Panowie i panie o to nowy temat spoilerowy :)
No na pewno zmienili 57 odcinek. Ja pisałam ze mert miał umrzeć a yiğit nie chciał być z kobietą która zabiła jego dziecko.
Ja myślę że się te wszystkie intrygi wyjaśnia. 2 odcinki to j rąk mało
pewnie nie bedzie chcial z nia gadac i ona sama odejdzie, on sie zalamie wtedy i wywali ta kanape xd
Ciekawe kto wyda co się stało. Bo fatih wydał Fikret ze podawała jej leki. Ciekawe skąd wiedział ze to ona? Ale adres Aytül nie wytrzymała ze Nur uniewinnili
bardzo fajna .... ja nie moge. I pewnie Nur przyjmie oswiadczyn Fatiha i Yigit sobie pojdzie i na tym będzie
A mówiłam że będzie super. Chyba Bogusia się bała oglądać. A wydarzyło się to co się miało wydarzyć a zapowiedz super. No ciekawe co yiğit zrobi.
Nie mogę się doczekać tłumaczenia.
Oglądałam . Cały dzień bolała mnie głowa chyba z nerwów ale postanowiłam spróbować ,no i udało mi się wytrwać do końca . popłakałam sobie na niektórych scenach .Ciekawa jestem co Y powiedział N , pewnie nic dobrego .A Fatiha nie mogę zrozumieć , obłudny facet , jak zwykle chce wykorzystać sytuację ,wie że go nie kocha wiec na co liczy , chce być drugim K .Ale niestety N pewnie się zgodzi i dobije tym Y .Chyba że F chce zobaczyć jak zareaguje Y i robi to celowo .
odechciało mi się oglądać ten odcinek następny ze względu na tą akcję. Wiadomo jak to będzie... mogli tego nie pokazywac. Albo zrobić coś nieprzewidywalnego, ale nie. Oni nie zrobią tego... masakra;D
najgorzej ze chcialoby sie poogladac ich razem chociaz przez godzine.... a nie przez 3 ostatnie minuty ostatniego odcinka.
Nie wiesz ze robi to celowo. Pisałam w tych przecierać ze on będzie grał przeciw yigitowi . Nie chciał powiedzieć nur ze yiğit j niej był a potem z nim coś gadał ciekawe co. Niedługo się dowiemy aby szybko było to ros tłumaczenie
Ale nie było tak źle prawda? Ja też od razu polubiłam yigitiwi hak pojechał BSD morze. Mydkxkxm ze zjedzie z tej skały chyba kaskady prowadził. Ha ha.
I w ogóle trochę mnie wzruszył chociaż nie wiem czemu tak się we wnętrzu bije z miłością do niej. Powinien doskonale wiedzieć że oba tego nie chciała. A s zapowiedzi mert nadał sue ba nya boczy. Zobaczymy.
Faktycznie sprawdziłam ale Nur zemdlala. Czy on to zobaczy czy ona tam będzie leżała a on się będzie kapal w basenie??
wiadomo tez ze w orzyszłym odc wesoło nie bedzie... pewnie tez zadne intrygi nie wyjda na jaw no ale coz... ide spac:D dobranoc:)
Ale po tych aferach ze scenariuszem to ja myślę że faruk tak wybrał żeby fanom dogodzić . Mówię wam ze będzie dobrze i będzie ten ślub .... chyba że z fatihem bo jednak nur nie zasłużyła na takie zachowanie yiğita i na jego nieufność. A fatih ja wspierał. Dlatego wszystko możliwe
Jeżeli jednak tak jak mówisz gra dla siebie to jest kanalią . Już wcześniej ich podsłuchiwał i wykorzystywał jak się dało każdą kłótnię .Dziwne że tak mu śpieszno .Robi tak jak te wszystkie hieny , kiedy się między nimi nie układa to trzeba działać . Oby mu się nie udało ,przecież N będzie z nim nieszczęśliwa ,jak można być z kimś bez miłości . A widział w szpitalu jak wołała Y i płynęły jej łzy .Mam nadzieję że obejdzie się smakiem .
weź nawet tak nie mow xd nie chce w ogole widziec takiej opcji,ze ona z Fatihem. Wiem,ze do tego nie dojdzie ale jak widze takie coś to ;o ;o
Cholera... ale ja nie chcę żeby ona była z F... no nie mogę sobie tego przetłumaczyć... ona nie może zostać jego żoną... Y... no weźże na to nie pozwól! Ale E mi zaimponowała! XD
Ja tez myślę że nie dojdzie. Ale mi się zdaje że to yiğit coś Nur powiedział i ona odeszła i chyba zmdlala
no mi tez :D Iclal i Yaren wystraszone jakie ;P Ale kurde jak ona ich zabije to do wiezienai pojdzie xd
Ja tez. Ale ciekawe kto ujawni te intrygi. Ktoś musi posłuchać albo fatih ten podsłuch założy albo yağmur coś usłyszy. Bo tylko na nich można liczyć.
Bardzo jestem ciekawa tłumaczenia rozmowy fatiha z yigitem i nur z yigitem.
W ogóle jeżeli Nur zemdlała to bym pomyślał że jest w ciąży bo to drugi raz ale nie pasuje bo 3 miesiące minely no i te dzgniecie..
Niemożliwe. Na pewno tylko rąk po tym szpitalu j wzruszenia po rozmowie z yigitem. Ona już mdkala przed sądem jak go zobaczyła.
Czytałam na forum AV Komentarze, tam któraś z dziewczyn pisała,że jak Nur rozmawiała z Y to mu powiedziała,że właśnie jest w ciąży... Tam padło tureckie slowo-ciaza Yghit Kozan. Coś takiego... I były sytuację, gdy wymownie trzymała się za brzusio...
Nie sądzę. To tyle miesięcy. Pewnie mówiła o mecie i o niej jak była w ciąży i go ratowała i o poronieniu.
Bez tłumaczenia ani rusz. Wiem tylko ze na pewno kazał jej odejsc i jakoś to wyjaśnił coś powiedział pewnie ze juz między nimi koniec albo coś w tym stylu.
Z tego co zrozumiałam to on kazał jej odejść. Powiedział coś w rodzaju "git" co znaczy odejdź i potem coś jeszcze ..głupi ten yiğit
Niech to juz się kończy... choć przyznaję, że tęskniłam za tym serialem... emocje znowu się zapalają... echhh ciekawie po co Y poszedł do N w momencie oświadczyn?
Takim postępowaniem ją straci i ułatwi F osiągnąć cel .Wiadomo że jest mu trudno ,M jeszcze na wózku ,targa się wewnętrznie . Z jednej strony miłość do dziecka jak na razie niepełnosprawnego a z drugie uczucie do N. I ten żal że to właśnie ona to spowodowała powoduje że tak ją traktuje .Ale w następnym odcinku N zobaczy M i to może mieć duży wpływ na jej decyzję .
No właśnie. Zwłaszcza że mert się jej przestraszył. Yto okropne byli jak on zawołał "namo " a yiğit go wziął na ręce z tego wózka ale ten dzieciak dobrze gra swoją rolę. Będzie z niego pewnie aktor.
A ja reszty serialu nie obejrzałam bo na złość mój mały się obudził :/ ale widzę że działo się echh a fatih od początku mi się nie podobał taka kanalia z niego a szkoda że ten wujek jej nie powiedział jak wychodził z pokoju za eminem i fatihem przecież widział Yigita wychodzącego z pokoju Nur w szpitalu
Tego nie zauważyłam że się przestraszył N .Finał już można przewidzieć , oni już wiedzą że nie mogą być razem . Czy teraz będziemy oglądać jak umiera miłość ,nie do wiary ale tak to wygląda .Jeżeli N zdecyduje się wyjść za F to już będzie po wszystkim , dobije Y .A on też wie że nie może zostawić M dla niej . Sp chciały ich rozdzielić i to robią , w 1 wersji drastycznie /śmierć M itd../ a teraz bardziej dobitnie /dziecko żyje ale jest na wózku /. Straszny dramat dla nich i tej miłości .Ale powiem wam że wolała bym żeby N odeszła sama , na F patrzeć nie mogę ,ma taką lisią twarz i jest tak jak te wszystkie hieny podstępny .
Fatih zabrał go Tayyara jak wchodził do pokoju i pewnie mu kazał milczeć. ja o fatihu zawsze miałam zle zdanie jak pamiętacie. To typ który zawsze grał na siebie. Nawet po tym jak yiğit uratował mu życie i rozmawiali o Nur, on powiedział ze zawsze wygrywa. I teraz tez chce wygrać. A ma dobre warunki ku temu zobaczcie tłumaczenie zapowiedzi. https://www.instagram.com/explore/tags/tugaymercan/?hl=pl
Ten glupi yiğit "zabił" Nur w swoim sercu. A przynajmniej tak jej powiedział. Oj żeby już było to ros tłumaczenie i żeby można się dowiedzieć o czym oni rozmawiali. Ale trudno trzeba czekać.
Ale wróciło cos z 1 sezonu. Yiğit nad morzem krzyczy do fal. Na 100% samochód prowadził kaskader. Myślałam że wpadnie do morza.
Jednak yigit nie może pozbyć się miłości do nur. W tym szpitalu jak ja chciał po głowie pogladzic to było takie emocjonalne . A potem o tym myślał a gładzil nerta i gdy mert się obudził to aż podskoczyl bo sam sie obudzil ze snu na jawie. I pewnie nie odpuści chociaż rąk mówi. W tym ich domu przecież też o niej myślał..