PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177555
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

michionne

użytkownik usunięty

Co jej odwaliło! Od początku trzymała z Rickiem o Carlem. W odcinku 15 prawie do samego końca byłem pewien, że jednak stwierdziła iż taka Alexandria nie jest dla niej. nie ubrała munduru, na babskiej eskapadzie miała przebłyski z przeszłości i choć niemiłe one były to jednak chętnie zabiła zombiaków. a tutaj jednak na koniec ogłuszyła Ricka.

użytkownik usunięty

A czy ty byś ogłuszył ? Mich widziała, że Rick świruje.

użytkownik usunięty

Świrował on to na początku w więzieniu, teraz go poniosły emocje i adrenalina podziałała a teraz po nokaucie Michionne Aleksandryjczycy będą mieli czas by nawiązać spisek jak wywalić Ricka na pewno Glena i może ojczulka. Gdyby nie ona to w następnym odcinku Rick by już mógł wprowadzać swoje plany, a nie dopiero zastanawiać się i co tera począć. Bo na pewno w nowym odcinku Rick będzie miał "tępe" rozkminy :D "com ja uczynił".

użytkownik usunięty

Nigdy nie zapomnę Ricka przemawiającego po walce z Petem.

ocenił(a) serial na 10

dobrze zrobiła.

ocenił(a) serial na 8

Uderzyła go aby ten nie zdradził ich "planu" przejecia Alexandrii.
Tak mi sie wydaje.

użytkownik usunięty
coolerss

Mi się, wydaje, ze ona chce uwierzyć, w coś co już nie istnieje. Jednak nie widziała, całej sytuacji, a nawet jeśli, to lider ich grupy. Za taką zdradę, nie ważne jakimi intencjami, bym ją zabił.

Czasami trzeba mu przywalić. Lider liderem, ale innych też trzeba słuchać. Na szczęście Rick słucha tylko czasami się zapomina, no ale potem wszystko powraca. dlatego uważam że jest idealnym przywódcą. A Micha jest po jego stronie.