Wku****** mnie ten dzieciak Ricka (Carl) gdyby żył na prawdę zaje***** bym go na samym
początku, smark uważa się za super dorosłego i w ogóle a do tego zginął przez niego Dale
jeden z niewielu normalnych, ogólnie bym wszystkie dziewczyny wybił bo tak poje**** są że
szkoda gadać w ogóle ta Carol, ma tak na bani ze szok.
Ja już nie mogę wytrzymać jak widzę jak ten gówniarz znowu coś wykombinował a Lori dostaje spazmów z umartwienia. Gówniarz rzeczywiście powinien zostać zjedzony a Lori mogłaby zostać niewolnicą seksualną jakiejś zdegenerowanej bandy.
Weź się chłopcze opamiętaj, gdyż jest to forum publiczne. Jeżeli masz ochotę bluzgać to idź na swoje podwórko do kumpli, a jak chcesz się wypowiedzieć na dany temat, to zrób to z głową i nie rób z siebie wieśniaka. Choć muszę stwierdzić, że oni czasami mają więcej kultury niż na pozór "inteligentni" ludzie z miasta. Co do Carla, dziecko jak dziecko. W dzisiejszych czasach na pęczki takich, gdyż rodzice nie potrafią ich niczego nauczyć, a o braku jakichkolwiek wartości już nie wspomnę o czym przekonałem się parę razy tu na forum. Co do kobiet. Prócz Lori nie denerwuje mnie żadna, choć i ta się zrehabilitowała w ostatnim odcinku. Andrea spoko, zajmuje się tym co potrafi najlepiej, Carol straciła całą rodzinę, więc również nie dziwię się jej zachowaniu. Meggi również spoko. Patricia i Beth są mi kompletnie obojętne, lecz ta dróga jeśli przeżyje będzie mogła niezłego bałaganu narobić. Ma potencjał.
Oj dobra, może trochę przesadziłem ze "językowymi wspomagaczami" ale na prawdę wnerwia mnie ten dzieciak, a jeżeli nie wiesz wulgaryzmy są najlepsze do wyrażania negatywnych emocji.
Mówisz o tym, że wulgaryzmy są najlepszym sposobem wyrażanie negatywnych emocji. Ja jestem innego zdania. Zwykłymi zdaniami również można wyrazić swoje niezadowolenie i wypowiedź będzie miała jeszcze negatywniejszy wydźwięk, niż użycie podwórkowej łaciny. Zresztą nie jest to miejsce na takie wywody :)
Zgadzam się Carl jest strasznie wkurzający, uważa się za dorosłego i wszystkim tylko pęta się pod nogami.
Co do kobiet to najabrdziej wkurza mnie Carol. Zginęła jej córka, a ona właściwie ani razu jej tak na dobrą sprawę nie szukała. Kiedy Rick pobiegł za Sophią to ta sobie tylko stała na autostradzie, a później jeszcze pretensje jak mógł ją zostawić. Szukając jej o mało nie zginęli Daryl, Carl (to akurat by mnie nie zmartwiło). A ta zamiast realnie działać tylko użala się nad sobą.
Lori też jest irytująca, ale może po prostu "laska Scofielda" ją kiepsko gra. Co do Andrei to wkurzała mnie tak do połowy 2 sezonu- to jej jestem odpowiedzialna, moge zabijać itp. W drugiej połowie juz jest spoko, bo przynajmniej racjonalnie myśli.
A dla mnie nie. W końcu ile wtedy mieli możliwych przyjemności do doświadczenia?
Hershel kogo ma wydupcić? Albo T-dog? Odrazy niech zrobią orgie każdy z każdym. Przyjemność najważniejsza. Zero myślenia o konsekwencjach. Lori dała Shaneowi i już jest problem kto jest ojcem. Adrea dała Shaneowi i za 9 mięciecy jej brzuch urośnie i znowu problem.
Rzeczywiście, seks jest zły i nie dla ludzi.
Masz 15 lat, czy może jesteś jakimś fanatykiem religijnym? :rolleyes:
Czy napisałem, że jest zły? Wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem a nie ledwo poznała kolesia i już wchodzi mu do łóżka albo Lori po domniemanej śmierci Ricka. To jest kur**stwo.
To skąd bierzesz takie chore poglądy? :) Sam jestem zapalczywym wrogiem kuestwa i promiskuityzmu, ale w szybkim pójściu do łóżka z kimś, kogo zna się chwile w świecie, w którym w każdej chwili można zginąć nie wydaje mi się niczym złym ;)
Chory? To chyba ty jesteś piszesz, że jesteś zapalonym wrogiem kudrestwa. A tu nagle nie widzisz nic złego. Mam hiv w każdej chwili mogę umrzeć więc sobie używam ile popadnie.
Tak też można tłumaczyć żołnierzy na wojnie jak przeprowadzali masowe gwałty.
Owszem akurat związek żółtego i meggi jakoś się toczy, ale normalnie i tak nie przetrwa. Skoro ona jest taka łatwa to będzie robiła mu rogi.
Co ty się tak czepiasz tego sexu? Szybki numerek to nic złego, odpręża poprawia humor, daje chwilę zapomnienia Idealny na sytuację w jakich znaleźli się bohaterowie.
Tak samo jak ćpanie i picie. To nie znaczy, że musisz z byle pierwszą cipą aby sobie ulżyć.
Ale naćpany lub pijany nie będziesz uciekał równie szybko niż jak byś był po szybkim numerku, a co do pierwszej lepszej to raczej wielkiego wyboru nie masz w takiej sytuacji, więc pierwsza lepsza byle nie ostatnia.
Po za tym że wielkiego wyboru nie ma się w takiej sytuacji pozostaje fakt, że spora część ludzi właśnie przed śmiercią chce robić to i owo w łóżku, a oni mogą w każdej chwili zginąć więc to zrobili i odwalcie się już od tego sexu meggi i glenna.
Jakby nie było kobiety. To można z kolegą to zrobić. Aby życie miało smaczek raz dziewczyna raz chłopaczek. Tak zginiemy.
Jak będziesz to robił też jesteś bardziej skupiony na czym innych więc zjedzenie podczas stosunku bezcenne.
Jeśli zawsze kiedy kobieta zgadza się na sex jest dla ciebie suk-ą, to pozdrów mamę.
Moja mama jest cały czas z tym samym partnerem. I nie powstałem od razu po ich spotkaniu. Pozdrów swoją bo pewnie zalicza się do tych gorszych.
Hahahaha, dawno nie słyszałem czegoś równie zabawnego.
Ktoś tu chyba jest nieuświadomiony. Wiesz może, że istnieje coś takiego jak antykoncepcja, albo, że nie po każdym stosunku musi być ciąża?
Już dałeś zdanie o sobie, pewnie z podobnej rodziny pochodzisz. Zero wstydu. Tatuś z mamusią zaliczyli wpadkę? Synek idzie w ich ślady.
Nie no fajny ubaw mi załatwiłeś na dzisiaj nie ma co.
Widać, że masz albo coś pomiędzy 12-15 lat, albo jesteś biednym człowiekiem, któremu kiedyś dziewczyna nie dała i teraz ma kompleksy. Nie martw się, łączę się z Tobą w żalu i bólu, może jeszcze kiedyś zmieni zdanie ;)
O, no to widzę, że są na tym portalu jeszcze inteligentni ludzie, chętnie jej podam rękę.
Hmm, "męska suka", bardzo ciekawe stwierdzenie, ale chyba oksymoron (jesli wogóle rozumiesz takie sophisticated word).
O "meska dziwka", no no widze, ze znalazles nowe okreslenie w necie, gratuluje ;) Fakt, ze szukasz w necie okazji by sie na kims wyladowac i szpanowac jakie to Ty znasz przeklenstwa swiadczy tylko o tym jaki jestes niedojrzaly. Pozdrawiam i wrocimy do tej rozmowy za jakies 5 lat, jak dorosniesz.
Aha i zobacz sobie, co znaczy "blachara" bo nie "puszczalska" jak Ci sie wydaje ;)
,,Su00ka dała to dla mnie nie kobieta tylko su00ka." Jukatos, szczeniaczku, nie lubię ludzi, którzy wykłócają się, nie mając nic logicznego do powiedzenia. Swoje skrajnie głupie poglądy zachowaj lepiej dla siebie, uwierz mi, lepiej na tym wyjdziesz. Tylko frajerzy bez szacunku dla nikogo śmią zwać kobiety w ten sposób. A już tym bardziej normalne, młode kobiety, z bardzo naturalnym popędem seksualnym. Każdy z ocalałych wiele przeszedł. Czasem z trudem udaje im się przeżyć. Cenią każdą chwilę, kiedy mogą poczuć się normalni. Zjeść dobry obiad, przeczytać ciekawą książkę, uprawiać seks jak przeciętni dorośli ludzie. A Ty chcesz odmawiać im przyjemności? Tym bardziej rozważnej i odpowiedzialnej, z zabezpieczeniem?
Nie mam pojęcia, ile dokładnie masz lat. Nie interesuje mnie to. Ty się jeszcze nauczysz życia (bądź nie). Ale póki co nie włączaj się do rozmowy, w której Cię być nie powinno. Na filmwebie jest pełno niepotrzebnych wypowiedzi, do których niestety Twoje się zaliczają. Więc zrób coś z sobą, dorośnij, nabierz wiedzy. Bluzgając na innych filmwebowiczów tylko się pogrążasz, więc trochę kultury też się przyda. Jak to zrobisz- wtedy porozmawiamy, a ja Cię uszanuję.
Jakby chcieli normalne życie jak w polsce to pewnie tak. Każdy tam by był alkoholikiem.
karciarz nie ma co się wysilać. Te bzdury wypisuje od podajże półtora miesiąca. Wiele osób mu zwracało uwagę, jednak do niego nic nie dociera. Jak ktoś wcześniej zauważył jest to dzieciak w wieki pomiędzy 11-16 lat kiedy hormony buzują i i raczej głowy to on nie używa. Prymitywne potrzeby i tyle. I tak jak Hitman93 podpisuję się pod tym co napisałeś. Ale jak to się mówi, środowisko w jakim się żyje wpływa na ocenę całości.
Twoje i innych broniących kureiiistwa środowisko w jakim żyjecie to burdel do zaspakajania prymitywnych potrzeb huehue