PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą
ocenił(a) serial na 9
maja9128

Lubicie indyjskie filmy?ja ostatnio kilka obejrzałam i po prostu świetne. Fakt trwają niektóre prawie 3h ,ale czasem warto poświęcić tyle czasu żeby śmiać się do lez a przy okazji posłuchać fajnych piosenek.Jeśli kogoś zaciekawilam polecam filmy "om shanti om","Don ","don2","billu(ten taki wzruszający jest pokazujący jak plotka potrafi zniszczyć życie jeśli ktoś w nią nie wierzy i do tego przekonuje innych)"we wszystkich gra Shah Rukh Khan i zagrał tu świetnie we wszystkich. Jeszcze z nim polecam film "jestem przy tobie " i "ra.one" na nie których uśmiałam się do łez a na innych się popłakałam jak głupia :D
Może linki do piosenek poszczególnych was przekonają :)

Piosenka z "om shanti om"
https://m.youtube.com/watch?v=p92YbtfeI58

Taka najbardziej ruchliwa piosenka

Piosenka z "billu"

https://m.youtube.com/watch?v=RDIRaFGr19s

Piosenka z Ra.One

https://m.youtube.com/watch?v=M4EZHGFK-1c
Z filmu don nie mam piosenek bo dla mnie były nudne

maja9128

Maju dzieki za linki,jesli chodzi o mnie nie wiem czy sie przekonam do kina Bollywood.Chyba wolę aktorow tureckich niż hinduskich.Turcja jest mi bliższa niż Indie Byłam trochę w Indiach nie podobalo mi się.Ja właściwie dopiero odkrywam kino tureckie i podoba mi się.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Obejrzeć można żeby poznać ich kino.
ja wróciłam wkurzona od lekarza.okazało się że Kacper ma zapalenie oskrzeli.i zastrzyki w tyłek.nie wiem jak te konowaly go badały. Lekarz od razu mowi że charczy w oskrzelach bardzo a pediatrzy poz nic nie słyszeli i u nich było wszystko ok osluchowo a dziecko dycha(kaszle) że zadusic się chce.dziś moja mama była w kacperka przedszkolu,żeby zanieść podanie o to że kacperkowi przedłużyć godz pobytu w przedszkolu, to u nich epidemia w każdej gr po 5osób ,bo reszta wirusowka albo zapalenie oskrzeli i tylko dzwonią tel że dzieci nie będą przychodzić..więc i Kacpra dopadło cholerstwo.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

JESZCZE jest fajny film HAPPY NEW YEAR indyjski film i fajne piosenki,mozna sie usmiac do lez ;)..czasami warto poswiecic te 2,5h na film ale smiac sie na nim az do bolu miesni od smiania sie :D

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja raczej wolę dramaty albo filmy o tematyce sensacyjnej. Na pewno warto zobaczyc także inne produkcje, ale ja jednak zdecydowanie wolę te tureckie mimo monotematycznych wątków. Ale już się do nich przyzwyczaiłam i myślę, że to wynik ich kultury i zwyczajów,ze nam to wciąż pokazują. Ja pierwszy raz widziałam Ridwana i ten jego sposób na Yigita, gdy kazał mu wybierać między dwiema kobietami. Ale ten atekk jest i w sekretach ojca, w Icerde , w Ezelu .... Widopcznie u nich taka "moda"

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Co do tureckich seriali teraz pokazywanych w tv to zaczął mi się podobać serial Cena miłości. Tam nie chodzi o miłosne perypetie, które owszem są ale o obyczajowość turecką i mafijno-narkotykowe interesy. Warto zaczepić oko bo godzina po Asla czyli 17.05.
A co do serialu z Amine to już chyba prawie są gotowi z 1 odcinkiem, bo teraz ustalają dzień i godzine emisji. Zastanawiają się nad koloizją z innymi serialami na innych kanałach i to mi się wydaje ciekawe i słuszne. Chodzi im o oglądalność.
No Z tym Ozilem to znowu głośnoo ale nie wiem, czy to plotki i napędzanie reklamy czy faktycznie ta "była" Ozila przyleciała do Londynu by sie z nim spotkać, ale jak media donodszą odeszła z kwitkiem...

Elza49

Elza własnie dzisiaj myslałam,żeby napisac czy ogladacie Cenę miłości,bo mnie tez zainteresował ten film o ich obyczajowosci
i nawet dzisiaj poszukałam na russ sub ten film i juz jestem trochę do przodu ,chociaz ten film jest stary i wszystko dzieje się wewnątrz /domy ,mieszkania ,biura ,takie szaro bure/bez porównania z naszym ASLA

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Owszem. Na początku nie myślałam że będę oglądać bo nie lubię tej aktorki i film stary jak piszesz szaro-bury. Ale w miarę oglądania mnie zaciekawiła fabuła i wydaje się że będzie całkiem niezły. Nie intrygi a raczej sensacja i mafijno-zwyczajowo porachunki. Jak pamiętasz zawsze broniła Yigita tłumacząc turecka tradycja to teraz mamy powtórkę ich zwyczajów która wiele wyjaśnia. Fajnie ze oglądasz ale ja raczej po polsku. Aż tak mnie nie wciągnęła żebym wyprzedziła.

Bogusia2311

Aminka gdzieś poleciała samolotem pewnie skończyli serial
czytałamna tym forum rosyskim co podałaś kiedyś,że tytuł tego serialu to-Kocham ich obu ,wczesniej podawano -Kocham je obie .Jesli pierwszy tytul jest prawidłowy to znaczy ,ża Amina
gra Sunę chyba dziennikarkę ,ktora kocha 2 facetów może być ciekawe jak na tureckie zwyczaje ,
Ale nie podoba mi się imię Suna,nie wiem nawet dlaczego
ale jakoś mi się nie podoba

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Mnie nie

Elza49

Oby na ktoś tłumaczyl,myslę,ze bedzie ciekawy
dobrej nocy ,do jutra

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Dobranoc
https://pp.userapi.com/c626625/v626625488/532d4/tyQmqw8ApX4.jpg

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ja też zaczęłam oglądać cenę miłości i jest fajny.problem mafijno-narkotykowy,problemy miłosne.inna kocha z inna jest po ślubie i to że szwagierka...ukrywanie dziecka..z obawa czy będzie akceptacja ze str mężczyzny..z ciekawością oglądam co będzie dalej.w prawdzie stary film i oglądam po turecku a później po polsku bo mi łatwiej zobaczyć co ucinaja :)

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Elza jak lubisz sensacyjne filmy to dla odmiany obejrzyj sobie" Ra.One". i" Don" , "Don2". Na cda oba znajdziesz z lektorem lub z napisami.i naprawdę nie znudzi cię to. Jeszcze możesz obejrzeć" Jestem przy tobie" też sensacyjny z nuta humoru :)

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Dzięki Maju. Ja mam teraz trochę czasu to sobie różne seriale i filmy oglądam. Ale po świętach znów się wezmę za angielski i będę się intensywnie szkolić. Wtedy niestety zastępuje.
A co do ceny miłości to ja tylko to co z lektorem. Dużo ucinaja?

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Nie dużo.serial trwa 1h30min więc starają się pokazać cały odcinek niewiele urywają

ocenił(a) serial na 9
maja9128

cześć wam,i jak Elza obejrzałaś któryś z filmów?

maja9128

Dziewczyny ,Wielkanoc zbliża się wielkimi krokami,życzę Wszystkim smacznego jajka i pięknej slonecznej pogody.
Aktualnie jest po prostu zima" ,nawet zimą nie ubierałam rekawiczek a wczoraj musiałam.
Wielkimi krokami też zbliżają się nowe projekty naszej ukochanej pary,Amine po krotkiej wyprawie chyba do Londynu,pracuje pilnie,ciekawe kiedy zobaczymy w tv.
Jesli ktoś będzie wiedział to piszcie,Elza proszę czy wiesz czy jest strona na rosyjskiech forach o Aminie ,bo ta z której
korzystam jak wiesz to jest właściwie o Tolgahanie ale piszą
na rowni o Aminie i fani tworzą takie piękne zdjęcia.

Jak oglądam zajawki nowego filmu Tolka to w jego objęciach
z nową partnerką widzę zawsze Amine.Jak zobaczę w nowym serialu jak Amine obejmuje innego faceta to pewnie będzie to samo. Trudna sprawa

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Tutaj to już forum umarło. Przestali już pisać.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Nikt nie umarł. ja tu Wam przesyłam zwiastun nowego serialu Amine

https://www.instagram.com/p/BS1crtklRft/?tagged=aslavazge%C3%A7mem

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Ja mogę patrzec na Amine w innej roli. Tolek jest taki sam zawsze i nie podoba mi sie to. On mógł takie miny robić tylko do Nur. A dla Ciebie nowa Nur

https://www.instagram.com/p/BS1crtklRft/?tagged=aslavazge%C3%A7mem

Elza49

O fajnie Elza ,że dałaś ten zwiastun nowego serialu chyba Aminka w nowej roli bedzie zupełnie inna ,i znowu suknia slubna ,choć pięknie wygląda w tej koronie ,ale jest tez zdjęcie na innym instagra
w tym welonie i oczy pełne łez ,coś nie wyjdzie z tym slubem-kto miał byc panem mlodym?
Podoba mi się jej glos tutaj to jej naturalny ,bo w ASLA to miała dub. chyba

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Może miała mieć ten ślub z taksówkarzem, a on do tej bogatej wystartował? Nie wiadomo, to pierwszy zwiastun ale Amine ślicznoie wgląda tutaj i głos ma swój i muzyczka jest OK.
Ciekawe czy na jakiejś grupie będzie tłumaczenie
https://www.instagram.com/p/BS1dZr2jeWI/?tagged=aminegulse

Elza49

Nie mam takiego doświadczenia a propos seriali tureckich,telewizja ATV jednocześnie puszcza w internecie
każdy odcinek ? tak jak ogladaliśmy ASLA na żywo
Może na forach rosyjskich będzie tlumaczenie,już się dośc poduczyłam języka naszych sąsiadów

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Oglądałam na internecie ATV więc pewnie i to będzie tak jak na show tv. Na razie nigdxie nie ma tłumaczenia zwiastuna, na żadnej grupie ani na ros forach. Szukałam trochę. Ciekawe kiedy się ukaże bo narazie tlko piszą wkrótce na STV. Podobno dwa seriale konczą się w kwietniu to może w środę lub czwartek będzie nasz serial. Pożyjemy zobaczymy. Ale Amine wyglada tu świetnie prawda?

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

wklejam tłumaczenie zwuiastuna po ang
İkisini de Sevdim yakında atv'de !
( they have to pass the big test
suna : i am marrying with the man i love
what can i ask more from the god
hasan : cash
azra :i meet someone
i fall hard
i will be marry him
hasan : this is something stupid
azra : i am thinking for real
oktay : cash are ready
we will take a part from afghanistan
dad : now you are making something against me
oktay : this is not true dad
murat : i am not your enemy brother
please look at your self an see what are you doing wrong
suna : i will learn everything about your family
murat : i will help you for what ever you need
oktay : her name is suna
journalist her beauty is everything )

Elza49

Dzięki Elza jeszcze nie ogarnęłam tych imion Suna to Amine
Murat to syn bogacza ,a drugi syn bogacza co prowadzi brudne interesy to oktay?
Faktycznie Amina świetnie wyglada ,bedzie fajny film
Muszę iśc spać oczy mi się zamykają,za duzo pracy dzisiaj zaplanowałam,a jutro trzeba upiec przynajmniej mazurka ,ktory moja babcia nawała magdalenką"

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Dobranoc

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Cześć wam.a obejrzałaś Elza jeden z tych filmów co polecałam?.ja chyba tureckie sobie daruje :/..w każdym tureckim jest mafia,strzelanina porwania..nudne się to robi :/..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No w tym tureckim bęzie nowa i inna Amine. Ale Twoja wola.
nie nieobejrzałam jeszcze żadnego filmu z polecanych bo nie dość że święta to jeszcze mam zapalenie tęćzówki obu oczu i musze ogramiczać gapienie się w monitory
Ale na pewno zajrzę do nich chętnie po świętach

ocenił(a) serial na 9
Elza49

U mnie w domu panuje zapalenie oskrzeli..najpierw Kacper..teraz moja mama..cud że ja jestem zdrowa.ale alergia mnie dopadła..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ale przynajmniej możesz tv lub neta oglądac a ja mam kiepsko. Ale taki chwilowy odwyk też mi się należy. No nie? Miłegp dnia życzę mimo wszystko. A Amine w tym serialu wygląda naprawdę ładnie

Elza49

Dziewczyny życzę Wam,żeby choroby przestały dopadać Was
szczegolnie Ellzę,bo wiem co to są choroby oczu to jest tez mój slaby punkt i teraz kiedy ogladam bardzo duzo produkcji w internecie i jeszcze praca martwię się co bedzie dalej z oglądaniem .
Aminie przybywa obserwujących wprawdzie nie tak jak Tolkowi
ale ją lubią głownie fani tureccy i to jest fajne.Chciałabym,żeby odniosła sukces w swojej pracy

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Gdzie Ty patrzysz na tych obserwujących? Jest tyle różnych grup na ig że nie wiem, która właściwie jest ta prawdziwa. A zwiastun 1 odcinka ma już 268 106 oglądających. To pewnie też coś znaczy. Nie wiem jak ten film Tolka ale on już chodzi długo od listopada na stronach, a zwiastun Amine od wczoraj.
Dzięki Ci za życzenia.No moje oczy to lepiej nie mówić. Ja kochałam czytać książki a po tych 4 operacjach to nawet tego nie moę, bo mi litery się wykrzywiają w każdą stronę i bardzo mnie to męzy. A jeszcze ciągłe powtarzajace sie zapalenia to szok. Ja się Wam tu nie skarżę, ale czasem mam naprawdę dość. Tylko to oglądanie filmów mi zostało. Jak z napisami to na necie, a z lektorem to super. Ale też muszę bardzo uważać. Niestety.
ale nie ma co marudzić, Dobrze jest jak jest

Elza49

JA zerkam na ich główne instagramy gdzie sami wrzucają zdjęcia
mam nadzieję ,pozostałe to strony fanów lub prowadzone przez fanów dla nich tak to rozumiem.Amine ma na swoim instagramie 819 000 obserwujących ,a Tolek 798 000 to są zarejestrowani obserwujący chyba nie liczą się CI co bserwują a nie sa zarejestrowani.Jeszcze w lipcu Tolek miał tylko 525 tys.
Amine Gulse @gulseamine).instagram,albo piszę instagram
amine i od razu mi się wyświetla
Podaj mi ten instagram gdzie jest 268 108 ogladających
Na tym instagramie Amine oficj.jak podałam wyżej jest
65 tys wyswietleń od wczoraj 1 zwiastuna

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

To jest liczba oglądających na YT wrzucam Ci link i sobie otwórz. Zwiastun na YT obejrzało już 300 211 osób. To jest rekordowa liczba wyświetleń bo przecież zwaiastun wrzucono wczoraj
https://youtu.be/HbHuxm7dS1A

Elza49

Teraz to wszystko jasne ,na you tube nie wchodzilam od 2 dni
bardzo dużo nie tylko wyświetleń,ale tez komentarzy ale po turecku niestety. W zwiastunie tym tapeta w czyjejś komórce
to chyba zdjęcie Aminy z poprzedniego serialu asla?

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Nie wiem czy dawałam tłumaczenie tego zwiastuna jeśli nie to masz po ang.
İkisini de Sevdim yakında atv'de !
( they have to pass the big test
suna : i am marrying with the man i love
what can i ask more from the god
hasan : cash
azra :i meet someone
i fall hard
i will be marry him
hasan : this is something stupid
azra : i am thinking for real
oktay : cash are ready
we will take a part from afghanistan
dad : now you are making something against me
oktay : this is not true dad
murat : i am not your enemy brother
please look at your self an see what are you doing wrong
suna : i will learn everything about your family
murat : i will help you for what ever you need
oktay : her name is suna
journalist her beauty is everything )

I jeszcze z napisami ros. jest ale wejdź na Amine Gulse Vk i sama zobacz. W tym rosujskim tłumaczeniu jest chyba lepiej, bo tam na końcu ten facet (starszy brat ) mówi do kogoś żeby tej Sunie "coś zrobić" chyba

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Życzę wszystkim Wesołych Świąt Wielkanocnych ,zdrowia,smacznego jajka i mokrego dyngusa,żeby było cieplutko i słonecznie na święta

maja9128

Dzieki Maju i Wszystkim ,ktorzy może zerkają jeszcze tutaj zyczę
Slonecznych Swiąt Wielkanocnych.

Elza dawałas juz tlumaczenie po angielsku,ale ostatnie zdanie dalo mi do myslenia i teraz sprawdziłam rosyjskie tlumaczenie
- ten facet jej grozi ,Amine czyli Suna /ciężko będzie się przyzwyczaic do tego imienia/ będzie w niebezpieczeństwie
mam nadzieję,że nie będzie to dramat.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Myślę że to będzie częściowo dramat.Turcy słyną z takich seriali :/

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Maju dzięki za życzenia Wszystkiego najlepszeg
https://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/c1/b8/58b0381ee14df_p.jpg?1487959203

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Jest w opisie dramat. Tam na zwiastunie na końci ktoś ją goni./ Ale myślę, że Amine w tej roli będzie zupenie inna chociaż jej ślub z Hasanem nie uda się oprzez tą kase, o której on marzy. Tak polecałam na Vk bo tam jest lepiej przetłumaczone.

Dziewczyny, które tu jeszcze bywacie. WSZYSTKIEGO NAJLEOSZEGO NA SWIETA
http://www.zdrowotel.pl/uploads/ckeditor/pictures/2424/content_baner-748x200-wie lkanoc-2017.jpg

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Cześć wszystkim jak tam po świętach ?ja ledwo żyje od jedzenia

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja też ledwp żyję. Nie jestem przyzwyczajona do takiego biesiadowania. Ilość jedzenia na stole i beznadziejne przy nim siedzenie mnie męczy . Dziś poszczę i odpoczywam

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ja jadłam z umiarem ,oprócz ciast..ciasta to jadłam i jadłam aż mnie zemdlilo.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Też jadłam z umiarem ale mimo to Swięta to nie jest dobry pomysł jeśli chodzi o stół

ocenił(a) serial na 9
Elza49

U mnie w Kielcach dziś od rana pada śnieg i nawet ani na chwilę nie przestał padać:/ a jaka pogoda u was

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Nie pada ale zimno. Mnie jakaś choroba dopadła, cały dzień mnie mdli więc nie wychodziłam nigdzie.
Ledwo żywa jestem

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Powiem ci że ja tak mam jak za dużo zjem wtedy zaczyna mnie brzuch boleć,mdli mnie a w najgorszym wypadku dochodziło do wymiotow.i wtedy czułam ulgę na zoladku