Panowie i panie o to nowy temat spoilerowy :)
ja dzis wczesniej uspilam kacpra i obejrzalam 5min poczatku i 5min ostatnich przed reklama.. za....scie trafilam :D i teraz 30min reklam :D,ja mysle ze to jedna z tych co siedziala przy stole dźgnie..moze dali 90% scen z 1 odcinka i kilka z 2pozostalych odcinkow..
No może teraz się zacznie. Ja lubię yiğit nad morzem tylko ze on w ogóle przez te 3 miesiące nawet ba chwile do nur nie zajrzał ani o niej nie myślał chyba.
https://www.youtube.com/watch?v=j-Nw0jjHU8E&spfreload=5
wklejam link do serialu!! dla chetnych
w ogóle to już sam nie wiem. myslicie,ze ten fragman to był 3 odcinkow czy tego? Bo w sumie na razie troche sie obijaja. Bo juz polowa odcinka przeszła a oni nic konkretnego nie dali. Nur pewnie dzgnie dopiero na koniec odcinka i taki bedzie final odcinka xd
po przerwie zazwyczaj sie rozkrecaja..dlatego lepiej ogladac jutro bez reklam..
juz 8 minut reklama trwa... slyszalem,ze dlugie sa ale niech też nie przesadzaja;D
ja bym chciał żeby coś zaczelo sie dziac... bo na razie to serio nic. Yigit jest w tej koszuli co gadal z Fatihem i co kanape wrzucil, wiec w tym odcinku powinni to pokazac moim zdaniem;Pa
tutaj reklama trwa okolo 30min...ta pierwsza..druga jest krotsza..a ostatnia jest na pare sekund przed koncem serialu..wiec reklamy maja dluzsze niz polsat i tvn razem wziete :D
dzieki,tylko jestem ciekawa w jakich okolicznosciach yigit przyjdzie do szpitala skoro Mert w domu?
Czy było coś o Fikret, bo jeszcze nie oglądałam ani minutki, a powinien już się ktoś na niej poznać, jak już minęło 3 miesiące ...
Było o Fikret. Fatih mówił coś yigitowi. A on głaskal w myślach Nur a faktycznie Merta.
On chyba krew dla niej oddał. Ale fatih nie chce Nud powiedzieć prawdy
ktos mowil,ze odcinek do 23 bedzie leciec... Ale wydaje mi sie,ze jakos do 22:30 max
aa o to Ci chodzilo. No tak, to to zaczailem ;) Ale mogli lepiej zrobić to z tym dzgnieciem Nur i pobytem w szpitalu xd
w Ogóle jakoś Yagmur wyładniała... A Yaren? na poczatku serialu taka spoko,a teraz.. szkoda gadac.
mi to juz od moze 30 minuty odcinka. Ciekaw byłęm co Fatih powiedzial Eminowi. Juz myslalem,ze Nur jest w ciazy czy coś haha a tu chyba chodzilo o to,ze sobie poszla do Yigita
No właśnie. A to co z tymi meblami i tym basenem?
Przyszła do niego i co? Pogoni ja?