Panowie i panie o to nowy temat spoilerowy :)
Wybrał to co przewidzieć można było .Wyolbrzymiona rozpacz Y i N a w kontraście M ,który jest tu najważniejszy . Muszą widzowie skruszeć widząc dziecko które domaga się obecności obojga rodziców, bojący się N /I dobrze nad tym popracowała / . Żadne intrygi nie ujrzą światła dziennego zwłaszcza starej A i I , a sprawa Fikret wyjaśni się na samym końcu jak już nie będzie co zbierać .N przyjmując oświadczyny F zamknie ich rozdział , ułatwi Y to co już postanowił .Y wybrał rozsądek a nie miłość ,czy będzie szczęśliwy trudno powiedzieć ,nie sądzę .Znowu zamrozi serce i poświęci się synowi .Tytuł serialu i /zwycięstwo I /która na to nie zasługuje bo nie kocha ani Y ani M .Mert wyzdrowieje . Ale czy to spowoduje że do siebie wrócą?.Tak ja to widzę .
Jesteś jak "adwokat diabła". Ale dobrze że jest też taki głos w naszej dyskusji. nie możemy myśleć identycznie bo to byłoby nudne i nie było by tyle wpisów na naszym forum.
A propos wpisów Grzechu pisał że jest założona nowa strona. Może ktoś kto to zrobił poda link bo zaraz skończy się 1000 postów i zostaniemy bez strony.
A wracając do tych 2 ostatnich odcinków to myślę, że jednak muszą wyjaśnić się te intrygi. Inaczej byłoby bez sensu i całe to "przedstawienie" byłoby zwykłym GNIOTEM.
A nie wierzę że tak to wymyślili ze by ich fani po forach opluwali.
Ale jak to się wyjaśni to nie mam pojęcia. Też jestem jednak zdania że Yigit musi sam usłyszeć np z kłótni Aytul i Iclal . Inaczej ten gość nikomu nie uwierzy a cioteczka go znów zmanipuluje.
On daje się manipulować jak nikt. zobaczcie wspomniałby te rozmowy gdy Nur sprawę Merta stawiała jako priorytet. W ich nowym domu najpierw był pokój dla Merta, w tych górach nie pozwoliła ujawnić ich związku dopóki Mert nie skończy szkoły. poroniła ratując życie Merta. A on tylko jej ostatnie słowa wspomina.
I tu właśnie powinien się dowiedzieć o truciu Nur przez Fikret , bo on nie był ani u Nur ani na procesie i tego nie wie. Może w swojej beznadziei myśli wciąż że Nur była świadoma a uniewinnili ją bo Mert wyskoczył przed samochód i nie zdążyła zahamować. Tego że była pod wpływem narkotyków on przecież nie wie. a nie próbował się też niczego , choćby od Fatiha dowiedzieć. On się tak zachowuje jak wtedy gdy Nur wzięła ślub z Keremem i dzwonił do niego ten przyjaciel ojca ze ma wiadomości o Keremie. On wtedy też powiedział że to już nie jest aktualne i że nie chce niczego wiedzieć. Dziewę się takiej postawie bo ona wskazuje, że Yigit w ogóle nie chce poznać motywów postępowania Nur i tylko morza pyta "NEDEN" (dlaczego?)
Sądzę że jak wyjdą intrygi wszystkie z rąk Yigita i zobaczy że Nur cały czas mówiła mu prawdę w która nie wierzył to będzie dopiero musiał się napracować żeby ona mu wybaczyła te słowa które powiedział w ich domu przy basenie
http://www.filmweb.pl/serial/Tylko+z+tob%C4%85-2015-738306/discussion/Spojlery+c z6,2813801
link do kolejnego spoilera
czasem prawda by go mogla zabolec,ale przynajmniej dowiedzialby sie prawdy jaka ciotka jego jest , jaka iclal co robila z mertem by zwabic go do domu gdy sie wyprowadzil z nur do ich wspolnego domu..ktory potem demolowal Mert na rozkaz matki..tutaj jak on nie dowie sie prawdy z rozmow podsluchanych przez aytul i iclla to niczego nie dowie sie i pozniej kiedy samo wyjdzie na jaw przypadkiem to bedzie za pozno na ratowanie zwiazku z nur..czekamy z niecierpliwoscia na drugi fragment serialu i na kolejny czwartek :D
Dzięki Maja za link.
A wracając do AV to chyba żebyśmy nie wiem jak się nagłówkowały to nie przewidzimy co tam już zostało nakręcone. I może w trym jest siła tego serialu , że nas wciąż zaskakują. Nieraz jest to bardzo przykre zaskoczenie ale nie zawsze przecież. I tak się składa że jak już jest bardzo źle to zaraz potem wszystko się odwraca dla nich pozytywnie. Miejmy więc trochę cierpliwości i wiary w szczęśliwe zakończenie.
Jak mnie nie rozłoży AV to zacznę. W końcu nic nie oglądam teraz na necie. Ale najpierw skończę AV. nie wiem czemu znów się zakręciłam na ten serial. Jak to dobrze że tylko 2 odcinki jeszcze, bo chyba bym nie przetrzymała takich emocji.
A już myślałam że wygasły. Ha ha
też myślałam ze tak będzie. Jednak moje wkręcenie jest silniejsze niż moja wola. Ha ha.
Dlatego muszę dotrwać do końca i będzie ok. Już się nie wkręcę w żaden serial i nie mam zamiaru. po prostu tego AV nie umiem oglądać bez emocji. Coś mi się stało nie wiem dlaczego.
Ale tylko 2 odcinki więc spoko.
Myślę że będę ci towarzyszyć w oglądaniu innych seriali bez emocji. Ale narazie musisz poczekać aż się "odkręcę" .
to sie odkrec :D ja na razie nowych odcinkow "milosci na wynajem"nie bede ogladac poczekam na polskie napisy :D wtedy jednym ciagiem bede ogladac :D
poczekaj to cię dogonię i będziemy oglądać razem/
A ja teraz doczytałam rozmowę Fikret z Fatihem , po której nakłamał Yigitowi w sporawe smsa. To niepojęte. On się zgodził na to co robi fikret bo mu obiecała, ze poróżni Yigita z Nur i wtedy będzie miał Nur dla siebie...
No i potwierdza się moja teoria że zawsze działał na siebie. I że zawsze chciał zdobyć Nur.
Ja w ogóle nie oglądam seriali a to zobaczyłem raz jak siostra oglądała,drugi i wszedłem na neta i obejrzalem i nie wiem kiedy się w kręciłem... dobrze że to było. Z 2 miesiące temu to nie musiałem długo czekać na 3 sezon...
No widzisz, ale super że też się wkręciłeś. Nie jestem sama. Jak poczytam więcej to napiszę co wiem o tym Fatihu. Ale swołocz z niego. Ze aż taki to tak naprawdę nie myślałam..
Chocian pamiętacie kiedyś pisałam o nim bardzo niepochlebnie. Dobrze chociaż że z miłości (chorej niestety jak wszystkie miłości w tym serialu, poza miłością Yigita i Nur oczywiście) zdradził wreszcie głupią wredną siostrę i uratował Nur z więzienia.
Ja pamiętam jak kilka miesiecy temu przypadkowo trafiłam na ten serial na tvp 2 i była secna z Aytül to jakoś mnie nie zaciekawiło zupełnie i szybko przełączyłam. Później miałam drugie podejście, scena Yigita i Nur no i przepadłam totalnie heh
bo oni razem mają w sobie jakiś magnes, który przyciąga. a potem się człowiek wciąga i nie może przestać o tym myśleć i im kibicuje i wkurza się gdy coś idzie nie tak. Ale potem relaks. jak się dobrze skończy to się ucieszymy. a jak źle to zapomnimy że tak nas to wkręciło. i koniec.
Fatih zawsze mnie wkurzał-lekko mówiąc... nie cierpie go i dla mnie jest tam niepotrzebny od zawsze, nic nie robił, oprócz niszczenia związku Y i N i jeszcze ta jego "siostra"... teraz jak N zaakceptuje jego zaręczyny, to chyba nie wytrzymam, jeśli tak, to najlepiej jak go zostawi przy ślubnym stole... niech te intrygi rzucą się Y prosto w twarz i niech zawalczy, chyba, że weźmie ślub z I, to nie wiem... właściwie-co z Ridvanem?
otóż to. Ridwan zapadł się pod ziemię. ostatnia wiadomość o nim była jak Fatih informował Yigita że ridwan uciekł za granicę tylko nie wiadomo gdzie... Oj ten genialny policjant Fatih.
Ale że dał się podejść tej strasznej znienawidzonej siostrze tylko po to by zdobyć Nur to już przechodzi wszelkie wyobrażenie. On tylko "chciał" żeby Nur nie ucierpiała. A skoro to Nur ucierpiała to zeznał co zeznał, że by ją uratować. Ale i tak go nie zanoszę, jak te baby to żmije to on jest po prostu wężem ..
No dokładnie-wąż... skoro ją kocha, to powinien się starać, by była szczęśliwa, nawet jeśli nie z nim, powinien się poświęcić i potem zniknąć, a on zaczął odwalać nie wiadomo co
on postępuje niestety jak Iclal. Zależy im tylko na swoim szczęściu, a ta druga/drugi mają im w tym celu posłużyć. Wart pałac Paca a Pac pałaca...
Niby rozliczał Iclal i siostrę a sam nie różni się chyba od nich. A Yigit uratował mu życie. I zwróć uwagę on w tym 57 odcinku nie mówi do Yigita "Yigit" tylko "Kozan"
co za postaci w tym serialu. Same hieny!
Gorszy bo w skórze przyjaciela. i nie tylko przyjaciela Nur, ale przyjaciela rodziny. Jest zawsze blisko i wszyscy mu ufają...
Oby Nur nie przyjęła jego oświadczyn...
Jak oni chcą być szczęśliwi, skoro ta druga osoba, z której uczuciami się nie liczą będzie bez życia, duszy i długo nie pociągnie w taki sposób
Tu na decyzje moga wpłynąć słowa które Yigit do niej powiedział..to że przyjmie nie znaczy że od razu będzie ślub..może kiedy dowie się nur o tym że Yigit był u niej w szpitalu po dzgnieciu nożem to przewazy o ślubie
Myślę że tylko postraszy..i je zabierze...ja dziwię się że dziecko zabrał ze szpitala i nikt nie zauważył jego zniknięcia :)...
Ta pielęgniarka go zatrzymała ale on chyba powiedział ze elmas pozwolila może ze musi go nakarmic a jest poza szpitalem lub coś takiego. A wiedziały ze to ojciec dziecka. Wiec raczej nikt nic nie podejrzewał. Będzie pewnie z tego afera. Emin tam szarpać lekarza w poprzedniej zajawce
No właśnie będzie..mówiłam że ta jedna zajawka to jednak zbiór trzech odcinków z przewaga 57
Właściwie to tylko ta scena z basenem i z lekarzem bo reszta juz była. Bez sensu zrobili taką zszywkę. Przecież i tak planowali nowe fragmany. Ale kto za nimi trafi. Mam nadzieje ze w tym 1 fragmancıe jest tylko odcinek 58. Bo jak mają dać 2 fragmanty to chyba powinni się skupić na 1 odcinku. Chyba ze te oświadczyny to z 59 odcinka ?? Żeby nam się w głowach pomieszało i żebyśmy nie mogli sie doczekać finału
no chyba ze 4 str
w czwartek było po zdaniu albo jakieś małe wpisy ale zapełniły strony. A teraz to na pewno będzie więcej jak będzie już tłumaczenie.
Ale jestem ciekawa tych rozmów Fatiha z Yigitem, Yigita z Aytul i co Aytul gadała reporterom, bo tylko zrozumiałam ze do Nur wołała "ty żmijo" haha. No i co Nur mówiła Yigitowi tam w ich domu. Biedna Nur . Biedny Yigit. Jeszcze mu wszyscy wodę z mózgu robią.
Myślicie że jutro już będzie? Bo 2-3 to wystarczająco żeby przetłumaczyć odcinek ;p
Zbiór hyba 2 odcinków bo większość już była wb1 odcinku i może jedna albo dwie sceny zostały co w drugim beda
no wiem wiem, teraz byle do poniedzialku na nowy zwiastun??bo zazwyczaj w poniedzialki wychodzil drugi fragment..
mysle ze przygladajdac sie pierwszej zajawce to yigit byl w tej samej koszuli jak mert sie wystraszyl nur jak wtedy co wlazl do jej ogrodu jakby byl u siebie zero pukania i widzial ta scene z zareczynami..
wiec sadze ze najpierw bedzie scena z mertem bojacym sie nur a potem scena yigita majacego lzy w oczach patrzacego jak Fatih oswiadcza sie nur a na koncu scena rozmowy fatiha i yigita..
NO FAKT, ONI TAK KRĘCĄ W TYCH ZAJAWKACH, ZE CZASEM TO CO NA POCZĄTKU JEST NA KOŃCU.
Ale bez tłumaczenia rozmów to naprawdę nie można za wiele wydedukować. Czasem się wydaje całkiem inaczej niż jest. Ja teraz te ostatnie odcinki po ćwiczyłam i już nie jestem wściekła na Yigita za Fikret boi zupełnie inaczej to wyglądało a inaczej wynikało z rozmów. Np on ją zatrudnił trochę na złość Fatihowi ale też dlatego że powiedziała że nie ma pieniędzy na powrót do domu. I on ją zatrudnił w salonie sprzedaży a nie w swoim biurze. Nawet powiedziała że jest asystentką i mogła by u niego za asystentkę robić ale on powiedział że ze swojej jest zadowolony i jeśli chce to może tylko tu pracować gdzie jest miejsce bo kierownik szuka pracowników. I ją olał.
Zastanawia mnie czemu na stronie gdzie są odcinki po rosyjsku jest coś napisane że odcinek: 59,60,61. O co mi chodzic?
Oni to dawno napisali jak zapowiedzieli 3 sezon. Tam są kropki dalej. Nie przywiązuje due go tego . To nic nie znaczy. Nie mają żadnej tajemnej wiedzy ze będą dalsze odcinki