PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Panowie i panie o to nowy temat spoilerowy :)

ocenił(a) serial na 9
HotChocolate90

Niestety duuuzo gorzej.

Elza49

Aż boję się oglądać dalej :P.

ocenił(a) serial na 9
HotChocolate90

Nie bój się. Do 51 odcinka my days my rade. Po 51 odc odpadalysmy od tv. Nawet nasza tłumaczka turecka nie chciała tłumaczyć .

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Po 51 ja już wgl nie obejrzałam serialu i powiem wam że jakoś nie mogę się zmusić do tego żeby od 51 obejrzeć :/ po tym co tu czytałam odrzuciło mnie to od serialu

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A ja się nie mogę zmusic żeby te odc zobaczyć po ros. Włączyła ba laptopie i zamknęłam na czuwaniu.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Maju czytałam co napisała Bogusia ? Nie wiem o co chodzi z tym 2 serialem który kręcą Tolgahan i Alneda. Bo to chyba sugeruje. I nie wiem gdzie ta zbieżność z AV? Tylko ha nie rozumiem ??

Elza49

To faktycznie niezła lipa. Skoro nawet tłumaczka nie chciała tłumaczyć :)

ocenił(a) serial na 9
HotChocolate90

Dziewczyno to nie lipa. TO KOSZMAR!

Elza49

Lepiej nic więcej nie pisz, bo stracę chęć do oglądania serialu od 2 odcinka w górę :P ;)

ocenił(a) serial na 9
HotChocolate90

Masz przed sobą cudowne 50 odcinków. Baw się dobrze.

Elza49

Lepiej mi tego nie życz, bo zapeszysz i stracę zapał. Przy Sezonie na miłość, skapitulowałam po 5 odcinkach.

ocenił(a) serial na 9
HotChocolate90

Cóż za pesymizm. Serial wciąga o możesz spokojnie oglądać . Zawsze możesz przestać. Ha ha

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Jeśli dobrze przeczytałam jutro zobaczymy 1 fragman

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Elza kochana ja też nie zrozumiałam Bogusi może chodziło o to że Tolgahan i Almeda ze swojego życia robią serial ??

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No nic. Nieważne. Może Bogus to później wyjaśni. Najważniejsze że jutro fragman
Nihayet!

ocenił(a) serial na 9
Elza49

No to super o której godz pokażą 1 fragment

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Cuma akşam czyli w piątkowy wieczór. Faruk nie podał niestety godziny. Trzeba śledzić.
No może coś się okaże albo nas całkiem pognebią.

użytkownik usunięty
Elza49

Pewnie i tak same złe sceny. Jak to zawsze ;)

ocenił(a) serial na 9
HotChocolate90

To zle bo sezon na miłość świetny był ;) i happy end był.5odcinków to nic reszta była śmieszna

ocenił(a) serial na 9
maja9128

HotChokolade Ja proponuję trochę wytrwałości przy AV. Oglądasz po turecku, rosyjski czy po polsku?
Pamiętaj ze w polskich odcinkach ucinaja niektóre sceny i odcinki są krótkie. Nie ogarniaja całości historii a to przeszkadza w dobrym zrozumieniu serialu.
Życzę powodzenia

Elza49

O, już się nie moge doczekać jutrzejszego wieczorka:D coś nam w końcu się rozjaśni...

ocenił(a) serial na 9
agisikaav

Oby! Ja juz nie wierze ze oni cis takiego pokażą co nas zadowoli. Ale zawsze coś.

Elza49

Napiszę ci krótko, słowa drugi serial ujęłam jako przenośnię ,powinnam to była zaznaczyć . I tak jak napisałaś uważam że prowadza grę z fanami . Nasz serial wiele przez to stracił ,choć by zarzucana T zła gra . To mieszanie życia osobistego i serialu niestety nie jest dobrze widziane .Ale to co się dzieje teraz jest dla mnie niewiarygodne i dlatego uważam to za grę .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Tez tak sądzę. To może być tylko podpucha żeby znów o tym fani gadali. Ale cześć ludzi już piszę ze to pewnie zaręczyny z İclal i ze jeśli tak to ten serial tylko wkurzy.
Ale jutro coś zobaczymy. Nie wierzę że to będzie jakieś wielkie odkrycie. Pokażą może to co już wcześniej pisali. Ze nur w więzieniu a yiğit z İclal i netten wyjeżdżają z Turcji. Ale może chociaż zobaczymy czy mert zdrowy czy faktycznie jest niepełnosprawny.
Iyi geceler

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Günaydin 4h spokoju mam hihi mały w przedszkolu a ja biegam jak głupia za papierami dla niego do jeden sprawy od lekarza do lekarza ze mam dość :/ mały jak na razie to cieszy się że chodzi do przedszkola i płacze jak z niego go odbieram

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Sądzę że pokażą sceny zle dla oczu,np nie w więzieniu,zlego Yigita na nią i w myślach knujaca coś aytul..i fikret mam nadzieję że zamknięta za kratami przez własnego brata

użytkownik usunięty
maja9128

Zgadzam się z Tobą niestety

ocenił(a) serial na 9

I ja tez się zgadzam. Nie liczę na nic miłego dla oka bo sama pisemna zapowiedź nie była miła
Ale jakoś to przetrwamy.

Ale mam pytanie- my baby może inaczej to odbieramy ale jak ty oceniasz zachowane yigita w köncü 2 sezonu. Zwłaszcza w tych ostatnich odcinkach. No i w kontekście Fikret.

użytkownik usunięty
Elza49

No dla mnie to on za dużo sobie pozwalał. Miał za duże mniemanie o sobie. Myślał że może robić co mu się podoba bo i tak będzie z Nur. Kocha ją oczywiście ale zrobił się ignorantem. Yigit z 1 odcinków by nie zabierał nigdzie Fikret bo by miał ją w dupie xd

ocenił(a) serial na 9

No właśnie! Dzięki za męski punkt widzenia.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

He he. To znaczy lubi z dziecmi się bawić. Oby tak zostało. Będziesz miała super.
Powodzenia w załatwianiu spraw. Ja czekam na gościa z Londynu. Będę mega zajęta ale i tak znajdę czas by poczytać a może też coś napisać. Wieczorem pierwsza odsłona horroru! Ciekawe...

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Horror czas zacząć..bardzo lubi kontakt z dziećmi

ocenił(a) serial na 9
maja9128

To fajnie. Tak dziecko się lepiej rozwija. I potem mu łatwiej nawiązywać kontakt z innymi ludźmi. No i babci lżej! A zwłaszcza teraz gdy mniej czasu ze starszymi ludźmi dziecko spędza.

użytkownik usunięty
Elza49

Nie chcę widzieć tego fragmentu xD

ocenił(a) serial na 9

Ja wgl nie obejrzę fragmentu nie chce sobie psuć humoru na weekend:) moje dzieciątko dobrze znosi przedszkole i próbuje nowych rzeczy do jedzenia! Co mojego ciężko zmusić może w końcu zacznie jeść jak normalne dziecko a nie same kaszki :/ przynajmniej bym pieniędzy zaoszczedzila

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Tego ci życzę.
Ale co się zrobiło z naszym serialem! Nawet faceci nie chcą oglądać fragmentu. Nie fotografia wiary.
A ja tam obejrzę. Po 56 odcinku juz nic mnie nie wzruszył. Zwłaszcza że spodziewam się czegoś najgorszego.

użytkownik usunięty
Elza49

No ją też obejrzeć boby i tak spojlery były a ja bym nie wytrzymał xd ajaj może może dadzą coś spoko

ocenił(a) serial na 9

Moze dadzą misz-masz,trochę dobrych info trochę złych..aż jestem ciekawa który scenariusz wybrał ??

użytkownik usunięty
maja9128

Na pewno dadzą że przeżył Mert i Elmas czyli to dobre,a złe to Nie i Yigit ;)

ocenił(a) serial na 9

jesli faktycznie zrobia ze yigit i iclal wyjada z mertem to dla mnie to juz koniec bedzie nur i yigita,nawet ze wzgledu na dziecko.wtedy NUR Powinna dawno go kopnac w d..jak skakal z kwiatka na kwiatek;/ szczegolnie dlugo udajac jaki to on happy w malzenstwie z iclal byl...a nur nigdzie do takich meijsc nie zabieral ;/ odkad iclal byla w domu..a szkoad moze by sie wtedy to wszystko inaczej potoczylo,powinien od razu jej powiedziec ze jest jego EX zona i nie bawic sie w szopke z happy rodzinka.bo tylko nur to ranilo i nawet ani razu pewnie nie pomyslal jak ona sie z tym czuje,oni malzenstwem a on z iclal w jednym lozku ;/ spia itd..i jeszcze to klejenie sie do niego jakby jakims rzepem byl ;/

maja9128

O kur...a!!!! Widzialm fragment! Ja pier... Aż mi serce zamarlo!! Co oni wymyslili...

agisikaav

Cahit zabierze dziecko Elmas, ta przeżyła... Nur dostała kose w zebro w więzieniu! Ja pie...Oni xhxa ja usmiercic czy co???????

agisikaav

Leżała na tym stole jakby by nie żyła... Żałuję,że to zobaczyłam! Liczyłam na coś inneego, a tu.... Taki szok....szok... Żadne z naszych scenarjuszy się nie sprawdziły... No to,że Elmas żyje.

agisikaav

Nie mogę w to uwierzyć... Ale nadal mam nadzieje, ze z tego wyjdzie, wiec może yagmur wtedy była z tymi kwiatami u Nur, a nie u Elmas... Yghit! To wszystko przez niego i jej bezkresna miłość do niego....

ocenił(a) serial na 10
agisikaav

Dacie do tego fragmentu link bo szukam i znaleźć nie mogę.

Olilurka

Na instagramie jest np w aslavazgezmen.fp

agisikaav

Nie wiem czy dobrze mi się wydaje, ale za ta kosa w zebro Nur stoi Aytul...

ocenił(a) serial na 9
agisikaav

Ale takich rzeczy w więzieniu w Turcji bym się nie spodziewała żeby ktoś komuś mógł wbić coś w plecy. Raczej nie możliwe jest to że po tym truciu i teraz tych wydarzeniach w więzieniu Nur będzie w ciąży. Widać że Yigit też jest zrozpaczony tym co się stało. A Cahit to głupek. Myślałam że jak zobaczył jak Elmas reanimują to jednak nie zabierze jej tego dziecka. Strasznie to wszystko dziwne. Jeszcze Iclal tak odżyła nagle. Szkoda że nie pokazali Merta bo nie wiem czy przeżył czy nie. Czekam na tłumaczenie bo tak to chyba nic się nie dowiem. Jeszcze ciekawi mnie co Fathi mówił do Yigita.

pati5601

Ale to mogło być za pieniądze, na polecenie Aytul albo z zemsty bo zniewazyla jakąś, iwdac scenkę ze się zrywaja wszystkie, a ona wyskakuje do jakiejś.
Ozyla...chyba wrzeszczala jak zawsze tylko nie wiadomo co. Tes się nad Mertrm zastanawiam, a może nie przeżył dlatego tak na niego wrzeszczy,że to może jego wina jest,gdyby się z Nur nie zadał...
Cahit... Głupiec jakich nie mało. Nie wiem co on widzi w tej nazan, zmija jak wszystkie z tej rodziny. Elmas będzie walczyć, nie podda się twarda jest.
I te otwierające się drzwi,czyżby Ical poleciała do Firata? Było go widać kawałkiem...
I Aytul...albo gadala coś o Nur, albo o Ical ze poleciała do F. I złe jej było z oczu patrzeć, było widac nienawidc w nich.
A Yghit... Cierpiał na pewno. Ale co będzie dalej.... Jak mi się wydaje to stali pod szpitalem, może Yghit do Merta szedł i spodkal Fathiego i powiedział mu co się stało... Tak myślę nad tym i stwierdzam,że nie powinni być razem, ona za dużo wycierpiala przez niego, fakt tez ma za uszami ale jest młoda, Yghit dobrze po 30tam chyba ma, swoje juz wie... A ona jeszcze glupiutka. Po tych sytuacjach mie uwierze w to,że oni się na prawde kochają jak ich zlaczal na koniec. Wolałabym by z Fathim została.

ocenił(a) serial na 9
agisikaav

Wyglądzie na to ze İclal wrzeszczy na yiğita bo on mówi że nur nie była winna. İclal mu mówi ze musi to zrobić dla nich ale co? Ślub?
A firat mówi ze iclal i tak do niego wróci?? Nie wiem co z fatihem bo straszna jakość
Nic nie rozumem