PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Spojlery cz6

ocenił(a) serial na 10

Będzie tysiaczek

Nat2492

Iclal jeszcze mnie tak nie denerwuje, walczyla kobieta o meza nie ma sie co dziwic, niech sie przyzna do wszystkiego i zyje sobie z Firatem gdzies na Bodrum :)ale jak tej wstretnej A co w szpilkach chodzi jak kaczka i tej okropnej N sie upiecze to sie wkurze i dym mi uszami pojdzie :-/

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

To ty chyba pisałaś że Yigit dostał kulkę że zauważyłaś krew na koszuli?? Jeśli tak to brawo za spostrzegawczosc

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Myślę że się nazan też nie upiecze tym bardziej że jak się cahit dowie co nazan robiła to wątpię że popuści to płazem..ale wątpię że Elmas mu wybaczy jeśli będzie prosił ja o wybaczenie..nie po tym jak porwał dziecko ze szpitala.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Robię nowy wątek !!

ocenił(a) serial na 9
maja9128

http://m.filmweb.pl/serial/Tylko+z+tobą-2015-738306/discussion/Spoilery+czesc+7. +Zalecam+nie+wchodzic+osobom+ktore+nie+chca+znac+fabuly,2824007

Nowy wątek jakby zabrakło w czasie oglądania serialu.albo jeszcze przed..

maja9128

Nie ja zauważyłam krew, ale ja pisałam od razu po zakończeniu odc o tym, żeby Y nie umarł, bo pewnie dostanie... i nadal mam nadzieję, że przeżyje.

Julia_trololo

Juz tylko ponad 2 i pół h do mojego zawału

Julia_trololo

Yight musi przeżyć! !! Bo to była by przesada żeby ta psychiczna baba nie dość ze zniszczyła mu życie to jeszcze go zabiła.

maja9128

Nie wydaje wam się to dziwne , że ujawniają tyle szczegółów. Czyżby chodziło o zwiększenie oglądalności , a co za tym idzie o /kasę /. Trochę to podejrzane .

Bogusia53

Właśnie dlatego boję się, że to jakieś marzenie i pęknie mi serce

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

No z tym się zgodzę,ale zdjęcie Nur,Yigit,Emin,yagmur i mert o kulach to dobry obrazek więc myślę że iclal trafi do wariatkowa,aytul do więzienia a Firat będzie wspierał iclal,a ona da spokój Nur,yiğitowi i mertowi,dodatkowo myślę że i cahit po tyłku oberwie od życia za to co zrobił Elmas

maja9128

Podacie linka do shot tv bo przez telefon ni mogę tego znaleźć na szybko

maja9128

myślę że puścili kilka zdjęć, aby podnieść bardziej oglądalność ostatniego odcinka. Nie uważacie że trochę to dziwne, że zdjęcia wyciekły kilka godzin przed premierową emisją finałowego odcinka ...

Elza49

Yigit kazał Fatih być OBOK Nur, a nie Z Nur. No i trochę się zdziwił widząc Fatih z pierścionkiem .... Może liczył na to chłopina, że jak wszystko dobrze ułoży się z Mertem, to będzie mógł do niej wrócić i wszystko będzie takie jak dawniej .... no nie wiem ...

Elza49

Elza jesteś wielka. Dziękuję za streszczenie

ocenił(a) serial na 9
nicca_02

Fatih zawsze grał dla siebie,a niby czemu dał podsluch yiğitowi i Nur?z jednej str próbuje pomóc Nur żeby poczuła się bardziej wartosciowa i myślę że próbuje w jakiś sposób manipulacji nią żeby oddalila się od yigita

maja9128

Zastanawiałam się, czy dziś obejrzeć odcinek finałowy i nie przespać pół nocy (pewnie będę przeżywać zakończenie, a w pracy jutro będę podpierać powieki zapałkami), czy też może poczekać do jutra, ale nie wytrzymałabym do wieczora i weszła na forum i by się wszystko wyjaśniło. Ale nie byłoby to samo oglądanie jak zna się zakończenie, jeśli nie widziało się odcinka na własne oczy....
Ale dziś będę oglądać z wami, tylko gdzieś od 21, jedynie w pracy będę wyglądać jak zombi ;)

ocenił(a) serial na 9
nicca_02

To nie będę sama też od 21 będę oglądać jak tylko uspie synka.mam nadzieję że dziś szybciej niż zwykle usnie..bo jak nie to do jutra na forum nie wejdę dopóki nie obejrzę odcinka

maja9128

To zrozumiałe . Jego psychologiczna wiedza mu w tym pomaga . Dlatego oświadcza się N teraz kiedy jest w szoku , wykorzystując tym samym jej zwątpienie i załamanie .N nie ma w ten sposób czasu na przemyślenie wszystkiego ....Muszę wam powiedzieć ,że to co wokół serialu się dzieje , całe to zamieszanie informacyjne już mnie zmęczyło . Dobrze że już się kończy ,czas odreagować i zapomnieć . Jeżeli dobrze się skończy jak zatęsknię to obejrzę sobie fragmenty w spokoju a jak nie to trudno , przeżyje i do tego nie wrócę.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Ja np nie wracam do wcześniejszych odcinków..jakoś jak wiem co iclal z matka robią i dalszy ciąg z in vitro itd..to masakra aż mnie krew z tym zalewala.dobrze że już koniec to zacznę oglądać "miłość na wynajem " dalsze odcinki,i moje ulub seriale amerykańskie..bo już dwa seriale dali już nowe odcinki a czekam na polskie napisy

maja9128

Ja nie oglądam odcinków tylko wybieram fragmenty , tam gdzie jest N i Y .Przez ten duet I i A nie oglądam w ogóle powtórek ,nawet tych co obecnie lecą .A jak się żle skończy to dalszy ciąg też sobie podaruję . Tak na marginesie ,ja pierwsza zauważyłam tą plamę krwi , ale czy tak będzie zobaczymy /może to ściema /....A tak z innej beczki , ta ruda z tego serialu co oglądasz jest w związku z tym gościem co gra z nią główną rolę .Filmu nie oglądam ale aktorka jest mi znana z /imperium miłości / i kiedyś o nij czytałam .

Bogusia53

O właśnie! Bogusia spostrzegawcza kobieto! :D

Bogusia53

A może to odbicie czerwonego płaszcza Icial?

ania86_filmweb

Ale jest zdj, na którym Nur podtrzymuje Yigita w basenie i rozpacza, a wokół nich pełno krwi

ania86_filmweb

fotki z fb są super !!! będzie dobrze :)
wg mnie Nur idąca w tej białej sukni w ich wspólnym domu (zwiastun) myśli, że na nią czeka Fatih, dlategoma minkę niepewną, a tam niespodzianka !!!

... jeszcze trochę, jeszcze trochę

An_Ka2904

Ponoć po ślubie z Fatihem ma wyjechać do Niemiec... oby ten ślub był rzeczywisty, NO OBY!!!

Julia_trololo

Panie na fb piszą ,że odc zaczyna się dopiero o 21

An_Ka2904

Tylko jak to było by możliwe , gdyby miała być z F to sądzisz że Y dobrodusznie pozwolił by zorganizować ślub w ich domu .Ja już nie doszukuję się niczego , te ich fotki też mogą być na wyrost .Wszystko niebawem się okaże , mam nadzieję że nie doprowadzą nas do /zawału /.

An_Ka2904

Może ta strzelanina jest juz po slubie, I i F przyszli sie pozegnac :-/

betunia90

Tej opcji wytrzegam się jak ognia, ale też jest możliwa...

ocenił(a) serial na 9
betunia90

nieee...to raczej przed slubem...bo to chyba tutaj yigit mowil nur ze zyczy jej szczescia (bla,bla bla,picu picu na ksiezycu)..a w sercu chcialby byc z nia..

betunia90

Chyba dzisiaj odpuszczę , zobaczę co napiszecie na forum i obejrzę jutro .Odwaga ucieka ze mnie coraz bardziej .

Bogusia53

Ja tam sobie teraz oglądam odc 1 i moment, w którym Yigit przedstawia się Nur wieczorem ,na dworze, kiedy ona płacze po słowach wuja... ta melodia i oni, i jak sobie przypomnę obecną sytuację... łezki się pchają.

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Faktycznie chyba o 21naszego czasu będzie ten ostatni odcinek av.. czyli zapowiada się długi wieczór i noc..a emocje sięgają zenitu :) Grzechu jesteś z nami ??

ocenił(a) serial na 9
maja9128

http://m.filmweb.pl/serial/Tylko+z+tobą-2015-738306/discussion/Spoilery+czesc+7. +Zalecam+nie+wchodzic+osobom+ktore+nie+chca+znac+fabuly,2824007
W razie co jakby się ten skończył w przerwie serialu zrobiłam nowy wątek żebyśmy mieli gdzie kontynuować pisanie o Av.

maja9128

zablokowali dostęp do tej strony co kiedyś podałaś . Znasz może inną.

maja9128

Jestem nowa :) gdzie można obejrzeć dzisiaj odcinek finałowy?

NataliaNatalii

Na yt kanal Show tv

ocenił(a) serial na 9
NataliaNatalii

Wchodzisz na yt wpisujesz showtv później będzie "show tv canlı yanın i w to wchodzisz

maja9128

Ale teraz nic nie leci. Pojawia się tylko logo. Dziewczyny ja pierwszy raz dziś oglądam na żywo. Tak jest zawsze?

Anka_Skakanka_2

No właśnie nie

Julia_trololo

Czyżby yt na serio zablokował odc?

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Jak nie działa na yt to wejdźcie na stronę TV Show i tam raczej będzie transmisja na żywo tylko tam trochę przerywa.

ocenił(a) serial na 9
pati5601

http://www.showtv.com.tr/canli-yayin/showtv
tutaj lepiej jest

pati5601

http://canlitv.mobi/tamekran2app.php?id=51 link do odc

Julia_trololo

wszystko się zacina, a u was też

ocenił(a) serial na 9
nicca_02

troche ale nie zawsze

maja9128

u mnie bez przerwy niech to drzwi ścisną ...

nicca_02

Cały żołądek mi zgniotło jak Y odchodził od N przy komisariacie... co takiego powiedział? Zaraz zwymiotuje, jak dłonie mi drżą! achh achh!

Julia_trololo

ja tyle szczęścia nie miałam żeby cokolwiek zobaczyć u mnie na 1 jak i 2 linku zacina się okropnie ... :(