PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą
ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja też uważam, że bardzo naturalnie się zachowują.
A wiesz, że Tolek ma grać w serialu Czarna perła u Faruka Turguta w Gold / Zdjęcia w końcu lipca. Ciekawa jestem jak siię będzie zachowywał

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Masz rację, ale czasem jeszcze wzdycham do takiego "zestawu"
https://www.instagram.com/p/BWkpTU2lFhf/?tagged=amineg%C3%BCl%C5%9Fe

Elza49

Dla mnie ta para bedzie zawsze najcudowniejsza w całym świecie filmowym. Tolek ma szczęście ,bo Faruk jakoś wybiera dobre scenariusze i ekipę .Ciekawa jestem co to za fabuła,ponieważ kiedys ogladałam kilka odcinkow taakiego filmu pod takim tytułem ,argentyński czy meksykanski już nie pamietam ,zła jakość nie pozwoliła mi dokończyć,to stary film.
Chociaż to chyba nie ta fabuła,ponieważ partnerka Tolka ma być kelnerką ,a on zamieszany w jakies ciemne sprawy polityczne czy inne,nie wiem czy dobrze zrozumiałam ten komentarz

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Ja nie widziałam jeszcze zarysu fabuły. Nie wiem o czym film ale dramat na pewno. Ciekawa jestem i może rzucę okiem na ten serial jak go będą na grupie tłumaczyć na polski bo podobno na Zakątku Tureckich Seriali się zamierzają. Wprawdzie nie oo Tolka im chodzi ale o tę Hande ale to szczegół.
Tego filmu Tolkowego nie oglądałam ale miał złe recenzje więc nie żałuję

Elza49

Elza,na gupie ros. coś pisali,że scenariusz ktoś tam pisze i aktorzy ,i ta osoba co pisała,ten komentarz zastanawiała się czy
dobrze to przetłumaczono,bo jesli tak to znaczy że aktorzy będą mielie wpływ na scenariusz ,co wydaje mi się niemożliwe w Turcji.
A nasz Asla tez miał byc dramatem,ale przesadzili ze scenariuszem i raiting leciał w dół więc musieli zakończyć
hapy endem

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Tak ale to był inny przypadek. On miał się skończyć w czerwcu jak pamiętasz na drugim sezonie, i zaczęli go rozciągać oi coś wymyślać. A jak jest scenariusz rozpisany do końca i nic nie kombinują to raczej jest tak jak miało być . Na przykład Kara sevda skończyła się jak zaplanowano mimo że fani czekali na happy end

Elza49

Nie zdążyłam wczoraj przeczytac Twojego postu,
Kara sevda nie oglądałam ,ale w najbliższym czasie zobaczę.
Dzisiaj niedziela a slońca ani trochę,zajrzałam do ros. grupy
i trochę się pośmiałam ,wrzucili kilka epizodow z Beza show
z ekipą filmu Tolgahana-Gry Bizantyjskie - te dialogi Beza z gośćmi są przetlumaczone na rosyjski.
Ale zastanowił mnie jeden szczegół ,Tolek na poczatku wręczyl
prowadzacemu upominek -kawałek koronki -chyba to była jakaś część odcięta wydaje mi się i powiedział ,że to z czasów Ataturka ,wręczył bez opakowania ,po prostu trzymał w reku jak chusteczkę.Tutaj powinnam wstawić Twój link z z zawstydzonym niedzwiadkiem,a może ja się czepiam?
Ale za to Aminka poprawia mi humor

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Nie czepiasz się, ja uważam, że Tolek robi z siebie głupka na tych spotkaniach Beyaz show. kiedys cos pił i pluł na prowadzącego i to nie było wcale śmieszne ale wręcz obrzydliwe.
A Aminka powstawiała na swój ig fajne zdjęcia także to z angielskiego domu, który kupił ostatnio Mesut, żeby miała się gdzie zatrzymywać jak sie w Londynie spotykają. Pewnie widziałaś jest super
https://www.instagram.com/p/BWMzwq4jPa8/?taken-by=gulseamine

Elza49

Super,zazdroszczę tam jest tez spokój myślę jak na Londyn
Wydaje mi się ,że to dzielnica ,gdzie mieszkają bogaci Hindusi
/na filmiku z Aminą widać całą ulicę/kiedy byłam w Londynie
i stanęło metro dośc glęboko a ja mam klaustrofobię zawieziono mnie do lekarza w tej dzielnicy . Amina nie wstawia teraz zdjęc chyba pojechała do Szwecji bo Ozil jest w Australi a może już w Shanghaju
Chciałabym ,żeby ona jeszcze cos zagrała,ale jesli wyjdzie za Ozila to ja myslę,że to nie będzie możliwe z różnych powodów.
Nie wiemy jaki on jest ,może jest zazdrosny?Ona ma taką wewnętrzną energię myslę co daje jej większego uroku.
Wydaje mi się ,że ta chemia między Tolkiem a nią w ASLA
była właśnie dzięki temu,w pierwszych odcinkach tego tak nie widać, jeszcze się nie znali stresowała się ,stawiała pierwsze kroki ,poza tym reżyser był przeciwny jej zatrudnieniu ,a od chyba 8 odcinka była zmiana reżysera
Ciekawe kiedy planują slub z Ozilem?

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Czytałam że tego lata jeszcze, ale daty nigdzie nie podawali. Ja jej życzę zawsze takiego uśmiechu jak na tych zdjęciach z Ozulem, pięknie wyglądają tacy szczęśliwi naturalni.
No ale przed nami serial z Tolkiem. Bardzo jestem ciekawa jak to wyjdzie i czy Almeda już go ma na tyle w garści, że nie będzie scen jak w końcówce Asla, no ale zobaczymy.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

A to własnie ten "niby" bardzo zabawny moment
https://youtu.be/0fHyBcSyk10?t=265

Elza49

Szkoda słow,czasem myślę,że lepiej jak nie znam tureckiego
czytałabym te głupoty co mówi Tolek/np ten wywiad Tolka
stary ale dzisiaj wrzucili przetłumaczony -on obraza Beyaza a ten oblewa go wodą -to nie były żarty.Taki dobry aktor chcialoby się ,żeby był na poziomie ,wcale się nie dziwię Aminie ,że trzymała się od niego z daleka.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

On po prostu jest żałosny.krotko mówiąc. Cześć dziewczyny po wczorajszej 4km przejażdżce rowerowej moja noga(ta po operacji) wygląda jak balon :D za bardzo nadwyrezylam ja niestety.. A co u was lato nam w tym roku nie rozpieszcza :/czuje się z taką pogoda jakby była wiosna a czasem nawet jakaś cieplejsza jesień..

maja9128

Cześc Maju,może jednak za duzo wymagasz od Twojej nogi
zamiast 4km-1km .
Ja tez czekam na słońce i lat w pełni a tu nic
Elza ,a propos tego wywiadu z Beyazem,on Tolka dośc mocno przycisnął zadał pytanie dość dziwne o jakąs operację - Tolek nie odpowiedział ,ale się bardzo zdenerwowal a potem nastepne pytanie tez mu się nie podobało i tak to się skonczylo.
Tolek powinien pracować ,to jest balsam na jego nerwy myślę
może zrobi dobry film i nikt mu nie przeszkodzi i fani będą zadowoleni

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Poczytałam te wywiady trochę i muszę powoiedziieć, że Tolek nie zawsze mi się podobał. Jego wypowiedzi były mało efektowne a nieraz wręcz obraźliwe czasem....
pewnie się teraz trochę wyrobił, ale ja miałam o nim lepsze zdanie. Wiesz masz rację, lepiej że nie znam tureckiego i nie słyszę jego wypowiedzi.
Masz rację , jemu filmy potrzebne i niech zagra być może teraz lepiej niż w przeszłości..

ocenił(a) serial na 9
Elza49

moje niedopatrzenie bylo takie ze 4km w obie str :D..ostatnio lekarz ORTOPEDA kazal mi chodzic w butach NA OBCASIE!!!!!uwazajac ze to mi pomoze odblokowac te czesci stopy ktore mam jeszcze przyblokowane!!..oprocz tego mam TYTAN w nodze:Di zostanie na stale..czesc sie rozpusci a czesc zostatnie...

ocenił(a) serial na 9
maja9128

ostatno zaczelam czytac serie ksiazek WODOSPADY CIENI..swietna ksiazka jak ktos lubi sf i ksiazki o wampirach,elfach,wilkolakach i zmiennoksztaltnych postaciach :D .ale sie dzis wkurzylam bo pomylilam czesci :-/ i przeczytalam 5cz zamiast 3;/i nawet nie mam po co juz wracac do tych dwoch ostatnich nie przeczytanych wiedzac jak to sie skonczylo :/

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No ale faktycznie sie sforsowałaś. Musisz uważać i wymierzać odległości bo jednak zawsze trzeba wracać jak sie odejdzie od domu . Mam nadzieję, że Ci się uspokoi i wypoczniesz przez noc.
ale co do tych wysokich obcasów to pewnie takie 2-5 cm?

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Nawet wspominał o 10cm..ale dla mnie sa za wysokie dla mnie sa najlepsze takie 5cm bo nie są za wysokie i nie są za niskie.nawet na koturnach mogę chodzic

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No to ćwicz te 5 cm Ale na mniejszych odległościach

ocenił(a) serial na 9
Elza49

U mnie w Kielcach po ulicy to strach chodzić na obcasach pelno dziur w nich krzywe na płaskim mozna noge skręcić a co dopiero na obcasie...a miasto u mnie zamiast chodniki zrobić ładne to kolejne budynki robi.albo granitowe płyty chodnikowe wokół urzędu miasta robi

maja9128

Dziewczyny ,na ross. stronach podają,że nasza AMINKA zostanie przedstawicielem i twarzą Ministerstwa Kultury Turcji

Myslę,że to prawda podaja zródło tureckie Takim,to chyba wiarygodne
A wczoraj Amina dodała zdjęcie takie nostalgiczne z takim zagadkowym komentarzem-pewnego dnia zycie przebiegnie Ci przed oczami ,upewnij się ,że warto to ogladać #
Tak jakby miała podjąc jakąs decyzję,może w tej sprawie ,a nie
innej

Elza49

Czy tez czytałas o Aminie -a być przedstawicielem Ministerstwa
Kultury Turcji / -pisałam niżej post

Aw Turcji powódż

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Widziałam, ale jakoś cicho o Amine. NATOMIAST O TOLKU SZUM W NECIE, W KÓŁKO O TYM NOWYM SERIALU CZARNA PERŁA. Myślę, że ze względu na Tolka i tę jego partnerkę tak szybko nie spadnie jak serial Amine. Swoją drogą szkoda, że Amine nie ma szczęścia ani do partnerów ani do seriali...

Elza49

Amina teraz spotyka się z Racitem -pewnie będzie jego modelką.a poza tym ta poprzednia przedstawicielka Ministerstwa Kultury Turcji wrzuciła zdjęcia jak spędzają czas wspólnie z Aminą -albo u Racita przy basenie albo u niej.Moze Amina zgodziła się na propozycję Ministerstwa- poza tym Aminka czeka na Ozila ,który jest ciągle za granicą teraz to w chyba w Shanghaju.
Myslę,że jesli by jej zaproponowali fajny serial /tak jak w Asla/
to zagrałaby tak jak trzeba.Niedawno czytałam,że już w maju 2014 roku Burak Ozciw zaproponowal jej rolę w swoim filmie
/gdzie byl producentem też/ ale ona odmówiła ze względu na brak wykształcenia aktorskiego/ale piszą,że tak naprawdę to
się przestraszyła bo Burak się w niej zakochał,nawet zerwała z nim jego dziewczyna wtedy. Taka jest nasza Aminka

Zresztą teraz tez pojawiły się takie wpisy myslę,że to nie plotki
Amina odmawia udziału w projektach firm w Anglii ktore otrzymuje ,bo uważa że to ze względu na Ozila

Bogusia2311

Elza widziałaś jakiś film z tą Hande?

A widziałaś na inst .Tolek odmieniony ,ogolony właściwie tylko po zebach można go poznać,pewnie to jego nowa osobowośc
ktoś w komentarzach napisał,żę za duzo botoksu,ja się na tym nie znam.Pewnie wciela się w nowego bohatera .

Bogusia2311

Hej dziewczyny! Mam takie pytanie może wiecie gdzie można obejrzeć wszystkie odc tylko z tobą po polsku oprócz vod bo tam nie dostepne?

ania86_filmweb

Wpisz w google "anyfiles grazyna-gabi"

damianyk

Dzięki bardzo!!! Ostatnio chciałam obejrzeć i nie mogłam znaleźć tylko pojedyncze odc.

ocenił(a) serial na 9
ania86_filmweb

Hmm spróbuj może też na alltube . tv

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Chyba na antyfiles trzeba szukać. Tak myślę. Ja już teraz nie jestem w kursie, więc nie wiem. Ostatnio na YT oglądałam ale tak są odcinki jeszcze bardziej pociuęte na po 10 minut chyba

Elza49

Na antyfiles są wszystkie odc. Tak mnie ostatnio na wspominki wzieło!! Troszkę więcej wolnego czasu!

ocenił(a) serial na 9
ania86_filmweb

Powiem Ci, że ja też czasem mam taki ciąg. W ogóle to ja chyba po prostu lubiłam Yigita (postać) bo jeśli chodzi o Tolka to coraz bardziej się utwierdzam, że jego jakoś mniej....

Elza49

Ja też mam sentyment do Yighta i tego serialu! Teraz jak patrze na jego nowe fotki to jakby inna osoba niekiedy. Bo Amine to nadal taka sama dziewczyna.

ocenił(a) serial na 9
ania86_filmweb

Dla mniej Yigit to byla postac do nieprxebicia!
Teeaz duzo fotek z nowego serialu.. zobacze cxy da sie ogladac

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

NIE WIDZIAŁAM, A NA TYCH ZDJĘCIACH Z NURKOWANIA TO JEST NADAL "KUDŁATY"
A ja mam newsa. Obok Kaana Urgancioglu i Kadira Dogulu w nowym serialu Ay Yapim zobaczymy Arasa Buluta Iynemli. Reżyserii serialu podjął się Uluc Bayraktar (reżyser m.in. Icerde, Karadayi, Son i Ezela).
I to bęzie dla nas serial, kryminał w znanym typie tureckich kryminalnych seriali

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Byle by to nie zdjeli po 2odcinkach jak ten serial z Amine

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja myślę, że Ay Yapion to taki producent co zatwierdza scenariusz od początku do końca i nie zgadza się na żadne odstępstwa niezależnie od oglądalności. Nie zmienia tez zakończenia i nie wydłuża seriali o kolejne sezony...

ocenił(a) serial na 9
Elza49

No ja mysle.bo zmiany scenariusza w trakcie kręcenia serialu są okropne.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No i wreszcie udało mi sie "przebić" Asla. Pokochałam parę z Kara Para Ask i nie mogę oderwać się od serialu....
Są inne wspaniałe seriale tureckie Okazało się
I co najciekawsze to Engin (fatmagul) i Tuba (Cezur ve Guzel)...

https://youtu.be/FtAQF-2PC_k

ocenił(a) serial na 9
Elza49

No to podziwiam.ja stanelam na tureckich serialach.zaczelam oglądać nowy sezon SERIALU 'Ray donovan ' z nudów oglądałam 5sezonow 'doctor who "

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Hej ha wakacje i nikogo tu nie ma. Dziewczyny zbliża się nowy serial Tolka. Ciekawe jak sie zaprezentuje. Oby to nie byla jakas "niewypala". A Almeda mexa pilnuje chociaż raczej tu "romansu" nie będzie bo dziewczyna ma chłopaka

ocenił(a) serial na 9
Elza49

U mnie wakacje takie że Kacper w sobotę trafił do szpitala z adenowirusem (ciut silniejszy niż rotawirus) dziś wypisany i z powrotem z tym samym wróciłam do szpitala z nim..nie wyleczyli go dokonca.a jak u was wakacje mijają??

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No ja pół sierpnia przechorowałam na zapalenie oskrzeli ale poza tym jest OK. teraz pogoda sie popsuła to jestem w domu ale od środy, czwartku wybieram sie na działeczkę i jeszcze trochę pooddycham lasem i jeziorem.
Twojemu Kacperkowi życzę dużo zdrówka.

A widziałaś jaką fotę sobie Almedzia strzeliła z Tolkiem. Aż niesmak chwyta
https://pp.userapi.com/c836330/v836330533/56126/waZC-qG7pI4.jpg

Elza49

Hey dziewczyny ,koniec wakacji i czuję sie tak jak nasza Aminka
na fotce ,którą dzisiaj wrzuciła instagram ,chociaż jej smutek
jest .........sama nie wiem jak to wyrazić.
Trochę mi jej zal,nie ma szczęścia a nasz Tolek zapracowany w nowym projekcie ,widziałam już pierwszy fragment tego serialu
nie ujął mnie niczym ani Hande ani Tolek może Berk Hakman
którego nie znam ,może dlatego zobaczyłam jakies emocje u niego.Znacie jakiś film z tym aktorem?

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Ja się odcięłam od tureckich seriali. Niedawno znalazłam serial amerykański "The magicians " i mnie zaintrygował. Obejrzałam dwa sezony i czekam jak się on dalej potoczy.wakacje się skończyły Kacper do przedszkola i niespodziankę miałam bo kacperka gr w przedszkolu rozdzielili:/ na szczęście trafił do gr z jego wychowawczynia. Za dużo 3latkow i 4latkow przyjęli i niestety padło na to że rozdzielili grupę :(

maja9128

Hey Maju o czym jest ten serial amerykański ,który Cie zaintrygowal? Chyba najlepszy serial turecki to nasze ASLA i Wspaniałe Stulecie/chociaz nie powinnam tak pisać bo innych nie ogladałam z wyjatkiem kilku odcinków lale dervi i ten ostatni Tolka film ,nie serial -można go zobaczyć w grupie ross

Elza49

Cześc Elza,pewnie już tu nie zaglądasz ,ale gdyby =to chce powiedzieć,że grupa ross Tolka wrzuciła przetłumaczony film Eski sevgili, Dla mnie to słaby film ogólnie gra i wszystko,ale moze tak odebrałam bo kopia jest słaba. Tolek nie postarał się

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Ależ zaglądam ale nikt nie pisze więc już i ja nie piszę. A o filmie słyszałam mierne opinie gdzieś na forach tureckich.
A teraz Tolek gra w jakimś serialu Czarna perła, który rusza 28 września. Będzie tłumaczony na którejś z naszych grup, ale powiem, że mi jakoś nie pasują te fotki, które widzę z tego serialu.
Nie wiem jakie Ty masz odczucia co do Tolka ale dla mnie zawsze tylko pasował jako Yigit i teraz jak pokazują te zdjęcia promocyjne to mam bardzo mieszane odczucia
https://www.instagram.com/p/BY3qoeHF4FK/?tagged=aslavazge%C3%A7mem

ocenił(a) serial na 9
Elza49

BOGUSIA serial jest od studentach którzy jako dzieci bawili się w iluzje i później jako nie dorośli studenci za sprawą egz w tajemniczej szkole dostają się do niej albo zostaje im wymazana pamięć jeśli nie zdadzą testu z "magii ".i później kształcą się dalej w tej szkole żeby walczyć z jakimś demonem który zabija magikow. Bardzo fajny i tajemniczy.