PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2732
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

DZIEWCZYNY ZE SPOILERÓW CHYBA NAM SIĘ WYCZERPAŁ LIMIT KOMENTARZY NA FORUM WIĘC ZAKŁADAM NOWY TEMAT!:)

ocenił(a) serial na 10
martyna_any

Osobiście jestem zazenowana ostatnim odcinkiem...nie tak go sobie wyobrażałam :/

Dominika_Kicinska

O nie! Za dużo jak na jeden odc, no fakt, to ostatni odc serii, ale taki!? MASAKRA! Jeżeli uśmiercią Merta i Elmas to będzie WIELKI strzał w stopę i koniec miłości Y i N, bo jakby miał spojrzeć jej po tym w oczy? :( Pewnie moment, w którym N krzyczy do Y jest ostatnim momentem odc... Jak tu czekać do końca wakacji :o :(

ocenił(a) serial na 9
martyna_any

Brawo Martyna! Yo co piszesz jak ulał pasuje do naszych scenarzystek. Ja tez juz nie mam złudzeń co do sensu tej historii. Zamiast nerwów powinna nas chyba bawić jako parodia seriali o niespełnionej miłości. Nagromadzenie nieprawdopodobnych sytuacji jest tu tak widoczne że emocje się chyba same wyłącza.
A swoją drogą yigit też miał wypadek i to zatuszowal. Sam to mówił. To czemu nur do pudla?

martyna_any

Brawko ! :D Ale się uśmiałam. A jakby się tak stało to by był najoryginalniejszy serial jaki kiedykolwiek powstał :D

gabunia7

Nur: Gdzie idziesz!?
Aytül: On idzie do Firata.
Nur: Do Firata?
Yigit: Jestem w tobie zakochany całym moim sercem. Ale ta sytuacja to coś innego.
Yigit: Dlaczego spotykasz się z tym mężczyzną Iclal? Dlaczego się z nim spotykasz!!
Elmas: Zabierzesz moje dziecko ode mnie!?
Nazan: Zabieraj swoje ręce ode mnie psychopatko!
Iclal: Chcę odpuścić sobie ciebie i Nur.
Cahit: Trzymaj się dla naszego dziecka Elmas..
Yiğit: Jesteś młoda, piękna, samotna i nieszczęśliwa

mija_

Iclal poszła po rozum do głowy, ale jak zawsze reszta rodzinki coś mąci, Yigit też. Macie w zajawce jakby starego Yigita trochę, wyjeżdżającego z główki dla Firata :D wątek z potrąceniem Merta wcale mi się nie podoba, ale w ten sposób właśnie znaleźli sposób na wydłużenie serialu do sezonu 3. Myślę, że go nie uśmiercą, ale jest to kolejna przeszkoda dla N i Y i żeby się z tym uporać, będą się ganiać kolejne kilka/kilkanaście odcinków. No i brawo Elmas wychodzi na to, że przejrzała Cahita i Nazan, ciekawe teraz czy dziecko uratują czy jednak pójdą w stronę utraty.. I patrzcie rudej nie pokazali ani przez sekundę :D

ocenił(a) serial na 9
mija_

A ja jestem w szoku. Totalnym! Brak mi słów. To miał by przedostatni odc. Po nim już tylko śmierć. Ale nas załatwili.

ocenił(a) serial na 9
mija_

Niby czemu Nur miałaby zabić merta przecież go kocha mimo wszystkich złych rzeczy jakie mówił i robił tego nie rozumiem? Prędzej ridvan by go zabił niż Nur..a Elmas czemu ja usmierca jeśli tak zrobią to nazan dopnie plan na ostatni guzik i dostanie darmo dziecko Elmas a cahita mi żal..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Nur potrąciła metra niechcący. A pamiętacie jak pisalysmy że go z wypadku uratuje. Takie to nasze scenariusze. No j okazuje się że nie fikret a wypadek z metrem żniw podzielą nur i yigita.

A nie nacie wrażenia że tylko wiedzmom wszystko uchodzi ba sucho? A tu policja j nur do paki za wypadek. Przecież mert jej wyskoczył za piłką ba jezdnię.
Ale cóż. To przecież scenarzystki-sadystki.!!!!

ocenił(a) serial na 3
gabunia7

widzę z Waszych wpisów, ze miałam 100% rację odmawiając oglądania tego odcinka z tłum. Współczuję jednak tym, które "wpadły" w te sidła ;) Ja już po oryginale zorientowałam się (odkąd widzę działania Fikret) że to stawało się coraz gorsze z sek na sek i żadnej pozytywnej odp ze strony naszych (tylko E i trochę N). Dlatego sądzę, że ost. odc. w tej serii w ogóle sobie daruję!!! To są odcinki starej reż. i tych 2 psychopatek scenarzystek. Zauważcie, że pierwsze 7 innego reżysera wciągnęło nas, potem stopniowo było coraz gorzej, aż teraz sięgnęło DNA ABSOLUTNEGO!
Jeśli chodzi o nową reż. to rzeczywiście jej hit (Sezon na miłość), to zupełnie inna para kaloszy. To po pierwsze komedia rom, a nasz to dramat, ale ta komedia (mimo, że prościutka i oczywista) jest b. przyjemna i PRZEWIDYWALNA. Jakiż to komfort po naszym koszmarze. Tam oczywiście są też intrygi i kopanie dołków (spec. tur.), ale dobrym też się udaje!!! Poza tym, nie każą im być takimi kretynami jak N i Y, ale jakoś każdy bez trudu umie się domyśli o co chodzi. Nie zawsze oczywiście, ale często. A to już pokazuje, że szanują widza. U nas te scenarzystki wraz z tą ost. reżyser sprawiają wrażenie osób nienawidzących widzów, bo serwują horror i nieustannie dokręcają śrubę (bardziej i bardziej). Być może w nowej serii to odmienią. Nie wiem. Teraz pasuję.

ocenił(a) serial na 9
gabriela_De

Ja już wymiękam co do tego serialu :/ chyba to dobro nie zwycięży a wrecz przeciwnie :/

ocenił(a) serial na 9
gabriela_De

Ja tez pasuję bo nie ma sensu to co pokazali w zajawce. Ten pomysł to jak wcześniej napisałam to już tak piramidalna j totalna kpina z widzów że chyba baby muszącos zmienić w scenariuszu albo pisać od nowa pod nową reżyserka. Totalna klapa jak dotąd.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Scenarzystki też bym zmieniła :/

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Jeśli nie robili dokrętki 56 odc to znaczy że wszystko szło do totalnego dramatu. Tak jak pisałysmy wcześniej ten serial nie znał umiaru w hołdzie dla ZŁA. Jeśli nie zmieni się scenariusz o 100% i pomysł na usprawnienie fabuły i poprawę stosunków między głównymi bohaterami to spadek w rankingu murowany.

Nur powinna teraz bez skrupułów odkryć całą prawdę i zemścić się na rodzinie Kozanów ! Bez względu na to jak zareaguje yigit. Bo myślę że brak prawdy to główna przyczyna wszelkiego nieszczęścia.
Złapałam dystans. Taki zwrot akcji (czytaj: taka masakra) w ostatnim odc przed przerwą wyciszył moje wszystkie emocje. Brawo scenarzystki za totalne znieczulenie.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Dla mnie już ten serial nie cieszy od dłuższego czasu od 1 odcinkiem z fikret to żadnego nie obejrzałam i wcale nie żałuję wystarczy że tutaj piszecie o co chodzi to ja głęboko wtedy wypuszczam powietrze z ust i jestem spokojniejsza

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Nowy sezon ogłoszony na 29 września 2016. Jeśli pokażą na instagramie jakiś sensowny fragman to wtedy zobaczymy czy nasze zainteresowanie ożyje. Dziś niestety te huczne zapowiedzi jak to fani będą szczęśliwi wydają się tylko życzeniem producenta.

ocenił(a) serial na 3
Elza49

I tak powinnyśmy dostać medal za wytrwałość:D Wytrzymać to do 55 odc. to ogromnie osiągnięcie biorąc pod uwagę, że powinno się skończyć na 43 góra! A ostatnie odc. z F to czysty masochizm. Ja odpadłam dopiero przy tłum. wersji odc. 55. Podziwiam te, które dają radę. Albo macie nerwy ze stali, albo dystans doskonały. Mnie szkoda czasu. Nie lubię postaci z tego serialu (F mogłabym udusić gołymi rękami), a z N i Y zrobiono przegranych ludzi. To szczególne osiągnięcie produkcji. Może nowa seria, ale to dopiero pieśń przyszłości... Tak czy owak dzięki za towarzystwo. Tylko dzięki Wam wytrwałam tak długo.... Wnioski do których doszłam to nigdy więcej nie wkręcić się w tur. telenowelę. Wcześniej sprawdzić reżyserkę i scenarzystki. I mieć potwierdzone zakończenie serialu :D

ocenił(a) serial na 9
gabriela_De

niech sie ciesza te ktore nie ogladaly po turecku :D

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Niech się cieszą wszyscy, którzy oglądali w tv polskie 45 min odcinki z tłumaczeniem (nie zawsze zgodnym z tur wersją). Niech myślą, że obejrzeli dramat i niech czekają na dalszy ciąg. Prawdopodobnie (chyba że źle zrozumiałam info na str producenta) 3 seria tez będzie miala ok 57 odc. Przewidują sezon 2016-2017. No to jak nasza tv kupi to zdrowia życzę kiedy to się skończy wiedząc jak oni dzielą te tur odcinki.
My jesteśmy ponad to, chociaż cosmy przeżyły to nikt nam nie odbierze. Ale za to jaki hart ducha.
Czy któraś z Was pisze się na horror we czwartek???

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ja wypadam z oglądania tego horroru wolę obejrzeć ostatni odcinek 3serii :D nie na moje nerwy ten serial oglądając go to trzeba sobie strzelić Relanium na uspokojenie albo herbatkę z melisa

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ciekawa jestem co umieszcza w 3sezonie se będzie trwał 57 odcinków chyba kolejne bagna :/ już dość tej telenoweli nigdy więcej tureckich seriali !!!

maja9128

Znowu 57 odc po 2h?! Po co komu to? Ktoś w ogóle będzie miał ochotę na kolejne tak długie męki z tym serialem?! Ja na pewno obejrzę tylko początek i koniec tego sezonu, raczej nie wytrzymam po raz kolejny tak długo...

Julia_trololo

Ja w czwartek nie zobaczę, ale w weekend zerknę jak to się skończy, bo po zapowiedzi podzieje się strasznie...
Ale skoro dojdzie do kolejnego sezonu to mam nadzieję, że to będzie pod mój scenariusz. Czyli...
1. Nur potrąciła Merta i:
a) niestety nie przeżył i wtedy Nur będzie siedzieć
b) przeżył, ale potrzebuje jakiegoś przeszczepu czy coś i wtedy wyjdzie na jaw, że nie jest synem Yigita
2. Iclal skoro ktoś zapowiedział, że ma jej nie być w 3 sezonie, to jeśli Mert umrze, może popełnić samobójstwo, albo oszaleje i ją zamkną gdzieś, albo (jeśli Yigit pogodzi się z faktem, że to nie jego dziecko) wyjedzie razem z Firatem.
3.Elmas straci dziecko i Cahit może się cmoknąć w de razem z Nazan, bo w sumie może oskarżyć Nazan o morderstwo (i będzie siedzieć w jednej celi z Nur :P), albo urodzi i Cahit się zachwyci maleństwem i kopnie Nazan w cztery
4. Fatih odeśle siostrzyczkę do diabła, czyli tam skąd przyszła
5.Yagmur da Eminowi ultimatum i zamieszkają gdzieś razem, bez Yaren
A stara ciotka spotka jakiegoś kochasia (w końcu ma się ktoś nowy pojawić), oszaleje na jego punkcie i będą ją mieli z głowy. :P

Julia_trololo

ja tam oglądam i nic mnie nie rusza, znaczy chyba, że mam dystans :D

gabunia7

Nur will make a mistake, which will change the life of everyone. Fikret is rescued from her brother because Nur heard that Fatih likes her.
But Nur is so sad that she losed her best friend. Aytül told Yiğit that Iclal is meeting Fırat. So first Yiğit wants to go to Fırat to talk with him. But he didn't find him, so Yiğit wants to talk with Iclal. Nur noticed Fikret's bad reactions and she wants her to go, but it's too late. Yaren archieved what she wanted. Emin doesn't spend time with Yağmur anymore. But Yağmur can't notice what's happening, until she sees that Emin and Yaren are kissing. Nazan doesn't give up annoying Elmas. Elmas will have a difficult birth. Iclal can't decide which way she wants to go, she's on the way to Fırat. Fikret gave Nur bad medicine , so she can't control herself and will make a big mistake, which will change everyone's life.

ocenił(a) serial na 9
mija_

Obejrzałam i jestem zażenowana tym co scenarzyści wymyślili. Cieszę się że skończyłam to oglądać i na pewno już nie wrócę.

mija_

Nur popełóni błąd, który zmieni życie wszystkim. Fikret jest uratowana przed bratem, ponieważ Nur usłyszała, że Fatih ją lubi/kocha. Ale Nur będzie bardzo smutno, że traci najlepszego przyjaciela.
Aytül mówi Yiğitowi, że Iclal spotyka się z Fıratem. Więc najpierw Yiğit chce iść do Fırata by z nim porozmawiać. Ale nie znajduje go, więc Yiğit chce porozmawiać z Iclal. Nur zauważa złą reakcję Fikret i chce by ta odeszła, ale już jest za późno. Yaren dostaje to co chciała. Emin nie spędza czasu z Yağmur. Ale Yağmur nie wie dlaczego dopóki nie widzi pocałunku Emina z Yaren. Nazan nie przestaje niepokoić/męczyć/dokuczać Elmas. Elmas będzie miała ciężki poród (nareszcie!!!). Iclal nie może zdecydować się w którą stronę chce iść (w życiu), jest w drodze do Fırata. Fikret daje Nur złe lekarstwo , więc Nur nie może się kontrolować i zrobi ogromny błąd, który zmieni życie wszystkich...

więc to przez tą rudą pipę potrąci małego!?

ocenił(a) serial na 9
mija_

I oczywiście nic nie wyjdzie na jaw i nur się z tego nie wytłumaczy bo nie wie ze fikret ja "podtrula". A yigit bedze widział krzywdę merta. Czyli dalszy ciąg spisków i zdrad. A fikret zostanie w domu nur blisko yigita i pewnie go pocieszy ha ha. Skąd my to znamy?? Właściwie chyba też obejrzę te farse razem z Miją. Tez mnie juz nue rusza u nam dystans. Zobaczymy jak scenarzystki do reszty oglupia głównych bohaterów i jak nur bierze coś do ust z rąk fikret skoro straciła do niej zaufanie. Parodia z nid dramat. Obejrzę ba zasadzie komedii pomyłek. Pozdrawiam Mija. Do jutra.
A może ktoś jeszcze się dołączy??,

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ja już dawno przestałam oglądać i nie będę patrzeć na to.mój koniec serialu wiedziałabym tak.
1) mert przeżyje ,Nur robi badania krwi na toksykologie ,kiedy wychodzą że jest podtruwana idzie z tym do fatiha i policję.
2)mert potrzebuje przeszczepu i dawcą nie może być jedno z rodziców merta a może być dawcą Nur i ona ratuje mu życiu.
3) iclal porzuca syna dla firata i ucieka zdala od matki,aytul trafia do psychiatryka lub popełnia samobójstwo.
4) Elmas żyje dziecko może być na łożu śmierci i Cahit w końcu żałuję decyzji o tym że nie rozwiódł się z nazan.lub
5) Elmas umiera razem z dzieckiem i cahit wini o wszystko nazan kiedy ta zaczyna szydzic z Elmas i dziecka.lub jeszcze lepiej Iclal rozumiejąc swoje błędy powie cahitowi co nazan robiła za ich namową.
6)cahit wtedy rzada od nazan wyjaśnień lub kaze się wynosić z domu.

maja9128

Ja od początku wiedziałam, że to jest dramat, a nie komedia romantyczna, brałam również poprawkę na to, że inna kultura, obyczaje itd.
z przymrużeniem oka patrzyłam na mało profesjonalną produkcję, ale cóż, nie narzekałam - bo przecież sama się na to zdecydowałam, nikt mnie nie zmuszał ;p
cały czas miałam odpowiedni dystans, dlatego chętnie czytałam Wasze przemyślenia i komentarze :)
ale..
na Boga !!
dlaczego ten dramat dotyczy tylko 1 osoby ??
czemu wszystko co najgorsze w tym filmie spotyka tylko Nur? - Moją ukochaną Nur :(

Ale przychylam się do myśli którejś z Was, co do Merta, żeby potrzebował przeszczepu i żeby się okazało, że Kozan nie może być dawcą, bo nie jest ojcem :D

ocenił(a) serial na 3
martyna_any

wybacz Martyna brutalność, ale odpowiedź jest oczywista. Bo N jest dobra i naiwna, a w tym serialu wygrywa wył. zło. W tym przypadku za sprowadzenie Fikret odpowiedzialna jest tylko N. To był tylko jej pomysł. Chciała pomóc Fatihowi i wynalazła mu siostrę to zapłaci za to ostro i zapamięta do końca życia. Taka jest filozofia scenarzystek psychopatek. Na to się nic nie poradzi. I obecnie dziwię się zdziwieniu. Ja pozbyłam się wszelkich złudzeń i dlatego wysiadam. Dalej nie jadę:D "O jeden most za daleko." (w tym przypadku wiedźmę)

gabriela_De

Gabriela trafne stwierdzenie. Za dużo tego.
Trochę mi przykro, że jutro nie będę oglądać ost. odcinka serii. Niestety alko stety wyjeżdżam na kilka dni i nie będę miała dostępu do internetu.
Ale po tłumaczeniu zwiastunów cieszę się, bo chyba szkoda nerwów. Jednakże po powrocie nie omieszkam zajrzeć na nasze kochane forum i poczytam komentarze.
Pozwoliłam sobie zajrzeć na stronę "Wieczna miłość" i powiem Wam, że Burak Ozcivit to fantastyczny gość, a jego oczy i ten ciepły męski głos mnie zniewalają. Co by nie powiedział brzmi bardzo seksownie.
Tak dla ciekawości wyczytałam, że nie jest aktorem z wykształcenia. Skończył ASP w Stambule. Ale potrafi niesamowicie zagrać kochającego człowieka. Takiego gościa brakuje Nur.

ocenił(a) serial na 9
Gosha_5

I takiego jej życzymy. Ktoś na instagramie napisał ze w 3 sezonie powinni skasować yigita i dac nur nowego ciepłego faceta. Jestem za choć bardzo im kibicowalam.

Gosha_5

A nawiązując do AV to mam kilka refleksci po zwiastunach:
- E nie powinna umrzeć, bo zmieniła się niesamowicie, a jeśli ktoś popełni błędy w życiu, ale przemyśli i się poprawi to zasługuje na szansę. Mao tego powinna mieć dziecko dla siebie i tak jak pisałyście, powinna poznać innego gościa. C niech skacze gul razem z kochana żoneczką, chyba że C się zmieni,
- N dzięki sytuacji z uwięzieniem może pozna prawnika przystojnego, ciepłego, który się w niej zakocha
- I, tak jak Gabriela wspomniała, ma 2 wyjścia : jeśli przyzna się po świństw, okaże skruchę i zmieni się o 180 stopni to może być szczęśliwa z Firatem, jeśli nie to zasługuje na więzienie albo na śmierć od Ridwana,
- Emin musi być z Yagmur, a Yaren należy wysłać na studia w kraju ale z dala od siostry (bo za granicą nie dała rady i strasznie zadziera nosa - rozpieszczona bogaczka).
- Fathi winien rozprawić się z mafią i pozostać tylko przyjacielem N (tylko nie wiem czy już taka przyjaźń ma jeszcze rację bytu),
- Fikret powinna zostać ukarana i poniżona za wszystkie wstrętne sprawki i bezwzględność (i do dołu z wężami)
- C powinien zostać sam, po tym jak wydałyby się gierki z Nazli i wyrzucić Nazan do slamsów,
- A do psychiatryka, bo ma problemy a tu bez psychiatry ani rusz.
- Y na kochany powinien oszaleć z zazdrości o N i niech mu szczęka opadnie do kolan, gdy się dowie prawdy o swojej rodzince i Fikret,
- Mert mógłby się okazać synem F, ale to raczej nie możliwe, ale jeśli jego mama zginie lub będzie w więzieniu albo zmieni się, to Mert znowu zaakceptuje N.
To na tyle. Miłego weekendu i nie stresujcie się w czwartek za bardzo.

gabriela_De

Droga Gabi :)

ja wiem, że Nur jest sama sobie winna.. albo ślub z Keremem.. to też na własne życzenie (głupia pipa ;D).. ale osobom, które się lubi, jakby więcej się wybacza i na więcej przyzwala, czyż nie? :)
mi bardziej chodzi o to, że te scenarzystki-psychopatki tylko Nur wpisują takie rzeczy w scenariusz.. dla odmiany mógłby czasem ktoś inny też pocierpieć ;p
.. i nie poddawaj się tak szybko !!
.. pozwolisz żeby taki rudy mop Cię pokonał?? :D

martyna_any

Już myślałam, że uda mi się odetchnąć od kolejnych problemów, a tu patrzę i co widzę? Od poniedziałku serial wraca na 2, tylko wg filmwebu będzie 2 sezon, a wg programu tv raczej powtórki. Czyżby Imperium nie miało wystarczającej oglądalności?
Co do cierpienia... Niestety tylko Nur tak dzielnie je znosi. I w zasadzie od samego początku robi za ofiarę. Po co znęcać się nad innymi jak już jest ofiara? I daje radę.
Nazan powinni zamknąć za usiłowanie morderstwa na nienarodzonym dziecku i byłoby po sprawie.
A jeśli Nur była pod wpływem, to może zrobią jej badania i wyjdzie, że coś brała. Tylko teraz znów będzie musiała udowodnić, że nieświadomie.
I jakoś tak mam przeczucie, że Mert jednak jest synem Firata. Aytul go pogoniła, bo kręcił się za bardzo koło Iclal, a Iclal nie przyznała się, że jest w ciąży i poszło na Yigita.

ocenił(a) serial na 3
Aiku75

moim zdaniem nie jest mozliwe, by M był synem Firata, czy kogokolwiek innego :) Już kiedyś o tym pisałam, ale się powtórzę. Iclal nie chciała mieć dziecka. Mówiła o tym Nazan na początku serialu do Yaren, a podsłuchała to Aytul i ją pobiła, pamiętacie? To A ją namówiła, by urodziła dziecko mężowi (by go do siebie b. przywiązać). A ona bała się , że straci figurę i nie będzie atrakcyjna dla niego i takie tam. Ale widząc jego brak miłości to się zdecydowała., Więc te nadzieje są płonne ;)

ocenił(a) serial na 3
martyna_any

no, s-p (scenarzystki-psychopatki) wpisują też podobne rzeczy Y. Mam do nich ogromny żal, że zniszczyły taką fajną parę. Chociaż N to przynajmniej został jeszcze wygląd (ciuchy da radę wymienić), ale że Y zniszczono też wygląd i z męskiego faceta zmienił się w firycyka w zalotach to już zgroza :)
Co do rudej małpy to ja nie mam żadnego sposobu. Obie psychopatki (matkę i córkę) to po prostu wyciszałam i czytałam subtitry. Ale w przypadku rudej obrazu wyłączyć się nie da!!!!:D
I co to znaczy nie poddawaj się tak szybko?!?!? Ja wysiadam DOPIERO przy ostatnim odcinku ;)

ocenił(a) serial na 9
gabriela_De

No nie rob nam tego. Puść na luz. Przeciez bedzie przerwa to damy sobie spokój. A ten odc nie będzie gorszy od poprzednich bo juz gorzej byc nie może. Przeciez mert w szpitalu elmas w szpitalu nur w kajdankach yigit plecami do nur fikret blisko yigita bo w domu nur i będzie go pocieszac . Coz jeszcze trzeba do pełnego szaleństwa.?
Ogladamy bez stresu i czekamy na niwy 3 sezon. Jak napisał na str producent oczekiwany przez fanów serial będzie miał trzecią "przyczepę". Ha ha. Wszyscy będą szczęśliwi!
Dlatego odpuść sobie. Będzie nam smutno bez Twoich celnych komentarzy. Popatrz juz nikt nie prosi o dialogi yigita z fikret.... dbamy o Twohe dobre samopoczucie. A myślę ze scen strasznych dla naszych ulubionych bohaterów będzie wiecej niz scen radosnej rudej małpy i razem to prxetrzymamy .
A swoja droga te nasze scenariusze jakos się nie sprawdzają. Nur w kajdankach? Kto by pomyslal?

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Myślę że w końcu wyjdą na jaw sprawki fikret dzięki bratu albo może nawet iclal?? Przecież skoro odpuściła Yigita dla firata to mogłaby powiedzieć co fikret do niej mówiła..skoro Yigit wierzy iclal może i w to by uwierzyl

ocenił(a) serial na 9
maja9128

To fakt. Liczę na nową reżyserkę i wyjaśnianie wszystkiego w 3 sezonie bo teraz to już osiągamy dno. No więc od dna będziemy się w 3 sezonie pomalutku odbijać bo taka jest norma.
I tak sobie myślę,całkiem bez uzasadnienia, że jednak Nur będzie z Yigitem. Przekonały mnie te tłumaczenia Gabrieli : molo i po katastrofie yigit przecież nie kłamał przecież marzył o wspólnym domu przecież chciał wybaczenie nur przecież rozłąki nazywal męczarnia . To musiało płynąć z serca. Nawet w ostatniej zajawce tak mówi ze kocha ja z całego serca. Dlatego może dobrze ze wymyślili ten nowy sezon z nową reżyserką. Nadal kibicuje tej parze.
Chyba ze wytna yigita np ridwan go zabije j nur pozna kogoś sensownego. Trochę z nostalgia ale też mozna sid zgodzić.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Tutaj to kochana nic nie wiadomo.albo będą razem albo Nur pozna kolejnego przystojniaka który uratuje ja od Yigita i jego "piekielnej rodziny kozanow" jak ona to nazwała w 1 odcinku

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Właśnie niech się pojawi ridvan w końcu niech wykończy np nazan albo aytul :/ byłby spokój..no chyba że fikret wykończy.szkoda mi Nur

ocenił(a) serial na 9
maja9128

O tak. Im obu nur i elmas, a także eminowi wychodzi bokem ta "przeklęta posiadłość Kozanów." Przecież każde z nich w jakiś okropny sposób zostało naznaczone ich jadem. Faceci z tej rodziny nie sprawdzają się niestety w roli mężów ani kochanków. Baby są jeszcze gorsze.
A pamiętacie jak yigit oświadczał się nur. Powiedział wtedy ze nie obiecuje ze jej nie zasmuci ale gdy będzie przy nim to będzie bezpieczna. Chyba ze on inaczej rozumie bezpieczeństwo niż my. Jakoś nie zauważyłam (poza 1 przypadkiem wtedy gdy w nocy odwiozl ja do domu po tym jak zrobiła mu awanturę po rozmowie z niedoszły narzdczonym) , by szczególnie dbał o jej bezpieczeństwo na co dzień. Nawet po uratowanie od ridwana tez poszedł przytulać iclal a chociaż muala tam cała rodzinę a biedna nur samotna po tych strasznych przeżyciach płakała pod prysznicem.. bardzo mi jej byli żal tej samotności i jego braku przy niej

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Gdyby żyli jej rodzice to sama by nie była miałaby wsparcie od nich może oni by ja nakierowali na dobry tor Nur.Nur teraz powinna znaleźć dobrego adwokata żeby udowodnił jej niewinność.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Masz racje. Sama sobie nie poradzi a przecież yigit nue wynajmie jej adwokata. Zrobić to moze tylko fatih ale czy zrobi po tym wszystkim? Oj trzeba czekać do 29 września.
A widziałam na instagramie takie zdjęcie 4 dzielne z nur i Yigitem z napisami. Tłumacz mój w google jest kiepski ale tam coś bylo o narkotykach czy lekach i ze juz jest lepiej. Myślałam o mecie a może to jednak yigit? Bo jest też zdjęcie nur w tej koronkowej sukience pod opisem odc.56. Moze nue siedzi w areszcie?

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Nie wiadomo ale ja sobie podaruje ten odcinek :/ albo obejrzę jak będę na wakacjach jak synek będzie mi spał :) bo z nudów będę umierać wtedy. Teraz pytanie do wszystkich. JAKA KSIAZKE POLECACIE NAJBARDZIEJ??

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja polecam wszystkie tomy Millenium. Bardzo mi się podobała.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Zaczęłam czytać i usypialam na nich :/

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Może początek trochę wprowadza spokoju ale potem rozkręca się akcja. To niezły wątek kryminalny takie śledztwo dziennikarskie z wątkiem miłosnym w tle no ale ja raczej lubie tego typu książki ×
Wallendera całego przeczytałam i inne pomniejsze serie ktyminalne. Bez wątpienia to trochę skrzywienie zawodowe. Jeśli nue lubisz kryminałów to z innych rzeczy może sułtanka kosem. Teraz na czasie chociaż to coś innego niż nasz najnowszy turecku hit. Ha ha.