PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177555
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Jak widzieliśmy w finale sezonu 5, na polecenie "zrób to" Rick strzela.
Jak myślicie dobija Profa Architekta czy zabija Blondynobijcę ?

Zostało to pokazane ( a właściwie nie pokazane) w sposób jednoznaczny
Możliwe , że będzie retrospekcja jak Daryl wraca do Alexandrii w nowym sezonie i wtedy się okaże?

ocenił(a) serial na 6
feeniks

Dobija prof. Architekta?...poco przecierz na ujęciu kamery widać jak udusił się krwią z podciętego gardła... A zona trzyma jego truchło w objęciach.... Po komendzie ,,zrób to,, rick patrzący w oczy szefowej robi zwrot ..i pakuje kulke lekarzynie leżącemu 90 stopni po lewej (z perspektywy ricka) to oczywiste przecierż....

ocenił(a) serial na 7
feeniks

dziwny jesteś

ocenił(a) serial na 8
ostatnisprawiedliwy_1771

no pewnie ,że jestem dziwny , oglądam serial o trupach i czerpię z tego przyjemność ;)

ocenił(a) serial na 7
feeniks

Nie, dziwny jesteś, że wysnuwasz taką teorię skoro było jasno pokazane, że Rick zabił Peta.

ocenił(a) serial na 3
feeniks

Żałosne pytanie

użytkownik usunięty
mateuszz27

Już raz użyto numeru z zmartwychwstaniem w przypadku Martina więc kto wie. Choć Pete i tak raczej długo nie pożyje.

ocenił(a) serial na 8
mateuszz27

No proszę, pierwszy raz coś tu napisałem i już zostałem zjechany, obiektywnie rzecz biorąc nie pokazali w kogo strzelał, można się domyślić z kontekstu, ale ja po prostu lubię filozofować. "Żałosna odpowiedź" jest bardziej żałosna.

ocenił(a) serial na 6
feeniks

Tego zapewne dowiemy się w kolejnym sezonie, bo nie wiadomo czy pójdą tropem komiksowym.

*********SPOILER*******

http://walkingdead.wikia.com/wiki/Peter_Anderson

W komiksie był to lekarz.