PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą
Bogusia53

Myślę jednak ,że nic nie dzieje się bez przyczyny . Nie wiem czy dobrze dedukuję , ale po głębszym zastanowieniu wydaje mi się ,że to jest dalej w pewnym sensie /gra z fanami / .Popatrzcie ,proponują mu serial i nie mogą znależć partnerki /jakoś w to nie wierzę ,a może chce wkręcić Almedę / .Potem nagle ogłasza zareczyny .Sprawdzają reakcję fanów . Ponieważ nie jest przychylna ,odczekali do stycznia .W styczniu kręcą 2 godzinny film fabularny ,gdzie nakład finansowy nie jest duży .Rzucają go do kin . Trzeba sprawdzić reakcję fanów ,czyli oglądalność .Wiadomo bowiem ,że sukces jest wtedy kiedy jest chętnie oglądany .W ten sposób zlustrują czy i na ile fani mu wybaczyli tę całą wcześniejszą kompromitację .W między czasie wrzucają celowo swoję fotki z zaręczyn aby wypromować Asla , fani reagują żle , więc jakby nigdy nic zmieniają obrazki .Potem ogłaszają ślub I to aż w Stanach /nie wiem dlaczego tam / .Zrobią sobie przerwę ,sprawdzą jednocześnie jaki będzie odbiór fanów .Po powrocie dopasują się do sytuacji .Trzeba przecież zmiękczyć fanów i to jak ich odbierają .Zamierzają przecież kręcić serial o bokserze ,a jak wiemy oglądalność i rankingi to podstawa .Ja tak to widzę.

Bogusia53

Slub w Stanach to pewnie ostatnia ich decyzja bo mial byc póżna wiosną w Stambule,mają przecież dom w Los Angeles jak wielu innych tureckich aktorow.
Slub ma być skromny tylko 25 osób, nie tak jak slub jego przyjaciela Murata to bylo wielkie show .Ciekawa jestem czy Murat będzie na jego ślubie w LA.
Jesli chodzi o grę z fanami,to chyba nie jest tak do końca jak piszesz z pewnością grają z nami nie wiem jak było wczesniej zanim poznał Almedę ,ona na pewno jest mistrzynią
Tolgahan tez lubi ,często coś cytuje,--chyba ,że to robią w jego imieniu Almeda i jego siostra Nil,które fiiguruja na oficjalnym instagramie.Cos sobie przypomniałam ale napisze wieczorem ,bo teraz jestem zajeta

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

To napisz jako masz pomysł. Ja nie mam. Wydaje mi się ze po prostu jak to show biznes stawiają na reklamę. Ale skoro są ze sobą 2 lata to raczej biorą ślub.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Masz niezłe pomysły co do testowania fanów i kręcenia filmów ale nie wiem czy dla czystej reklamy ludzie zdecydowali by się na ślub. No ale może?

Elza49

Niedawno wrociłam do domu i nawet nie chce mi się oglądać Fikret.
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale Bogusia uwaza ,że ten slub to reklama tylko , z tym sie nie zgadzam ,jest to reklama przy okazji i na pewno b. dobra ,już obecnośc Tolka na slubie Murata to była reklama /jakoś na tym slubie w Stambule nie było Almedy,a Tolgahna był zjej małym bratem trzymał go na ręku /
Tolek już myślał o ślubie z Solder ,mieli wyjechac do Los Angeles na stałe,ale Tolek pojechał sam ze swoją siostrą na urlop i tam miał wypadek samochodowy i wydało się ,że byl z jakąs laską
i Solder go zostawiła.Myślę ,że on potrzebuje takiej Almedy

Bogusia2311

Cieszę się,że Aminie nie ubywa obserwujących/był taki moment/ nawet przybylo ostatnio chociaz nie wstawia postow
na swój instagram

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Hej wam nawet moja mama powiedziała że nie może oglądać tych odcinków z fikret.i że ten serial ja denerwuje bardzo

maja9128

Ja już od tygodnia nie oglądam.

ocenił(a) serial na 9
nicca_02

Ja oglądam, ale już mnie chyba nie wkurza to co widzę. Gdzieś mi sie podziały emocje. Yigit tak głupieje a Nur przechodzi siebie w naiwnosci i uszczęśliwianiu na siłę że szkoda gadać. Uwsrecznili wszystkich w tym serialu, Mert zdziecinniał, chociaż powinien stawać się coraz mądrzejszy a pozostałe postaci sa jak ich własne karykatury. S_P spaprały wszystko.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Najbardziej wkurzył mnie cahit tym że chciał odebrać dziecko Elmas nie sprawdzając jaka jest prawda tylko uwierzył zmanipulowanemu dziecku i pieprznietej w mózg Nazan której powinien cahit obic ten ryj jak jej bracia jak wróciła tam skąd przyjechała zanim stała się bogata damulka z nazwiskiem Kozan..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Zauważ, że oni tu wszystkich cofnęli w rozwoju. ja kiedyś myślałam, że to pomysł Nazan odebranie Elmas dziecka. Teraz mnie zaskoczyli, że to wymyślił Cahit. To perfidne i głupie a także wobec kłamstw Nazan także naiwne. Jak pisałam wszystkich cofnęli w rozwoju, Cahita, Merta, Nur i Yigita., Tylko wiedźmy zostały wiedźmami.

Elza49

Poszłyśmy trochę w inne kierunki .Sądzę ,że taką reklamę jak zrobili podczas kręcenia serialu i potem świętując zakończenie go ,traktowanie Amine jak zło konieczne , gwiazdorzenie T , więcej nie trzeba .Ja bardziej skupiłam się na reakcji fanów .Przecież trzeba ich do siebie z powrotem przekonać ,a jak widać nie jest to takie proste .Stąd taka nasunęła mi się kolejność posunięć .Czy ślub w Stanach to reklama nie wiem .Napisałam ,że nie wiem dlaczego nagle tam się zdecydowali .Może nie chodzi o reklamę , a o inne postrzeganie fanów ,może liczy ,że dzięki temu odzyska dawny prestiż i fani zapomną mu wcześniejsze kompromitowanie się .Jak jest na prawdę tego nie wie nikt .A efekty zobaczy po powrocie i jak zacznie pracować ,odbiór fanów będzie tego odbiciem .Skoro kręcą po 30 -40 seriali rocznie konkurencja duża ,a tak jak wyżej napisałam oglądalność i rankingi to podstawa .

Bogusia53

Dodam jeszcze ,że nie znam mentalności tureckich fanów i czy i na ile takie posunięcie ze ślubem , wpłynie na ich opinię .A co do serialu ,ja też oglądam teraz te odcinki inaczej jak wcześniej . Z naszym lektorem jednak odbiór jest inny .Sp podkręciły /dramat / do niestrawności .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Masz rację. Zgadzam się z Toba

Elza49

Koniec weekendowego oddechu,i zbliża się koniec naszego serialu pewnie w marcu ,pozostaną nam tylko piękne klipy szczególnie z rosyjskimi piosenkami ,które swietnie się komponują .Koniec też kawalerskiego zycia naszego Tolka ,myślę że nasz serial z Amine się do tego przysłużył-w jakimś wywiadzie
chyba powiedział,że też się czegoś nauczył podczas pracy w Asla czy z samego serialu -jak dbać o związek.Do tej pory przecież kazda partnerka filmowa była jego partnerką życiową, w Lale Dervi
nawet Sarikaya musiała odejśc z filmu ,bo nie mogła znieśc TOLKA w objęciach Solder.
Na pewno ta para Y I N pozostaną w naszych sercach,częśc ich osobowosci przekazali swoim bohaterom.
Amine miała dośc trudne zadanie jej bohaterka napiętnowana ze wszystkich stron,Yigit ciągle krzyczał szarpał ją.Amine trzymała się dzielnie i dobrze sobie poradziła.
Jutro znow Fikret,trzeba nabrać sił dobranoc

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

A to nowiutkie zdjęcie z ig
https://www.instagram.com/p/BQbFYxBAwpc/?tagged=aminegulse

Elza49

Widziałam,trochę przejrzałam jakąś gazetę on line sportową
wprawdzie po angielsku,zjedli obad w restauracji NOVINKA
w Londynie ,ale tam był też drugi piłkarz i było zdjęcie jak wychodzi w jednym bucie ,uśmiałam się bo to jakoś dziwnie wyglądało,ale mój mąż mowi,że ten drugi piłkarz miał jakąs operaję i dlatego zakłada tylko klapki na tą drugą nogę.
Amine wprawdzie wyszła z Ozilem,ale potem kazdy pojechał swoim samochodem,nie widziałam Amine w samochodzie Ozila.Kazdy z tych piłkarzy miał swojego kierowcę

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Oni tak wyglądali jakby chcieli uniknąć plotek, albo jakby sie pokłócili (czego nie podejrzewam). Amine sie lekko zasłania, ale zdjęcia są na wszystkich ig także Ozila. Ja to myślę ze oni si,e przyjażnią ale już kiedyś o nich było głośno. Pożyjemy zobaczymy

Elza49

Na pewno si ę przyjaznią,myslę że Amine odwiedza tez jego rodzinę,chyba ma 2 małe siostry,Pamietam było takie zdjęcie
w pazdzierniku chyba Ozil był w Stambule w jakiejs knajpce
z inna parą /pani doktor dietetyk chyba/ i na pewno to była Amine ale odwróciła zupełnie glowę jakby z kims rozmawiała
nie chciała byc na tym zdjęciu.Amine nie prowadzi żadnej gry z fanami na instagramch itd tak jak Tolek z Almedą

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Dokładnie. Ona jest "normalna" i za to ją lubię

Elza49

Dziewczyny ja piszę do Was trochę z innej beczki. Wy takie obeznane może będziecie umiały mi pomóc. Szukam tytułu piosenki i wykonawcę z 6odc jak Y goni autobus z Nur. Piękna piosenka, Ale nie umiem jej nigdzie znaleźć. Będę wdzięczna.

ocenił(a) serial na 9
Ascetka87

Mówisz-masz! Proszę bardzo. To piosenka Bengu pt Unut beni
przesyłam link
https://youtu.be/5QCP9vK0BF8

Elza49

Na tym zdjęciu wyglądają jakby chcieli od siebie jak najszybciej uciec . Dlaczego ,tego nie wie nikt .Ja współczuję Amine ,nie jest jej chyba lekko .Wrócę na chwilę do tego co pisałyśmy wcześniej . Wiadomo ,że każdy ma prawo ułożyć sobie życie po swojemu . Nic nikomu do tego , wybory partnerów są osobistą sprawą .Ale nie daruję T tego co zgotował Amine podczas trwania serialu .Jak taki doświadczony aktor , tyle starszy od Amine,mógł zrobić jej takie świństwa.Dobrze wiedział ,że to młoda dziewczyna , nie aktorka,która musiała zmierzyć się z niemałym wyzwaniem ,partnerowała bowiem facetowi z pozycją w tej branży .Powinien jej pomagać ,a on co robi ,wraz z Almedą kręci sobie /drugi serial /.Podziwiam Amine ,że zachowała zimną krew i dotrwała do końca .Przecież takie medialne wrzutki i kretyńska zazdrość Almedy ,to człowieka usztywnia . Ja sobie tego nie wyobrażam i jak to ja, jak zwykle , uważam że to /szyte grubymi nićmi /.I zadaję sobie pytanie , czy na prawdę po T i A spływa to wszystko jak po kaczce /,jezeli tak to są siebie warci .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Bogusiu, ja mam takie samo zdanie. Nawet teraz po tych wszystkich informacjach na ig mam tak serdecznie dość Tolgahana, że nawet jego zdjęć nie oglądam. Jest to bardzo paskudne posunięcie. Amine mu dziękowała na ig ale myślę, że ona stoi "wyżej" ze względu na swoje zachowanie. Dużo osób pisało, że zaczęła grać gorzej ale też się nie dziwię. Pewnie to była presja. No ale dość o tym. Dziś "słynny ślub" i zobaczymy co będzie dalej. Ale teraz mi łatwiej oglądać kolejne odcinki z lektorem. Wyluzowałam. Też trochę dzięki Tobie

Elza49

Ja już od dłuższego czasu odżegnałam się od wszystkiego co tureckie .Nie wchodzę na żadne ig , nie oglądam filmików , po prostu nie cofam się do tyłu .On przestał się dla mnie liczyć zarówno jako aktor ,ale również jako facet .Jeżeli fani tureccy tak zareagowali , to o czymś świadczy i trzymam za nich kciuki .Masz rację ,że Amine jest ponad tym , ma poważanie u fanów , kochają ją . Oby spełniła swoje marzenia .A co do /słynnego ślubu / ,ja nie chciała bym być na ich miejscu .Papierek to nie wszystko ,ważniejszy jest szacunek i poważanie .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Oczywiście. Masz 100% racji. Nie papierek się liczy

Elza49

Jakoś i tak na dłuższą metę tego nie widzę , nie wiem , może się mylę ,ale zawsze brakowało mi /tego czegoś / .Nadal odbieram to jako /drugi serial / .Idę zrobić sobie coś do jedzenia , może pogadamy po odcinku .

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Dziewczyny... tak nie na temat ale może wiecie jaki tytuł ma melodia, która słychać w tle odc.2 w scenie gdy Nur i Yit rozmawiaja po powrocie z wycieczki po Stambule???? Wiele razy ta melodia wystepuje w serialu..

ocenił(a) serial na 9
Ilonka417

Nazywa się Istambul'da
https://www.youtube.com/watch?v=slT1yFXc_IA

ocenił(a) serial na 9
Ilonka417

Nie wiem czy chodzi Ci o to, bliżej określ w jakim to momencie i czy w polskim czy tureckim odcinku
Niżej wstawiłam piosenka z powrotu z wycieczki

Elza49

Turecki 1 odc.....dokładnie 1:16:30 minuta odcinka, rozmowa Nur i Yita w ogrodzie...

ocenił(a) serial na 9
Ilonka417

Wybaczcie ale nie chce mi się cofać dalej.o jakiś swinstwach Tolgahana wobec Amine piszecie bo nie mogę znaleźć początku a tak jak pisałam wyżej nie chce mi się do początki strony wracac

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Elza.ja obejrzałam z nudów do końca "miłość na wynajem",przynajmniej skończyli w odpowiednim momencie serial. I tak jak powinien się zakończyć..dodatkowo pokazując "4lata później...." mnie tego zabrakło w asla...

maja9128

Nie musisz wracać do początku i szukać . Mówimy o czasie kiedy serial trwał .Od chwili pojawienia się jego z Almedą czyli od walentynek ubiegłego roku . Przerysowana zazdrość Almedy , przeprowadzka do innej miejscowości /ponoć też przez Amine/ ,wyrzucenie go z domu po scenie na molo ,wywiady ,świętowanie po zakończeniu ,traktowanie Amine podczas spotkania z fanami ,gdy zakończyli kręcić ,przed dokrętką .Tyle nasuwa mi się tak na poczekaniu , a było tego więcej .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

No i wreszcie ta para jest małżeństwem. Tolek pożegnał kawalerski stan i niech się cieszy. Dla Was info z gazety
http://www.haberyildizi.com/m/?id=11561

Elza49

Dziękujemy,przeglądam instagramy i trzeba przyznać ,że świetnie grają z fanami i mediami.OSTATNIE zdjęcie Tolka w stanie kawalerskim to albo wielka hipokryzja albo tak przeżywa
,że się żeni,wyglada to tak jakby ktoś mu umarł i strasznie jest zrozpaczony.Nie wiem co tam napisał ,bo google i tak zle tłumaczy.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

"Na Instagramie Tolek napisał tak (z rosyjskiego)
Kochać kogoś naprawdę, to tak jak porównywać jego uśmiech do wschodu słońca. Znaleźć człowieka , który przypomina tobie o całym pięknie świata, to łaska. Niech wszystkim Bóg (Allah) przeznaczy kogoś z kim ręka w rękę dożyje starości.
Niech to będzie moim pożegnalnym postem z kawalerskim życiem."
I masz rację wygląda jakby się żegnał z wolnością, taki nostalgiczny nad tym morzem....
Za to zdjęcia ze ślubu są talie sztuczne jakbym film oglądała. Do tego wykosztował się 25 tysięcy dolarów za te jedną noc i za ten widok wysokościowców z tarasu hotelu a w Turcji takie piękne miejsca i widoki....
Ja się nie fascynuję tym ślubem, ale muszę przyznać, że po nim zupełnie siadły mi emocje co do Asla. Mogę spokojnie bez wzruszeń i nerwów oglądać i Fikret i te sytuacje, które są w serialu i których nie mogłam znieść. To co pisała Bogusia o grze z Fanami bardzo mi się wydaje wiarygodne. Oby nie była to gra własnym kosztem...

Elza49

Fajnie ,ze dałaś tłumaczenie,mnie jakoś to wszystko
zgrzyta,nie znamy ich. Tylko na podstawie tego co możemy zobaczyć
albo co oni chca nam pokazać możemy wyrobić sobie jakies zdanie.Coś te uśmiechy go urzekają.Uśmiech Aminy też go urzekał powiedział to w wywiadzie i napisał na instagramie

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Mie wiem co w tym jest ale mnie też zgrzyta. Sceneria betonowej dżungli jaką wybrali na ten ślub to jakby tęsknota za Ameryką. A może dlatego że każde z nich pochodzi z innego kraju wybrali tą neutralną "krainę"

No ale dość o ślubie. Fani wiedzą swoje
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1176866162430723&set=p.1176866162430723& type=3

Elza49

Nie moge tego otworzyć ,może dlatego ze z Facebooka,a ja jestem zalogowana na google,co to jest? a może za chwilę zniknie

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Nie zniknie to instragram i zdjęcie Yigita i Nur z podpisem "moja druga połowa" jako odpowiedź na dzisiejszy ślub
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16708589_1176866162430723_910056971419948 8160_n.jpg?oh=8208174ce99c909b6c72fce649a4d20d&oe=5939B197

Elza49

Fajnie,ale fani podpisali za Yigita rozumiem

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Oczywiście. Jak zawsze fani pokazują co im się podoba

Elza49

Elza jesli będziesz mogła daj mi link do tego instagramu
rosyj. bo ja to teraz otworzyłam ale tylko to i nie mogę zobaczyc całego . w ogóle sobie nie zapisuję a potem nie mogę znależć
facebooka russ na temat naszego sarialu tez nie mogę znależć
ostatnio przeglądałam miesiąc temu i teraz nie mogę

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

A ja nie wróżę nic dobrego z tego małżeństwa tolka i Almedy..dla mnie to po prostu gra pod fanów,tworzą swój własny serial ,i jestem ciekawa jak długo to będzie trwać..i mam nadzieję że tolek się po ślubie otrzasnie jak zobaczy co Almeda robi z jego życiem np zawodowym.też sądzę że to mniejsze zaangażowanie w końcowych odcinkach i nawet dodanie fikret to sprawka Almedy żeby tolek był jak najdalej od amine..i może przez to też Amine nie czuła się komfortowo z tym..myślę,że dzięki temu serialowi Amine może większa karierę zrobić aktorską jak się podszkoli niż Tolek.a tolek myślę że jest pod pantoflem almedy

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Zgadzam sie z Tobą niestety dla tego związku / chociaż nie mam powodów by się w ich życie wtrącać. Ale Fani pokazują co im sie podoba i oto na Walentynki wrzucili na ig taki liczny gift
https://vk.com/doc348516222_441627119?hash=02d0c598187bb789dc&dl=5d30067a4cffa89 0cc

Elza49

Fani są wspaniali jak zawsze i to jest ten UŚMIECH ,który Tolgahan porównuje do wszchodu słońca

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Ale ta fotka jest piękna. Prawda?

Elza49

Jest piękniejsza niż bukiet róż