PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177572
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

odcinek 12

ocenił(a) serial na 8

wlasnie obejrzalem, zapowiada sie niezly koniec sezonu :D

z0ltar12

ale były by jaja jeśli okazałoby sie ze lori urodzi dziecko-zombie :D xDD

z0ltar12

kurde uśmiercili ostac dzięki której cos się w tym serialu działo, lubilem go najbardziej, no lipa bez niego to nie będzie to samo

espada0

kurde uśmiercili postac (Shane) dzięki której cos się w tym serialu działo, lubilem go najbardziej, no lipa bez niego to nie będzie to samo

ocenił(a) serial na 8
z0ltar12

ja tam w tym serialu wszystkich lubie, a majbardziej carla bo mlody chlopak. Szkpfa ze 3 sezon dopiero pod kpmoec roku, naprawde jest swietny, ide obejrze jesszcze raz odcinek 12 :) :)

ocenił(a) serial na 8
z0ltar12

odpowiem sam sobie, bo z napisami ogladalem teraz a wczesniej po angielsku a ze bylem w angli to pewne kwestie kumalem zaznacze nie wszystkie. Wlasnie jestem po seansie 2 raz obejrzalem odcinek serialu co nigdy w zyciu mi sie nie zdarzyło. Jestem zachwycony serial z tego co czytam - niskobudzetowy sezon potrafi mnie oderwac od swiata na 45 minut. To ja nie rozumie. Swietny swietny swietny, moj ulubieniec Carl co wszyscy tak na niego jechaliscie po 11 odcinku wykazal sie nie samowita kreacja aktorska. Co do Szejna to najlepsza jego rola w sserialu jak byl zombiakiem, lubialem go, ale mnie wkurzal. A ten dziadek co zginal w poprzednim odcinku to bardzo dobrze ! ile mozna sluchac nierob to nierob tamto szok, ze ludzie tak go lubili. Dodam ze zona szeryfa tez nadrobiła chociaz ona w tym swiecie nic nie zwalczy sama. Podziwiam Carla za to ze mlody chłopak podejmuje meskie decyzje w dziwnym swiecie. Licze ze w 2 sezonie juz jako mlody chlopak pokaze ze ma jaja. :)

z0ltar12

:) no i prawidłowo. Ja chyba pojadę z TWD od samego początku ponownie :)