PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą
ocenił(a) serial na 9
maja9128

A widzieliście ostatnie zdjęcia Anime i Medita?? Tak moim zdaniem wygląda szczęśliwa para. Szczerze uśmiechnięci oboje i raczej to nie były plotki o nich. Spędzają wakacje na Ibuzie i Anime ma dużo zdjęć z jego rodziną... ciekawe to. Ja Anime życzę wszystkiego najlepszego

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Nie widziałam możesz dac linka ?powiem ci ze Amine życzę wszystkiego co najlepsze w życiu żeby była szczęśliwa i znalazła kogoś odpowiedniego kogoś przy kim wiecznie będzie się uśmiechać i kochać ja za to jaki ma charakter i to coś w sobie a nie za wygląd czy sławę. Bo takie związki do nikąd prowadza

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A co u was dziewczyny. Ja we wtorek zakończyłam druga rehabilitację i powiem wam że nadal nie mam do końca sprawnej nogi.bolec boli,puchnie, i nawet nie mogę niektórych butów założyć bo mi się noga jeszcze do końca nie odblokowala w pozycji grzbietowej.tak jak się wygina nosząc buty ma wysokim obcasie:((

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Już Ci wrzucam linki , te są z Turcji
https://pp.userapi.com/c837438/v837438222/492f0/9AnOpbziCqs.jpg
a te z Ibizy
https://pp.userapi.com/c638018/v638018488/44914/dM2DNd36_DU.jpg

ocenił(a) serial na 9
maja9128

https://vk.com/video108656589_456239980
Tak sobie poczynali.
Mam nadzieję ,że jest szczęśliwa bo nie wyglądają sztucznie

ocenił(a) serial na 9
Elza49

I jeszcze jedno, no wiesz- RĄCZKI
https://pp.userapi.com/c837438/v837438222/492cc/br-7Jh7plzw.jpg

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Zycz ę Ci żeby ta noga się wreszcie poprawiła. Jesteś taka młodziutka i należy Ci sie "szczęśliwe zakończenie" tego długiego leczenia. A jak Twój Kacperek??

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Na szczęście dobrze. Zaczął wakacje szczęśliwy rośnie zdrowy.lobuziak i się rozgadal na dobre.a co do Amine widać że są szczęśliwi i nie wyglądają sztucznie jak tolek z almeda

ocenił(a) serial na 9
maja9128

To super jeśli idzie o Kacperka. Z Twoją nogą też się musi polepszyć

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Na razie nie jest zle.grunt że pozwolili i już biegać więc powoli truchtem zaczęłam delikatne biegi.ale nie bardzo jeszcze daje radę bo przyblokowany mam staw :/co mi przeszkadza.ale na pewno jest lepiej niż było choć boli jeszcze

ocenił(a) serial na 9
maja9128

To trzymam kciuki za całkowite wyzdrowienie.
A my w grupie Asla na fb miałyśmy spotkanie tydzień temu w Warszawie szumnie nazwane "I ZLOTEM ASLA". Było super. Przez dwa dni nie mogłyśmy się nagadać. Dziewczyny okazały się bardzo fajne, zresztą jak myślałam. Miłe to było spotkanie bo połączyła nas dawna sympatia do tego serialu, która właściwie nadal się utrzymuje chociaż w innej formie.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Tak samo tutaj nadal wracam na nasze forum i patrzę czy coś piszecie :).

maja9128

Maju,zdrowiej teraz latem bedzie coraz lepiej
a mayślałam,że tu już nikt nie zagląda a tu niespodzianka ASLA nie daje o sobie zapomnieć

Elza49

A to niespodzianka Elza super zazdroszczę Ci tego spotkania
w Warszawie ,może miałyście jakies przemyslenia dlaczego
tego serialu nie da się zapomniec tzn dla fanow ,bo sa też tacy i
w Turci i w innych krajach pewnie którzy nie zachwycają się tym serialem.Na forach rosyjskich grupy fanów w zasadzie Tolgana ale tam tylko mówi się głównie o ASLA wrzucają zdjęcia komentująi organizują gry o ASLA.Zdradz nam co dziewczyny w Warszawie mówiły może któras psychologię studiowała i można to jakos wytlumaczyć

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Oh nie było nam dane rozpamiętywać fenomenu Asla bo czasu było mało. Po prostu poznałyśmy się osobiście i zacieśniłyśmy więzy sympatii..
Ale sama idea była super i pomysł się udało zrealizować. I to uważamy za nasz sukces i pośrednio sukces Asla.
A forum rosyjskie też śledzę i tam na stronie Tolka głównie Amine a jak już Tolek to smutny i fani niepochlebne opinie o jego małżeństwie mają.... No ale cóż.

Elza49

Super to tez wazna funkcja kina zaciesnianie więzi międzyludzkich.
A propos Amine i Tolka to ta grupa ros MARZY ,zeby Amine i Tolek byli razem w realu co jest niemozliwe i było niemozliwe od samego początku,Amine z góry zalożyła ,że nie będzie dziewczyną na rok lub 2 dla Tolka a poza tym ona była zakochana w Mesucie już dawno tylko relacje na odległość
to trudna sprawa.Myslę,że skoro sie juz ujawnili to pewnie będzie slub ,Amina jest szczęśliwa jak również Mesut.
Jeden komentarz na tym forum mówił,że Amine jak się pokłociła z Mesutem to rzuciła tym drogim pierścionkiem
od niego/nie wiem czy tym,którydostała na urodziny ostatnio od Mesuta/ Wiesz nie chce mi się wierzyć ,że to zrobiła -oczywiście grając Nur to by zrobiła.Może nasza Aminka jest super mila ale też ostra i stanowcza

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Na ig piszą , że taką parę jest miło oglądać . Widać że są szczęśliwi i nie sztuczni. Nikt się na nikim nie "wiesza" tylko oboje skłaniają sie ku sobie i są uśmiechnięci. Widać , że te wakacje im się udały. Zdjęcia z wakacji Tolka w Mediolanie znów w tej dusznej atmosferze
https://pp.userapi.com/c841622/v841622222/3adf/ZPJCGCKfRJA.jpg
a to z wyjazdu Jakby sie właśnie pokłócili
https://pp.userapi.com/c638018/v638018488/44903/Bo9b8-a5cfA.jpg

Elza49

Może i się pokłócili a Almeda musi nam to pokazać. Tolek w kwietniu w wywiadzie powiedział,że nie planuje wakacji,bo już bardzo duzo odpoczywał od poczatku roku,ale nie ma co innego do roboty teraz .On chyba tęskni za pracą a tu dopiero we wrześniu coś będzie grał i myslę,że to będzie film a nie serial,w tym wywiadzie na przyjęciu z okazji Ramadanu powiedział,że w ciągu kilku dni producenci mieli wybrac mu partnerkę ,ale jakoś cicho .On chyba lubi pracowaći dlatego jest taki smutny na wszystkich zdjęciach.W zasadzie na wszystkich zdjęciach od listopada ubiegłego roku jest taki przygaszony

Bogusia2311

Elza dobrze to ujęłaś Amine i Mesut nie są sztuczni, wydaje się ,że Mesut ma ciekawą osobowość

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Ja myślę, że on jest jednak odpowiedzialny i zrobił coś, czego nie zamierzał a jak się zorientował co zrobił było już za późno....
Pamiętasz jak mówił o dziecku , że chce je mieć .Myślałyśmy, że to sprawa ciąży Almedy (może poroniła? kto to wie?, a może nie była w ciąży? a może go oszukała?), a teraz jak go o to dziennikarze pytali, czy planują dziecko to odpowiedział " jak Bóg da..."
Wszyscy , którzy piszą pod jego zdjęciami wyrażają jednakową opinię , że "tak nie wygląda młody żonkoś" i dają za wzór Murata, który tryska szczęściem i wciąż adoruje żonę, a ona jego. Tu jest "obwieszanie się" na Tolku , trzymanie go za "twarz" a jego mina wskazuje, że mu to zaczyna przeszkadzać...Widziałaś tą sesję albańską do LIVE?

Elza49

Widziałam te zdjęcia do sesji ,pisali,że oni zostali parą roku w Albani i mieli odebrac nagrodę ,jesli to prawda to on nie pojechal do Albani tylko Almeda sama ,a on w wywiadzie powiedział,że pojechała w związku z dniem ojca /wrzuciła wtedy zdjęcie grobu jej ojca/.Tolek w tym czasie byl na przyjęciu,ktore wydała zona Murata z okazji Ramadanu i tam udzielil tego wywiadu. Bardzo to dziwne i ,że nie pojechał
ze swoją zoną,może sumienie go ruszylo bo tak na prawdę to zostali tą parą roku dzięki serialowi ASla CZYLI POWINNA WYGRAC PARA TOLGAHN I AMINE,chyba ,że chodziło o pary które są ze sobą w realu,ale cos tam było .....skoro nie pojechał .
A ta historia z dzieckiem tez wydaje się dziwna ,prasa pisała,wprawdzie ale kolorowa prasa to czasem bardzo #koloryzuje

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Dokładnie. Ja myślę, że on potrzebuje pracy i ....oddechu. Przypomina mi się tekst z Asla, do Iclal że "przez nią nie może oddychać...."

Czasem mam wrażenie , że teraz też nie może....

A co do Amine to jej życzę wszystkiego najlepszego. Niech po prostu będzie szczęśliwa.
https://www.instagram.com/p/BV0FVtMAH1S/?tagged=aslavazge%C3%A7mem

Elza49

WOW śliczna ta nasza Amina i tez życzę jej wszystkiego najlepszego .
Przypomniało mi się coś z komentarzy ros jak czytam Twoje posty ,tam zastanawiali się nad wpisem Tolgana w dniu ślubu ,żegnał się z kawalerskim życiem ,Ty tez tłumaczenie dalaś na naszym forum .On napisał ,że kochac kogoś to porównywac jego uśmich do wschodu czy zachodu słonca/nie pamiętam dokładnie /a potem jakby oddzielna sprawą jest znalezienie kogoś z kim przeżyjemy życie.Zastanawiali się dlaczego on to rozdzielił tak .Przecież,jesli się kogoś kocha to i zycie chce się dzielić z tym kimś.
Bardzo milo bylo z Tobą porozmawiac dzisiaj dobrej nocy

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Dobranoc. Do przyszłego "pogadania"

Elza49

Witam , ELZA ,jesli zaglądasz tu jeszcze to moze powiedz mi jak to jest z publiką turecką -poogladałam ostatnio serial miłość nie rozumie słow "tam gra Hande Ercel ona ma około 5 mln obserwujących i to nie jest jej pierwszy film,ale nie powiedziałabym,ze zagrała super owszem dobrze,ale emocji to za bardzo nie widziałam.Film jest dobry ale tez do pewnego odcinka ,To dlaczego tak krytykowali grę Aminy naszej ślicznotki?

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Ja czytam czytam ale nie zawsze widzę że coś piszecie. bo jak nie jest wprost w odpowiedzi to mi sie powiadomienie nie wyświetla. Co do Amine to ja jej szczęścia zyczę z całego serca i niech sie tak szczerze uśmiecha zawsze. A Tolek niech żałuje swojego wyboru....

Ja teraz oglądam na grupie tureckie seriale znad Bosforu nowy serial Bicie serca. Fajnie sie zapowiada i facet ma ujmujący uśmiech
https://www.instagram.com/p/BUJ53npBHaq/?taken-by=kalpatisitvdizi

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Kobieta różne rzeczy zrobi w złości tym bardziej jeśli chodzi o kłótnie z ukochanym..ja w złości mojego ex walilam po twarzy jak mnie mocno wkurzył :D..zalezy też o co poszło Amine i Mesutowi..ale też nie można pismakom plotkarskim wierzyć w 100% o tym. Nie raz pisali o różnych rzeczach które później prawda nie było.. mesut i Amine wyglądają naprawdę na szczęśliwa parę bez sztucznych uśmiechów itp

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Tolek cały czas wydawał się nieszczęśliwy będąc z Almeda. Że jego ciągnęło do Amine. I czasem jak w asla się całowali w usta (jak nie przerwaly im dzwonki telefonów itp)to odczuwalam że on się bardziej w te pocałunki wczuwal niż Amine.moze macie inne odczucia ale takie miałam wrażenie
Dobrej nocki

ocenił(a) serial na 9
maja9128

https://www.instagram.com/p/BWFOygFDB4G/
Taka radosna para Amine i Mesut <3

maja9128

oj wczuwał się Maju masz rację,kilka dni temu ktoś pisal,że Amine pierwszą scenę pocałunku przeżywała a Tolek powiedział żeby nie przezywała on to wszystko zrobi "

dziewczyny ,jestem chora i trochę przeglądam internet,cieszę się,że Amine jest szczesliwa, ale też chyba niektórzy fani Ozila nie zgadzają się z jego wyborem bo ktoś włamał się na jego instagram i wstawił stare zdjęcie z Capristo z odpowiednim komentarzem.Mesut pewnie musiał się tłumaczyć przed Aminą , ale myślę,że dzieki temu mamy takie piękne zdjęcia
i na instagramie Mesuta i na instagramie swoim Amina wstawiła też nawet fajniejsze zdjęcie razem z Mesutem.
Super

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Pasuja do siebie niewielką różnica wieku.on przystojny wysportowany ciężko pracuje nad formą piłkarską. Widać że są szczęśliwi razem i to jest prawdziwe

maja9128

A nasz krasawczyk Tolg wstawil zdjecie z wielkim usmiechem
cieszy się bo dołaczyła do nich jego siostra Nil

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

A niech się cieszy.jedyna radość która mu została po ślubie z almeda

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Hejka, ja tu czasem zaglądam ale nie wiem że piszecie jak nie mam powiadomień.
Ja teraz mało śledzę poczynania Tolka bo nie trawie Almedy, myślę że FANI TEŻ NIE ( TOLEK WYDAJE SIE BYĆ SFRUSTROWANY)
Ale ostatnio weszłam na rosyjską stronę i tam aż huczy od negatywnych komentarzy. Na filmiki wrzucane (pewnie przez Almedę) fani wklejaja misia z zakrytymi oczami i podpisem Boże mój.
https://pp.userapi.com/c836524/v836524323/5907c/w2ahes78PTQ.jpg
Czysta żenada
https://vk.com/video-45712272_456239469?t=3s

Tak się bawią dzieci w klasie a nie 36 letni mężczyzna żonaty i .... no dobra już n ie hejtuję

A co do gry Amine fani piszą :zawsze czuć się dużo pozytywnych emocji ... brawo !!! ... reżyser nie boi się zaprosić główną rolę Amina, który w tym czasie miał żadnego doświadczenia aktorskiego, nie był w błędzie. . kilka dostał wspaniały ...

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Nie wiem dlaczego krytykowali Amine, nie wiem kto ją krytykował. Dla mnie grała przejmująco i ta chemia między nimi była absolutna. Nigdy nie patrzył tak na Almedę na żadnym zdjęciu jak na Amine

https://www.instagram.com/p/BVfU-57B2tS/?tagged=aslavazge%C3%A7mem

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

I jeszcze coś o fanach i naszej parze. Ich wakacje (zamiast Almedy kapelusz w ręku ściska)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=306788939781494&set=p.306788939781494&ty pe=3
Komentują w porównaniu z wakacjami Murata
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=306788773114844&set=p.306788773114844&ty pe=3

Elza49

Ale się usmiałam super komentarze ,można by nakręcić nowy serial czytając to wszystko.Jednak bardzo Aminę skrytykowali po pierwszym juz odcinku tego drugiego jej serialu, i to było przykre bo tak naprawde to cały ten serial był do niczego a nie aktorzy ,nawet ktoś podał ,że ona sama zrezygnoawała z powodu niezgodności scenariusza ktory dostała wcześniej ,może to plotka ale w każdej plotce jest czasem jakas odrbina prawdy.
Elza wiesz,on patrzył na Aminę bo pewnie taki miał scenariusz,ale jak pisała Maja wyżej jednak od pewnego momentu widac między nimi taką energię ...........

Bogusia2311

Elza ,ogladałas ten serial -Milość nie rozumie słow-

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Nie . Kto tam gra i gdzie on jest?

Elza49

Hande Ercel ,jak pisałam wyżej ten pierwszy post do Ciebie
on mi wyszedł przed postami Maji.
jEST TAKA GRUPA -ZAKATEK TURECKICH SERIALI i tam znalazlam

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

A to wiem, jestem tam, a ten serial Ci się podobał? Ja zachwalam teraz to Bicie serca, wyżej o nim pisałam w odpowiedzi na post Maji. To serial lekarski, inny niż wszystkie, oczywiście z intrygą naszej znajomej Yaren z Asla , tu gra rywalkę do serca Alego o ujmującym uśmiechu

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

To fragmencik tego serialu Bicie serca z piosenką śpiewaną przez Cogataya
https://youtu.be/OiA1nxp23eg

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Miał mówisz taki scenariusz, OK, ale ożenił się z Almedą i życie powinno mu napisać taki sam scenariusz miłości.... A jego zdjęcia z Almedą sa po prostu SZTUCZNE

Elza49

Masz rację,zdjęcia sa sztuczne ,bo Almeda jest sztuczna
w kazdym znaczeniu .Według mnie Tolek zakochal się w Aminie
i jesli nie byloby nawet Almedy ,nasza sliczna para nie byłaby razem w realu ,poniewaz Amina nie miała do niego zaufania,
czytała jej wywiad z maja 2015 roku,gdzie podkreslała że w milości bardzo ważne jest zaufanie

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

To prawda, moim zdaniem też on sie w niej zakochał, ale miał "kiepską" reputację co do stałości uczuć, a potem top może jak w serialu to wszystko było "na złość"...

Elza49

Fani ros podali wieczorem teraz,ze własnie ta Hande ercel bedzie grała z tolkiem ,
Znam ja z tego serialu tylko -Milość nie rozumie słow.
Dla mnie ona wcale nie jest lepsza od Aminy ,taka matrioszka
a ma 5 mln. obserwujacych

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

No tak bywa. Anime nie ma siły przebicia. Nie wszyscy haubua a czasem zazdroszczą. Nie jest chyba celebrytka

Elza49

Masz rację, nie jest celebrytka, Amine na swoim instagr.dała zdjęcie z książką-napisała obok-Nie ma sensu duzo rozmyslać
wszystko będzie tak jak powinno być -pamiętasz Yigit często tak mowił szczególnie do Ical
Dobrej nocy

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Też to czytałam. Dobrej nocy

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Coś się tu zaczęło dziac ja to się nie mogę napatrzec na Amine i mesuta ozila piękna Para widać że Naturalna