PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177555
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Nie chcę idioty, który je ludzi, a jak przyjdzie co do czego to trzęsie się ze strachu. Nie chcę debila, który zostawia własnych przyjaciół na śmierć żeby chronić własny tyłek. Nie chcę policjantki, która zabija 18 letnią lub 17 letnią dziewczyne. Chcę NEGANA, kogoś naprawde złego. Postać, która zabiła postać nie tylko ważnego dla Maggie, ale również dla całej grupy Rick'a. Kogoś z czarnym chumorem i kolczastym bejsbolem. Kogoś kogo boją się wszyscy bohaterowie i kogoś na kogo czekają wszyscy widzowie!

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 6
mikolaj_Osinski_filmweb

A ja chcę abyś poprawił ortografię.

ocenił(a) serial na 10
Arolowy

Przepraszam za jakiekolwiek błędy.

ocenił(a) serial na 6
mikolaj_Osinski_filmweb

Spokojnie. Wystarczy popracować nad tym.

ocenił(a) serial na 10
Arolowy

Wiem, mam z tym duży problem. Mógłbym nawet powiedzieć, że jest to moja ''pięta achillesa''.

ocenił(a) serial na 6
mikolaj_Osinski_filmweb

A jednak nie wszyscy widzowie czekają na Negana, ja nie. Mi osobiście podoba się tak jak jest. Zdarzały się serialowi słabsze momenty, ale i tak moim zdaniem trzyma wysoki poziom.

ocenił(a) serial na 10
gosia84_2

Mi ten sezon podobał się w 40%. Dlaczego? Krótko mówiąc, nie które postacie ginęły z przymusu. Np. tak Thyreese (którego osobiście bardzo lubię) zginął jak dla mnie banalnie, ponieważ jakim cudem jeden chłopak męczył się pół godziny z kilkoma zombie, albo taki Bob zginął też tak bezsensownie. Przez zwyczajne ugryzienie. Ja rozumiem nie wszyscy muszą umierać szlachetnie, ale taka postać i po prostu ugryzienie. Są i inne powody niezadowolenia z sezonu.

ocenił(a) serial na 3
mikolaj_Osinski_filmweb

Bob zginął idealnie. Nie znasz sie. A co do przyszłości serialu to bedzie zajebiscie !!!!

ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

Chyba źle mnie zrozumiałeś, te pożegnania i noga była dobra. Chodziło mi tylko o ugryzienie.

mikolaj_Osinski_filmweb

Najbardziej bez sensu zginęła Beth, aż mi się odechciało w pewnym momencie oglądać, bo ją lubiłem.

mikolaj_Osinski_filmweb

W takim razie prawdopodobnie się rozczarujesz, bo Negan jest zły w wyraźnie mniejszym stopniu niż Gubernator i Gareth. Ot, po prostu bywa brutalny.