PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177804
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

4 sezon walking dead jest w planach!!! jesienią 2013 roku oby miał tym razem 22 odcinki 3 seria ma ich 16 odcinków

ocenił(a) serial na 4
mas_1473

Czyli można się spodziewać takiego rozdzielenia odcinków, jak w przypadku poprzedniego sezonu. :\

ocenił(a) serial na 7
ZiD0

to jest akurat pewne

ocenił(a) serial na 8
ZiD0

Trzeci też podzielą. 8 i przerwa.

ocenił(a) serial na 7
mareczekp2

Proste, przerwę muszą zrobić bo w wakacje ludzie siedzą na plaży a nie przed telewizorem i oglądalność spadła by o 2/3...

bob_Lazar

w zimę siedzisz na plaży?

Untitled_Gangster_Reboot

No dokladnie...strasznie dziela ten serial. Najlepiej bylo by nie ogladac 3 sezonu az nie wyjda wszustkie odcinki..i tak nadrobilo by sie wszystko w dwa dni a nie trzeba by bylo znosic tych okropnych przerw. No ale mysle, ze nie ma na to szans...mnie przynajmniej ciekawosc pozera. A ja rozumiem jakies 3 miesiace przerwy latem...ale to jak oni tna sezony w TWD to juz jest przesada. Po za tym uwazam, ze kazdy sezon powinnien miec 22 odcinki i nie trzeba by bylo az tyle czekac :(

ocenił(a) serial na 7
Untitled_Gangster_Reboot

A przerwa w serialu kiedy jest? W miesiącach wakacyjnych, helllo...

bob_Lazar

I miedzy grudniem a lutym, helllo

ocenił(a) serial na 7
michau1234

To krótsza przerwa świąteczno-noworoczna i chodzi o to samo - oglądalność.

bob_Lazar

ale The Walking Dead ma akurat przerwę w tym czasie, helllo

ocenił(a) serial na 7
Untitled_Gangster_Reboot

To może zaczne jeszcze raz bo widze IQ niektórych użytkowników wyraźnie poniżej średniej krajowej. Chciałem rzec, iż stacje telewizyjne bardzo dobrze wiedzą co robią przerywając emisje serialu wraz z nadchodzącym latem i ORAZ ZIMĄ, ponieważ ludzie mają w tym czasie ciekawsze rzeczy do robienia niż siedzenie przed TV.
Dlatego też AMC i inne nie zarobiły by tyle co wiosną i jesienią.

O przerwie zimowej po prostu zapomniałem wspomnieć w pierwszym poście, to się do mnie doje*ali i cfaniakują... :)

bob_Lazar

Skończ się ośmieszać.

ocenił(a) serial na 7
mas_1473

Genialny serial. Świetny klimat, wciągający, można się naprawdę wczuć w rolę ocalałych. Chyba jedyny serial który tak mnie wciągnął :))