PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą
Elza49

A mnie się podoba ta wymieszana Turcja. Miasto, w którym rozgrywa się większa cześć akcji jest niesamowite- piękne widoki z tarasów
Co do aktorki to jej nie znam i też na początku miałam mieszane uczucia co do jej urody, ale jest taka wiotka i szczupła, że w ramionach Borana wygląda zawsze ślicznie. Tam jest taka postać chrześcijanina, przyjaciela głównego bohatera, bardzo podoba mi się ta postać.
No i te kontrasty Stambuł i Kapadocja i sama Sila, która wygląda zupełnie inaczej w Stambule, a inaczej na prowincji. Chyba wprowadziłam trochę zamieszania z moimi wpisami. Nie pisałam na bieżąco i chyba się nie zrozumiałyśmy. Przepraszam
Pisząc o " zrobił dziecko "Iclal miałam na myśli, tę drugą ciążę - dlatego Nur nie przyjęła tych jedynych kwiatków które dostała.
No nic zdania nie zmienię , dziwna ta miłość . Jesli dwoje ludzi rozwala swój związek to zawsze pojawia się ktoś trzeci czyli Fatih. Y nie wyciąga wniosków, bo przerabiał to kiedyś z Keremem

ocenił(a) serial na 9
Matylda_07

Ależ j się ie upierm przy obronie Yigita. Ona teraz idzie w dół w moich notowaniach. Mogłam go , albo inaczej, staraamsie go rozumieć do tych odcinków. Po katastrofie myślałam, ze coś zrozumiał, to wtedy do serialu powołali Fikret i moja sympatia do Yigita skończyła się w koncówce 50 odcinka tureckiego, gdy omiótł wzrokiem Fikret. Od tego momentu go nie trawię. I nie wiem czy wytrzymam te odcinki z lektorem. Może poszatkowane po 45 minut dam radę. Jestem przekonana że próba przedłużenia tego serialu zepsuła fabułe i głównych bohaterów doszczętnie.

Elza49

Miałam na myśli tą drugą ciążę Iclal-
Przecież myślał, że to jego dziecko. Dlatego użyłam cudzysłowia. Nur też była przekonana o zdradzie. No bo niby dlaczego miała myśleć inaczej.
Przypominając sobie scenę gdy Nur płacze na tym chodniku, a on de facto odchodzi z Iclal- nawet na nią czeka, pomyślałam sobie czy to możliwe ,że może zachować się tak człowiek który kocha? Kochaną osobę intuicyjnie się chroni , bo na niej przecież jak na nikim innym nam zależy. Ta scena jest w prawdziwym życiu niemożliwa.

Matylda_07

Myslę,że taka scena może być możliwa w prawdziwym życiu,ja bym milości Yigita i Nur nie rozpatrywała w kontekście Ical,ona jest poza dyskusją,ma swoje miejsce w ich społeczeństwie.
Nie powinnyśmy ogladac tego serialu z naszej perspektywy,wprawdzie podobno w Turcji trochę się zmienia sytuacja kobiet,ale to kropla w morzu.
Ja uwazam,że taka scena jest mozliwa w życiu,Yigit ma taki charakter wiemy to
z pierwszych odcinków, i chce się zmienić właśnie dla Nur,ale w jego żyłach
nie płynie zupa pomidorowa tylko krew,ktora może zabić ich milość ,czy zabić
Nur ,powiedział to w pierwszym odcinku czy drugim nie pamietam

Bogusia2311

Myslę,że ogladamy ciągle ten serial ,że wierzymy w ich miłośc trudną
z wiadomych okoliczności a jeszcze z powodu ich charakterów przynajmniej ja wierzę,Nur straciła pewnośc co do ich miłości a Ftih
zdecydowanie mówi jej ,że to koniec i to jest przyjaciel

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Iclal zawsze będzie w życiu Yigita Nur i merta w końcu to matka merta,jaka by nie była pewnie na swój sposób kochała go,nawet manipulujac nim chciała żeby Yigit był przy mercie żeby stworzyć dla niego ten idealny widok rodziny za jaka uważana była ta rodzina w oczach merta...i chciała to utrzymać dla jego dobra tylko próbując zatrzymać Yigita przy sobie jeszcze bardziej ranila merta..powinni iclal z mertem i yigitem usiąść we troje bez tej aytul głupiej.wytłumaczyć mu że czasami się zdarza że rodzice przestają się kochać że muszą od siebie odejść ale że jego kochają i zawsze będą dla niego wsparciem i zapewnić że oboje zawsze będą przy nim

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Myślę że jakby iclal zostawiła matkę i znalazła sobie inny dom czy mieszkanie i wyprowadziła się z dla od matki to by spojrzała na swiat inaczej niż teraz

maja9128

Ale to nie jest możliwe,wiemy że Aytul nie pozwoli swojej córce
żyć po swojemu i wiele innych rzeczy nie jest możliwych w tym serialu jak również rozmowa we trójkę jak piszesz Ical,Mert i Yigit

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Dlatego myślę że samobójstwo aytul było dla iclal też wybawieniem i rozpoczęciem życiem po swojemu ,nie pod dyktando matki.może przeżywała śmierć matki w końcu to matka,ale myślę że poczuła ulgę kiedy trafiła do psychiatryka że miała wsparcie firata który ja kochał i nie poddał się do końca walcząc o jej uczucie.dzięki temu łatwiej jej będzie przejść przez żałobę po matce.która była większa wariatka niż ona

maja9128

To prawda,chciałam podziękowac dziwczyny za inf o serialu
Zemsta o jasnych oczach,nie wiedziałam,ze taki film leci na tvp

dona_13

Witam! Mam dwa pytania:
Czy Elmas kiedyś nareszcie urodzi i czy dzięki temu Nazan da im spokój?

Heroes_Pe

Urodzi ,ale trzeba poczekać jeszcze , bo stanie się to na parę odcinków przed końcem serialu .Nie , Nazan nie da im spokoju do ostatniego odcinka .

Bogusia53

Sprostuję ,w ostatnim odcinku Cahit ją zostawi ,bo dowie się o intrydze zastawionej na Elmas .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Dodam że cahit podsłucha dzięki elektrycznej niani jak nazan szczuje Nazli na Elmas ,ale dziewczynka się postawiła i dzięki temu cahit poznał prawdę.a Elmas kopnie go w d..

maja9128

Czyli Elmas nie będzie z Cahitem?! :o

Heroes_Pe

I co z Iclal? Jako jedyny chyba ją polubiłem, według mnie to przez matkę była taka... zła.

Heroes_Pe

I przea matkę ,która popełni sanobójstwo trafi do wariatkowa .A czy Elmas będzie z Cahitem trudno powiedzieć . Są to bowiem prawie ostatnie minuty filmu , on próbuje się do niej zbliżyć , a resztę trzeba sobie dopowidzieć .

Bogusia53

Moja Iclal miała być z tym kuzynem... Ja pierdziule... Co za finał :o

ocenił(a) serial na 9
Heroes_Pe

Będzie z firatem.on będzie ja odwiedzał w wariatkowie.masz rację,gdyby nie matka iclal dawno by zrezygnowała z Yigita i związała się z firatem.ale matka nią manipulowala że ma być tylko z yigitem i tylko z nim.przecież pod koniec serialu Yigit mówił jej że ma być szczęśliwa z tym kto ja uszczęśliwia i która ja kocha..przecież nawet aytul kazała firatowi zabić Nur a on ostrzegł najpierw iclal a później Yigita..a aytul kiedy iclal rozmawiała z firatem ona zabrała iclal telefon i dała yigitowi żeby on coś z tym zrobil a on po prostu oddał iclal telefon i życzył chyba szczęścia z firatem

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Bogusia ja myślę,że Elmas może nie dać mu szansy nie po tym jak ona ostrzegala go przed nazan że to ona robi świństwa Nazli ,kiedy sam zobaczył dopiero zrozumiał że Elmas chciała chronić nazli ale wszystko przeciwko niej się odwracalo.poza tym myślę że Elmas nie wybaczyła mu tego że porwał dziecko ze szpitala.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A ja myślę, ze ona
dla dziecka" da mu szansę. Zresztą to już poza scenariuszem. Dziewczyny zobaczcie sobie na fb .pl. Tam dziewczyny piszą dalszą historię Asla i całkiem nieźle im to wychodzi. Zdolniachy są chociaż oczywiście dalsze losy Yigita i Nur są bardzo dramatyczne, nie myślcie sobie że oni są razem.... Ha ha.

A co do wczorajszego odcinka to był jeden z bardziej wzruszającuch odcinków ostatnio. Myślę, że gdyby nie to uwarunkowanie, które stworzyły scenarzystki nie byłoby nas tu i tych emocji. Ale pamiętajmy, nie ma co porównywać żucia do życia tej pary bo nie jesteśmy Nur ani nie mamy takiego Yigita. Oni TAK sie kochają i to tylko oglądamy.

maja9128

Trudno powiedzieć ,ale wydaje mi się ,że Elmas jako samotna matka z dzieckiem , którą i tak Cahit musiałby się opiekować, da mu szansę i stworzą rodzinę . .Jeżeli rozwiedzie się z Nazan ,Nazli zabrał ze sobą ,ona też będzie potrzebowała matki to ma duże szanse ,że Elmas mu wybaczy .Ona też robiła mu świnstwa ,więc są kwita .Zwróć uwagę ,że teraz zmieniła się ich cała rodzina .A dla Cahita syn jest teraz najważniejszy .Elmas była by z nim szczęśliwa ,bo to porządny gość.

Bogusia53

Elzo co ty mówisz ,dziewczyny piszą dalszy ciąg i nadal ich losy są dramatyczne .Myślałam ,że juz dość mieli pod górkę i teraz napisały sielankę .A dlaczego nie są razem ,wszystkie intryganki odeszły ,cóż one wymyśliły .Napisz czy na fb trzeba się logować . A co do wczorajszego odcinka ,tak wzruszający .Nur wybaczyła mu wszystko i to szczęście ,że żyje .A za chwilę Mert i Iclal i czar pryska .I powiem ci ,że mam żal do tych sp ze nie pozwoliły się nam cieszyć ich szczęściem choć kilka odcinków .Zawsze niszczyły wszystko .A teraz jak dojdzie Fikret i to już chyba w tym tygodniu , na samą myśl robi mi się niedobrze . Jak wytrzymać wcale niemało z nią odcinków .Dobrze ,że fani i widzowie tak im odpłacili ,choć tak się na nich zemściliśmy.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Nie wiem czy się trzeba logować ja jestem na fb więc otwieram i już. Ale chyba do tej polskiej wersji Asla Vazgecmen Pl/facebook nie trzeba
A co wymyśliły dziewczyniny? No Nur porwał chiński biznesmen, który się w niej zakochał, wywiózł ją do Chin i tam się z nią "rytualnie " ożenił. Yigit jej szuka jak szalony i już się dowiedział od znajomego Firata, że Nur została poślubiona innemu lecz nadal szaleje i szuka kogoś, kto mu pomoże tego mafijnego Chińczyka rozpracować. A tu okazuje się że Nur jest w ciąży.... Z kim? na razie nie wiadomo, bo kolejny odcinek w poniedziałek.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Nieźle haha,myślę że po takich swinstwach mogłaby szanse dać,ale musiałby się mocno natrudzic żeby tak było,ona robiła mu złe rzeczy,ale on gorsza porwał dziecko i to niewybaczalne

maja9128

Ale oddał jej dziecko ,na pewno wyjaśnił by jej dlaczego tak postąpił .I trudził by się owszem ,ale chciał by być przy synu i zrobił by wszystko ,żeby Elmas wybaczyła .mu .Sądzę że wybaczy ,zostanie jego żoną , a Nazan pójdzie w zapomnienie .

Elza49

Jakoś nie wyobrażam sobie Nur z innym gościem w łózku dobrowolnie . Dla niej to była by katastrofa . Trochę je poniosło .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Oni jej cos dali. Zadne dobrowolnie. Obudziła sie po tym ślubie i nocy poślubnej nieprzytomna. Jest nieszczęśliwa i boi się czy Yigit ja znajdzie i czy jej wybaczy

Elza49

Straszne to co napisałaś .Też nie miały co wymyślić ,przez cały serial przylepiano jej coraz to innych fagasów i dalej poszły tą drogą . Już mi się nie podoba . Równie dobrze mogła by ją porwać Fikret , której nie odnaleziono .To już nie dla mnie ,wg mnie Nur w takiej sytuacji prędzej popełniła by samobójstwo niż tkwiła nadal w czymś takim .Widzę że chcą dorównać sp .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Masz rację. Ja liczyłam że będą żyli szczęśliwi bo tego wszyscy oczekiwali.
Ale faktycznie weszły w rolę scenarzystów. I jak pisałam patrzą na to nieźle im idzie.
Ja też wolałabym szczęśliwa rodzinę ale widocznie naszym fanom serialu też podobają się dramaty.

Elza49

Ale tu przesadziły ,muszą pamiętać ,że dotyczy to kobiety kulturowo innej , w pewnym sensie podporządkowanej mężczyżnie .Poniżyły ją najbardziej jak mogły ,gorzej niż sp , szkoda ,że to też kobiety .Ale nic mi do tego ,jak mają chętnych do czytania niech piszą dalej te bzdury , ja nie zdzierżyła bym to czytać .Znając Nur po pierwszej nocy coś by sobie zrobiła , a nie siedziała i zastanawiała czy Y jej wybaczy .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Nie myślałam, że tak to odbierzesz, to przecież fantazja. Ja poza tym nie opisałam tego szczegółowo, a tez nie będę tego robić. Myślałam, że to ciekawostka. Dostałam nauczkę Nie będę się więcej dzielić kontrowersyjnymi wiadomościami, nie chciałam nikogo urazić. Sorry.

Elza49

Elzo to nie tak . Nie odbieram tego tak jak to ujęłaś . Wiem że to wymysł ,a napisałam to w takiej formie ,bo jest to wg dziewczyn /przedłuzenie serialu ./ Co innego stworzyć zupełnie inny film o innych imionach nie powiązanych z naszym serialem ,wtedy można tworzyć wszystko . Zaznaczyłam tylko od siebie swoje uwagi i traktuję to jak normalną wymianę zdań , niczym mnie nie uraziłaś .Mam nadzieję że mnie dobrze zrozumiesz . Bardzo lubię z tobą pogadać , dziel się nadal kontrowesyjnymi wiadomościami , będziemy miały o czym pogadać.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

OK. TO DOBRZE. OCZYWIŚCIE NIE WYTRZYMAM I ZAWSZE COŚ MUSZĘ TU WSTAWIĆ JAK SIĘ O CZYMŚ DOWIEM. TAK SOBIE MYŚLĘ, ZE JAK SIĘ O CZYMŚ DOWIEM TO CHCĘ ŻEBY WSZYSCY WIEDZIELI.
Te duże litery to mi caps lok wskoczył. Nic nie miały znaczyć . Miłego wieczoru

Elza49

Wzajemnie , właśnie leci /Nie ma mocnych / lubie ten film ,nie wiem który raz go oglądam .A Pawlak z jego tekstami jest nie do podrobienia .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Bo to kultowe kino. Miłego oglądania.
Ja się dziś wieczorem zaczepiam też któryś już raz na Wichry namiętności z Pittem i Hopkinsem. Swietni aktorzy a w tym filmie lubię ich podwójnie. Znów Brad Pitt jako mroczny facet z jakąś tajemnicą, która goni go po świecie....
A jak tu chyba wszyscy wiedzą ja lubię "mrocznych facetów"Dobranoc

Elza49

Nie oglądałam go i nie wiedziałam ,że leci . Skoro piszesz ,że dobry też rzucę okiem .Dobrej nocy .

Bogusia53

Witam,miłej niedzieli wszystkim życzę mróz ale wyszło słoneczko.
Chciałam Wam powiedzieć,że zaczęłam oglądać inne seriale,żeby się odzwyczaic od Asla,ale to nie takie proste,wczoraj byłam na koncercie z okazj urodzin miasta,kiedy
śpiewali utwory z różnych spektakli np Skrzypka na dachu ,Nędzników niestety w mojej głowie pojawiały się sceny z trudnego losu Nur-wiedzmy ,więzienie..............................
Chciałabym juz Aminę zobaczyc w innym filmie trzymajcie za nią kciuki ,żeby zagrała coś fajnego

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Dzień dobry. Ja też marzę, żeby Amine zagrała w którymś z tych 30-40 seriali, które ponoć Turcy produkują rocznie.
Jakoś jej nie udaje się załapać. Może nie ma dobrego menadżera. Powinna poprosić Fatiha, żeby jej pomógł w karierze, bo raczej na Tolka nie może liczyć. On nie widzi jej w show-biznesie.... Ha ha

Elza49

Ale się usmiałam masz rację,na Tolka nie moze liczyć,ale fajnie to zagrali przeciez nie tylko dzięki Tolgahanowi,Amine sobie poradziła,może byłoby jeszcze lepiej gdyby Almeda nie była taka zazdrosna.Mojej kolezanki mąż jest od jakiegoś czasu w Turcji
i mówi ,że ten serial jest tam dość ogladany jest ciekawy zbieg okoliczności ,że jak nowy serial Tolka odlożyli na oczekująca półkę bo nie mogli znależć mu partnerki chyba to było w połowie listopada albo póżniej to 28 .11 Tolek ogłosił
zaręczyny.
Amine ostatnio wstawiła zdjęcia jak ćwiczy może nabiera kondycji do nowej pracy życzę jej jak najlepszej roli

Bogusia2311

Przed chwilą niepotrzebnie zajrzałam na instagram Tolka i sie zdenerwowałam,wstawił zdjęcie zaręczynowe swoje z jakiegoś
tygodnika albańskiego komentarz po albańsku,znam francuski
albanski jest podobny i jeśli dobrze zrozumiałam informuje ,że
nasz serial AV będą emitować w najbilższy wtorek /to juz było
po angielsku/ na jakimś tam kanale 0 21 45.Najpierw myślałam,że to jakas telenowela w której gra Almeda z Tolkiem.A to nasz serial reklamowany takim zdjęciem bez
głownej bohaterki Nur czyli Aminy ,chyba że to nie ten serial.
Albo głupota ludzka nie zna granic-albo ze mna jest coś nie tak

Bogusia2311

Jeszcze tyle polubień w ciągu 30 minut chyba głupota ludzka nie zna granic

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Bogusiu., nie przejmuj się takimi głupotami. Teraz Tolek z Almedą są na topie, biorą ślub , opowiadają o miłości itp. To minie. Niech sobie życie układają jak chcą. Mnie już przeszło teraz myślę, że może Tolek naprawdę się zakochał więc niech ma to co chce. W końcu dla nas był Yigitem a nie Tolkiem. Jest popularny i bardzo bogaty. Pewnie jeszcze nie raz o nim usłyszymy, chyba że przestaniemy zaglądać na ig alboo wyrzucimy z głowy tureckie produkcje.
Jak wiesz, ten Yigit bardzo mi się podobał jako facet dla takiej dziewczyny jak Nur, bo grali tak dobrze, że mnie przekonali o swojej (chociaż trudnej) miłości. Ale zaczynają się odcinki, gdy nie lubiłam już Yigita a Nur mnie denerwowała swoją naiwnością.
Mnie tylko szkoda że Amine nie ma szczęścia by ją zakwalifikowywali do jakiejś roli w serialu, skoro ich kręcą 30-40 rocznie...

Elza49

Mnie nie chodzi o to co opowiadają bardzo sie cieszę,że tolgahan załozy rodzinę ma już 35 lat ,jesli chodzi o serial tez mi się bardzo podoba duzo pisałyśmy ale czy uważasz,że powinien
reklamować ten serial takim zdjęciem? Jak się ma to zdjęcie do serialu
Rozumiem jeszcze Almedę też wstawiła to samo z długim
komentarzem jest Albanką

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Wiem, ale dodam jeszcze jedno. mnie bardzo się nie podobał Tolek na tej imprezie z krojeniem tortu i kłanianiem się fanom. Widziałam, że bardzo gwiazdorzył i był na pierwszym planie i wtedy pomyślałam, że Amine jest przykro. Nie wiem czy pamiętasz to wideo. Jak znajdę to wrzucę.

Elza49

Tam było sporo tych filmików z tortem nie wiem czy widziałam ten o którym myślisz,ale pamietam,że Amine była taka smutna,on albo nie był na ich wspólnych imprezach albo trzymał się z boku
i ciągle zagladał do komorki tak jakby uważał ,że jest ważniejszy
od calego zespołu filmowego.Może był trochę zazdrosny bo to pierwszy film AMINE a miała przecież dużo fanów pamiętam jak pisałaś na forum że jest na 1 miejscu w rankingu tureckich seriali w Rosji.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

To jest chyba jedyne wspólne zdjęcie chyba że też zszywka

Elza49

Bo to krojenie tortu filmowalo więcej osob i pewnie sa różne ujęcia

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

To obejrzyj ten klip do końca. Jest trochę kiepski ale widać że Amine ma dość
https://www.instagram.com/p/BKfez-EDHVu/?tagged=aslavazge%C3%A7mem

Elza49

Ten widziałam,ale gorszej jakości,ale były jeszcze inne filmiki jak sie żegnają i obejmują wszyscy ze wszystkimi chyba w tym samym dniu bo tak samo ubrani,jak oni traktują kobiety albo moze tylko Tolek,nie poczekał aż Amine zajmie miejsce tylko
usiadł pierwszy,na pewno bylo jej przykro tym bardziej ,że ona
wychowana w Szwecji.Wydaje mi się ,że jak skończyli sezon drugi w czerwcu to Tolek chyba lepiej się zachowywał jest takie zdjęcie praktycznie na wszystkich instagramach nawet tych gazetowych Aminy piękny szeroki uśmiech i Tolek tez ładnie się śmieje bardzo podoba mi się to zdjęcie