion/Usuni%C4 %99te+sceny,1984434?page=3

Sam temat ma raptem 3 strony i zawiera tylko rozmowy dotyczące serialu/komiksu. Nie ma żadnych rozmów pokroju off top. Dużo postów dotyczy powodów usunięcia scen, zwolnienia Darabonta, i wszelkie inne przewidywania/przemyślenia odnośnie serialu. Jeżeli chodzi o miejsce na liście, które zajmuje, to jest to miejsce dziesiąte od dołu. Same linki znajdują się na samym końcu topica. Więc z łaski swojej nie tłumacz się tym, iż zrobił się tam bajzel, gdyż nie jest to prawdą.

tomb2525

Nie mam pojęcia po co odpisujesz. Twój temat czytałem i tak naprawdę zrobił się off, a linki wystawiane nie były do wszystkich odcinków 2 sezonu więc poprosiłem (nie rozkazałem) czy ktoś z łaski swojej wrzuciłby wszystkie linki. Suicideblonde90 wrzuciła jeden link zawierający do wszystkich usuniętych scen. Krótko i na temat można? Można. Niestety mój temat to już off top przez BeeBee61 (co mnie nie dziwi bo ona zawsze po sobie smród zostawia) i niestety do tego grona dołączyłaś Ty, a bardzo prosiłem, aby nie wpisywać zbędnych komentarzy, ale na fw tego się nie da. Chciałem uniknąć tego problemu i mogłem się założyć o ścięcie jaj, że pierwsza osoba, która narobi problemu będzie beebee i się nie myliłem. Jaki ten świat mały prawda? Mój temat jakby nie było jest bardziej pożyteczny ponieważ już pierwszy komentarz kończy całą dyskusję, ale nie, ktoś musi wejść i narobić smrodu zresztą te forum już dawno zeszło na psy SPOILERY, off topy, ateiści vs katolicy takich tematów jest mnóstwo pewnie kilka tysięcy. Szkoda, że nie ma opcji zamknięcia tematu bo po pierwszej odpowiedzi zamknąłbym temat i nie byłoby off topu, ale nie ktoś musi dodać 5 groszy bo nie wytrzymuje psychicznie.

Na koniec chcę dodać. Proszę, błagam nie odpisujcie już, nie róbcie smrodu, nie róbcie bajzlu w tym temacie bo jest już zakończony. Dostałem odpowiedź o którą PROSIŁEM i jestem BARDZO wdzięczny, ale zostawmy to już w spokoju. Zresztą po co ja to piszę. Daję sobie penisa uciąć, że zaraz ktoś tu wparuje i znów coś napiszę i jeszcze większy smród się zrobi. Zacytuję samego siebie "prosiłbym również o zbędne komentarze". Jesteście wstanie to zrobić? Szczerze w to wątpię. Jaj sobie zaoszczędziłem dzięki beebee teraz daje sobie kut**a uciąć, że jeszcze ktoś tu za spamuje i zrobi się całkowity burdel, który chciałem uniknąć, ale przez 7 lat na forum już nic mnie nie zaskoczy.

Ja akurat należę do tych spokojnych, miłych, uprzejmych, kulturalnych, mądrych ludzi i dam sobie spokój. Nie dam się sprowokować bo szkoda nerwów na trolli. Nie ruszam g**na bo śmierdzi.

Pozdrawiam Ciebie serdecznie.

P.S. Pisząc ten komentarz Twój post był ostatni. Kiedy już miałem go wysłać BeeBee61 oczywiście nie wytrzymała psychicznie i odpisała bo zgłodniała. Ja daję sobie siana bo to tylko mała dziewczynka, która zamiast zająć się czyś pożytecznym MUSI odpisać nie wnosząc nic do tematu (czemu mnie to nie dziwi). Forum przypomnę jest od rozmowy na DANY TEMAT (nie każdy wie) oraz od pomocy. Napisała, że ją obrażam, a sama robi to o wiele gorzej, ale ja jako opanowany, spokojny, kulturalny, miły, inteligentny człowiek odpuści sobie i na tym kończę tą jakże wspaniałą, interesującą dyskusję, która o dziwo (bez zaskoczenia) nie wnosi nic do tematu. Nie tylko jaj sobie zaoszczędziłem, ale również penisa dzięki beebee :)

Żegnam :)

ocenił(a) serial na 6
bandofbrothers

Bez urazy, ale sam offtopujesz swój temat takimi elaboratami jak powyżej w których piszesz praktycznie jedno i to samo. Wystarczyło by napisać to w jednym zdaniu. Tyle ode mnie, żeby nie było że "zostawiam po sobie smród".

ocenił(a) serial na 5
bandofbrothers

Wow, dziwię się, że znalazłeś czas, aby mi odpisać. Zwykle tacy ludzie jak Ty są zbyt zajęci wyciąganiem słomy z butów.

Przede wszystkim wdech - wydech, bo coś się zapowietrzyłeś. Temat Z TAKĄ SAMĄ NAZWĄ został założony przez tomba2525 jakiś czas temu i nie ma tam offtopu. Co zabawne - Właśnie tam zajrzałam i okazuje się, że nawet Twoja szanowna osoba w nim pisała. Rozumiem, że postanowłeś dołączyć do takich ''śmieciaczy'' jak ja i tam popisać? Wstyd.

Za obelgi powinieneś dostać bana, ale nie dlatego, że poczułam się urażona - wszak jesteś tylko małym userkiem, dla którego ruszenie mózgiem i znalezienie odpowiednich linków to sprawa zbyt trudna. Po prostu takie komentarze źle działają na innych, gdyż ludzie mają to do siebie, że kiedy widzą buractwo i chamstwo innych, zaczynają robić to samo.

''Zaśmiecanie forum'' = pisanie postów w których omawia się fabułę serialu. No po prostu nie mogę... Kolejny pustak, który ma nam za złe, że piszemy za długie posty? Rozumek nie ogarnia aż tylu literek?

'' jeśli masz chodź resztki honoru nie odpisuj ''
Śmiech na sali. Ciekawi mnie kim jesteś, skoro wiesz co decyduje o tym kto ma honor, a kto nie.

Mam nadzieję, że ludzie zaczną pisać w temacie tomb2525, bo zarówno w kwestii merytoryki jak i kultury stoi o wiele wyżej niż ten dubel zrobiony przez Ciebie.

''jeszcze dziś coś odpiszesz bo nie wytrzymasz psychicznie bo z głodu byś umarła.''
Uff. Odpisałam. Teraz jestem najedzona i mojemu życiu nic nie grozi.