Panowie i panie o to nowy temat spoilerowy :)
A ja coś nagle pomyślałam że oni nam pokazali nie 57 odc tylko finał! W tłumaczeniu na ig AV fan jest napisane final(grand finale). Wiec może nur umarła a yiğit w tym basenie po niej płacze??? Az się boje tego co napisałam....
Ja tez sie zastanawiałam,że to nie jest odc.57 ,zdenerwowałam się,,ale ciągle mam nadzieję,że Nur z tego wyjdzie
To straszne jest. Obyśmy się myliły i okazało się jednak ze jest inaczej
Iyl geceler
To nie może być przecież trailer finału, bo dopiero co zaczęli kręcić.
A co do odc. 57 - decyzja o kontynuacji i o tym, że 57 nie będzie finałem sezonu zapadła zapewne wcześniej. Myślę, że dlatego wprowadzili w ogóle tą Fikret - żeby dalej mataczyć. Takie sa moje gdybania.
Ja tez mam nadzieje ze to nie jest rozpacz yiğita po śmierci nur.
Ale wg mojego tłumaczenia to jest jednak trailer "z trzech ostatnich odc. Sezonu". Zresztą tak napisał faruk na Twitterze. Za nimi nie trafi. Czekamy na odcinek 57 to się wszystko wyjaśni.
A co do tego ze kręcą dalej to fakt tyle ze oni mieli już wcześniej 57 odcinek nakręcony bo miał być nadanyy w czerwcu. Teraz pewnie "rozciagneli" to zakończenie. A te sceny mógli mieć nakręcone wcześniej bo planowali totalny dramat.
Teraz na ig AV są zdjęcia : na górze Yiğit i Nur z 1 odc jak się poznali i zakochali a na dole z tego fragmentu jak nur płacze w więzieniu i yiğit w basenie.
Jakby nam chcieli coś powiedzieć ze tak się ta miłość skończyła???
A widzisz sens w nakręceniu 148 godzin telenoweli, która miałaby się skończyć nieszczęśliwie? W życiu takiej nie widziałam a nawet jeśli to w sumie nie uznałabym czasu za stracony bo to byłoby ciekawe doświadczenie.
Ja nadal mam nadzieje ze oni będą razem. Zawsze im kibicowalam i nadal to robie.
Musimy więc czekać
Tureckie telenowele mają to do siebie, że nie kończą się klasycznym happy-endem. Turcy tego nie lubią. Zobacz jak skończył się Ezel, czy bardziej u nas znana się 1000 i 1 noc.
I mnie się to właśnie podoba. Nigdy nie oglądałam tureckiego serialu. No, może poza paroma odcinkami znanego u nas Wspaniałego stulecia. Jeśli serial nie skończy się dobrze lub tak całkiem dobrze to będzie to na pewno ciekawa odmiana na tle tych wszystkich amerykańskich czy polskich produkcji.
Dali fanom /dobrą / zachętę , na pewno oglądalność /wzrośnie /. Ja wymiękam ,nie obejrzę już żadnego odcinka , jedynie was poczytam .Nie mieli szans od początku i widać ,że na koniec też jej nie dostaną .Nur zdejmując pierścionek po ślubie powiedziała /ta miłość umarła zanim się narodziła / i może teraz to oglądamy . Skoro puścili zlepek 3 odcinków to kto wie co wydarzy się w międzyczasie , a ta tragiczna końcówka też jest możliwa .I wreszcie nasz /wspaniały i kochający / Y nie będzie miał problemu z którą chce być .Gdyby tak się skończyło ,że N umiera to wszystkie intrygi nie ujrzą światła dziennego . Pogratulować scenariusza .
gdyby usmiercili nur to jaki sens mialby ten caly serial?? owszem niby dramat,ale nawet dramaty koncza sie happy endem.mysle ze yigit sam bedzie probowal dojsc do tego co sie stalo tamtej nocy,i moze slowa Fatihego zadzialaja na niego jak plachna na byka ze dzieki temu on inaczej spojrzy na ta sprawe ze on jej pomoze, a jestem bardzo ciekawa jak zareaguje na to ze nur zostala dźgnieta nozem w plecy i ze jest w szpitalu?czy bedzie chcial(lub potrafil)ja odwiedzic??i co bedzie chcial jej powiedziec kiedy ona nieprzytomna??
Dobrze by było jakby Mert po tym wypadku też jak Iclal stracił pamięć i pamiętał tylko to jak Nur była jego opiekunką i przyjaciółką.
Widzę że nadal myślicie optymistycznie i pewnie tak trzeba . Maja jestem pełna podziwu , nie tracisz nadziei do końca . Też chciała bym mieć choć odrobinę tej nadziei , ale po tym co napisały wcześniej dziewczyny nie wygląda to za różowo . Znając sp i to jak niszczyły tą naszą N to teraz wg przysłowia , /na zimne się dmucha / . Też marzy mi się dobre zakończenie , jednak wolę być mile zaskoczona niż rozczarowana .
on chyba uraz glowy mial.ale watpie zeby cos takiego zrobili juz raz z iclal bylo o utracie pamieci,chociaz porwania dwa razy byly wiec nie wiadomo co s-p wymysla.ale to tez dobre by bylo..ale watpie ze tak bedzie.predzej wymysla ze bedzie czasowo niepelnosprawny i ze rehabilitacja mu pomoze,
Ja myślę że on będzie niepełnosprawny ale go zrehabilituja. Mert jest w obsadzie sezonu . Na AV Wiadomości jest wpis nowy tam obsada. Przesunęli godzinę projekcji serialu na 19.45. Mają ogłosić "indrks" czyli chyba ranking po opublikowaniu zajawki 3 sezonu.
Bogusiu nie trać ducha. Wierzymy we wróżby. Yiğit (w tym basenie) może tylko myśli ze Nur umarła ale ona silna baba jest. Pomyśl jaka będzie radość na końcu. Ha ha ha.
Oglądaj z nami i pamiętaj o wróżbie. "Ale za to powrót.. "
Trzymajmy się dobrych myśli. Pamiętacie ze oni w tych zajawkach tak kręcą ze nie wiadomo czy to koniec czy początek. A poza tym to dopiero 1 fragman.
Uszy w górę. Miłość zwycięży.
Dzięki za słowa otuchy ,dzisiaj mam jakiś zły dzień . Zgadzam się N jest silna ale czy sp też tak uważają . A co do wróżby , powrót może być szczęśliwy ale i nieszczęśliwy , niestety zdanie niedokończone a możliwości dwie .Zabiorę sobie trochę twojego optymizmu i oby ta miłość zwyciężyła .
Wróżka nie dokończyła zdania ,ale była usmiechnieta ,jeśli dobrze pamiętam,to może jednak powrót będzie szczęsliwy.
W tym basenie Y chyba rozpacza ,że N została ranna i nie wiadomo co z nią będzie.
Widziałam wlanie na ig filmik tolgahana ze snapa. Jest tam fragment jak jakaś baba pokazuje co mają robić. Jest tam Nur w czranej sukience wyprowadzana przez dwóch policjantów -tak jakby ze szpiltala- a co najwazniensze jest obok niej Elmas-w tym ubraniu co widać ją na trailerze. Wiec to może sygerowac, że ona wyjdzoe ze szpitala. I ro w tym jednym odcinku.A to,że w tym basenie ukazuje swoją bezradność to względem tego ze nie wie co robić, z jednej strony napierajaca Ical, a z drugiej ukochaną Nur...
To super. Ja wam mówię że jak zły fragman to wcale nie tak źle. Pamiętacie Adane.. cieszylysmy się a tu w drzwiach Fikret...
Na pewno będzie dobrze.
A ja przed chwilą oglądałam 39 bokum czyli jak Y i N odnajdowali Yagmur. Sytuacja kiedy Y zauważa w barze śledząca go Nur a ta dla niepoznaki zaczyna tańczyć razem z tłumem bezcenna. Uśmiałam się setnie i tego mi dziś było trzeba.
A kiedy na ulicy pod barem chronił ją przed przechodzącymi mężczyznami i tulił do siebie i wąchał rozbrajająca. Urocze to było.
Ach, no i w końcu poznałam Fatiha! Osobiście, bo na razie tylko z opowiadań go znałam i ze zdjęć. Wygląda na rzutkiego.
Poznasx go potem lepiej. Ale yiğit tu tak ładnie gra prawda? Oglądaj dalej będzie juz tylko fajniej aż do 43 odc. Do porwana,
Nie, ja bym bardziej obstawiała jakiś sąd. Zwróćcie też uwagę na ubiór Y. Biały T-shirt, to samo ma w basenie kiedy płacze. Więc płacze nie po urodzeniu Nur tylko z innego powodu.
Obejrzalam fragment 3 sezonu. Jestem w szoku
Cahit porwie małego , Nur będą chcieli zabić ( niestety mam wrażenie ze Aytul opłaci to ) Yigit jako to on nic nie robi tylko demoluje
Kurcze szkoda mi Nur dobrze że jest Fathi który ja wspiera
Widziałam fakne zdjęcie na ig Elmas, siedzi ona Fathi, Nur, Aytul, Emin i ten ojciec Elmas. I Aytul siedzi po srdoku, po jej prwej Nur, a po lewej ojciec Elmas, trzyma ich Aytul za ręce, a za nimi jest Emin... Kurde, mam wrażenie, że jakby chcieli coś nam powiedzieć przez to zdjęcie... Bo do zwykłej fotki nie trzymali by się za ręce... Może faktycznie oni są jakąś rodzina? Któraś kiedya pisała o podobnosci ich nazwisk hm...
I to jest zdjęcie z przyszłego odcinka,bo ubrani są w to w co byli na trilerze. Kurde, jestem pełna nadziei i optymizmu,że jednak się im uda :D
Juz jest na ig AV. Tam jest też fatih.
A na tym zdjęciu co nie wyprowadzają s czarnej sukience to nie na tak naprawdę yiğita. To zdjęcie Tolgahan z innej bajki.
a ja uważam ,że to trochę podejrzane zachowanie A .Ona nigdy ich nie szanowała a teraz miała by trzymać za ręce . Bardziej wygląda mi to / obym się myliła / jakby chciała N zaręczyć , może z Fatihem skoro on tam tez jest . Oby nie .
Bogusia cenie Twoje pomysły ale trochę poleciałas. Co na aytul fo nur? Jako kto mialaby ją zaręczac, jako byla tesciowo-ciotka??
To nie jest moim zdaniem zdjęcie z serialu tylko z planu jak sądzę i sobie razem siedzą i robią zdjęcie. Jest trochę zdjęć Aytül z nur i z firatem w objeciach. Nie denerwuj się. Popatrz na zdjęcie Amine jako anioła . Będzie ok. To 1 fragman . Nie wiadomo tez czy to zdjęcie z sądu z nagrania to przed dzgnieciem nożem czy później. Ja myślę że ja już zraniona w więzieniu s wiec po rozprawie a nie w areszcie przed sprawą. A zrobiony jest fajny gift z yigitem. Tam koszmar a on wesolutki.
Miałaś rację pogrywają z nami na całego. Chcą nas podenerwowac a zrobią super zakończenie. Zobaczycie. Teraz ja wieszczę..
Witam wszystkich! Wow co tu się dzieje:D nie było mnie przez całe wakacje a tu proszę, widzę że dyskusja wrze:D Ja sobie dałam spokój z serialem bo bym zwariowała:D Zacznę oglądać kolejny sezon ale po prostu z ciekawości bo jakoś narazie odpuściłam...mam nadzieję że będzie mało odcinków:)
Tylko 3. Popatrz na zwiastun tego trzyodcinkowego sezonu. Witamy serdecznie i czekamy na włączenie się w dyskusje.
A pod tym "grupowym "zdjęciem znalazłam podpis:"ekipa". Chyba nic nie chcą nam powiedzieć. Dobrze się bawią.
A widzialiscie zdjęcie nur jako anioła. Napis głosi ze wszystko będzie ok i żeby się nie martwić. No jak taki "melek" jak amine nam to mówi to znaczy ze będzie OK
A nie wiem czy czytałas wcześniejsze posty. Jedna z naszych aslamaniaczek miała pomysł ze İclal urodziła martwe dziecko (pamiętasz jak było z urodzeniem dziecka jak się zamknęła ) i Aytül żeby utrzymać yiğita przy İclal załatwiła jakiegoś obcego noworodka. To był bombowy pomysł godny naszych s-p. Nie sądzisz.??
o dobre by to też było:D ale myślę, że tak by chyba nie powymyslali:D prędzej bym przypuszczała że to dziecko Firata jest
Też bym zostawiła firata dziecko to mert..żeby go zatrzymać dała in vitro..jak w tej ciąży poronionej
Mert ma kręcone włosy trochę podobne do firata włosów...jakoś nie pasował mi mert jako syn Yigita
A kto za nimi trafi? Ale myślę że już by tu było wiadomo i iclal by tak na yiğita nie wrzeszczala.
Mert nie może byc synem Yigita bo wiecznie by było: "matka mojego dziecka" więc jedyne wyjscie to to , że jednak nie jest jego synem;/
I myślicie że by się to w szpitalu nie wydało? Chyba że nie badali mu krwi gdyż nie była potrzebna teansfuzja. Ale nie może to być dziecko fiesta. Dziewczyny. Fırat wyjechał do Francji i wrócił hak się iclal obudziła. On nawet na ich ślubie nie był. Skąd by to in vito wzięli??
fantazja je poniosła troszki, fajnie by bylo jakby sie okazalo,ze Aytul jest matka Nur... oja
Nie sądzę. Wręcz uważam to za niemożliwe. Chociaż po tym jak sobie wszystko przypomniała byłaby tez pamięć o jakiejś miłostce z firatem. A ona dowiedziała się od niego dopiero po jego powrocie.
Nie obstawiam first. Bardziej jestem za podrxutkiem przez Aytül. Ona musiała pokazać yihiyowi dziecko ickal. Kiedyś powiedziała ze jest coraz bardziej podobny do wujka...
??