PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177804
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Nie wiem czemu może ten serial nie ma zbyt mądrej fabuły i nie którym moim znajomym się nie podoba , ale mi klimat taki apokaliptyczny opanowany świa przez żywe trupy podchodzi serial wogole nie smierdzi brakiem budrzetu na np efekty a co do nowego odcinka bardzo podoba mi się wątek z wiezieniem chodz nie rozumiem po co ze sobą wzieli herszela(dziadka weterynarza) którego bedziemy żegnać w 2 odcinku pewnie :P

ocenił(a) serial na 6
Armirion

Oj żebyś się jeszcze nie zdziwił co do Hershela. Ja wam mówię że oprócz "unlimited ammo" na pewno ma jakieś kody na uzdrowienie.

ocenił(a) serial na 8
Armirion

Też nie jestem w stanie pojąć po kiego go brali. Jakos gdy zdobywali kolejne punkty w więzieniu, nie był im potrzebny. Tak czy owak czekam aż coś wpieprzy Carla. Ten dzieciak wkurza mnie niesamowicie, jest gorszy niż jego matka i jej zmutowany pępek. Rozumiem, że pod koniec ciązy on robi się wystający, ale dla mnie to wygląda troche komicznie xD

ocenił(a) serial na 6
elfira

Najlepsza była scena jak Lori sobie usiadła i nagle jej brzuch zrobił się kwadratowy.

ocenił(a) serial na 9
elfira

droga pani po co zdobywają inne punkty budynku prosta sprawa przieć ustalily , że muszę przeszukać go dla broni kliniki i stołowki a co tam znaleść mogą nooo napewno przydatne rzeczy :) chodz szkoda mieli granty hukowe i ogluszajace mogli ich uzyć w tym pierdo lniku gdy się tam wbili

ocenił(a) serial na 6
Armirion

Huk mógłby przywabić więcej Walkersów.

ocenił(a) serial na 9
Tortuga033

tak a ja nie mowie zeby rzucac to pod nich tylko w innym kierunku co onni ruszaja taki wabik ,że tak powiem aaaa o czym zapomnialem napisac fajnie zdobyli skilla jak klawisze w ochroniaczach przyszli :D

ocenił(a) serial na 6
Armirion

Chyba że tak. Mnie rozwaliło w tej scenie jak Rick z Darylem nie poradnie okładali zombiaki :D

Nie ma jak dobra rozpierducha w wykonaniu legend, ale nie róbmy offtopu.
Aha i oglądłAŚ.

ocenił(a) serial na 9
Tortuga033

widze ze ogladales niezniszczalnych 2 czekam z niecierpliwoscia na DVD :D Arnold Willis van damm STalone team rozpie rdoru i mordoru

ocenił(a) serial na 8
Armirion

Ale mi nie chodziło o to, dlaczego zdobywali te następne pomieszczenia, ale o to że wcześniej doktorka nie brali ze sobą do bezpośredniej walki ;) Mogli wziąc Carl'a i dać go zeżreć.

ocenił(a) serial na 6
elfira

Pewnie chcieli być poprawni politycznie i wzięli go żeby nie było że dyskryminują starych dziadków, bo są starymi dziadkami.

ocenił(a) serial na 4
elfira

Ja ma takie wrażenie jakby co poniektórzy nie myśleli oglądają serial. Nie chodzi o to, żeby się czepiać, ale weźcie na logikę. Na otwartym terenie nie brali Hershela ponieważ był im po prostu zbędny. W tą piątek ładnie i zgrabnie poradzili sobie w nadchodzącym zagrożeniem. Poza tym o wiele łatwiej było im dostrzec, co i skąd nadchodzi. W przyciemnych korytarzach było już o wiele gorzej. Tam potrzebowali każdej sprawnej pary rąk i jak najwięcej par oczu, a jak wiadomo z pozostałych osób nadawał się właśnie tylko Hershel. Lori odpada bo w ciąży, Carol dobrze strzela, ale raczej w walce wręcz nie za bardzo jej idzie, Carl wiekiem nie bardzo, a o Beth już nie wspominając. Brali kogo się tylko dało.

ocenił(a) serial na 8
tomb2525

Właśnie widać jakie z niego oczy i ręce ;) próbowalam to kminić pod takim kątem, ale on i tak odpada. Poza tym to jedyny lekarz, więc jest na wage złota i powinni go zostawiać, bo może się bardzo przydać.. Czyli liczę, że Lori stanie się zombie przez wpieprzające ją dziecko xD

ocenił(a) serial na 6
elfira

Młody mógłby zginąć przy okazji :P Jakoś go nie trawię ,ale kto wie ! Może coś z niego wyrośnie .

ocenił(a) serial na 6
elfira

Ja mam nadzieje ,że umrze Lori,bachor albo Lori i bachor :) Może ją zjeść od środka ciekawie by było :P Ale chyba nie ma co na to liczyć

ocenił(a) serial na 5
Armirion

Gratuluję, wygrywasz roczny zapas przecinków, kropek oraz znaków diakrytycznych dla całej rodziny.

PS. budżetu*

ocenił(a) serial na 9
BeeBee61

mi lo mi . ze pan zwara ca uwag eeeee na mo je interpuk cyjnee yy grumaty czne b lendy je ste s ta ki madry ,