PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą
ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Tak widziałam tamten. Ale tam też ona najpierw stała z boku a On sie produkował do kamery. Szkoda że się nie umiał zachować, dużo u mnie stracił jako Tolek. Bo co do Yigita to terz jego akcje zaczną spadać na łeb na szyję . Jak tylko pojawi się ta okropna Ruda

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Znalazłam i ten.
https://www.instagram.com/p/BKdWYKfB6vc/?tagged=aslavazge%C3%A7mem

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Witam was. Günaydin. Ja trochę z innej beczki faceci sa do dupy

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Evet

Elza49

Zgadzam się z wami co do facetów , zwłaszcza pokroju T .Poczytałam co pisałyście i dawno się tak nie ubawiłam .Zaskoczona jestem ,że dla takiej gwiazdy nie mogą znależć partnerki do nowego filmu .Jedną ma obok , powinna startować w kastingach tam gdzie on gra , a nóż by się załapała .Gdzieś widziałam go z Elcin Sangu ,może ona się zdecydowała .Na tych zdjęciach widać że nadrabia miną ile może i jak to pisze Elza gwiazdorzy .Czyżby i tu jego ego się zachwiało .Coś mi się zdaje ,że Asli nie zapomni tak szybko .Bardzo wiele stracił jako facet i aktor tym mieszaniem z Almedą .A to takie traktowanie Aminy też dziwne . Może rzeczywiście dostał kosza wcześniej i stąd te dziwne animozje trzymania się na odległość . A co do Aminy szkoda ,że nie dostaje innej roli ,wreszcie przestano by ją kojarzyć z Asla .Chyba ma jeszcze za małe umiejętności aktorskie skoro odpada na kastingach .Bo jest na fali , fani ją kochają więc tylko to przychodzi mi do głowy ..Ale jestem dobrej myśli i też trzymam kciuki . Może jak tak niekorzystnie będziemy postrzegać T łatwiej nam będzie przetrawić Y z rudą Fikret .Oczywiście to żart .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

No właśnie mnie chodziło o nikogo pokroju Yigita..

maja9128

Y to postać serialowa , grał to co napisały sp .Być może w realu też tacy są .Dlatego ja odniosłam swoje zdanie do Tolka .Ale muszę ci powiedzieć ,że Amine , taka młoda ,niedoświadczona ,przy tym nie aktorka zyskała taką popularność , niewiele ustępowała T . On był krytykowany zarówno jako aktor w serialu ,ale także w realu .Musiał to odczuć ,te fale kompromitujących wpisów fanów ,ciągnących się niestety za nim różnych opinii , do przyjemnych nie należy .Nawet taka wielka gwiazda jak T dostał po nosie .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Napisałam do Was i mi gdzieś mój post zniknął. To teraz krótko. Tolek jako Tolek mi nie pasuje bo się właśnie nieładnie zachował. A faceci w ogóle bywają właśnie tacy chamowaci. Jak im nie zależy. Więc zgadzam się z Maja

ocenił(a) serial na 9
Elza49

No ja mam taki przykład..facet ostatni raz rozmawiał z kobieta w październiku chciał związek..później z dnia na dzień znika i po 3 miesiącach nagle ni stąd ni zowąd odzywa się i to samo proponuje a później znowu znika i się nie odzywa ??...no nie debilny facet ??

ocenił(a) serial na 9
maja9128

W tym dzisiejszym odcinku iclal by odpuściła i się skonczyloby wcześniej ale musiała się kuźwa pojawić fikret i zrabac wszystko

ocenił(a) serial na 9
maja9128

O wymyślili 3 sezon a już iclal odpuszczamy i wprowadzili fura małe.

Elza49

Ładny odcinek ,tyle deklaracji miłości, oboje tacy jak dawniej .I tak jak pisze Maja gdyby te sp pociągnęły w dobrym kierunku związek Iclal z Firatem to powoli wszystko by się ułozyło i u Y i N .Ale one nie chciały i jak zwykle popsuły wszystko .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

No właśnie.a aytul by usmiercily samobójstwem jak to zrobiły w ostatnich 10min serialu.a co do moich przemyśleń o tym facecie co pisałam ,co o tym sądzicie ??..ja chyba samych swirow przyciągam..

maja9128

Dziwny gość i jakiś niezdecydowany . Zachowuje się jak to mówią /chciał bym a boję się / .Znasz go lepiej jak my, więc albo zadzwoń i spytaj co jest grane albo daj sobie z nim spokój .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Najlepsze że jak napisałam to jego odp była taka jakbym ochrzan dostała że wgl napisałam..chyba faktycznie dam sobie siana z nim,nie jest mnie i kacperka wart

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Teraz będą najgorsze odcinki..z fikret..Wrrr

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Chyba jutro już będzie Fikret. Nie wiem jak dam radę. A o facecie to Ci już kiedyś pisałam. Nie wiadomo jak radzić , ale Twoje serce wie. Piszemy czasem że Nur kocha i wybacza wszystko. Ale trzeba takiej miłości i wiary w miłość drugiego człowieka. Inaczej n ic z tego nie będzie

Elza49

Dziewczyny może przeżyjemy Fikret,jesli zalozymy,że sp...
naszego serialu chcialy pokazac jacy są faceci i w filmie i w zyciu
Przejrzałam instagramy i sporo tam postów krytycznych odnośnie reklamy Asla w Albanii co wyżej pisałam, więc Almeda
już wstawiła oficjalny zwiastun albańskiej tv scena Y I Nur ona w sukni ślubnej a on klęczy obok,natomiast Tolgahan wstawil jakiś widok oceanu i raczej udaje ,że nie ma problemu.
Ktos napisał dlaczego Almeda blokuje fanow Tolka-nie wiem jak to rozumiec.Myslę że ego Tolka to jak ego naszego Yigita.
Może Bogusia miała rację pisząc kiedyś ze ogladamy dwa seriale.
Myslę ,ze napisana książka należy już do czytelników tak samo wyprodukowany film należy juz do widzów i producenci i aktorzy powinni się liczyć z fanami

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Pięknie to ujęłaś. Może faktycznie tak jest jak pisała Bogusia. Może to ciąg dalszy farsy nt MY ALTOL. Nie oglądam już teraz ig a jeśli to nie zatrzymuję się na tych "pokazujących" miłość, gdzie oboje patrzą w kamerę i nic nie kwitnie jak wśród zakochanych. Ja chyba tu kiedyś pisałam, że bardzo polubiłam Yigita i że to nie ma nic wspólnego z Tolgahanem , bo to żywy facet i jego życie. Natomiast ja nadal uważam, że wtrącanie życia w film było tylko z niekorzyścią dla filmu. I jestem za tym co pisała Bogusia. A z życia rekjlamę mogą sobie robić jak lubią. Ja n ie lubię

Bogusia2311

Pamiętacie jak Yigit miał problemy szukał ukojenia nad morzem
zdaje się Tolek ma to samo chociaz to ocean

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Myślisz że ma problemy?

Elza49

Dla mnie to jedna wielka szopka .Nie przypominam sobie sceny , żeby Nur stała w sukni ślubnej a Y klęczał .Jakiś podły fotomontaż, czyżby znowu z jakimś podtekstem .Chcieli zrobić głupców z fanów teraz zbierają żniwo .Wydaje się ,że ten zgrany duet doprowadził fanów zwłaszcza tych tureckich do niechęci a nawet wrogości .Kiedyś pisałam ,że im tego nie zapomną i się sprawdza .Pomijam już nawet to mieszanie z serialem , ale jak teraz czuje się Amine , co mają znaczyć takie podłe wrzutki .Ona grała główną rolę i nikt nie powinien o tym zapomnieć ani przy tym manipulować .Almedy fani nie trawią . Nie wiem co ich łączy , ja na żadnych ich wspólnych foto nie widziałam nic , a wiemy jak potrafił Y patrzeć na Nur .Jeżeli mogę zrozumieć wrogość Almedy wobec Amine ,to on mnie zastanawia podwójnie .Zgubił poczucie przyzwoitości ,honoru ,szacunku wobec partnerki z planu .Sądzę ,że Amine na to nie zasłużyła , a jemu powiedziała bym ,że wszystko ma granice . Nie pomogły /zaręczyny / nie pomoże też /ślub /.Farsa do kwadratu . Oby rzeczywiście Tolkowi jak sie nie ocknie , nie zostało jak w serialu tylko morze .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Bogusiu. Jestem za . To co piszesz to sama prawda. Te filmiki na zakończenie zdjęć gdy Tolek jak nie powinien Amine traktował i zebrani tam fani krzyczący tylko "tolgahan" to było jak parodia. I sam się ładował do stołu a Amine z boczku jak uboga krewna. Straciłam do niego jako aktora i faceta całą sympatię. Teraz obnosi się z zamyśloną miną, a zdjęcia z Almedą są sztuczne do bólu.
A to zdjęcie
https://www.instagram.com/p/BQPOxVQAYoT/?tagged=aslavazge%C3%A7mem
to było na filmie, on jak wrócił od obudzonej Iclal to Nur spała na tym szezlongu i on ukląkł obok. To ta scena. No ale oczywiście za późno, bo nie promuje się filmu zdjęciem :narzeczonych"
I zwróćcie uwagę że te wszystkie fotki z Almedą i te zachwyty to nie są fani z Turcji, to ig.fan.arab

Elza49

Jedynie takie pewnie dokąd pojechac w podróż poślubną,
Tak mi się tylko skojarzyło z filmem
Pomyslałam dzisiaj na zakończenie odcinka,że Yigit tak mierzył wzrokiem Fikret bo byl pewny ,ze to będzie facet ,ale potem sobie przypomniałam,ze za chwilę w rozmowie już w mieszkaniu Fikret żle potraktował Nur jesli dobrze zrozumiałam rosyjskie tłumaczenie

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Pamiętasz ja już wtedy czułam, że ten wrzutek do serialu źle się skończy. Nie jest ważne czy się zdziwił czy nie, ale na pewno decyzja o przywiezieniu jej do Stambułu nie była uzgodniona z Nur i oczywiście Nur ją do siebie wzięła. A potem wiemy jak było...

Elza49

Dziwne że właśnie to zdjęcie jest rzucone ,wydaje mi się że nie bez przyczyny .Były to dla nich trudne chwile . A mają przecież inne fotki ślubne o wiele piękniejsze .Serial dawno się skończył , a oni nadal na nim żerują .Jak te hieny z serialu .Nie myślałam ,że Tolek tak nisko upadnie , skąd takie traktowanie Amine .Chyba tego nie zrozumiem . A co do tego przywiezienia Fikret też nie wiem jak to wyjaśnić .Wcześniej myślałam ,że chciał tym dopiec Fatihowi .Zobaczymy dalsze tłumaczenie . Powiem wam ,że teraz po tym wszystkim co się naczytałam obejrzę serial do końca i go na prawdę pożegnam ,a na T nie mogę już patrzeć i na Y też.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Masz rację. Yigit (czyli Tolek właściwie) wygląda już źle, jest napompowany bo ma policzki grubsze i oczy malutkie mu się zrobiły. Nur też ubrali do Adany dziwnie, taka patra by mnie nie wkręciła w serial.
No ale oni już chyba zaczęli grac bez przekonania. Tolek nawet w jakimś wywiadzie mówił, ze jest zmęczony. Myślę, że wszystko razem , jak wcześniej pisałyśmy, doprowadziło o rezygnacji z tego 3 sezonu.
I dlatego nie mam już tych nerwów i emocji jak kiedyś. Głównie dlatego, że straciłam sympatię do Tolka

Elza49

No właśnie sam zadecydował,a niektórzy winili Nur nawet Fatih
że ją sprowadziła do Stambułu.Fikret na poczatku mówiła takie bzdury ,że ja się dziwię Yigitowi biznesmenowi po takich glupotach zaproponował jej przyjazd do Stambułu chyba jak wiedżma go zauroczyla już mówię tak jak Auytul

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Coś było na rzeczy. Zobaczę polskie tłumaczenie to mi sie może wyjaśni. Nie liczę na to, że zrozumiem działanie Yigita ale nie widziałam tych odcinków więcej tylko po turecku. Z samej gry i spojrzeń czytałam treści. Teraz chcę posłuchać już bez emocji

Elza49

Przyjeżdżając do Adany powiedział Nur ze jedzie znowu się w niej zakochać .Czyżby o tym zapomniał na widok tej rudej intrygantki . Też nie mogłam oglądać tych odcinków . Ale jeżeli ludzie przestali oglądać serial zbliżający się ku końcowi to o czymś świadczy .Piszesz że Tolek był już zmęczony , nie dziwię się , tyle krytyki i kompromitacja nie tylko w Turcji ,nie była mu na rękę . Zawdzięcza to tylko sobie .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Masz rację. Pamiętasz wszystkie tu mówiłyśmy, ze gra źle

Elza49

Widzisz jak to jest , taki niby doświadczony aktor , a jak skończył .Nie pomogło gwiazdorzenie i wdzięczenie się do fanów .Jak komuś uderza sodowa do głowy to nic gorszego nie ma .Widzowie odwdzięczyli mu się za jego złą grę ,a w tej materii właśnie oni są najważniejsi . Chyba o tym zapomniał .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

No ale niestety nadal z n im robią filmy a z Amine nie

Elza49

Z tego co pisała Bogusia film w którym miał grać trafił na półkę .Nie mają dla niego partnerki ,dziwne to trochę ,nie sądzisz . To przecież dla aktorów chleb .Amine nie ma doświadczenia , jedna rola widocznie nie wystarcza .Tam przecież jest konkurencja ,mają aktorki profesjonalne .Ponoć się dokształca , więc może i do niej uśmiechnie się szczęście .Jest młoda i może zająć się inną profesją ,niekoniecznie filmową .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Tak tego boksera odłożyli ale zagrał w Dawnej miłości z całkiem niezłą partnerką. Te zdjęcia w okularkach to z tego filmu
https://www.instagram.com/p/BQG9WXzjX4K/?tagged=aslavazge%C3%A7mem

Elza49

Jesteś pewna ,że po Asla już zagrał .Patrząc dalej jest to tylko jedno zdjęcie a pozostałe to jakieś chińskie twarze .Wygląda to bardziej jakby ich chciał wypromować . Na tym zdjęciu wygląda o wiele młodziej niż obecnie .

Elza49

Niestety tak to jest w biznesie, ciągle wierzę,że Amine coś zagra
Dzisiaj przeczytałam w sklepie artykulik o niej w kolorowej gazecie
chciałaby zostac aktorką,ale zdaje sobie sprawe,że to może sie nie udać,wtedy znajdzie sobie inne zajęcie.Mówi,że najwięcej klopotów sprawiały jej pytania dziennikarzy o miłość-odpowiadała,ze to na pewno wspaniałe uczucie,ale nie mam doświadczenia w tej materii,więc nie w porzadku byłoby się wypowiadać.
Dziennikarze usilnie próbowali jej poszukać chłopaka

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

O gdzie to czytałaś?

Elza49

Przejrzałam ten instagram co zamieściłaś ,tam jest tylko 1 jego zdjęcie ,potem zdjęcia z chińskiego filmu a dalej zdjęcia z Asla .Od zakończenia Asla minęło zaledwie 4 mies ,kiedy zdążył by zagrać w filmie .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Zdążył w Turcjoi szybko kręcą . Napisał pod koniec stycznia że skończyli i liczy na to, że będzie sie podobał fanom
http://d.magazinkolik.com/news/46409.jpg

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

https://www.instagram.com/p/BOak7O0heAO/?tagged=eskisevgili

Elza49

To była chyba REWIA,ale jutro chyba kupie dla mojej niepełnosprawnej koleżanki tam nie było specjalnie nic o czym byśmy nie wiedziały jak została Miss Turcji była b,zajęta pokazy mody serial itd. powiedziała,ze bardzo trudno zdobyc jej serce ale kiedys to się stanie.Wydaje mi się,że ona jednak jest wychowana w Szwecji i może ma inne standardy-ta dziennikarka pisze ,ze tureckim telewidzom nie mieściło się w głowie,że taka piękna dziewczyna pozostaje bez męskiej opieki a ona już przeciez wyemancypowana

Bogusia2311

Bogusiu -Elza ma rację Tolgahan zagrał w filmie nie serialu,skończyli niedawno zdjęcia i pewnie film wszedł do kin
musisz szukac na instagramie tolgahana.Tolek od wrzesnia do poczatku grudnia to tylko udzielał się w różnych show tv albo za granicą dla Turków .Ale wydaje mi się ,ze do Wiednia nie przyjechał mimo,ze bilety były wyprzedane na forach rosyjskich wyczytałam,że przestraszył się fanek ,ponieważ w Brukseli podobno nastolatki o mały włos go nie stratowały

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

To opis tłumacz Google:
tsayisman.Skończyliśmy z bardziej kręcenia filmu i wizję tarhinin Valentine "przeznaczenie Quirk" film czekać başladık.es męska od A do Z "jedzenia pracy będzie sunarım.ümit moje ostatnie Dziękujemy wszystkim, że film kinowy nastąpi kilka razy przez ludzi od wielu lat i pozostawi przyjemny smak w następujących każdym razem byłoby to być wykonane. Jusht zakończeniu strzelaniny dla "Ex Lover" ,, kolejny film! Teraz czekamy na wielki dzień ma zostać wydany na teatrach. Chciałbym podziękować wszystkim, że pracuje tak ciężko do tego filmu ... mam nadzieję, będzie patrzył w kółko od lat i pozostawia dobrego smaku dla was wszystkich ...
I wiele zdjęć jest na ig Tolka. Kręcili w styczniuy i skończyli w styczniu. Niektórzy pisali że mu kasa potrzebna. Ale jak widac z dziewczyną ładną i ....NIC. Zaręczyny były i film był. A więc tylko z Amine był problem

Elza49

Toście mnie zaskoczyły .Mają tempo , w ciągu miesiąca zrobić film .Na jego ig nie wchodzę tylko jak coś zamieścicie .Piszesz że tylko z Amine był problem , a cóż ona takiego zrobiła?

Bogusia53

Napisałam że w ciągu miesiąca zrobili film ,ale po zastanowieniu ,że odcinki Asla kręcili z tygodnia na tydzień to już się nie dziwię .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Sądzę że był jakiś problem z Amine.... To był tylko taka moja myśl po tym co wcześniej pisałyśmy. Ale okazało sie ze film zrobił. A więc nie jest z n im tak źle. Ten serial też pewnie zrobi jak wróci z podróży poślubnej , którą zamierzają spędzić na Hawajach. ślub w LA miesiąc miodowy na Hawajach. To jest coś.

Elza49

Widać ma farta . I po co było to wszystko ,żeby ludzie mieli co komentować . Takie to pokręcone ,że głowa boli . A kiedy niby ma być ten ślub i te Hawaje ?

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Ślub 13 lutego w Los Angeles w tym hotelu gdzie kręcili Pręty woman.. Potem Hawaje potem drugie wesele w Stambule i chyba w Albanii. Będzie miesiącami się reklamować. Już nawet tego nie sledxe czasem dziewczyny coś wrzuca.dobranoc

Elza49

Aż tyle tych wesel ,masakra . Niewiarygodne , głowa boli . Też zyczę ci dobrej nocy .