PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą
ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja też zaglądam i cisza...nic nie piszecie

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Maju gdzie to oglądasz? To taki Harry Potter dla dorosłych?

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Można tak powiedziec.na alltube.tv bardzo fajny ale czasem aktorzy są irytujący

ocenił(a) serial na 9
maja9128

http://alltube.tv/serial/czarodzieje-the-magicians/1990
Tutaj macie link do serialu

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Dzięki spojrzę w wolnej chwili bo mnie zaciekawiłaś.
Ja dopiero wróciłam z Nowego Jorku i nie mogę sie jeszcze znaleźć w czasie obecnym. Ale był to wspaniały wyjazd. Pogoda cudowna 24-28 stopni C i słonecznie. Widoki cudowne, zdjęcia jak widokówki... No ale muszę dojść do siebie, bo zmęczona jestem bardzo.
Dla Was moje zdjęcie nocne - to Manhattan i światło nad WTC w pamięci ofiarom i bohaterom 11 września
https://photos.google.com/photo/AF1QipO2aH8mv4QWCnPG101DrHyRFHl6xrPq6wE4A8JG

Elza49

Maju dzieki za link,może byc ciekawe

Elza, fajnie ,że zawędrowałas do NJ ,chociaz ostatnio w Stanach
szalał huragan ale to chyba na Florydzie i nasz Tolek stracił swoje domy -przeczytałam te inf. w instagramach.
A pro... nowego serialu Tolka ,tez jakos nie podoba mi się ,już powiedziałam sobie ,że pewnie chcemy widziec wszędzie Yigita .
Nie mogę otworzyć Twojego linku i nie zobaczyłam pięknych widoków

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Szkoda ze nie mogłaś otworzyć. A może masz fb lub instagram to Ci wrzucę

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Bogusia jest wciagajacy mimo dwoch glownych irytujacych postaci ktore czasem naprawde denerwuja swoim zachowaniem i czasem ma sie ochote ich palnac w leb za glupote :D ale naprawde warto obejrzec,gdybym wczesniej wiedziala ze taki serial jest to bym wczesniej zaczela ogladac,ja dostalam sie do swietnego masazysty z ta moja noga i po dwoch masazach noga po operacji staje sie ruchoma :D:D i mniej odczuwam bol :D...prywatnie chodze 50zl daje za masaz+lekkie cwiczenia rozsciagajace stope..ale masaz mam przez 1h a czasem pare min dluzej niz 1h..a nie jak w przychodniach 15-30min i po masazu :D i przynajmniej wiem ze obcasy nie wskazane jak na razie :D ani biegi :(...
wgl mam DUUUZY problem z moim małym..od dwoch dni wysłuchuje od niego ze go dzieci bija,plują, rzucaja w niego zabawkami..nie umiem odróznic tego czy on klamie czy prawde mowi...w poniedzialek musze specjalnie na 8:30zaprowadzic go zeby natrafic na jego wychowawce bo przewaznie na 8:00 go odprowadzam do przedszkola..i musze poruszyc temat bicia..mam nadzieje ze jakos zareaguje na to co on mowi...bo wczesniej nic takiego sie nie wydarzylo i nic takiego nie mowil..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Maju koniecznie się zajmij dzieckiem, jeśli kłamie albo fantazjuje to pora zareagować a jeśli to prawda to musisz bronić dziecka za wszelką cenę. Nawet jeśli to się wiąże ze zmianą przedszkola

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Wraca Tylko z tobą od 15 października na antenę dwójki

ocenił(a) serial na 9
Elza49

wlasnie boje sie ze w innym bedzie to samo,on lubi kontakt z dziecmi,z dziewczynkami nie ma problemu zeby sie bawic bardzo lubi sie z nimi bawic,gorzej z chlopcami,bo on od poczatku byl "wyrzutkiem"bo nie umial sie dogadac z dziecmi bo malo mowic,chlopcy ktorzy umieli sie dogadac ze soba to sie bawili razem,a kacpra odtracali i nawet pani o tym mowila,teraz gdy kacper w grupie ma 7chlopcow+on sam to myslalam ze zblizy sie do chlopcow ze bedzie sie z nimi bawil a za kazdym razem jak przychodze po niego to on bawi sie sam a reszya chlopcow sie razem bawi..sama bylam odtracana w zabawwach jako dziecko i wiem jak to wplywa na psychike dziecka...i nie chce zeby on to samo przezywal bo to przykre jest

ocenił(a) serial na 9
maja9128

pewnie dadza za 1000 i jedna noc bo niebawem sie skonczy ten serial,to nie beda mieli co dac...wolalabym obejrzec "sezon na milosc" albo "kontrakt na milosc"cokolwiek byle nie yigita i nur ;/

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Sezon jak wiesz mnie w końcu odrzucił, kontrakt dawali na Plusie ale zmieniali godzinę i przestałam oglądać. A Sezon i Kontrakt musieliby kupić a więc nie jest to możliwe. Powtarzają to co już kupili.
Ja m tam się cieszę, że będzie Asla bo serial jak serial ale to była magia i narkotyk ta para dobrana i ten Yigit taki wściekły... podobało mi się , poza Rudą oczywiście

ocenił(a) serial na 9
Elza49

mnie ten drugi sezon wkurzyl po tym jak sie przeniesli do nowego domu po pozarze..strasznie mnie denerwowal,i ten wasacz :D..na innym watku ktos poruszyl temat ze to tylko marzenie nur bylo brac slub z yigitem a wyszla za kogos innego i ze yigit umarl,.co oczywiscie prawda nie bylo :D.i cale szczescie ze wasaczowi nie udalo sie zdobyc nur,szczegolnie po tym co jego siostra po wywijala...i ze ukrywal to jako glina zamiast wsadzic ja do wiezienia czy psychiatryka..sezon na milosc to bylo o tym OYKU I AYAZIE..mnie powiem ci odrzucil serial "milosc na wynajem"drugim sezonem i to jak to mieszali w nim co mnie denerwowlao nie lubie intryg i tych naiwnosci ludzi :D

ocenił(a) serial na 9
maja9128

dziwie sie ze wiedzac co zrobila ruda siostra,wasacz bez problemu umial klamac w twarz nur ze "probuje zlapac ta osobe" a dobrze wiedzial ze to Ruda...w tym basenie to rpzynajmniej widzial kogo tak prawde kocha nur i chyab w koncu pojal ze nie ma szans u NUR...ze stracil ja wraz z wyjazdem do niemiec ;D..i cale szczescie bo on wygladal okropnie z tymi wasami..postarzal sie o 20lat do przodu

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Masz racje. Po tym spslenou rezydencji yo Nur robila wszystlo by znow byc z Yigitem ale to juz nie byl ten sam Yigit. Nawet jesli mial do niej zal (nawet to rozumiem) to nie wiadomo czemu tak liczyl sie z Iclal. Ta kobieta tak wiele zla wyrzadzila i on o tym wiedxial a mimo to nadal przy niej trwal i nie probowal rozsadnie zajac sie dxieckiem by zblizyc go do Nur

Elza49

Elza, ale Yigit o największych grzechach Ical nie wiedzial, a wręcz był jej winien wdzięczność ,że nie chciała za niego wyjść, kiedy on chciał się z nią ożenić ze złości na Nur

Pogoda sie bardzo poprawiła jest słońce trzeba korzystać choć trochę
Elza napiszę póznie odnośnie linku

maja9128

Maju musisz pomóc Kacperkowi,bo pózniej będzie problem cos o tym wiem.Pamiętasz nawet Yigit w pierwszej serii częstował
kolegów Merta babeczkami mówiąc,że upiekła je jego mama

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

ja jako dziecko mialam problem z nawiazywaniem kontaktow z dzieciakami przez to mam malo znajomych ,ale za to prawdziwych, a nie ze przy pierwszej okazji jak mnie w szkole nie bylo to jezdzili po mnie obgadywali,a pozniej udawali kolegow...ja nie wiem w jaki pomoc mu sposob zeby dzieci zaczely sie z nim bawic,przeciez nie jego wina ze pozniej mowil od nich :(...teraz mowi jak najety bo sie w wakacje rozgadal tak ze mu sie buzia nie zamyka ale za to pieknie zdaniami mowi :D...i sie nie jąka jak inne dzieci :D i nie sepleni jak inne dzieci..ma jeszcze problem z niektorymi wyrazami zeby powiedziec ale daje rade sie dogadac z dziecmi

ocenił(a) serial na 9
maja9128

prosilam wielokrotnie jego wychowawczynie zeby pomogla mu w tych kontaktach z dziecmi zeby innych zachecila zeby wytlumaczyla im jaki kacperek ma problem zeby nie odtracali go.ale wiecie jak to jest...

maja9128

Wiesz Maju ,pomyslałam że może powinnas wybrac jednego chłopca ,którego lubi Twój syn i jakoś zaciesnić relacje z nim a on pewnie bawił by się z Kacperkiem i pewnie inni chłopcy tez by dołączyli. Tak pomyślałam,nie wiem czy to by zadziałalo

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

I jednak się okazało ze nic kacperkowi nie robia dzieci.ze nie ma żadnych konfliktów. A mój po prostu zaczyna zmyślac..jak u dzieci tyle że niestety martwię się żeby po prostu kiedy bedzie dziac się coś złego to nie bedzie mówił

maja9128

Dziewczęta ,trzeci frag. nowego serialu Hande i naszego Tolka nawet mnie zaintrygował ,moze bedzie ciekawy -Hande i Tolek beda nawet tanczyc ,czego nigdy nie doczekalismy się w ASLA

Zła wiadomośc to ,że nasza Aminka miała operację podobno wyrostka i nie wiemy czy będzie jako jurorka w tegorocznych wyborach Miss Turcji

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Szkoda Amine ale na tolka nie da się patrzec. W asla brakowało mi ich wspólnego tanca. Bitwa na poduszki była fajna..ale ten taniec romantyczny mógłby być fajny.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

wielu wspólnych rzeczy zabrakło. Nie wiem czy taki scenariusz czy inne "siły" zadziałały ale nie mamy na to wpływu. Zobaczę pewnie 1 odcinek tej czarnej perły może mi się spodoba.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Też jestem ciekawa/ Zobaczymy bo przecież dziewczyny będą tłumaczyć. Ale się nie nastawiam ani9 na tak ani na nie. Tolek mi się teraz nie za bardzo podoba w tym nowym wydaniu, ale każdemu daję szansę. Co do Amine to pewnie że szkoda ale najważniejsze że nadal będzie reklamować Deichmana

ocenił(a) serial na 9
Elza49

fajna ta reklama z deichmana z Amine,nawet bardziej mi sie podoba niz nasza polska :D

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Mnie też Amine jak zawsze świeża i śliczna

Elza49

Mnie tez się spodobała reklama Aminy,jak się patrzy na Aminę
to nawet widzi się słońce ,jesli pada deszcz.Nie mogę zrozumieć ,że nie gra w zadnym serialu,jak ogladam zdjęcia z ASLA i te z nowego serialu z Hande /Czarna Perła / to uważam,że Amina lepiej wyraża emocje .Moze tych nowych zdjęc jest jeszcze za mało.A może nie mogę się zresetować " z Asla,sama nie wiem

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

NIE WIEM SKĄD SIĘ TO WZIĘŁO ŻE CZĘŚĆ OGLĄDAJĄCYCH ASLA WZIĄŻ POWTARZAŁO ŻE AMINE NIE UMIE GRAĆ.

To jakaś klątwa na niej zawisła bo moim zdaniem grała całkiem przekonywująco. Gdyby źle grała ten serial by nas tak nie pochwycił i nie zaczarował. Nie wiem o co w tym chodzi i żal mi że Amine i ten drugi serial nie wyszedł. My się nigdy nie dowiemy naprawdę o co chodzi. Albo ma słabego menadżera albo nie ma przebicia.. Oglądam niektóre seriale tureckie gdzie nikt moim zdaniem nie gra dobrze a ciągną sie latami.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Np ta Elif co leci na TVP1 nie da się oglądać matka głównej bohaterki jakaś taka bez wyrazu twarzy zaplakana zastraszana itd.inni aktorzy nie lepsi choć starsi.po prostu flaki z olejem ten serial a w Turcji już 560odcinkow ma..i wiecznie w kółko pokazują porwania tego dziecka i intrygi jak się tego dziecka pozbyć..po prostu masakra ze też dziecko nadal takie naiwne w tym w tym wszystkim.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Dokładnie jest jak piszesz. Nikt w tym serialu nie jest wiarygodny, tatuś Zeynep straszny i robi z jej bratem co chce. Ten cały były mąż Melek też jakiś niewydarzony. Okropny serial a muzyka beznadziejna, czasem to aż mi się wwierca w uszy i nie mogę wytrzymać jak leci ten serial. Bo czasem rzucam okiem jak mam czas albo coś robię niezbyt zaangażowanego
Ta Nadzieja i miłość też nudna.
Ja teraz oglądam bardzo dobry moim zdaniem serial Fatih Harbyie Dwa oblicza Stambułu. Tam jest dobrze pokazany ten zaścianek turecki i życie po drugiej stronie Bosforu czyli bogaci i nowocześni , a para jest świetna. Zaczarował mnie ten aktor i jako odtwórca roli Macita i jako po prostu facet. Ten serial wreszcie pozwala mi się odseparować trochę od Asla
Dla Was piosenka i pierwsze spotkanie
https://youtu.be/zarndQRuHG8
https://youtu.be/FLnUx5olD0s?list=RDMMFLnUx5olD0s

ocenił(a) serial na 9
Elza49

I ciekawostka : ta para się pobrała w realu , są małżeństwem od 2016 r czyli 2 lata po tym serialu

Elza49

Nie wiedziałam,że juz tyle napisałyście od 4 dni ,nie zauważyłam
Elza bardzo mi się podobają te linki do serialu Fatih Harbyie.
Postanowiłam od razu ogladać tylko nie wiem jeszcze gdzie.
Fajny jest ten aktor,a aktorka to chyba ta ,która grała w Kara Sevda z Burakiem,CZY MAM RACJĘ?

DZISIAJ wrawdzie ten serial Hande i tolka ,ale nie bede ogladac bo nic nie zrozumiem,poczekam na jakieś tłumaczenie.Chyba będa pocałunki Tolka i Hande -dzisiaj dali fragment-chociaz w tym fragmencie Tolek nauczył się całować
tak jak uczą tego aktorów - a może '" nauczyła Tolka jego ukochana A...."

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Aktor też mi się podoba, serial jest świetny, teraz przeżywam kryzys 25-26 odcinek ale wszystko musi być dobrze bo facet bardzo ją kocha. Gra świetnie , 5 odcinków przetłumaczonych jest na Grupie Tureckie seriale znad Bosforu a ja oglądam dalej na russub z lektorką rosyjską. Powiem Ci że nie mogę się oderwać i nic innego nie oglądam. Odcinki są po 1,40 więc nie tak długie no ale tak pięknej miłości dawno nie widziałam

Elza49

Elza dzieki,zobaczyłam 9 odcinkow Fatih Harbiye non stop i nie wiem gdzie jestem,musze zrobić przerwę na 2 dni .

Pisza,że w Stambule zaczęła się reklama Aminy tzn Diesmana
obuwia i jest tyle samo plakatów co Tolka o jego nowym serialem ,zastanawiają się czy to przypadek?

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Podoba Ci się polecony przeze mnie serial , mam nadzieję. Ja oglądam 35 odcinek i nadal jestem zachwycona.
https://youtu.be/qflCvoEpGI4

A co do reklamy Amine jest świetna. Dobrze , że ja promują w mediach w Turcji.

A co do serialu Tolka to obejrzę jak będą polskie napisy, ani minuty wcześniej.

Elza49

Podoba mi się Fatih HAB...Reklama Aminy jest super.

CZYTAŁAŚ Jej wywiad ostatni jest tlumaczenie na AMINE GULSE VK -wywiad tez jest fajny.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Czytałam. Jest jak zawsze skromna i nie plecie o swoich prywatnych sprawach. Lubię Amine.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

A ja wczoraj za pogonilam celujac z piesci w twarz jednego niezdecydowanego debila z którym się rok temu uzeralam bo nic przez ten rok się nie zmienił..i sam się debil odezwal sie i tym mnie wkurzył :D

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Wow, ale Ty mocarna jesteś

ocenił(a) serial na 9
Elza49

A bo będzie się debil do mnie z łapami kleil..mówię mu że nie a ten dalej próbował łapy mi pod koszulkę wkładać:/..no sorry ja ze na takie coś nie pozwolę.. nie lubię być zmuszana do rzeczy których nie chce robić. Szczególnie takich :-/

ocenił(a) serial na 9
maja9128

I masz rację, w tych sprawach musi być obustronna wola

ocenił(a) serial na 9
Elza49

no wlasnie...jeszcze focha strzelil :D

Elza49

Elza skonczyłam ten serial Fatih HArbyie,bardzo fajny troche przypominał nasze ASLA tylko w zamysle,zakochani nie poddawali się pokonując przeszkody...............

Teraz przymierzam się do serialu z Tubą ....
Serial Tolka podobno ma dobry ranking w Turcji,ale czasem
czytam komentarze na vk i tam nie bardzo podoba się jego gra ,piszą,że Hande w porównaniu do swoich wczesniejszych ról gra lepiej

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Obejrzałam 1 odcinek. Tolek nie gra dobrze, nie pasuje do tej roli i jej nie dźwiga. Hande wygląda źle nie podoba mi się. Nie wiem jak rantingi, był chyba na 11 miejscu. Nagromadzili zbyt dużo sytuacji że wygląda to nieprawdziwie. Tolek niby biedny rybak a ma strój do nurkowania z najwyższej półki, nie wczuł się w rolę biedaka wygląda jakby ją parodiował. Momentami jest śmieszny a chyba powinien być tragoiczny.
No i schematy: zazdrośść i wiara innym a nie narzeczonej.
Mnie się nie podoba, wręcz wydaje się nieprawdziwy, dużo wątków z różnych innych seriali. No ale jak oni tyle kręcą to nie dziwne.

A co do Fatih Harbiye to ten film mi pokazał, że miłość może być silna a zarazem delikatna. W tej miłości zaufanie do siebie uratowało zakochanych od wszelkich zakusów ludzi złych.. Jest lepszym serialem niż Asla a w Kadirze można się zakochać

ocenił(a) serial na 9
Elza49

A o to za serial z Tubą?

Elza49

Myslę o tym Tuba z Enginem chyba tak się nazywa ten aktor ,8 sierpnia wrzuciłaś tutaj link z ta parą , nawet nie wiem jaki to tytuł
Jesli chodzi o Fatih Harbyie to dobrze powiedziałaś -zaufanie tej pary do siebie uratowało ich.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Mówisz o tym serialu Kara Para Ask . Bardzo dobry zabierz się za niego. Moja siostra już kończy i nie może się oderwać/ ja polecam "dobre" seriale tzn w moim stylu.
Kara Para Ask to też super serial.

A co do Asla w odniesieniu do Fatih Harbiye, to dwa różne światy. Dużo z tego serialu w Asla wykorzystali, ten spacer w śniegu i ta Pelin z mamusią, która ją wspierała w zdobyciu Macita.
Cieszę się, że znalazłam ten serial. Skutecznie wyleczył mnie z ASLA I OBRONY YIGITA WBREW WAM WSZYSTKIM. WYDAWAŁO MI SIĘ ŻE TO TAKA MIŁOŚĆ, A WŁAŚCIWIE TERAZ WIEM ŻE GDYBY AYTUL NIE ZABIŁA SIĘ A ICLAL NIE WYLĄDOWAŁA W PSYCHIATRYKU TO YIGIT ZREZYGNOWAŁBY Z NUR. JEJ MIŁOŚĆ BYŁA TYM CO TRZYMAŁO TEN ZWIĄZEK, ALE UKRYWANIE PRAWDY GO ZNISZCZYŁO. i BRAK ZAUFANIA. w FH MACIT POWIEDZIAŁ "WIERZYMY TYLKO SOBIE TYLKO W SWOJE SŁOWA" I TO BYŁ NAJMOCNIEJSZY FUNDAMENT ICH MIŁOŚCI KTÓRY ZABIJE KAŻDĄ INTRYGĘ

Elza49

Całkowicie się z Tobą zgadzam,Yigit nie byłby z Nur nie potrafił nic zrobić ze swoją cioteczką.
Elza powiedz mi czy Nemiran powiedziała Macitowi przed slubem ,kto jest jego ojcem ,czy on to sobie wyobrazał zanim powiedział TAK , / ? ja ostatni odcinek musze powtórzyc bo ogladałam go z przeszkodami