PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą
Elza49

A Piękna i Bestia " ..........................

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Masz rację coś w tym jest

Elza49

Chociaż zastanawiam się teraz przez chwilę i jakoś mi do Aminy
nie pasują te działania.Na swoim oficjalnym instagramie
wstawia zdjęcie z Rasitem,potem za 3 dni je kolację z Ozilem może to kolacja "biznesowa? Chociaż w tym biznesie nie jest łatwo i może to byc jakis rodzaj reklamy jak pisała Bogusia wczoraj.
Zobbaczymy

Bogusia2311

Na rosyj. stronach JEST ZDJĘCIE Tolgahana z OSKAREM/tzn statuetką/ Dzis w nocy rozdanie oskarow i nasz Tolek nie dostał nagrody w Turcji to przynajmniej będzie obecny na takiej imprezie w USA.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

To fakt, ale ona na oficjalnym ig nie ma jakoś wiele fotem z Ozilem wcale. Nie wiem na czym to polega ale za dużo jest tych ingormacji, ona też pokazuje obrączkę więc może coś być na rzeczy. Mnie ten dom poszukiwany daje do myślenia. No poczekamy. Chciałabym, żeby A,ime była szczęśliwa. Ten facet zawsze był z fajną dziewczyną przecież, może na złość Amine, może faktycznie coś tam między nią i Tolkiem była na początku, potem Ozil się włączył, potem Almeda....
Co my tam wiemy? nie ma co gdybać, jak będzie oficjalna info np o weselu to będzie wiadomo.
Mnie to ciekawi czemu u młodej pary taka straszna cisza panuje.

Elza49

Ta Almeda miała chyba niejedną operację plastyczną . Do kogo będą więc podobne dzieci :))
Zawsze gdy oglądam sceny z sekretarkami z biura Y to uśmiecham się, bo wyglądają one jak ofiary początkującego chirurga plastycznego, szczególnie jedna z nich

ocenił(a) serial na 9
Matylda_07

No Almeda to owszem dzieło "plastyków". Szkoda, że młoda ładna przecież kiedyś pewnie dziewczyna (miss w końcu) tak ze sobą postępuje już w tym wieku. Co najgorsze Tolek idzie w jej ślady stad to opuchnięte lico w końcówce serialu

Elza49

Latka lecą. A może przytył

ocenił(a) serial na 9
Elza49

A tak było tuż "przed Fikret"
https://pp.vk.me/c626623/v626623270/4f908/p8L5VlcODN4.jpg

Elza49

Super ,
Elza powiedz o co chodzi z tym domem,nic nie czytałam,Amina szuka domu ,czy Ozil

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Takie info wciąż się powtarza https://www.instagram.com/p/BQ7ON21gKkp/?tagged=aminegulse
Kolejny artykuł. Jeszcze o poszukiwaniu nowego domu około Bosfor i ich "ślubu oczekiwanym" . , Źródło: http://haberart.net/mesut-ev-bakiyor-h1360.html

Elza49

Wyglada na to ,że Ozil szuka domu
Zobaczymy

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Ano zobaczymy. Jednak sprawa domu zakłada poważną decyzję ich obojga. Mam nadzieję, że świadomą

Elza49

A bogaty Y Kozan nie miał domu z widokiem na Bosfor. Toż to nędza
Jak ciocia i iclal musiały cierpieć

Matylda_07

HA ha -Ale Tolgahan ma 2 domy w LAS VEGAS I jeden 4 pietrowy w Stambule

Bogusia2311

Elza pytałas co u mlodej pary ,przed chwilą google mi podrzucil nowy filmik z jakiegos magazynu tureckiego
trochę chyba nasmiewaja się z ich miesiąca miodowego
nie rozumiem jak na tureckim kazaniu ,ale pokazują art . i zdjecia z instagramów i gazet -wczesniejsze.
potem jakies nawiązania do glodujących dzieci chyba na Hawajach,może zrezygnowali z ich miesiąca miodowego jak jego kolega Murat,który wydał za duzo na sluby.
Lepiej nich zostaną w tych Stanach,może Tolek zagra
w innych filmach niż o milości,Almeda mu nie pozwoli a w Turcji tylko takie kręcą

Bogusia2311

A kto by chciał mieszkać w Las Vegas gdzie domy są z tektury a powietrze jak z suszarki ;)
Tam się jedzie na jeden wieczór do kasyna :))

ocenił(a) serial na 9
Matylda_07

Moje drogie Koleżanki. Ja Wam powiem, że serial to serial a życie to życie. Jak ktoś chce się pokazać jak go na wszystko stać to tak robi jak Murat i Tolek, a potem trzeba czekać na nową kasę. Nie wiem co tam u n ich słychać i tak jak mówiłam wcześniej ja nie wierzę w ten ślub z miłości gdy jeszcze jesienią mówił że nie zamierza sie żenić. To jakiś pęd z tymi ślubami , jakby "zazdrość", że Murat był na pierwszych stronach gazet ... No ale Murat był u siebie a Tolek wyjechał do obcego kraju gdzie rządzi pieniądz i układy. Ciekawe na ile ich wystarczy. Ja mu źle nie życzę ale jakoś moja sympatia do niego bardzo mocno osłabła po tej grze w końcówce serialu , po jego zachowaniu po zakończeniu serialu i ogólnie nie chce mi sie o nim gadać
Mam tylko nadzieję że Amine nie pójdzie tą drogą.
A na zakończenie dwa nowe klipy na dobranoc
https://youtu.be/YUY5INdIS6U
https://youtu.be/m_Q7-4AFANI

Elza49

Dziekujemy,przynajmniej fajne klipy powstaja do naszego serialu.
Elza wszyscy domyslają sie jak to bylo z miłością Tolka,ale może cos się zmieniło,zobaczymy ,Almeda napisała pod zdjęciem z 23.01.2017r na swoim instagramie,że serce ich właśnie się spotkały jak w piosence Robina Schulza show mi love/ta piosenka jest juz poza nią/ a do slubu wybrała Halo Beyance . Ona mogłaby pisac opowiadania w postaci komiksów
Dobrej nocy

Bogusia2311

A dla ścislości to ten wpis Almedy zniknął /jeszcze 2 dni temu byl/ zostalo tylko zdjęcie i komentarze ,jeden z komentarzy świadczy ,że przytoczyla refren tej piosenki po angielsku
Dobrej nocy

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

No i jak po dzisiejszym odcinku? Czujecie tą miłość Yigita do Nur? Widzicie jak zmienił się i jaki jest dziś ?
A to ciekawostka
https://www.instagram.com/p/BRAEDwfgjZ2/?tagged=aslavazge%C3%A7mem
Nie umiem wyrazić swoich uczuć po dzisiejszym odcinku.

Elza49

To juz jest 56 odcinek turecki?
Ale scenariusz jest tak prowadzony ,że to Nur przejmuje inicjatywę,zaproponowała spędzenie nocy w ich domku,łapką
dotyka jego twarzy itd
Yigit musiał sie uspokoić,po tym jak jego zew krwi opanował go, ta jego gwałtownośc jednak się nie zmieni.
A Nur byla dzisiaj pozytywnie zaskoczona jego zachowaniem po ich rozmowie w ogrodzie.Od jutra nie wiem jak będe oglądać jak ruda wiedzma będzie truć Nur

Bogusia2311

Elza a propos linku ,który dałaś wyżej -wczesniej czytałam gdzieś,że Amina na poczatku lutego polubiła zdjecie Tolgahana z Almedą to w ich czerwonych bluzach,trochę się zdziwiłam ,bo tam komentarze były różne odnośnie tego zdjęcia,a teraz z kolei zdjęcia Almedy. Ktos kto prowadzi ten instagram pisze o tym o czym pisałysmy wczoraj.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Dlatego to dałam i jak sobie przetłumaczyłaś do końca to wcale nie jest pewne czy to plotka czy prawda. Ja to śledziłam wtedy dokładnie, teraz to już mi się nie chce niczego szukać. Ale było dużo w gazetach tureckich o tym i w różnych wiadomościach.
Ja myślę, że Amine jest po prostu naturalna i może i polubiła jakieś zdjęcia na ig, ale to o niczym przecież nie świadczy. Fakt niezbity, Tolek wziął ślub z Almedą i koniec.
A dla nas zostaje serial, ostatnio bardzo przez scenarzystki zniszczony. Niezrozumiałe zachowania , zmiana charakterów postaci i inne niedoróbki na pewno zniechęcają do aktywnej dyskusji. Ja przynajmniej nie mam już chyba siły.
Tylko bym bardzo chciała żeby Amine faktycznie zagrała w jakiejś produkcji, skoro sama o tym mówiła. Szkoda tylko że nic na ten temat nie ma na żadnej stronie i boje się że to znów jakieś spekulacje bez pokrycia. Może sama nie chce zapeszyć bo już tyle wcześniej fotek było i pewniaków, że ją do roli wybrali a potem się okazywało, że ktoś inny grać będzie.

Elza49

Moze jej się uda,ostatnio wygląda na szczęsliwą jesli to sa aktualne zdjecią.Mnie sie wydaje,że jesli ona dopiero teraz od zakończenia asla udzieliła sie na instagramie to jednak coś tam
było moze Tolek miał jej za złe to gadanie Ozila .
Poza tym Tolek tlumczył się wymaganiami reżysera ,pewnie zapomniał się i pocalował ja zbyt mocno ona zrobiła zdziwioną minę a operatorzy to rozdmuchali zupelnie niepotrzebnie i mysmy na tym stracili

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Może i coś tam było. Przecież te wywiady i te sprostowania nie biorą się znikąd. My tam niewiele wiemy bo i prasa rozdmuchuje i fani swoje trzy grosze wkładają. Najważniejsze że nie ma rozpaczy a Amine jest śliczna i mam nadzieję nie zrobi żadnej głupoty typu ślub żeby pokazać coś komuś jak w serialu...
Ja jej dużo szczęścia życzę po prostu

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Dobranoc.
https://www.instagram.com/p/BQ7ldw6A1Xt/?hl=pl

Elza49

Czy na prawdę wierzycie ig i w to co tam piszą .Sądzę że to dalszy ciąg manipulacji fanami . Można się w tym wszystkim pogubić .Od wyjazdu T za ocean Amine jest stale na tapecie . Czyżby odwrócenie uwagi od /gwiazdy /i drugiego serialu .To łączenie Amine z piłkarzem dla mnie niezrozumiałe . Nigdy nie widziałam ich razem ,co mogło by wskazywać na związek .Zawsze zlepki zdjęciowe, on patrzy w jedną stronę ,ona w drugą . Tak wyglądają ludzie , których coś łączy ? .Montują /trzeci serial / (teraz to piłkarz był zazdrosny o molo ,planowanie ślubu , szukanie domu) dużo tego . Ja w to nie wierzę .Trzeba tak fanów przekabacić, żeby powrót T i A był bezbolesny . No bo jak Amine ukażą jako /osobę szczęśliwą / to może przestaną się czepiać T i A .Tyle czasu była u nich cisza, teraz już zaczynają ich pokazywać , a fotki z Amine to przynęta .Jeszcze chwila a okaże się ,że to nie oni / niszczyli / AV , nie oni robili z fanów głupców ,liczą ,że dzięki Amine /chodzi o ig / ludzie wybaczą ,zwłaszcza T .Dla mnie w jednym serialu ożenił się z Amine /Nur / ,a w drugim z Almedą.Takie jest moje zdanie .Czy to oni mówią prawdę , mam wątpliwości .W związku z tym trzymam się swojej prawdy .Serial się kończy i wreszcie odpoczniemy od tego medialnego zamieszania .Muszę przyznać,że potrafią manipulować widzami i fanami .Może ten oskar w rękach T , to właśnie za to .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Świetna puenta. Ten Oskar to na pewno za to. No do 14 marca wytrzymamy. Potem już chyba MY na te strony ig nie będziemy patrzeć.

Elza49

Biedna Nur -zmusiłaś mnie do tak ostrej gry-słowa Fikret-tak mówi osoba chora psychicznie ,psychopata.
Fatih jest tylko wyłącznie winny całemu nieszczęściu,
Zreszta powiedział do Fikret ,że jesli coś stanie się Nur to on............................,czyli zdawał sobie sprawę kim jest jego siostra a mimo to nie powiedział o smsie.Fatih wstydż się

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Fatih jest tu postacią grająca wyłącznie na siebie jak już dawno mówiłam. Nur się tak naprawdę nie liczy

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Gdyby kochał szczerze Nur prawdziwa miłością to by jej w tym ogrodzie prawdę powiedział o Fikret ii na tym jednym truciu w zupie wszystko by się skończyło.

Elza49

TAK skoro wcześniej nie powiedział ,to teraz absolutnie powinien to zrobić. Mozna teraz porównac milośc Yigita
z miłością Fatiha do Nur

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Dokładnie. Dlatego mimo wszystko bronię Yigita

ocenił(a) serial na 9
Elza49

A to dla Was i myślę, że właśnie ta skrywana przez Nur "tajemnica" Iclal i Firata, która rozbiła ich małżeństwo to główny powód ich rozdarcia i kłopotów

https://youtu.be/tuj8mZVPU9A

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Hej dziewczyny co słychać u was? Ja po operacji nogi niestety mam cala stopę w srubach i jeszcze przeszczep ze ścięgna kolana do kostki..a opieka w szpitalu raz lepsza raz gorsza choć po operacji to tragedia laskę mi pielęgniarka zrobiła że mi miskę na moje wymioty dała i lek przeciwbólowy..i później przeciw wymiotny.na razie mam nogę w szynie głosowej,a od wtorku 7 marca na 6tyg gips koloru niebieskiego po zdjęciu szwów...

ocenił(a) serial na 9
maja9128

O jejku Maju, ale Ty się nacierpiałaś. Mam nadzieję, że to Ci już na zawsze pomoże. Tak myślałam,ze masz teraz te swoje "przeboje" ze szpitalem i operacją. Trzymam za Ciebie kciuki. U nas jak widzisz z postów, niewiele nowego. Jeszcze sie maltretujemy AV ale 14 marca się kończy. Szczerze mam dość . Dziś odcinek dołujący ale beznadziejnie pocięty, tak że właściwie trucie Nur i Jej świetna gra wycięta z odcinka.. Rozumiesz jakie to denerwujące. Ale cóż nie mamy na to wpływu.
Maju, bardzo wierzę,m że Twój ból nie poszwdł na marne i wspieram Cię jak umiem.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Dzięki wielkie.za słowa otuchy.no ponad dwa tyg nie byłam i 3str zapelnione słabo.no najgorsze jest mycie...dobrze że mam opanowana metodę mycia..bo by krucho było

maja9128

Pomalutku , z dnia na dzień będzie lepiej .Masz pomoc rodziców ,nie musisz się nadmiernie forsować i przebrniesz przez wszystko ,czego ci życzę . A teraz odniosę się do odcinka serialu . Przejrzałam w wersji ros co wycięli i powiem ,że to skandal . Gdyby Elza nie napisała nawet bym nie wiedziała .A tak się zastanawiałam , jak to możliwe żeby rudej nie było ,a oni ją wycieli . Najważniejsze były pewnie dla nich te wykrzykiwane przez Nur pretensje do Y pod adresem Iclal i Merta .Sp popisały się jak nigdy dotąd i w pewnym momencie słuchając co mówi Nur, nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

W tych scenach Nur BARDZO dobrze grała. Naprawdę takie trudne kwestie, tam była ta piękna melodia i ona weszła do tego basenu...
Ja to jestem też niezupełnie pewna tego tłumaczenia, ale ja też nigdy nie oglądałam nawet po rosyjsku tych odcinków z Fikret. I nie zacznę teraz. Ale pamiętałam te sceny z Nur i pamiętam, że wtedy płakałam, a te polskie odcinki są wyzute z tych emocji.
Ale muszę powiedzieć jedno. Yigit wcale nie jest takim głupkiem jak nam się wydawało. On oczywiście zawsze dawał się podpuszczać innym, gdy coś na Nur Gadali, ale faktycznie jak Nur powiedziała, że nie pasuje jej coś w Fikret, to więcej się nie spotkał i nawet nie chciał słuchać jej "opowiadania" o pierwszym dniu pracy.
Szkoda tylko, że zrzucił zachowanie Nur na depresję ale też myślę, że on podejrzewał że wszystko to przez tego smsa. Postanowił, że Nur zabierze na wakacje i razem przez to przebrną. On postanowił, że po tych wakacjach przeniosą się do swojego domu a więc zamierzał się z nią ożenić . To wszystko pokrzyżowała Fikret tym truciem, a Yigit jak wiemy i tak będzie Nur pomagał bardziej niż ten pożal się Boże policjant. On chronił siostrę i wszystko to jego wina, bo poczuł że dzięki jej działaniom Yigit skłóci się Nur i on będzie miał szansę.
Ale się rozpisałam. DOBRANOC

Elza49

Ja w ogóle podziwiam Amine ,że niczym nie ustępowała T . Też podoba mi się jej gra i szkoda ,że wycieli taki ważny fragment .Y nawet do głowy nie przyszło ,że taką reakcję wywołały leki . On też bardzo mało czasu jej poświęca , odebrał opacznie jej zachowanie .Ale powiem ci , wydaje mi się ,że sp tak przerysowały to co mówiła Nur ,że aż mnie to raziło .Tyle tak mocnych słów .Dobrze ,że to /dzieło / już się kończy .Miłych snów .

Bogusia53

Czy to możliwe ,że już dzisiaj zaczyna się 3 seria ,na która czekalyśmy prawie 3 miesiące i rózne scenariusze przychodziły nam do głowy.

Bogusia2311

Cały dzisiejszy odcinek /tzn część 57 tureckiego/ myslę że została nakręcona jeszcze w czerwcu i pewnie Nur miała zginąc w więzienu a Yigit pojechał nad morze i prawie że wpadł do Bosforu i to pewnie miała być ostatnia scena, na końcu nie podali nawet który to odcinek czyli miał byc koniec.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Już są odcinki w więzieniu nur pewnie na dniach będzie jak ją dźgną nożem w plecy.i później mina Yigita jak się dowiedział o tym...

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Garść refleksji
Biedna Nur zakochana w Yigicie tylko od niego oczekuje akceptacji. Może i jest nakręcona na jedną płytę, ale to przecież jej życie i jej przyszłość. Chce by Yigit zrozumiał, że nie chciała zrobić krzywdy Mertowi. Chce żeby nie skończyła się w taki sposób ich miłość. Czeka na ukochanego bo to dla niej wyznacznik wybaczenia.
A Yigit? On teraz MUSI pomóc synowi i przecież wiemy, że coraz bardziej uwiera go ta sytuacja. Widzimy, że nie ma serca do Iclal i że tylko dla syna (naprawdę małego sadysty) udaje , że jest OKJ. Odwraca się od Iclal, bo wie doskonale że Nur nie była winna ale też wie, że Mert jest okłamywany i że sam nie jest w stanie nic teraz zrobić. Mnie zabrakło w tłumaczeniu rozmowy u lekarza chyba tej kwestii o psychologu, bo tłumaczenie skupiło sie na rodzinie. Yigit nie potrafi (nie pierwszy raz ) przeciwstawić się swojej okrutnej rodzinie, cioteczce i Iclal, wie, że Iclal właściwie nie kocha Merta, a jej zachowanie to czysta poza. Wie, że zostawiła syna odchodząc do Firata, i tak jak powiedział w hotelu "już nie będzie jej zatrzymywał". Nie może zostawić jej opiece syna i nie chce narażąć go na jej dalsze manipulowanie dzieckiem. Wie, że utracił Nur , bo tak długo jak długo nie uda się ogłosić prawdy o jej niewinności, tak długo ciążyć to będzie na jego stosunkami z synem. TYmczasem ta sytuacja, ktora trwa, nie pozwala mu na radykalny ruch, bo wie, jakie jest nastawienie w rodzinie. Jest jak w matni, z której nie ma wyjścia. Nie potrafi obronić Nur przed swoją pazerną okrytną i negatywnie nastawioną rodziną, w której tkwi talkże Mert. Jest faktycznie kalkeką i nie da się ukryć że zrobiła to Nur.
Nie chciałabym znaleźć się w jego sytuacji.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Tylko ze iclal nie zdaje sobie sprawy że to właśnie przez jej leki Nur potracila merta w końcu chyba ona sama dała fikret te psychotropy czy sama fikret je wzięła

ocenił(a) serial na 9
maja9128

ja jak teraz oglądałam dokładnie to mi wychodzi, że Fikret nie wzięła od Iclal tych psychotropów, tylko sie tym zainspirowała. Zaraz potem dzwoniła gdzieś pewnie do kogoś kto jej te tabletki udostępnił. Ale i tak to nie ma znaczenia, bo Iclal uważa, ze to policjant Fatih zastosował taki wybieg i że jest niesłusznie uwalniana od winy. Nie wie, że całe śledztwo i dowody niewinności zdobył Yigit

Elza49

Elza ,wydaje mi się,że rozmowa o psychologu będzie jeszcze
bo Yigit powiedział Ical żeby powiedzieć Mertowi jak to bylo
z jego wypadkiem ,że Nur była truta to powinno być jutro.
Ical powiedziała Y ,że zawozi ja do hotelu codziennie przez ostatnie miesiące czyli znaczy to ,ze zawozi ją do domu a sam przebywa w domu jego i Nur?

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

oni sa gdzies poza Stambułem na tej rehabilitacji Merta (ciotka do nich ze Stambułu jechała). On ją zawozi do hotelu a sam pewnie jedzie do ich domu. Zresztą on tez wiele czasu pewnie spędzał z Fatihem bo przecież to TYLKO dzięki Yigitowi Nur będzie uniewinniona.
jak by Fatih sam to prowadził to nie wiem czy by znów siostrzyczki nie ochronił.

Elza49

No tak dzieki Yigitowi Nur uniewinnią bo tylko on ją kocha ,a Fatih .........nawet nie chce mi się mówić ,ale Nur traktuje Fatiha
dość chłodno tak to wygląda z tej rozmowy w więzieniu