Zobaczyłam przed chwilą filmik ze slubu jak Almeda mówi TAK"
nie wiem co powiedzieć,ąle dla mnie to bylo jakby sportowiec cieszył się ,że wygrał wszystkie konkurencje świata
Nie ma się co dziwić .Młode dziewczę ,pewnie niewiele wykształcone ,wygrała jakieś wybory miss , przyjechała do Turcji zrobić /karierę / .Ale chyba oprócz podrzędnych ról w serialach i modelingu , nic więcej nie zdobyła .Tolek to dla niej kura znosząca złote jajka , ustawi się przy nim i czego więcej trzeba . Fani jej nie lubią , a dzięki niemu ,będzie miała to w nosie .Elza zastanawiała się dlaczego w Stanach ten ślub a nie w Turcji . Z tego co wcześniej pisała jako drugi ma być w kraju . Może ryzykowne było robić jako pierwszy w Turcji ,kto wie jaki byłby odbiór choćby fanów .A tak bez ryzyka , teraz zrobią trochę przerwy niech wszyscy swojacy się oswoją z faktami i może powrót do kraju będzie wtedy łatwiejszy .
i jeszcze jedno zdanie .Mnie bardziej ciekawi odbiór fanów tureckich niż rosyjskich .Może Elza znajdzie coś na ich temat .
Też bym chciała ale nie mam jakoś dostępu. To co widać to są zachwyty fan.arab. Albo kontra fan.rus.
A ja mam dla Was bombę. Nie wiem czy to prawda ale chyba coś jest na rzeczy bo gazety tureckie aż się zachłystują. Zainteresowani milczą
https://www.instagram.com/p/BQhdBOygkk1/?tagged=aslavazge%C3%A7mem
Ale The Sun godzinę temu podał ,że oni sa przyjaciółmi,
nie podają oświadczeń ich samych ,ale Ozil gra teraz w Emiratach od poniedziałku.Myslęże to zdjęce nie jest nowe wydaje mi się,że już je widziałam może tez na Walentynki w zeszłym roku,ale fajne jej imię z białych róż pięknie to wygląda
Jest NOWE. Na pewno. Tak było w podpisach i rozszalała sie prasa brytyjska. Ale są to na razie spekulacje. Nic pewnego i być może blef. Ale warto pośledzić
Powiem ,że nic z tego nie rozumiem , wczoraj fotka jak od siebie pośpiesznie oddalają się a dzisiaj odmiana .To sądzę jakieś żarty .Obrączki na palcach tak ni z gruszki ni pietruszki .Coś tu nie tak .
Obrączkami nie warto się przejmować,jesli to obrączka Ozila to
na palcu lewej reki ,a w Turcji to znaczy ,że facet żonaty
Widziałam dzisiaj zdjęcie tolka jak całuje AlMEDĘ w czolo
po ceremoni slubnej i widać lewą rękę i tam żadnej obrączki nie było,chyba że na prawej jak w Stanach
Elza,gdzie podpisy ,że to nowe ,na instagramie Aminy to zdjęcie ma jej komentarz z życzenami i potem sa inne kommentarze aktualne
To zdjęcie z knajpy w Londynie było podpisane że nowe i te artykuły z daty 13 i 14 luty o tym mówią. Ale ja Myślę że to blef. Nie ekscytuję sie tym. Pokazałam Wam tylko a nie wiem nic wiecej
https://www.instagram.com/p/BQa0pxzDOqx/?tagged=aslavazge%C3%A7mem
Model został romantycznie związana z Arsenal gwiazdy Mesut Ozil
Niemiecki międzynarodowa została powiązana z bycia w relacji z konkurs piękności titleholder - oto co wiemy
GEORGE BOULTON 15 lutego 2017, 17:56
Kliknij, aby udostępnić na Facebooku (otwiera się w nowym oknie)Kliknij aby podzielić się na Twitterze (otwiera się w nowym oknie)Kliknij aby wysłać do przyjaciela (otwiera się w nowym oknie)
TERAZ
KOMENTARZ
Była Miss Turcji, Amine Gulse jest tajemnicą kobiety, który został zauważony z Arsenal talizman Mesut Ozil.
Spekulacje rośnie sugerując Niemcy International jest w związku z aktorką, model i korowód titleholder - tak oto wszystko, co wiemy ..
Data publikacji w treści
Tak to zdjęcie jest nowe ,ale mi chodzi o zdjęcie Aminy z różami
które dałaś dzisiaj wcześniej.
Ja to myślę ,ze Ozil to zrobił celowo ściągnął Aminę do knajpy
a za nim to prasa zawsze chodzi,dlatego jak wychodzili to może Amina była trochę niezadowolona i dlatego ma taką minę
Gdzieś czytałam, że uciekała przed dziennikarzami. Ale wiesz my to czytamy z takim byle jakim tłumaczeniem i wcale nie wiemy o co chodzi. Jest taki program w tv na ten temat, ale też gdybają
https://youtu.be/0GrQQO5pC44
Jak to zrozumiałaś nie ma tłumacza google na you tube?
Wiecej mówili wczoraj o Aminie niz o ślubie Tolka w tych tureckich programach.
Na początku stycznia chyba Ozil był w Geteborgu i tam jego fan zrobił sobie z nim zdjęcie i napisał ,że był z piekną brunetką
na zakupach
Z yt niewiele zrozumiałam. Chciałam Wam tylko pokazać że o tym się mówi.
Nie przywiązuj do tego wagi. Jak będzie coś na rzeczy to się oficjalnie dowiemy jak o ślubie Tolka
Tak sobie myslę,że Tolgahan wiodacy aktor w naszym ASLA
nie miał nic do powiedzenia a propos scenariusza i zgadzał się żeby sp.....robiły z niego tzn Yigita i Nur głupkow
Czesto czytam wywiady z aktorami naszymi i innymi i mówią
odnośnie za i przeciw scenariusza,czasem im się nie udawalo
przekonać scenarzystów do swoich racji
Myślę, że tak. Jaki scenariusz taka historia. SP robiły i z nas głupków i z aktorów. Az trudno było grac takie role.
I też sobie myślę, że to co dziś Yigit powiedział Nur, że dla niego Mert jest wszystkim i jest najważniejszy, to przymiarka do dalszego ciągu historii, gdzie właśnie wybrał Merta a dla Nur szykował tylko przyszłość z Fatihem, żeby sie nią opiekował. Straszne wnioski ale tak myślę.
A na dobranoc trochę optymizmu
https://vk.com/photo-45712272_456244164
Myslę,że na ten moment to chyba nie myslał o Fatihu dla Nur,ale powaznie sie zastanawiał .a powinien się zastanowić ,że ma czas dla Fikret a nie mysli o synu.
Elza dzieki za ten link,właśnie tego nie mogłam ostatnio znależć ,rosyjscy fani fajnie wszystko tlumaczą.
Ja się zastanawiałam na instagramie siostry Tolka ,czy to jest ona czy ktoś z gości,ale taka bliskośc.Ona dała komentarz po angielsku ale tam jakoś inaczej zrozumiałam pierwsze zdanie
To chyba ona ja mam tak w podpisie. Ona mu chyba życzenia składa. O bracie pisze. Ja myślę, że ona z Almedą się znają i duży wpływ Nil miała na decyzję Tolka. Ale dla mnie to już nieistotne. Jakoś straciłam sympatię do plastikowego sztucznego Tolka i nawet to mi się przełożyło na serial. Już mnie nie wkurza ani nie emocjonuje.
Pisałam wyżej że tak poprowadzono role przez scenarzystki żeby potem nam uzmysłowić, że Yigit (mimo tak wielkiej "miłości" do Nur, której "wielkość" jakoś wydaje mi się "wątpliwa" po tych wydarzeniach całego serialu) jednak wybrał Merta i to co w ostatnich trzech odcinkach to się potwierdza. Pamiętam jak kiedyś rozważałam tą jego wypowiedź z 1 odcinka tureckiego , że "ta krew ją (miłość) zabije". Myślę ze wtedy słusznie myslałaam że to chodzi o Merta.
Ja sie teraz bliżej przyjrzałam i po bransoletce to mi wygląda na Nur. Ale nie mogę w to uwierzyć
Zastanawiam się o co chodzi tej całej Fikret, bo wróciłam do tego serialu parę dni temu. Napaliła się na Yigita?
Elza to jest Nil na tym zdjęciu,jeszcze trzyma komórkę
chyba ,że ktoś zrobił fotoshopa,ale nie ma nigdze takiego zdjęcia,z którego można by zrobić fotoshopa
No nie wiem. Ma bransoletkę taką jak Amine / Pod tym zdjęciem jest też komentarz że to Amine
Ta Nil to tez pomaga Almedzie i Tolkowi w grze
z fanami.Ona z Almedą to jak najlepsze przyjaciółki,Tolek napisał ,że cała rodzina Almedy to jego bracia i siostryi nawet duzo zawdzięcza małemu braciszkowi Almedy.
Ktoś kiedyś napisał,że podobno mama Tolka nie lubi Almedy a mama Almedy nie lubi Tolka,ja żadnego art.na ten temat nie widziałam.
Jedno jest pewne cos sie zmienilo w ich relacjach w listopadzie,Tolek stal się chyba bardziej spokojny to widać w wywiadach ,
nie ma tej pewnośc a może nonszalancji jak wcześniej
Ja sama nie wiem jak to u nich było, ale teraz to już nie ma co debatować. Był ślub i kropka.
Teraz trzeba jakoś wytrwać do końca serialu i nie wracać do niego nigdy więcej. Faktycznie takie mam postanowienie bo już mam dość . Tak mi jakoś zbrzydło to wszystko i to co piszecie ma też jakiś wpływ na moją opinię, że mi sie już nie chce nawet odcinków komentować.
Witaj w klubie Elza :) Wreszcie. Trzeba przyznać. że chyba wytrwałaś najdłużej. Przynajmniej z tych piszących tutaj;)
A dużo jeszcze do końca zostało?
Tak czy owak gratulacje :)
Dzięki za gratulacje. Mamy teraz końcówkę 53 tureckiego więc jakoś zleci. Oglądam odcinki z Fikret więc te, których nie oglądałam po rosyjsku. BEZ EMOCJI. A pamiętasz w tureckiej wersji to aż nam sie serca łamały.
Za to z radością oglądam Icerde tak prawie na bieżąco. A wiesz o tej nagrodzie dla aktorów tureckich
https://www.instagram.com/p/BQlzlQIgGMM/?tagged=aslavazge%C3%A7mem
Nie, o nagrodzie nic nie wiem, bo ostatnio nie wchodziłam na żadne ros. fora. Ale widzę samych znajomków xD
Ja teraz nie wkręcam się w żaden serial. Jak mi się coś podoba to obejrzę, jak widzę, że coś jest nie tak to spokojnie rezygnuję. Ewentualnie wracam za czas jakiś. I ten dystans zawdzięczam AV. Więc jakiś sens w tym był i owszem ;)
Ja ostatnio oglądałam Dziewczynę z pociągu a tera Wierna . Masz rację Wolność Wyboru to jest to.
Obejrzę do końca Asla spokojnie. I resztę wybieram sama. Cezar ve Gisele obejrzę jak będzie tłumaczenie po polsku. Tak mi dobrze
Oczywiście. Chociaż CG b. mi się podoba, to jeśli go zepsują (a to jest u nich b. możliwe) na pewno nie ja będę stratna :)
Oni mają jakieś swoje kanony podnoszenia zainteresowania widzów, które zwykle mi nie odpowiadają. Ale zdarzają się jakieś wyjątki więc póki nie zepsują, a ja będę miała czas - to czemu nie?
No właśnie. I jeszcze Ci powiem ,ze jak przyjdzie wiosna, to nie będę ślęczeć nad laptopem.
Mam takiego newsa , którego dawno tu na tych kartach przewidywałam
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16806687_1421036934594445_742175161074828 3480_n.jpg?oh=7842c0d8d4858c604914c428a11dbd82&oe=5943C5AE
No i "After Birds" czyli "Po ptokach" hahahahahahahahahha
Szerokiej drogi z wydrowatą Almedą (jak zwykłam ją nazywać) i trzymaj się kurczowo "matki swego dziecka":) Nic więcej ci teraz nie zostało, biedaku.
Jego wybór świadczy o nim. Mnie on się, na szczęście, nigdy nie podobał. Tolerowałam go tylko ze wzgl. na Amine. A potem to już nawet i ten wzgląd przestał działać (zwłaszcza, że jego wygląd się zdecydowanie pogorszył, 'granie' się zdecydowanie pogorszyło i wyczytałam historię z Soyder - ta babeczka jednak 'miała jaja' - brawo dla niej :)
Słyszałam, że właśnie tu się "przyplątała" Almeda. Była tam i tam się poznali. Ja słyszałam, że to przyjaciółeczka siostry Tolka.
A Soyder miała rację. Nie warto walczyć o takiego faceta. No to wpadł i niech sie ma dobrze....
ha ha ha
Brawo Gabriela za -trzymaj się matki swego dziecka"chyba jednak oglądamy dwa seriale z Tolkiem.Tylko dlaczego on ukrywał Almedę praktycznie przez 1 sezon kręcenia Asla.
Po co ta cała hipokryzja /jak to już wczesniej nazwałam/ubarwianie wywiadów dlaczego sie pobierają np. przed wyjadem do Stanów.
Almeda może i go kocha a on tylko pozwala się kochać .
Dzisiaj na instagramie widziałam news odnośnie tego serialu o bokserze nie chciało mi się tlumaczyć,ale wydaje mi się ,że
bedzie grał ktoś inny a nie Tolgahan i pomyślałam,że może tak szybko nie wróci z tych Stanów ,może zrezygnował i będzie zajmował się dzieckiem.
Oby nie wychował syna na takiego drugiego Merta!.
A co do pierwszego sezonu Asla to przecież tam było "wystawianie Tolka za drzwi" ze względu na Amine.... Zapomniałaś? On wtedy robił sobie zdjęcia z Amine poza planem , ale niestety po "powrocie" Almedy do życia Tolka wszystko się skończyło i już nigdy nie zobaczyliśmy nawet pocałunku na planie...
I dobra gra się skończyła i Tolek zaczął grać
dziwnie" a Almeda mu towarzyszyła na planie (nota bene jak Yaren Eminowi w serialu... Tam chyba takie zwyczaje są ). No cóż, hayat hayat..
Dobranoc
Mnie sie wydaje ,że w i sezonie Asla od stycznia 2015 do maja 2015 , to on nie przyznawał się do Almedy,bo
prasa od poczatku nie dawała Aminie spokoju i czytałam taki artykuł z z ktoregoś maja 2015 w którym Amine oświadczyła ,że
nie kocha Tolgana ale się przyjaznią.
Almeda wyrzuciła go w marcu 2016 r /po tym odcinku 42 na molo/
Ja uwazam,że Amine jest wspaniała i poradziła sobie w takich warunkach,powinna kazać Farukoowi wyrzucić Almedę
z planu.
DOBRANOC
Ogladałam instagramy i teraz nie pamietam czy byłam na instagramie Murata i z tego przeszłam na jakąś gazetę i tam jako pierwszy post był ze zdjęciem aktora w rekawicach i jakiejs aktorki i w tekscie albo na zdjeciu albo obok było nazwisko Tolka
Co do szczegółów to ja nie bardzo się orientuję, co i jak m. Tolkiem i Almedą, bo od kiedy przestałam AV oglądać to i yt nie podrzuca mi stosownych info. A sama się tym nie interesuję.
Pamiętam tylko, jak ewidentnie 'chemia' w serialu padła i fani tur. łączyli to z wypadem pary do Rzymu.
Dla mnie to było b. nieprofesjonalne ze str. Tolka tzn. przenoszenie życia prywatnego na zawodowe, a przede wszystkim świadczyło o braku szacunku do widza. Zrozumiałam, że facetowi odbiło i już. Info o Soyder tylko mi to potwierdziła. A wydrowatą widziałam, jako koło ratunkowe dla Tolka w zaistniałej sytuacji (wypadek w usa, jakaś laska i wykopanie przez Soyder), która chyba jednakowoż raczej go ostatecznie zatopi, a nie uratuje :) Ale to już nie mój biznes :)
Ja wtedy to śledziłam, ten wypad do Rzymu to był właśnie powrót Almedy do życia Tolka. I właśnie to dało takie efekty...
Ja wtedy byłam wściekła a tera mnie to już nie obchodzi. Tylko jako ciekawostkę to czytam
Bop to i nie mój biznes
my, chcąc nie chcąc, musieliśmy się tą parą zainteresować, bo oni sami tak bardzo się afiszowali i to na dodatek w trakcie serialu, co było nad wyraz wkurzające :(
Dlatego uważam, że każdy ma prawo się do nich ustosunkować, skoro oni sami nam się narzucili. Nic w tym złego nie widzę.
Mnie się wydrowata od początku nie podobała przede wszystkim z urody (b. silnie poprawionej wg mnie) i to wybitnie mi się nie podobała. Dlatego i sam Tolek w moich oczach stracił. A z tego, co słyszałam, nie tylko w moich :)
No i widzicie dziewczyny jak Asla i Amine pomalutku przestają istnieć .Już fani nie będą wrzucać fotki z serialu , a .Amine przykleja się piłkarza z, z którym chyba nic ją nie łączy /bynajmniej ja tego nie widzę / .Ot ,tak żeby zmienić temat .O T i A w prasie i mediach niewiele . O dziwo , taka wielka gwiazda to powinno huczeć .A stworzony przez nich drugi serial kwitnie w najlepsze ,kolejna wrzutka o ciąży .I o to chodziło .Już Asla idzie w zapomnienie , a ludzi karmi się tym drugim serialem .Nawet u nas już nikt nie ma ochoty wracać do Asla .Przemyślana strategia ? . Nie wnikam co jest prawdą , a co nie . Taka jest siła mediów , podają co chcą zainteresowani ,i tyle .Zrobili ze swojego życia darmowe przedstawienie .Myślę ,że świadomie i z premedytacją .A teraz siedzą sobie w Stanach , śledzą reakcję fanów i może śmieją się z nas wszystkich ,że się udało .Dla mnie są żałośni oboje , a T zrobił z siebie pośmiewisko . Oby nie odbiło mu się to /czkawką / .Czas pokaże .A my może zamiast zajmować się nimi wróćmy do naszego serialu , bo nasze forum jest jemu poświęcone .
Ale nasz serial to głownie nasza kochana para Yigit i Nur a Togahan i Amine oddali swoim bohaterom częśc duszy.
Myslę,że fotki beda wrzucać bo serial teraz leci w Albanii i chyba w Iraku,a poza tym w Indonezji ,Koreii Pł,Japonii cały czas ogladają w internecie.
Amine dodała nowe zdjęcie z Rsitem ma takie super komentarze.