Panowie i panie o to nowy temat spoilerowy :)
No nie wiem czy chce go zabić ale gdzieś jej te drzwi otwiera wycierająć włosy. Może ona za iclal poszła a tu takie kwiatki ha ha może iclal tez tam jest. A scenka wskazująca....
Yağmur przebila Yaren i Emin to chyba widzi. Stąd jego zachowanie jak ja zobaczył w szpitalu. Ciekawe gdzie ona była że 3 miesiące jej nie widział. Te 3 miesiące to trochę nie wiadomo co się z ludźmi działo. Obstawiam ze emin zrobił karierę i płaci za dom. No bo nie nur przecież. Ale jakoś nie wiem co z yağmur się działo. Bk Aytül to chyba na tej rehabilitacji z yigitem i ickal nie była. Bo widać było ze do nich przyjechała po merta. Zobaczymy. Może z rozmów wyjdzie.
Ano właśnie tutaj też niewiadoma jest taka czy oświadczyny Fatiha będą przed tym jak Yigit jej powie "ğit" czy dopiero po tej scenie jak zemdleje..lub po tej akcji jak mert jej się wystraszy..czy przed ta akcja..
Pierwsze to musi wyjść na jaw czyje były tabletki którymi truta była Nur i reszta sama się pociągnie jak łańcuszek :)..tylko fatih zawsze byl przeciwko Nur i Yigitowi nawet po tym jak Yigit go uratował choć nie musiał bo by skonczył adoratorem nur i jego wrogiem.. ale zachował się z klasa i pomógł mu..a szkoda..
Co do 1 pytania. Yiğit rozmawiał z nur w 57 odcinku i tam hej powiedział git. bo w zające jest jakby cd tej sceny czyli raczej oświadczyny są później nie sądzę by jeszcze raz spotkali się s tym domu. Myślę ze po tym git ona odeszła zemdlała a yiğit te meble wrzucił do basenu i sam tam wszedł.
A co do tabletek to w sadzie coś było ze fatih zeznał ze to jego siostra Fikret dala nur tabletki.
Ale 2 fragman nam trochę rozjaśni.
Niby tak ale fikret też skądś wzięła..i tu powinno się wyjaśnić że te tabletki miała od iclal.i to powinien Yigit usłyszeć..!! Wtedy zaczalby weszyc bardziej i może wszystkie intrygi wyszlyby na jaw i może dzięki temu wyszłoby też że mert był truty przez iclal i że jego ciotka zleciła morderstwo Nur.wtedy to by był koniec z ciotka i iclal wtedy myślę że pogodzilby się z Nur a mert na nowo by pokochał nur
2 fragman proszę! Coś tam przecież będzie. Dla mnie to tłumaczenie 1 fragmanu tez jest niepełne. Yiğit dużo mówi do nur a przetłumaczyli 1 zdanie. Zresztą go nie rozumiem bo jak się dosłownie tłumaczy to jest bez sensu. No ale mniejsza o to . Ja nie wiem czy ona na tabletki od İclal. A to trucie merta to tylko mogłoby wyjść z podsłuchu. Nie wiem jak to rozwiążą.
Aż obejrzałam sobie scenę w górach z końcówki 42 odc :D aaachhh... jak pięknie i jeszcze dobór melodii-genialny :) i po tym wszystkim koniec na zawsze?
To jeszcze raz obejrzyj te klipy które przesłałam wyżej. Patrz jak bardzo ją kocha. Niemożliwe żeby nie byli razem. Łza się w oku kreci
Specjalnie pokazują jak on cierpi walcząc ze swoją miłością do ukochanej-podkreślają, że uczucie nie zgasło nawet po tym co się stało ;)
Oni mdleja prawie na swój widok po tak długim czasie. Yiğit ledwo się trzyma na nogach. Płacze i nie panuje nad sobą. Nur mdleje.
To rozpacz bo są oddzieleni. Nie wierzę że nie będą razem.
A co myślisz? Przecież jak go zobaczyła przed sądem to od razu zasłabla. Nie myślisz chyba że jest w ciąży bo to juz ponad 3 miesiące upłynęły
Tutaj nie moze się skończyć Inaczej niz pogodzenie się Nur z Yigitem. Jeżeli już by ich rozdzielili to doszłoby do tragedii i któreś z nich by popełniło samobójstwo albo oboje więc musi być happyend
Ciesze się ze masz takie zdanie. Jako facet moglbys myslec trochę inaczej niż my. A my tutaj zgadzamy się w zupełności. Tzn emocje ten serial wzbudza takie same. Ja tez myślę że nie mogą żyć bez siebie.
No właśnie 3miesiące nie zawsze od razu można skapnac się że jest się w ciąży..czasami stres może powodować podobne objawy do ciąży...(np zanik miesiaczki) wgl to Nur w czarnej sukience chyba po uniewinnieniu???myślę że to mogło też spowodować rana w plecy
Tak. Na koncu 57 odc po uniewinnieniu ona zaslabla. Wezwano lekaeza. Może zabrali ja do szpitala. Potem Fatih po nią pojechał. Tayyar i emin czekali przy bramie. Fatih wyszedł i powiedział ze jej nie ma. A potem zobaczyliśmy ja w ich domu.
A jeśli masz rację to może faktycznie ten lekarz stwierdził ciążę i ona pojechała do yiğit żeby mu to powiedzieć. A on ją wygonil i nie mogła mu powiedzieć jak zwykle a potem znów zemdlala. Ale by było super gdyby była w ciąży.!!
No właśnie omdlenia podczas ciąży się zdarzają +stres..jaki ona miała podczas rozprawy..tym bardziej ze skoro 3miesiące minęło to może dopiero teraz ma "objawy"ciążowe..może s-p zrobią tak ze widząc w zaawansowanej ciąży Nur Yigit będzie się usilnie starał dowiedzieć czyje dziecko...albo będzie podejrzewał że to jego i tak skończą serial ciąża poród i wspólne życie on mert nur i ich wspólne dzieci :) albo będzie próbował robić jej wyrzuty że mu nie powiedziała tylko ze znowu zaraziła przed nim a potem będzie happy end na co liczę..
Oby. Kiedyś przecież były takie info ze yiğit z İclal wyjedzie a nur będzie w ciąży. Ten wyjazd to terapia merta a ciąża??? Ale tam było też ze ślub yiğit i İclal. Mert im rece łączyl na 57 odcinku jak yiğit go wziął na ręce z basenu. Oby to się nie sprawdziło.
No bo może nur się zgodzi na ślub z fatihem wiedząc o ciąży gdy yigit ja pogonil a yiğit jak to yiğit zechce ślubu z İclal tfu tfu aż się boje tego co napisałam
Myślę że nie weźmie ślubu z iclal tym bardziej że już jej nie zależy na yigicie..oboje szybko zabrali ręce jak mert ich wziął za nie..
Fakt. Tez to widziałam . Ale jak mert będzie prosił to może choremu dziecku nie odmówi?
Ja bym tego bardzo nie chciała. Ale nie wiemy co tam w tym scenariuszu jest. Miejmy nadzieję że mert się dowie ze natka go nigdy nie kochała. One te wiedźmy tak głośno gadają ze łatwo usłyszeć jeśli ktoś jest w pobliżu.
No właśnie. Taki bezradny chyba jeszcze nie był. Ja myślę że on sobie nie może z tą trauma poradzić. A jeszcze z 1 strony İclal na niego wrzeszczy ze to jego wina a z drugiej fatih na niego napiera.
I jak on w tym szpitalu się skradal żeby go nikt nie zobaczył a nie mógł wytrzymać żeby jej nie zobaczyć. I jak tą rękę na drzwiach położył to aż mnie dreszcze przeszły. Jakby swoją siłę chciał jej przekazać żeby tą operację przeżyła. A potem w tym jej pokoju tak strasznie walczył z sobą.
Ja myślałam że już mi przeszły emocje ale okazuje się ze wystarczył jego ból tak swietnie zagrany żebym znów się wkręcila.
A jeśli ona jest faktycznie w ciąży której przez ten stres nie zauważyła?? To się będzie działo.
Taaak, taka wkurzona na niego byłam, a to on we mnie obudził te wielkie emocje znowu... no jeśli Nur będzie w ciąży to nieźle się podzieje, jeśli nie... no cóż... kiedyś będzie xD tak, czy inaczej oni będą razem
No jeszcze trochę miejsca jest. Na 20 stronie się konczy. Może Maja założy nowe bo ja nie wiem jak.
Już jest jakiś ktoś już dawno założył xd kiedy będzie przetłumaczony odcinek,wie ktoś?;/
Zwiastun 58 odc. tur. Zapożyczony z grupy Asla Vazgeçmem_pol_fans na fb ;):
Yigit: Odejdź, zabij nas w sobie, tak ja to zrobiłem z tobą (czyli zrezygnuj z naszego związku, tak jak ja zrezygnowałem z ciebie).
Fatih: Dopóki pozostaniecie razem, będziecie komplikować wszystkim życie.
Nazan: Do rozprawy sądowej musimy pozostać daleko stąd.
Elmas: Gdzie moje dziecko? Gdzie je ukryliście?
Mert: Mamo, mamusiu...
Icial: Jeżeli zrobisz jeszcze choć jeden krok...
Yagmur: Szybka obsługa.
Fatih: Wyjdziesz za mnie?
Tłumaczenie początku 57. odc. tureckiego (wspomnienia Nur), również zapożyczony z tej samej grupy Asla Vazgeçmem_pol_fans na fb:
Nur: Czy to była miłość od pierwszego wejrzenia? Nie. Byliśmy jak huragan, kiedy po raz pierwszy się spotkaliśmy. Od tego, do ostatniego dnia, nie mogłam się zatrzymać. Walcząc, by być znowu razem, nawet po poddaniu się, oddychając, nawet gdy prawie umieraliśmy. Tracąc oddech, prawie się dusząc, przeszliśmy przez wszystko. Pozwolono nam żyć w ten sposób. Dla niektórych byliśmy jak postacie z bajki, a dla niektórych po prostu postępowaliśmy haniebnie. Może to był tylko sen… Obudziliśmy się. Ale czy na pewno? Mówili, że to koniec. Ale czy naprawdę wszystko się skończyło? Czy naprawdę wszystko zakończyło się w taki sposób?
Wow. Ale tekst. Jaki będzie ten następny odcinek.? Aż mi żal ze to juz tylko 2.
Ale może dobrze bo emocje znów się rozoalily.
Czekam na tłumaczenie. Moze juz w niedziele będzie.
Dzięki za wstawki z fb
Spoko ;) jak coś wpadnie po tlumaczeniach, to postaram się wstawić-zapożyczyć ponownie ;) nooo... mnie tez żal, dlaczego dopiero na sam koniec takie akcje i przede wszystkim bez tego okropnego rudego babska! Trochę też żal, że tak mało pozostało, bo boje się, że zostawią wiele niedokończonych, ważnych spraw :/
Dzięki. Ja nie mogę wejść na tę stronę bo tam jest grupa zamknięta. Dlatego super ze mozesz wrzucić tłumaczenie. Ale mnie zszokowalo to co yiğit powiedział nur. Nie powinien jej tego robić. A jeśli faktycznie jest w ciąży to dla niej szok.
No o przyszła chyba prosić go o przebaczenie. Sam miał wypadek niezawiniony z İclal wiec powinien to rozumieć. On wtedy zatuszowal wszystko a co na zrobić nur?
Straszne słowa padły z jego ust! Wiedziałam, że kazał jej odejść, ale żeby powiedzieć, że zabił, zrezygnował i ona ma zrobić to samo-tego się nie spodziewałam... biedna Nur... no i właśnie ten wypadek, dlaczego jej nikt nie "pomógł"? Niemniej jednak jakaś akcja musi być.
GÜNAYDIN WSZYSTKIM. A jeśli ona powie fatihowi"evet" to faktycznie dobije Yigita tym,ale na jego własne życzenie bo sam kazał jej odejść i zabić jej miłość do niego. Ale sądzę że on żałuje tych słów i dlatego do niej przyszedl
Herkese Günaydın/dzień dobry wszystkim
Nie wiem ale myślę że właśnie dlatego ona powie "ever" Fâtihowi. I to będzie straszne.
Jak ja patrzę na to pierwsze zdjęcie z tej zapowiedzi to nie mogę . Zobaczcie jego postawę. On się tak strasznie załamał ze nawet nie stoi jak yiğit. I nawet na nią nie spojrzał. Bo jakby spojrzał to by tego nie mógł powiedzieć.
równie dobrze Yigit mógł przyjść do Nur żeby jej powiedzieć by trzymała się z daleka od jego syna :)
Nur powinna powiedzieć "evet" Fatihowi, od zgody na ślub do samego ślubu daleka droga i wszystko się może zdarzyć. A Yigitowi potrzebny jest taki wstrząs. Drugim wstrząsem powinno być odkrycie przez niego samego intryg.
To jest potrzebne aby mógł się całkowicie odciąć od tego co było i zacząć nowe życie z Nur, o którą będzie musiał zawalczyć ;)
A ja obstawiam że Nur się nie zgodzi. Może być tak że Yigit to zobaczy i sobie pójdzie a Nur wtedy powie nie;)
no bardzo ciekawe. ale moim zdaniem Anka ma rację. Powinna powiedzieć tak i zobaczyc reakcję Yigita. Chyba że on się odwróci i pójdzie sobie swoją drogą. to wtedy powinna odmówić a on może myśleć co chce. Boję się tylko że jak ona powie tak to on się ożeni z iclal.
Ale z drugiej strony to mi go żal. to co mówi a to co ma w sercu to 2 różne rzeczy.
Zal mi obojga. Ale myślę że faruk wybrał scenariusz dla nas widzów a nie dla psychopatów i masochistów.
Tylko z jakim zakończeniem..Anka ma rację na dobra sprawę mogl do niej przyjść by powiedzieć żeby się nie pokazywała na oczy mertowi i jego rodzinie i podsłucha oswiadczyn Fatiha a później obaj się spotkają przy tym moście i będzie gadanina i może wtedy wszystko fatih powie mu o intrygach
a myślisz że fatih wie o tych intrygach już teraz? on wie o fikret i o truciu. to mu może powiedzieć i o smsie. no jeszcze że iclal zleciła zabicie nur i firat próbował to zrobić. Innych rzeczy chyba nie wie. Ale też nie sązę ze on mu chce powiedzieć coś co zbliży yigita do nur.
Wtedy Yigit zacznie swoje śledztwo i odkryje wszystko trucie,czyje były tabletki,bombę na jachcie a najważniejsze że iclal byś w ciąży ale nie z nim
Może ma dwie twarze..z jednej daje yigitpwi powody do zazdrości żeby zadziałał w str Nur..ale to może mieć też odwrotny skutek on widząc Nur z fatihem może zbliżyć się do iclal..a z drugiej nie działać na swoją korzyść żeby zdobyć uczucie Nur..
nie wiem jaki scenariusz został ostatecznie przyjęty, turcy są nieźle pokręceni więcwszystko jest możliwe,
ale wg mnie o intrygach Yigit powinien bezpośrednio się dowiedzieć od Aytul czy Iclal, nie od Fatih'a, Yagmur czy kogoś stojącego po dobrej stronie mocy;) Inaczej będzie tak jak do tej pory, cioteczka zamydli oczy, zastosuje szantaż emocjonalny i tak wkoło macieju ... To powinno być jedno, krótkie cięcie, np. podsłuchana rozmowa I. z A. inaczej nie zmieszczą się w dwóch odcinkach :P