Panowie i panie o to nowy temat spoilerowy :)
Oj oj ale ty masz pesymistyczne wizje. Przecież z odc było widać wyraźnie ze yiğit ja kocha. Jak się dowiedział ze nur ois sie stalo yto pojechał za Tayyarem i jak usłyszał ze hej krwi potrzeba (tak się domyślam) to natychmiast oddał krew. On po tym jej ślubie z K tez ja ratował a potem odszedł. Nie uwierzę ze się rozstania. On tak mówi a przecież walczy w sobie i ze sobą jak lew. Poczytam ros tłumaczenie i aby do czwartku. Zresztą będzie 2 fragman. Juz go zapowiedzieli.
Widziałam zapowiedź na ig i ten upadek Nur przerażający...ciekawe kto ja uratuje??
On ją kocha ale walczy sam ze sobą i myślę że jednak chce /zabić tę miłość /. A N jak wyjdzie za F mu w tym pomoże .
No raczej yiğit tego nie widział. On się we własnym nieszczęściu topi. Za meble die weźmie i wejdzie do basenu. A Nur???
Jak on mógł ha pogonic?
Nie wyjdzie za fatiha. Ona kocha yiğita. Raczej będzie sama.
A popatrz na te scenkę. Yiğit idzie do nur. Przecież nie po to żeby jej dokopać ale żeby jej przebaczyć !
Ja tam myślę że jeszcze się trochę pokręci ale wyjdzie na dobre. Zobaczymy 2 fragman. Cos się rozjaśni
Przebaczyć to nie znaczy zostać z nią.Wiem że N nie kocha F ale może zrobić to co z k .Elza obyś ty miała rację ,masz widzę w miarę chłodne myślenie bo ja mam 100 myśli na minutę. Tak bym chciała żeby byli razem a jednocześnie dopadają mnie te wątpliwości .F powinien być z I pasowali by do siebie /dwie hieny /.
Tak. Ale nie chce aby İclal była nagrodzona miłością firata po tym co zrobiła nur i yigitowi. Widziałaś ona pojechała do firata choć te służące jej coś o mercie nawijaly. Źachnela się i wyszła z domu. Jej wcale mert nie interesuje. Jest tylko zla bo chory mert pokrzyżowal jej plany.
Może i Nur zgodzi się na ten ślub żeby yigitowi zostawić wolność po tym co zrobiła. Ona się obwinia. To oczywiste jak się zna nur. Ona nawet nie pomyślała żeby się gniewac na yiğita chociaż jej ani raz nie odwiedził.
Taka jest nur. Ald jesli sie nawet zgodzi to i tak za niego nie wyjdzie. A yiğit ją kocha. I nie może umrzeć ta miłość. A pamiętasz rozważania yiğita z 1 odcinka "miłość jest jak krew . ". Teraz to się jakoś dziwnie splata. Z kalectwi merta i jego wewnętrzna walka. Ale ja myślę że miłość do kobiety jest inna niż miłość do dziecka. I wkrótce wszyscy się o tym przekonamy. Która zwycięży
https://www.instagram.com/p/BKsQ887hotY/
Nareszcie yiğit stracił swój glupkowaty uśmieszek.
mysle ze jak Mert bedzie juz samodzielnie chodzil po tej rehabilitacji to iclal moze wykorzystac okazje albo uciec z firatem,albo zblizyc sie bardziej do yigita co moze swiadczyc ze moze znowu zechciec walczyc o niego i myslec o slubie z nim.. wiedzac co zrobila nur ich dziecku..mysle ze obie milości moga zwyciezyc...mysle ze ona odrzuci oswiadczyny widzac ygita..tylko pytanie ktora akcja bedzie wczesniej czy ta o oswiadczynach fatiha czy ta w ktorej do niej mowi ze moze odejsc???bo jesli najpierw bedzie akcja przy basenie ze mowi ygiit do nur ze ma odejsc a potem do niej przychodzi do jej domu i widzi zareczyny jej i fatiha..to moze zrobic to samo zrobila z keremem..wtedy to yigit to smao powienin zrobic co z nur z iclal zeby niedopuscic do slubu..
Przytoczę ci fragment i sama oceń /Miłość której istnieniu przez lata zaprzeczałem jest prawdziwa niczym krew krążąca w żyłach , ale krew która daje mi życie ją zabije /.
Pamiętasz kiedyś powiedziałam ze to Mert będzie tą kropla która przeważy w miłości do nur. Ta krew to potomek yiğita. I w 57 odcinku tak to wygląda. Ale....
Ja nie mogę postawić znaku równości między miłością do kobiety a miłością do dziecka.
Powiem wam co pomyślałam . Otóż İclal która nie kocha merta i wciąż go zostawia (teraz tez pobiegła do firata i go zostawiła poz opieka służących) przeważy w ten sposób ze yiğit odkryje ze nie ma w niej wsparcia w opiece nad mertem. Przypomni sobie opiekę nur. I to będzie ta kropla. On wróci do nur i zostawi İclal. A mert pokocha znów nur.
No najpierw akcja z basenem. Przeczytałem te Bogusi rozważania i jestem w szoku haha. Moim zdaniem oni będą razem. Dzisiaj sobie myślę, że Nur nawet nie widząc Yigita odmówi Fatihowi. On nie jest jej do niczego potrzebny ;) żeby trzymać Yigita z dala? Ona wie jakby to się skończyło. Nie popełni dwa razy tego samego błędu. Myślę że ta scena z zapowiedzi tak po prostu miała wyglądać ;) wkurza mnie że Nur jest teraz taka słaba że Iclal, Aytul mogą jej mówić co chcą a ona nic im nie odpowie....
Na yt jest fragment 59 bolum! Woooow... Wpiszcze asla vazgecmem 59. Bolum fragman. Sądzę, że nie widzieliście go....
chociaz juz nie wiem sama, nie kojaze zeby taka scena byla wczesniej... Zaczyna mi się juz mieszac :/
Zobacz kiedy wrzucone ma yt. Musiałby być wrzucony teraz a tylko 1 fragman 58 odc jest.
Jest napisane że soon będzie 2 fragman 58 odc. Wiec musimy zaczekać bez emocji.
Nie dajmy się zwariować. Jak nic będzie szczęśliwe zakończenie. Innej opcji nie ma. Yiğit kocha nur a ona jego. Ona ma wyrzuty sumienia ale on tez wie ze ona mu wybaczyla zdradę. I spójrzcie jak İclal zachowuje się wobec yiğita a on wobec niej. Tam nie na nic. Mert jeszcze próbuje ich ręce złączy ale oboje je szybko puszczają. Coś tam Aytül próbowała İclal tłumaczyć o yigicie ale ta według mnie powiedziała ze nie ma szans. On też coś po tym ranieniu nur starej nagadal.İclal go chciała zatrzymać ale yağmur mu pomogła się uwolnić. Ale z yağmur tez nie chciał gadać. Chyba się spieszył na proces.
On walczy ze sobą ale jestem pewna że jego miłość do mur zwycięży.
Przepowiednia się spełnia - "długa rozłąka"... doczekamy się powrotu, musimy im dac chwilę ;) muszą być razem... skoro producent spełnił pragnienia fanów...
Ja jednak wolałabym Nur z Fatih,m . Wiem że to nie jest jej wina ten wypadek ale kurczę Mert nie może chodzić , a on ma być Z kimś kto doprowadził do tego. Druga kwestia jest taka że wiele złych rzeczy które spotkały Nur to wina Yigita , a Fathi jest z nią opiekuje się nią i raczej nie pozwoliił by żeby spotkało ją coś zlego .
Cahit ale mnie wkurzył z tym porwaniem i nie dziwię się Elmas chyba każda kobieta zareagowała i zrobiła by to samo
Juz się nie mogę doczekać tłumaczenia. O czym oni rozmawiali to wiele wyjaśni.
Ale nie sądzę by nur chciała bez miłości tylko dla spokoju i wdzięczności być z Fâtihem. Pamiętasz jak kerem mówił do yiğita ze może nur woli stabilizację i spokój przy nim. I jak to şię skończyło. Nie wierzę w ślub z Fatihem.
No i jest zdjęcie merta (juz chidxi) wygląda jak ze ślubu. Chyba nie byłby na ślubie nur i fatiha. A wykluczam ślub yiğita i İclal. Chyba ze.
Hej Wszystkim :) też jestem fanką serialu i od dawna bacznie śledzę to forum, choć do tej pory się nie udzielałam
Sadzicie, że İclal faktycznie będzie chciała zostać z Fıratem? bo podczas tego ich ostatniego spotkania to on się do niej przytula, a na jej twarzy widać zupełną niechęć..
Ona zawsze walczy ze sobą w stawie miłości firata. Ale w poprzednim odcinku do niego pojechała i teraz tez. Pozwoliła się przytulic. Widocznie byli umówieni bo ba nią czekał. Oba ma muchy w nosie. Zawsze odchodzi ale wraca . Myślę że nie wierzy w to że będzie z yiğitem ale naprawdę ale kto wie co w jej pokręcone głowie siedzi
I takiego yiğit Lubie pyta "dkaczego" i go rozumiem
https://www.instagram.com/p/BKsgymMB0-I/?hl=pl
O tak bardzo poruszająca scena, ta muzyka...genialna. Z ciężkim sercem to oglądam :(
Muzyka w tym serialu jest naprawdę genialna. A yiğit jak w 1 sezonie. ONI MUSZĄ BYĆ RAZEM
YIGIT walczy sam ze soba i z miloscia do nur,z jednej str interesuje sie zdrowiem nur kiedy byla w szpitalu bo od razu pojechal do niej oddal swoja krew dla niej,a z drugiej nie moze wybaczyc jej tego ze potracila go,i przy jej lozku jak lezy nieprzytomna chyba wspominal jej slowa jak mowila w zlosci o mercie i jego braku w ich zyciu..przynamniej tak mi sie wydaje..cahit to od ciazy elmas mnie wkurzal bo sam nie wiedzial kogo chce czy elmas i nazan... jeszcze to porwanie za ktore moze isc do wiezienia :D.mam nadzieje ze elmas ich nie zastrzeli ale za to odbierze dziecko cahitowi i wyjedzie z nim daleko od niego i zacznie nowe zcie z kims innym...a co do iclal i firata?? oboje sa siebie warci..on zrobi dla niej wszystko by tylko przy nim ona byla...
mysle ze to jest ten czas dlugiej rozlaki i szczesliwego powrotu..a mam nadzieje ze jak mert zacznie chodzic to i iclal przestanie sie nim interesowac...i wyjedzie z firatem a merta i yigita zostawi..
Tez tak myślę. Oby tak było. Szkoda mi nur ale też szkoda mi yiğita. Ten fragmencie który wysłałam ostatnio to aż się popłakałam nad ich losem. Dobry z niego aktor jest jednak. Bardzo przekonujący
mysle ze on probuje jej wybaczyc ale patrzac oczami syna walczy z tym, poza tym Mert nie krzyczy NEMO.. TYLKO anne czyli mamo ...
Oczywiście ze krzyczy mamo a yiğit go bierze na rece. Może gdzieś się literówka wkradla. Nam wrażenie jakby mert się bał nur
Jak oni to zrobią ze mert zaakceptuje nur? W zajawce jego uczucie z nienawiści zmuenilo się w strach
Też mam takie samo wrażenie, a miałam cichą nadzieję, że on teraz będzie pamiętał, że Nur zawsze była jego przyjaciółką. Ten Cahit mnie dobija, mega rozczarowanie ehhh
Ci faceci od kozanów to coś mają z głowami. Wierzą we wszystkie pozorne działania. Cahit uwierzył ze elmas porywają główki lalki a yiğit -ze nur faktycznie chciała się pozbyć merta.
Ale jak to było po jej ślubie z keremem nadal chce ja chronić i jej pomagać. Dlatego na wieść o jej operacji stał tam i krew dla niej oddał. Ale potem nie mógł poglądu jej po głowie bo s myślach miał jej ostatnie słowa. Dlatego tak mu ciężko ale powinien ją znać. A on nadal słucha İclal i Aytül choć walczy ze sobą. Biedni są oboje.
Ale jedno jest pewne. Gdyby był z nur a nie szlajal się z Fikret do niczego złego by nie doszło
mysle ze kiedy iclal postanowi odejsc jak on zacznie chodzic i nie bedzie potrzebowal opieki 24/7..to dopiero zrozumie ze matka go nigdy nie kochala tak jak to robila nur,i mysle ze to on zrobi krok w jej strone do pogodzenia yigita z nur
O nie mówcie ze yiğit nie kocha nur
https://www.instagram.com/p/BKstfcYBGPv/?hl=pl
Przecież walczy z sobą jak wariat. To wreszcie yiğit którego chciałam oglądać
No ale nie dziwmy się mertowi. Yiğit nie może przełamać w sobie tej niewiary w jej miłość do merta.
ja tam nie mowilam ze jej nie kocha,na jej widok jadacej na lozku z bloku operacyjnego i pozniej przy lozku jej plakal, nadal nie moge uwierzyc ze on wierzy w te slowa ktore mu wykrzyczala w zlosci na temat merta!to prawda on walczy sam ze soba miedzy miloscia do nur ktora skrzywdzila jego druga milosc-syna za ktorego oddalby zycie...ciezko przebaczyc ale widok nur przy ktorej stoi fatih z pierscionkiem zareczynowym moze go dobic...a ta scena to mysle ze on mogl przyjsc do niej po tym jak mert jej sie wystraszyl..pewnie chcial pogadac zeby nie pokazywala sie im na oczy..tylko czemu on wchodzi do jej domu jak do OBORY??ANI NIE zapuka,ani nie zadzwoni dzwonkiem przy furtce??ona przeciez nie wchodzila do jego domu jak do obory kiedy chciala itd...
On zawsze tak do niej przychodził. Do ogrodu . Tymi schodami do basenu.
Ale yiğit jest tu jak dawniej prawda??,
wrocil dawny yigit,zeby tylko jakos sensownie pokazali wychodzace intrygi..mam nadzieje ze yagmur pomoze yigitowi i bedzie nasluchiwac.a yaren bardzo sie zmienila od 1 sezonu teraz stala sie taka sama jak aytul,iclal i nazan...ale yagmur wyladniala prawda???
Bardzo. Głupi emin. A dobrze im na głowy wylała to "zamówienie". Jestem za yağmur za elmas i za naszą para yiğit i Nur. A resztę chce widzieć ukarana. Także firata bo był wspoluczestnikiem tych intryg i tego co złe działo się w związku yiğita i nur. Nie należy im się żadna nagroda.
Po co Nur miałaby przyjąć te oświadczyny, przecież kocha Y? I miałaby być przez to resztę życia nieszczęśliwa? Bo nikt nie wmówi mi, że przy nim będZie "szczęśliwa"! Bez miłości? Nawet jakby jej cały swiat do nóg uchylił, to ona i tak zawsze będzie kochała Y a Y ją-on lewdo stoi na nogach kiedy widzi ją po takim czasie i nie może z nią być przez to co "zrobiła" czekam na ich wielki powrót ;)
A ja mam taką wizję zakończenia.
Iclal z Firatem uciekają samochodem rozpocząć nowe życie, po drodze mają wypadek, Firat ginie (jak dla mnie zbędna postać wprowadzona tylko po to by mieszać w głowie Iclal), Iclal ostatecznie ląduje w psychiatryku (gdzie od dawna powinna być, te jej migreny, furie, niestabilność psychiczna itd...). Cahit i Nazan w więzieniu za porwanie dziecka, w celi obok Aytul za zlecenie morderstwa Nur, Fikret również w psychiatryku, może w pokoju obok Iclal :) Do i po Yaren powinien przyjechać "przyjaciel" ze Stanów, wtedy do Emina trafi, że był tylko zabawką. W ostatnim ujęciu widzimy znowu rezydencję Kozanów, w której nieco zmienili się mieszkańcy : Yigit z Nur + ich potomstwo, Elmas z dzieckiem, Yagmur z Eminem. Czyli wielka szczęśliwa rodzina :)
również kibicuję parze N i Y , jednak Ygitowi Nur powinna utrzeć nosa - oczywiście nieświadomie ;) Co do oświadczyn F. ja to widzę tak: odpowiedź Nur, że kocha tylko Yigita, na to F. że ta miłość to nic dobrego i że wszystko złe co ją spotkało to przez Y. Całą rozmowę oczywiście słyszy Yigit. Fatih powinien zaproponować Nur wyjazd jak najdalej od tego otoczenia, Nur powinna się zgodzić. Podczas jej nieobecności powinny wyjaśnić się wszystkie intrygi. I to nie przez osoby trzecie tylko Yigit powinien na własne uszy usłyszeć o tym co się działo pod jego nosem. Najsłabszym ogniwem jest Iclal , która ma dość słabą psychikę, a którą do tej pory sterowała mamuśka. Jednak ostatnio Iclal zaczęła się jej stawiać. Iclal w którymś momencie nie wytrzyma, wybuchnie i wykrzyczy matce wszystkie znane nam intrygi, może to będzie w sytuacji gdy będzie chciała ostatecznie odejść do Firata? Wykrzyczy, że nigdy Merta nie kochała, i że chce zacząć nowe życie. To wszystko usłyszą Mert i Yigit. Temu ostatniemu klapki opadną wreszcie z oczu i zacznie szukać Nur. Znajdzie ją w dniu jej ślubu z Fatihem i odwiedzie ją od tego :) no i mamy happy end :P
No nieźle. Ale bez tego ślubu z fatihem . Ja chcę prawdziwych oświadczyn yiğita i szczęśliwej nur. On faktycznie ledwo stoi na nogach. On jest wprost nieprzytomny. Tak wyglądał po ślubie nur z Keremem . Te dwa klipy z filmu do ktorych linki wysłałam to ten wspaniały zakochany yiğit. I świetnie gra.