Ja nie jadłam od wczoraj i rano mi zaczęło być niedobrze.
Jakoś minął dzień. Zobaczę co będzie jutro
Dziesiaj kuż lepiej, jak tak dalej pójdzie to się odchudzę nieco,,,, Ha ha.
a dziś wreszcie ogłoszono że pierwszy odcinek nowego setialu z Amine zaczyna się w czwartek 27 kwietnia. O 20.00 na ATV. Oglądamy na zywo???
Ogladamy ,oglądamy ,ale będziemy słuchać jak na tureckim kazaniu,może rosyj.fani będą tlumaczyć.
Elza podobają Ci się faceci ,którzy będa grać w tym serialu,ja ich nie znam ,a z zajawek to tak nie bardzo
Witam, Faceci? Podobno bardzo znani w Turcji ale to sie okaże jak zobaczymu ich na filmie. No ja pierwszy odcinek po tirecku OBOWIĄZKOWO!!! coś tam zrozumiem, jeśli już wiem mnie j wiecej zarys fabuły. To wynika też z zajawki o czym będize. Ważne, żeby nam sie Amine podobała. No wiem, wiem, nigdy to nie będzie tak jak z Yigitem, ale tu ma inną rolę i mam nadzieję, ze będzie inaczej grała. Mniej łez wiećej aktywnosci. Trochę akcji z gangserską przeszłościa i pewnie teraźniejszością straszego brata i może powoli narastająca miłość z tym drugim. No ale nigdy to nie będzie już tak jak z Tolkiem. O tym trzeba zapomnieć bo se ne wrati
No niestety o Asla trzeba zapomnieć ,Swieta były tak zimne,że
nie wychodziłam praktycznie i czytałam stare wywiady z Amne
po rosyjsku,nie wiedziałam,że ASLA VAZGECMEM na poczatku
miał się nazywać klatka miłości -to po rosyjsku,a po polsku pewnie byłoby więzienie miłości -tak Amine powiedziała na początku stycznia 2015 roku,a już wtedy zaczeli kręcić film
Czytasz na VK? Ja nie wiem skąd ludzie różne info dają. Ja jak otworzę stronę ros to tam tylko zdjęcia a prawie nie ma komentarzy. Mozę nie mam właściwej stronki?
ale powiem Ci że jak teraz na YT oglaśdam jakieś klipy z Asla to nadal łzy mi się w oczach kręcą
Bo film ma piękną grafikę a muzyka super do sytuacji
Ja na tej stronie ros którą mi dałas o Aminie poniżej jest interwiu amine Gulse vk -ostatni wywiad z kwietnia 2016 niestety ,nikt dalej nie dawał tlumaczeń ,bo na pewno Amine dawała wywiady od tamtej pory do tureckich gazet.
Amine dała zdjęcie z Londynu a w tym samym czasie Mesut
wrzucił tez swoje przed pałacem Bukingham i dowcipniś napisał,że bawi się w turystę w Londynie
Ona chyba była/jest w Londynie, bo wcześniej były zdjęcia z lotniska i z odprawy paszportowej. Jeśli to prawda ze ona do Mesyta pojechała to nadal sie cieszę, że nie robią z tego jakiegoś wielkiego Hallo, tylko swoją pruwatność strzegą przed papparazzi. W ogóle lubię, że Amine nie epatuje swoją priwatnością, czego nie można powiedzieć o Tolku
https://www.instagram.com/p/BS8fgCIlzyL/?tagged=aminegulse
Masz rację,ja juz nie ogladam jego instagramow ,tylko na ros. stronach gdzie mówią o nich Tolku i Amine/ w kontekście naszego serialu. Czasem to nie rozumiem pewnych rzeczy ,może to Turcja/chociaż Turcja uwaza się za kraj europejski,
może to ,że nie znam języka i nie rozumiem i mogę nie miec racji
np. Tolek z Almeda i Murat z zoną podpisywali książkę ,której nie napisali ,rozumiem wydawca pewnie wykorzystał to w celach marketingowych,nie wiem cy to coś wspólnego z profesorem Dr SAID EWARDEM ,czy to zebrane aforyzmy ,
ktore tak uwielbia cytować Tolek i Murat.Zresztą na tych filmikach ,kiedy podpisują zachowanie Tolka daje do myślenia ,strasznie tam nerwowy jak by się mu to nie podobało może z innych powodów
Nie wiem nie zauważyłam, że był tam nerwowy. Ale moze dlatego że ja tylko takie info przerzucam. Nie lubię jak Almeda mu sie na ramieniu cały czas wiesza no i masz rację, to na pewno te aforyzmy , które oni cytują i uważają że są tacy mądrzy . Dziwne, że taką książkę podpisywali ale nie wiem
co to miało znaczyć bo u nas to ksiażki podpisują ci co je piszą. Generalnie ja po tych zaręczynach to już nie lśledze jego losów. Przezrzuciłam sie na Amine bo dzieczyna sie rozwija bardzo i mam nadzieję, że jej kariera będzie kwitła. Na tym sie skupiam i tym sie teraz interesuję. A wygląda olśniewająco.
Tak Amiina jest sliczna i fani ja lubią
Elza,zaczęlam ogladac znow M jak M -powrócił watek Marcina
Iza jest w ciąży,a list ktory napisała Marcin wrzucił do niszczarki,
Iza tez ma problem ,żeby powiedziec Marcinowi że jest w ciąży,
Kogo Ci to przypomina ?
Nie wiem czy oni trochę nie pozują na znany nam serial. Ale nie jest to ten sam typ faceta, Marcin "kocha" wszystkie dziewczyny, ktore mu sie nawiną. Moze dlatego że w życiu stracił ukochaną Kasię a teraz tak bardzo zawiódł sie na Izie? Ja też nie mogłam jej zrozumieć, ze tak nie potrafiła zaufac Marcinowi i TYLKO ona się od niego odwróciła. Troche go rozumiem. Ale że ten list wrzucił do niszczarki to też nie bardzo było mądre. Mógł nie reagować ale JA bym była ciekawa, co napisała
Ja się zrobiłam dzisiaj w konia ,myslałam ze dzisiaj jest wtorek
i bedzie M jM a to juz sroda.
Myślę,że Marcin kocha jeszcze Izę,ale tak go zraniła dlatego nie chciał czytać tego listu,bo gdyby jej nie kochał to chociaz z ciekawości by przeczytał
Masz chyba rację . Takie odcinanie się od miłości to walka między uczuciem a chęcią jego odrzucenia. Pamietamy to z AV gdy Yigit nie chciał widzieć Nur bo bał się ,że jej obecność spowoduje, że uczucie wygra z obowiązkiem i checią jego odtrzucenia. Tak było po tym ślubie z Keremem i po wujściu Nur z więzienia. Niektórzy go potępiali a ja go rozumiałam
Ja tez tak to rozumiałam,w zyciu przecież tez tak jest jak komuś zalezy na kimś to się złości wścieka a jesli nie zalezy to nie obchodzi go nic
Powiem Ci, że coby nie mówić o Asla to ten film tak mi sie wrył w pamiec że nie wiem czy kiedyś o nim zapomnę. Każda taka scena to była gra na emocjach
https://www.instagram.com/p/BS_9tLQA1Re/?tagged=aslavazge%C3%A7mem
Na pewno nie zapomnimy tego serialu,Dzieki za link z wścieklym Yigitem -wsciekly jak lew.Dobrzy aktorzy oprawa graficzna i muzyka dały takie efekty ,nawet Amina bez doswiadczenia i szkoly aktorskiej stworzyła z Tolkiem super duet.Amine w wywiadzie mówiła,że raz bała się w scenie jak
jej gruby wujek dobierał się do niej to tak dobrze to zagrał,że miała nogi z waty
Zrobiło sie pózno,dobrej nocy
Nowy zwiastun odcinka pierwszego
https://www.instagram.com/p/BTHR7onFR0q/?tagged=aslavazge%C3%A7mem
Własnie widziałam na instag też .
jakies gazety cos pisaly o Aminie ,o nowym serialu,o jej fanach
,że dobije pewnie do miliona obserwatorow ,chociaz tak szybko pewnie to nie będzie ,domyslam się z nagłowków i tez jest zdjecie jej i Mesuta z Londynu- to jest na instagr Asla
Ja się cieszę że będzie teraz ten serial. Obejrzę pi turecku bo nie wiem czy ktoś będzie tłumaczył z napisami. Jestem bardzo cuekawa tej fabuły bo wygląda interesująco
Czesc wam chętnie z ciekawości obejrzę pierwszy odcinek serialu z Amine,jak dacie linka do stronki.
ELZA ,jesli zaglądasz tutaj podaj jak ogladać ten serial
z AMINE JUTRO O 19 00 CHYBA NASZEGO CZASU ,w Turcji
podaja o 20 oo
szukałam na you tube tej ATV ,to będzie na zywo?
I co udało wam się obejrzeć nowy serial z Amine?..bo mnie się nie udało bo mojego Kacpra dopadł rotawirus i wyladowalismy w szpitalu i dopiero dziś wyszłam z nim do domu..nie życzę tego co ja przeżyłam z nim nawet najgorszemu wrogowi
Okazało sie że serial skończył sie na 3 odcinku. Obejrzałam dwa po rosyjsku . Trzeciego nie ma jeszcze przetłumaczonego. Miał słabą oglądalność i go zdjęli. Szkoda bo Amine grała dobrze, no ale jakoś nie dobrali jej partnerów i akcja nie była tak wartka by trzymać w napięciu., Trochę taka obyczajówka z niegrzecznym starszym bratem zaplątanym w handel narkotykami
Szkoda że u nas w Polsce nie wycofują dennych programów czy seriali po trzech odcinkach jak są nudne tylko dopiero jak skończą "sezon",albo będą liczyć na to że ktoś nadal będzie szajs oglądać.ja nie obejrzałam tego serialu z Amine.ale ciężko dobrać faceta do kobiety
Jednak zupełnie nie wiadomo dlaczego niektóre seriale wycofują a inne nie. Akurat dużo niżej w rankingach stojące doczekały się już blisko 200 odcinka a inne wycofują po 3-4. Niezbadane są wybory Turków
No właśnie a z reszta jak ludzie mają się zapoznać z serialem jak obejrzeli trzy odcinki..nie dajac szans na rozwinięcie się akcji w tym serialu tylko po prostu usunęli..u na jakoś mają do tego inne podejście niż w innych krajach do nowych seriali.jak mało satysfakcynujaca to od razu ściągają z tv
Dokładnie. No niestety ja myślę, że taka para jak w Asla się już nie powtórzy, bo i Tolek już nie taki. Teraz jego zdjęcia z tą grzywą i z żoneczką obok niestety nie zachęcają do oglądania. Ale Amine nadal pełna wdzięku
https://www.facebook.com/AslaVazgecmemFan33/photos/a.701851566607292.1073741831. 700322626760186/1224570914335352/?type=3
a ja powiem wam ze od wczoraj smigam bez kul :D i na wlasnych nogach,fakt kuleje bo staw skokowy mi sie za bardzo zastal i ciezko mi ruszac stopa..dzis mnie wymasowala rehabilitantka :D wiec lepiej mi sie zrobilo :D
Super. Cieszę się i mam nadzieję że będzie już teraz nareszcie lepiej. Nihayet
Ka obejrzałam szukając w googlach ATV. Na ros stronie są tłumaczone 2 odcinki. 3 jeszcze nie ma. Szkoda że skończyli w 3 odcinkach. Ale nie mamy na to wplywu
Dzieki za informacje ,piewszy odcinek obejrzałam z tłumaczeniem rosy.potem czekałam i czekam do dzis ,nawet nie wiem czy już jest tłumaczenie,nie mam czasu,a w ogole jestem zła,ze tak zrobili nas w konia.ktos pisał na forach rosyjs.ze Amine sama zrezygnowała z powodu scenariusza,ale nie wyjasniali dokładnie.Amine z gruszki ni z pietruszki sama by nie zrezygnowała,przecież czytała scenariusz,pewnie zrobili ją w konia,uważam,że tam było za duzo watków i aktorów,Po 1 odcinku podobno bardzo skrytykowali serial ale najbardziej fabułę ,ze to lata 80 te,i rezysera i operatorów też.Coś musiało być nie fair ,bo przecież gorsze seriale były wyswietlane do 10 odcinków ,ale nie do 3 odcinka.Tyle ile widziałam TO uwazam,że Amina wcale żle nie grała w porównaniu z tymi aktorami ,może nawet najlepiej,ale mogę się nie znać
Gdzieś wyczytałam, że znowu Ozil był zazdrosny i się pokłócili o ten serial. Jakieś ewidentne bzdury wypisują na temat tego serialu. Ja , podobnie jak Ty, uważam, że Amine grała bardzo dobrze. Jej partnerzy byli jednak źle dobrani. Ten narzeczony na zdjęciach wyglądał całkiem całkiem, ale w filmie się nie sprawdził. Wyglądał źle i ta miłość Amine do niego wymagała wyobraźni. Ta bogata "panienka" kreująca się na nastolatkę była po prostu za stara, a ten niby nowy jej ukochany miał denerwujący falsecik. Nie podobał mi się dobór aktorów i nie powalił mnie niestety ten serial. Amine nie miała raczej szczęścia, bo nie dano jej szansy by pokazała coś więcej.
po prostu bardzo mi szkoda że nie miała tej szansy, a następna może się nie pojawić. Co do tłumaczenia to na pewno sa dwa odcinki po rosyjsku a co z trzecim to nie wiadomo, bo chyba kasy nie nazbierali.
Ikisini de sevdin jest juz przetłumaczony z napisami ros wszystkie trzy odcinki, na tym portalu Amine Gulse VK
https://vk.com/video-138385804_456239148
To nic dziwnego że kiepska fabuła.nie lubię jak odmladzaja "starych" aktorów.jakby nie było młodzieży licealnej w Turcji żeby nakręcić serial..tylko dają aktorów koło 25lat żeby grali młodzież gimnazjalno-licealna..i widać że wiekowo fatalnie dobrali..
Bardzo stary wiekowo producent, chciał pokazać zabytki, dobór aktorski kiepski, Amine dobrze zaczęła ale sie szybko skończyło i .... nie ma serialu. Trudno. Poczekamy na rozwój wydarzeń/
A Tolek też chyba trafił z deszczu pod rynnę. Nawet powściągliwi Rosjanie piszą o n im teraz ze współczuciem co do jego decyzji małżeńskiej Tolek minę ma nietęgą a jak ros fani napisali, jest czymś zdenerwowany i niezadowolony i na wszystkich ostatnich zdjęciach wygląda niewesoło ...I że ma taki smutek w oczach i nawet jak sie uśmiecha to jakby grał...A tu masz przykład "szczęśliwego Tolka"
https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/s851x315/18740410_286547275138994_ 7110577072232009111_n.jpg?oh=7e24352c443f394ee9cb6ba8426fa5c9&oe=59A02567
Dzieki dzisiaj dam radę i obejrzę szkoda mi Aminy,DZIWIĘ SIĘ
jej agentowi ,nie przyjrzał się widac dobrze temu kontraktowi
ta agencja to zajmuje sie chyba tylko modelkami i pewnie nie mają doswiadczenia w biznesie filmowym a Amine jest zbyt młoda i niedoświadczona zeby to wszystko ogarnąc ,a przede wszystkim jest kobietą zbyt miłą i tylko Faruk dał jej sansę i ją wspierał ,mógłby jeszcze jakąś ciekawą rolę jej zaproponować jako producent
Jestem za... Wyżek napisałam parę słów o Tolku. Fani ros napisali, że powinien założyć okulary przed ślubem... Pisza też że wygląda że ona strasznie pokazuje, że go zdobyła i "posiada" a jemu już to zwyczajnie przeszkadza. Te wpisy pod tą fotką
https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/s851x315/18700101_285682315225490_ 3348062073455434640_n.jpg?oh=5b725a503ff5d67d2f36a07e067f599b&oe=59B7B6D2
Własnie czytałam niektóre wpisy i się uśmiałam,wyraznie widać ,ze nie cierpią Almedy chociaz się nie dziwię,są fanami Tolka i chcieliby ,żeby był szczęśliwy,jak jest naprawdę do końca nie wiemy.Jesli są dobrze tlumaczone fragmenty wywiadów z nimi,to co Almeda mówi to lepiej przemilczeć
Z tym slubem,to była dziwna sprawa,we wrześniu ub.roku oswiadcza,ze nie ma zamiaru się zenić,a po 1,5 miesiacach ogłasza zaręczyny,a tydzien przed ogloszeniem zaręczyn wstawia do instagramu dziwne zdjęcia/jakby w mekach podejmowal ta decyzję/nawet w niektorych programach tv komentują te zdjęcia.
O którym zdjęciu mówisz? Bo nie kojarzę. Zresztą zauważ , że fani rosyjscy z zasady nie heitują, a w tym przypadku to widać ich troskę. Piszą o Muracie i jego żonie, że widać ich szczęście a co do Tolka to widzą że on gra i pokazuje "niby szczęście" . Ja też widzę, że on i na ślubnych zdjęciach i później zawsze sie tak sztucznie uśmiecha jakby musiał. Koncepcja z ciążą nie wyszła, może go oszukała? Widać , że chłop się wije i czasem wygląda jak z Iclal. Może nie widzi że go fotografują. No ale na szczęśliwego młodego żonkosia to on nie wygląda.
Na jego instagramie były 2 lub 3 zdjecia ,które Tolek wyrzucił po slubie ,jedno pamietam było w wannie pełnej piany a on bardzo powaznie zamyslony i to komentowała tv turecka ale nie było tłumaczenia ,były tez zdjecia na instagramie asla jakis fan Buraka wrzucił zdjęcie Tolka trzymającego dziewczynę podobną do naszej Aminki w długie pieknej sukni różowej i podpis jesli dobrze pamietam był taki-Kazdy marzy o wielkiej miłości. To zdjęcie bardzo szybko zniknęło z instagramu.
Tolek chciał przeciez zagrać boksera ,ale nie mogli znależc partnerki -ja wtedy pomyslałam,że aktorki nie chca ze względu na zazdrosną Almedę i Tolek ogłosił zaręczyny
może to głupie jest to moje myslenie
Nie wiem, czy głupie. Wiele na to sie składa. On teraz albo sie głupio uśmiecha i wygląda tak sztuczniue że w żadnym serialu taki sztuczny nie był, albo jest ponury i smutny. To zdjęcie jak go Almeda za twarz dotyka i jego mina to przecież nie widać zadowolenia. On z nią wszędzie chodzi, a może raczej on bez niej nigdzie nie może się ruszyć. Chciał dziecka o tym po ślubie mówił, jak by ona mu powiedziała, że jest w ciąży albo chce być. A tu ani dziecka ani miłości z jego strony żadnej nie widać. Tak sie nie zachowuje mężczyzna tuż po ślubie z ukochana kobietą
Elza,ten link ,który podałas do serialu z Aminą wczoraj to nie jest ten amine gulse vk ,to sa tłumaczenia tezinnych seriali tylko trzeba sie zalogowac -ty tez dodatkowo się logujesz tam?
JA OGLADAŁAM NA IKISINI DE SEVDIM RUS SUB i nie trzeba sie dodatkowo logowac, ale wyrzucili tłumaczenie 1 odcinka ,ktore juz było wczesniej ,nic z tego nie rozumiem
J jestem ogólnie zalogowana przez fb, więc wszędzie mogę oglądać dodawać wpisy (robię to po ang) no i laikować. Ale oglądałam na Starturc, a tam zawsze przechodzę z Amine gulse Vk. Ale można tez na rus sub, jak wrzucą to jest. Chcesz linka do 1 odcinka? to Ci mogę wrzucić