GRZDCHU Zwykle w poniedziałek jest tłumaczenie ale ostatnio tez było w niedziele. Trzeba sprawdzać . Na razie jest odc 57 po turecku.
Oj pewnie tak . Jeszcze zapowiedź i 2 odcineki. A potem 2 zapowiedzi finał. Będzie o czym pisać.
A potem pewnie jeszcze powspominamy. I jeszcze tłumaczenia. Dobranoc wszystkim
Günaydın
JEST JUZ TŁUMACZENIE ROSYJSKIE!
No to możemy poznać do dziś tajemnicze rozmowy naszych bohaterów.
Powodzenia!
Şok şok şok !!!
Słuchajcie przeżyłam szok!!. Fatih nie jest potworem a tylko dzięki yigitowi nasza nur odzyskala wolność. To yiğit pomógł rozszyfrować Fikret i pomógł fatihowi. I to yiğit kazał fatihowi milczeć.!!!
Günaydin.
Ja oglądam na turkish-cinema . ru
wpisz w wyszukiwarkę
Никогда не откажусь / Asla Vazgecmem 57 серия на русском языке смотреть онлайн
Günaydin wszystkim:) wieczorem mnie nie było a już 6 czesc spoilerow się zaczęła brawo aslamaniacy
To ze yiğit to zrobił to wynika wprost z 1 rozmowy pod szpitalem z fatihem. Poczytajcie . Dla mnie to tez był szok
Ja nie mogę dalej oglądać bo wyszłam z domu. Ale te rozmowy İclal z natka to tez szok Aytül nadal namawia iclal do zejścia sie z yiğitem. A İclal mówi ze nie da rady dłużej znieść jego chłodu i odwracanie się plecami. Ze on tylko dla neta jest obok. A jak mert odchodzi to i yiğit tez .
Nie wiem jak wytrzymam do popołudnia bez tłumaczenia
Czytajcie
Tłumaczenie zapożyczone z grupy Asla Vazgeçmem_pol_fans na fb:
Odc 57 od 22:11 Lekarz Iclal Yigit
Lekarz. Wam jako rodzicom było cięzko w ostatnim czasie. Ale teraz nadszedł taki czas, kiedy będziemy widzieć postępy w zdrowiu chorego.
Iclal. Prosze powiedzieć szczerze. Nasze dziecko będzie chodzić tak jak dawniej?
Yigit. Co to za pytanie? Nie może być inaczej. Jakie daliśmy sobie słowo , co mówiliśmy?
Iclal. Nie wiem, Yigit.
Lekarz. Fizycznie Mertowi łatwiej wyzdrowieć niż psychicznie . Nie zapominajcie o tym. Ja państwa rozumiem, obecnie skupiliście się na jego fizycznej sprawności, ale jest jeszcze psychologiczna strona tego problemu.
Yigit. Rozumiem, rany w duszy są głębsze niż na ciele.
Lekarz. Właśnie tak. Moim zadaniem jest wyleczyć jego rany na ciele, a wewnętrzne rany -to już jest Państwa zadanie. To wy pownniście wyleczyć te rany. Wyleczyć w prawdziwej rodzinie.
cd. SZOK!!!!!
Aytul i Yigit. Odc 57 tur Od 1:03:29
Yigit. Poranne gazety dopiero co przyszły
Aytul. Dzień dobry. Czy ma ci życzyć spokojnego snu? Iclal i Mert jeszcze śpią. A ty idż do pokoju i odpocznij trochę. Ja pobiegam, a potem odwiozę Merta na zajęcia w basenie.
Yigit. Weż. Popatrz, wiadomości na które czekałaś, są tutaj. "Piękna przestępczyni napadnięta w więzieniu" Chcesz, ja mogę ci odpowiedzieć na pytanie, które cie interesuje. Ona żyje.
Aytul. Ach
Yigit Ostrzegałem cię ciociu
Aytul. A ja ostrzegałam ją, tą żmiję. Od samego początku ją ostrzegałam. Ostrzegałam ją od pierwszego dnia, od kiedy weszła do naszej rodziny, żeby swojego jadu na nas nie przelewała. A ona mojego wnuka....
Yigit. Odnalazłem tego człowieka, dałem mu pieniądze,żeby milczał. Przesłuchiwali go do rana ,ale nic nie powiedział. Sprawa zakończona. Ale zrobiłem to pierwszy i ostatni raz.Po raz ostatni zachowuję się wobec ciebie jak syn. Ale robię to nie dlatego, że jesteś dla mnie jak matka, a dlatego, że wiem jakie przepełniają cię uczucia.
Aytul. Tak, Yigit. Ma w to uwierzyć? Z powodu tej żmii twój jedyny syn jest niepełnosprawny. Mam uwierzyć w to że ty nadal jej nie chronisz?
Yigit.Ostatni raz ci wybaczam ciociu. Niech to będzie twój ostatni błąd, bo..
Aytul. Bo?
Yigit. Więcej ci nie przebaczę
Aytul. Nie mów takich wielkich słów. Zapytaj się mnie czy ja tobie przebaczyłam?
Yigit. Więcej ci nie wybaczę.
A ja już wzzystkk rozumem. To co robi yiğit to wszystko dla Merta. İclal była 1 teraz jest mert. Jego zdrowie stąd rezygnacja z nur i z zamknięcia w więzieniu babci
Fırat i İclal też są świadomi, że to stara zleciła zabójstwo. Fırat stwierdził, że co prawda Yiğit się w tym zorientował, ale nie pozwolił już by Mert został bez babki...
Nie rozumiem Yigita . Pomijam fakt ze Aytul kazała zabić kobietę która on kocha , ale on kryje morderczynie . Ona przede wszystkim kazała zabić człowieka , a on od kiedy pamiętam mówi "więcej ci nie wybacze " . Niestety to pokazuje że miłość Yigita i Nur od początku była skazana na niepowodzenie . On nigdy nie umiał jej obronić przed jego rodzina . Nie mówię że tylko on jest za to wszystko odpowiedzialny bo ona też nie miała instynktu samozachowawczego , przez większość czasu sama pozwalała żeby ja krzywdzono. nadal jest Mert który stał się ofiarą rozgrywek dorosłych , został marionetką matki i babci , to on ucierpiał na naiwności Yigita i Nur , którzy nie zauważyli jakim człowiekiem jest Fikret .
Moim zdaniem jednak on to zrobił dla Merta. Jest to szok absolutny. Nie chciał narażać Merta na taka traume ze babcia w wiezieniu. Znow zatuszowal wszydtki hdk wtedy z jego wypadkiem. Pamiętacie pisałam ze nawet jak się o czymś dowie to rodziny nie tnie palcem. Ale jak się dowie o ttuciu Merta?
I kokejny szok. Nur żyje i jest wolna dzięki niemu. A on ją oddaje fatihowi! Nawet fatih się dziwi. Jeśli więc to co myślałam się sprawdzi to oni nie będą razem. Te jego słowa ze "ta krew zabije te miłość" to fatum z 1 odcinka.
Ale może tak nas prowadzą a przecież widzimy jak bardzo yiğit ja kocha. Zobaczymy ale nadal nam nadzieje ze miłość zwycięży a intrygi wyjdą na jaw.
A czy nie uważacie że z tego Fâtiha to zaden policjant . Yiğit mu podał Fikret na talerzu a ja myślałam że fatih ruszy tylek i pomoże nur. Dla mnie te słowa yiğit żeby nie mówił nur o jego pomocy i ze był w szpitalu i oddał dla niej krew i to ze zrobił z Fâtiha jedynego bohatera to oznacza że będzie leczył rany psychiczne Merta a chce żeby nur myślała ze ja zostawił i żeby była z fatihem to szok największy ze wszystkiego w tym filmie.
A nie zauważyłaś że on zawsze to robił chronił Iclal bo to matka jego syna , Aytul bo jest babcia . A gdzie w tym wszystkim była Nur ?! Nigdy jej nie chronił .
Yigit zawalił sprawę z Mertem w momencie gdy Iclal zrobiła sobie z dziecka swoją kartę przetargową żeby go zdobyć . Powinien od początku rozmawiać z synem . Niestety to Nur prowadziła samochód więc on niestety za wiele nie mógł zrobić . Wiesz co ale prawda jest taka ze od kiedy pojawił się Fatih to on stał się wsparciem dla Nur . Bardzo żałuję że tak zniszczyli ten serial , ale cóż nic nie poradzę . Na szczęście znalazłam kilka nowych które rekompensuje mi te rozczarowanie
szczerze jak dla mnie ten serial nie zostal zniszczony, bo jakby byl zniszczony to bym go nie ogladal
Zgadza się. Stara nie odpuszcza i namawia dalej İclal, że teraz to jej ostatnia sznasa, ale ona gada, że nie ma już siły, bo starała się, ale ma już dosyć jego chłodu i wie, że on jest teraz tylko z wezględu na Merta. I to co napisałam już wcześniej Fırat i İclal też są świadomi, że to stara zleciła zabójstwo. Fırat stwierdził, że co prawda Yiğit się w tym zorientował, ale nie pozwolił już by Mert został bez babki...
I to jest straszne doświadczenie dla naszej pary. Jednak widziałam to zdjęcie nur s sukience ślubnej. Nie wierzę że by się uśmiechała na ślubie z fatihem. Nie wierzę j nie uwierzę ze oni czyli yiğit j nur nie będą w końcu razem. Yiğit kocha nur fo szaleństwa on cierpi hak potępieniec. Cis się znów stanie. On się dowie ze icksl ttula nur on did dowie ze chciała zabić nie na jachcie on się dowie ze ciąża była z firaten i ze z nią nie spał. On w końcu zawalczyć o nur jak mężczyzna walczy o kobietę i będą razem w myśl tej wróżby "rozłąki będzie długa ale potem.. "
I jak patrze na ten odcinek i na te słowa które padają to aż mi żal ze można było tak poprowadzić fabułę ze wszystko i wszyscy sprzysiegaja się przeciw ich miłości. On krzyczy nad tym morzem "dlaczego" ale to krzyk rozpaczy ..
Ale mi ich żal!!
Elsa, mamy identyczne poglądy. Zdajesz sobie sprawę, że tacy jak my co wierzą do końca w N & Y będą mieć najbardziej przechlapane później jeżeli źle się skończy. Wtedy sens wszystkiego, tych cierpień, nerwów, przez to wszystko co przeszli i razem z nimi widzowie zwyczajnie pryśnie i zostanie ogromna pustka...
Nie może tak być. Przecież widać jak bardzo się kochają. Taka miłość musi zwyciężyć wszystko. A zło zostanie ukarane. Yiğit ostrzegł babkę ostatni raz . Ona juz o tym wie. I dlatego wyda się to całe knucie i Yiğit nie wytrzyma. On mówi w tym odc "cierpliwości żebym mógł to wytrzymać". Ale my widzimy ze on tego nie może wytrzymać.
A jeśli faktycznie nur jest w ciąży? Jak ona to przeżyje ze ją odtracil?
Ja sobie nie potrafię wyobrazić tego bólu który jest ich udziałem.
İclal truly Merta. Przejezyczenie. A o jachcie to on nie wie. Nie uwierzył nur a po tym zabiciu gazdanfera to te sprawę zostawił i zajął się biedna rozstrzesiona İclal która przeżyła taka tragedię.
On nigdy nie brał pod uwagę żeby ukarać kogoś ze swojej rodziny. Tylko nur chociaż jego żona zawsze była karana.
I wiecie co. Nagle stało mi się coś i gdy pomyślę ze teraz Yiğit przyłączył się do tej grupy która kuje i ukrywa ich intrygi to nagle przestałam wszystko rozumieć.
Jak można pozwolić by jego miłość cierpiała tak strasznie i ukryć ewidentna zbrodnie wstrętnej ciotki??? CO TO ZA MIŁOŚĆ?
Kiedyś obraził się na cahita za nieumyślny wypadek w którym nnur ratował İclal a teraz chroni ciotkę???
Nie wiem jak go rozgrzeszyc. Nawet dla merta nie powinien chronić ciotki. Taka wstrętne osoba ma wychowywać jego syna???
Czy już zapomniał jak mertem zajmowała się nur?? Co wyprawia yiğit???
Tyle pytań bez odpowiedzi.
No wszystko na koniec postawili na głowie w tym scenariuszu... Nawet z Yaren zrobili czuba i teraz nazywa Nur diablicą, która wcześniej tylko udawała anioła.
Niestety Yaren stała się kolejną wiedźma do kompletu . Strasznie jej nie lubię ze wzgledu na Yagmur , i to jak ja traktuje . Nur raczej nie jest w ciąży , jest po prostu osłabiona . Szkoda ze nie znam rosyjskiego
Jak dam rade to co opiszę bardziej szczegółowo przynajmniej te rozmowy z Fâtihem. Ale trochę później.
No ale sama powiedz jak yiğit z tym może żyć?? Dlaczego on chroni osobę która chciała zabić nur? Jak może z nią w jednym domu być ? Siadać przy jednym stole? Oszalał?
To mnie wkurza , bo ona może spróbować to zrobić jeszcze raz i to on będzie za to odpowiedzialny . On będzie miał Nur na sumieniu . On nigdy nie był obiektywny wobec swojej rodziny , za to ocenianie Nur przychodziło mu z dużą łatwością
No właśnie. I bo to za miłość.? Ja myślę że on nie umie kochać kobiety. Cała miłość przelał ba merta i nic więcej się nie liczy. I zobacz jaki s tym jest nonsens. On mówi ze kocha merta i kocha nur. Nie potrącił merta niechcący a ciotka chciała zabić nur. On wciąż gniew się na nur a ciotkę to puszcza plazem. PARANOJA.
Oni stali się ofiarami własnej miłości . Ja rozumiem że on jako ojciec jest gotów zrobić dla syna wszystko ale czy wszystko oznacza ryzykowania życia człowieka, kobiety która tak bardzo kocha ?! Nur zrobiła wielki błąd ale za ten błąd w pewnym sensie odpowiadają oni oboje , ona potrącił dziecko ale to on nawiązał bliska relacje z Fikret . Dlatego z jednej strony wolałabym aby Nur była z Fathim bo on będzie ją chronił , a Nur bardzo tego potrzebuje . Gdzieś czytałam ze w tej serii ma się pojawić niby prawdziwy ojciec Nur ciekawe czy to prawda
To chyba było na etapie 3 sezonu. Skoro się streścili do 3 odcinków to raczej nie na na co liczyć ze wprowadza nowe osoby.
Strasznie mi och szkoda. Yiğit się zupełnie pogubil i tez to mogę zrozumieć ale dlaczego karze nur? Przecież wie że byla niewinna także jak mówiła te słowa które ma w głowie. Zrobili tdlj melodramat ze trudno teraz sobie wyobrazić jak go skończą.
Ja jednak chciałabym żeby yiğit się otrząsnąl i ukarał winnych a nie krył ich postępki.
Wtedy mu wybacze ze zrobił to co zrobił z cioteczka Aytül. Jedyne co on może zrobić to zająć się bliżej wcześniejszymi intrygami. Okazuje się ze działa lepiej niż policjant fatih jeśli oczywiście chce. Tylko czy chce? Pamiętacie jak wykrył kto wysłał płytkę i maile do firmy? Ale wtedy ucierpiałalby İclal i jego ego . A więc on nigdy nie próbował wykryć rzeczy które dotyczyły nur. Jak nur coś odkryła to on pytał ciotki czy to prawda . Znalazł sobie powierNika j przyjaciela który mu prawdę powie.
uwazam,ze Nur pogodzi się z Mertem. Jak? Uratuję go. To robi najlepiej. On na wóżku się porusza może wyjedzie na ulice itd. I po tym mysle,ze zrozumie wszystko i zaakceptuje Nur.
ja to tez nie rozumiem jak Yigit postapil z ciotka chronic kogos kto chcial zabic nur!!??na jego miejscu pozwolilabym gadac temu kolesiowi i jedna osoba przynajmniej bylaby winna i skazana !!...Glupi Yigit!! jak on mogl tak postapic? z jednej pomogl nur oddajac krew,ale z drugiej str czemu chce zeby cale LAURY dostal Fatih ktory w zasadzie nic nie zrobil by Nur zostala uniewinniona ?? no chyba tylko przekazal to co ygiit mu dal...a ja jestem ciekawa rozmowy yigita z fatihem wieczornej przy moscie o czym tam rozmawiali.a ja mam nadzieje ze okaze sie nur w ciazy! i to oslabienie bedzie spowodwoane ciaza...i zeby yigit patrzyl na nur jak jej rosnie ciazowy brzuch :D...a moze yigit specjalnie tak postepuje zeby psychicznie wyleczyc traume dotyczaca nur u Merta.a pozniej bedzie staral sie zeby nur i mert zblizyli sie do siebie ?? co wy na to?? moze dlatego na razie odtraca nur mowiac takie slowa choc odwracajac sie plecami do niej mial lzy wiedzac ze nie chce tego mowic co jej powiedzial...
najlepszy bedzie fragment jak Yagmur wyleje sok na glowe Emina :D... zasluzyl sobie na to,choc bardziej bym wylala go Yaren za to traktowanie,ona gorsza od iclal i cioteczki... a kiedys taka mila byla,chyba ze zawsze taka byla tylko dobra z niej "aktorka"byla z dobrocia i szacunkiem do nur...
XD Wolisz zeby Nur była z Fatihem bo on będzie ją chronić? A co nam z tego jezeli to juz koniec serialu i tego chronienia to nawet nie zobaczymy xD
A yiğit jak się oświadczal nur to powiedział ze nie obiecuje ze jej nie żadnych ale ze będzie przy nim bezpieczna. Ja ha brzmi jak kiepski żart!
no wlasnie, nie obiecal ze je nie zasmuci,ale obiecal ze bedzie chronic i co? gdzie ta ochrona nie raz nur zglaszala mu problemy z jego ciotka, nawet z iclal,ale zawsze ich bronil i pytal najpierw o zdanie ciotki jak wygladalo a pozniej uwazal ze nur klamala itd...i zawsze to nur byla winna,w pierwszych odcinkach jak sie klocili to yigit hamowal sie ze slowami bo wiedzial ze zranilyby nur,a pozniej od drugiego sezonu jechal po niej jak po blocie ...a mial chronic i co kryje teraz jej niedoszla zabojczynie...