PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2732
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Spojlery cz6

ocenił(a) serial na 10

Będzie tysiaczek

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Ja tez mam ogromną nadzieję. I mimo tylu złych ocen zachowania yiğit a nawet nur to ja nadal kibicuje tej parze i wierzę że w końcu będą razem. Asla vazgeçmem!!

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Nie bez powodu wspomniał yagmur o planie i myślę że tu w tym jego planie będą wszystkie intrygi po kolei wyjaśniane jak łańcuszek..wtedy Yigit zrobi porządek

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Wierzymy w yiğit. Wierzymy ze wrócił dawny Yigit!. A te jego przejawy bezradności to tylko straszna konieczność odsunięcie nur. Może przez to tez ją chroni. Przecież nagadal fatihowi głupoty o tym ze musiał się dowiedzieć dla kogo bije jego serce. Zauważcie on powiedział "bije" a nie "biło".
A więc nadal bije.

użytkownik usunięty
Elza49

jak dla mnie to i tak to większość wina Nur, jakby nie było taką naiwną kre.... to by wiele rzeczy się nie wydarzyło :) Niby Yigit też się nie zachowywał fair ale moim zdaniem większość leży po stronie Nur, sama sobie kłopoty robiła ;)

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ja rosyjskiego nie znam i nie rozumiem więc nie wiem co mówił Yigit :( jedynie to co tu piszecie to wiem..jego serce nigdy nie przestanie bić dla Nur i myślę że to mert odegra rolę by ich połączyć.byle by on usłyszał o tym co jego matka mówiła na jego temat

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Maju co chcesz wiedzieć. Nie dam rady wszystkiego tłumaczyć ale postaram się cytować dosłownie jego słowa jak będę coś komentować.

maja9128

Może on już wie, ale jeszcze nas nie informuje? Ohoho...Byłabym zaskoczona jak mało kto...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

I to by było cudowne zakończenie. Wojujacy Yigit.
A może faktycznie coś juz wie i nie chce sploszyc winnych.??
Jak on z bezwzględna mina pytał İclal czy też wiedziała o zamachu ba nur. Dalo mi to do myślenia.

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Moze jest na tropie intryg cioteczki i szykuje wybuchowa bombe

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Elza a był moment jak Yigit płacił temu facetowi który zlecił morderstwo nur?

użytkownik usunięty
maja9128

nie było

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Bo tak sobie myślę że jak Yigit mógł podpuscic ciotkę ze niby zapłacił itd za uciszenie go,a może wszedł z nim w układ że w razie czego opowie o całym zleceniu kto co jak to zlecił itd..

użytkownik usunięty
maja9128

no można tak myśleć w sumie dobry pomysł;p żeby ciotka się z nim nie komunikowała czy coś. Może Yigit ma jakiś plan ;P

Może ma, przecież to inteligentny facet

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

No i nagle znów kochamy yigita!

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Może to był blef. A fatih powiedział tak nur żeby zohydzic jej yiğita. Ma wolną rękę i działa. Jak fatih pytał yigita jak ma pistepowac z nur gdy ona wciąż wierzy ze do siebie wrócą, Yiğit powiedział mu dosłownie:"wiesz co masz robic". I potem fatih powiedział do siebie. "Wiem co robić . Wiem co robic".

ocenił(a) serial na 9
Olilurka

Zapominacie o jednym istotnym fakcie. Yigit zawsze chronił swoją rodzinę dla "dobra " Merta . Więc podejrzewam ze tym razem było identycznie . On zdał sobie sprawę że zaniedbał syna i teraz chcę to nadrobić odsuwajac od siebie Nur

ocenił(a) serial na 9
Mari0092

Tylko ze tym postępowaniem może też ja stracić na korzyść Fatiha,ale nie sądzę by Nur byłaby taka głupia żeby znowu się z kimś związać żeby o nim zapomniec

użytkownik usunięty
maja9128

Nur jest głupia więc można po niej wszystkiego sie spodziewać xD

Mari0092

dokładnie tak, poświęca wszystko dla dobra Merta, mimo iż ta rodzina się sypie jak domek z kart on nadal chce utrzymywać fikcję. Układ z Iclal dla dobra Merta (wynika to z rozmowy w szpitalu-początek odcinka). Jeszcze
dodatkowo Lekarka, która mówi, że rany fizyczne wyleczy medycyna ale psychicznymi musi zająć się "prawdziwa" rodzina. Rozmowa z Aytul o zatajeniu zamachu, mówi, że robi to tylko dlatego, że wie jakie uczucia ją przepełniają.
On wierzy, że ciotka zleciła morderstwo Nur z miłości do Merta. Nie chce aby Nur wiedziała o jego ochronie, oddaje ją w ręce Fatiha. Dodatkowo Iclal i Aytul co chwila mu wygadują, że nadal chroni kobietę, która przelała krew jego syna. Wszystkie jego działania sprowadzają się do Merta.
Nie mam bladego pojęcia jaki może mieć plan Yigit.

An_Ka2904

Tylko, że wcześniej serial się nie kończył, a s-p miały spełnić oczekiwania widzów...

Julia_trololo

My po prostu liczymy na szczęśliwe zakończenie ,którego tak pragniemy... w każdej z opcji widzimy pozytywy... nie chcemy dopuścić do siebie opcji ich końca i nie chcemy się rozczarować... i tyle...

ocenił(a) serial na 9
An_Ka2904

My chyba tez nie. Ale gdybanie nie na końca.
Kuz tylko 2 dni j czwartek. Za dużo czasu nie mają żeby jakoś skończyc. I 6 października wszystko będzie jasne.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Już chyba nic nie wymyślę,szkoda że niektóre wątki zostały rozgrzebane i niedokończone :/

maja9128

Dokładnie... i raczej ich nikt nie poskłada

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja myślę że on zrobią tak ze kiedy mert stanie na nogi to iclal kopnie rodzinę w d..pe i zostawi merta a widząc merta placzacego Nur zacznie go pocieszać i będzie to widział Yigit i będzie happy end

ocenił(a) serial na 9
maja9128

To przypomnij sobie 1000 i 1 noc. Tak się skończyło jakby ktoś zrobił streszczenie tego co dotąd się nie wyjaśniło.
Nic nie wymyślimy bo juz zostało wszystko nakręcone. I zobaczymy to w 2 najbliższe czwartki i nic się nie zmieni..
A już 4 strona leci od niedzieli ha ha a dziś poniedziałek.

Elza49

Haha, już tyle zrodziło się przemyśleń ;)

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

No właśnie. My tylko gdybym i gdybamy a odcinek tak nas zaskakuje ze siadamy ze zdumienia.
A ten odcinek przypomniał mi dawnego yigita i z tego i tak się ciesze.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Szybko..to prawda ale przynajmniej tam przynajmniej Eda została ukarana za swoje czyny, a onur wpadł z dziećmi w czasie ślubu w ostatnim momencie..myślę że w dwie godz w czwartek najbliższy i dwie godz w przyszłym tyg wszystko pokaże,cierpliwości jak to wolał zawsze Yigit do siebie :) ..sakin sakin czy jakoś tak xD

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Elza a uda ci się przetłumaczyć ta rozmowę z fragmentu przy moście jak Yigit gadał z fatihem?

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A tak z innej beczki..jakim trzeba być fachowcem-idiotą żeby umawiać się z kimś na godz 18 i jeszcze nie przyjść a jeszcze dowalić tekst "niech pani żyje własnym życiem ja przyjdę dzisiaj"??? Godz 21:13 a fachowca brak :/ a bez niego pieca do centralnego ogrzewania nie mogę odpalić

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Spróbuję. Ale tam we fragmencie to jest dosłownie 1 zdanie. Fatih mu powiedział coś w stylu ze jeśli dalej będziecie razem przeżywać te traume to nic dobrego dla nikogo nie wyniknie.
Ale spojrzę jeszcze na scenkę i spróbuje dosłownie po wyrazach i ci napisze.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

"Sakın" to "spokój" a "sabre" to "cierpliwości" jak pamiętam.
Ale to nie ma znaczenia. I to i to do nas pasuje. A eda to sama się zabiła bo to była wariatka jak Fikret.
A tu mamy tylu psychopatow że jest w czym wybierać.

Elza49

Moglibyśmy napisać dobre zakończenie tej telenoweli ;) pewnie wszyscy byliby zadowoleni xD

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Fikret,aytül,iclal...kerem był..hmm trochę tego było..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

My piszemy dobre scenariusze ale dla Europejczyków. Dla Turków scenariusze piszą s-p dlatego tam tyle psychopatek jest i jeszcze trochę naiwniakow którymi te psychopatki manipulują. I dlatego nie dojdziemy z nim do ładu tylko trzeba czekać.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Tlumaczrnie
Fatih do yigita: "Dopóki zostaniecie razem będziecie komplikować wszystkim życie."

I to tyle. Nie wiem czy to jest to dokładnie ale z ros tak mi wychodzi. Po ang. bylo jeszcze o tej traume. Z ang to bardziej, ze oni przeżywają razem te traume i zatruwaja wszystkim życie.
Zależy w jakiej to będzie części.

Brak 2 zwiastuna i to mnie martwi. Jak tylko tyle podali i dojdzie jeszcze scena w basenie i kłótnia emin w szpitalu to jakoś nic z tej zapowiedzi nie wynika co będzie . Trochę to mało jak na odcinek i zostanie tylko finał. Nagle mam złe przeczucia.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

GÜNAYDIN,czyli jeszcze dwa dni i będziemy oglądać ,ciekawa jestem kogo tyczy się ten tytuł serialu...

maja9128

Günaydin, może tytuł dotyczy widza? :)

ocenił(a) serial na 9
dona_13

Günaydın
No faktycznie. To my widzowie jesteśmy wytrwała grupa , która nie poddaje się w marzeniach i nadziei na dobre zakończenie.

użytkownik usunięty
Elza49

2 dni i 9 dni i konieeeeeec :) ciekaw jestem jak to będzie, jak się dobrze skończy to beede wniebowzięty... tylko mam nadzieję,ze nie na koniec odcinka. A poza tym jak tak sobie patrzylem to po polsku jakoś nie mogę oglądać, raz że lektor mi przeszkadza (do napisów przyzwyczajony) to jeszcze te sceny obcięte i czasami nawet niewiadomo o co chodzi ;) cieszę się że po rosyjsku jest i całe szczęście znam rosyjski ;)

ocenił(a) serial na 9

Fakt. Po polsku coś jest nie tak. Lektor przeszkadzal mi na początku. Niepotrzebnie moduluje głos jakby chciał zagrać emocje. Ale ja się juz do niego przyzwyczaiłam i tersz mi to nie przeszkadza bo przdciez prawie na pamięć wiem co oni mówią. A jako zagorzała aslamaniaczka oglądam tez po polsku. Wtedy bardziej mogę się skupić na ich mimice a to bardzo ważne w tym serialu.
No ale zaraz będzie dalszy ciąg od 27 odc tureckiego to sobie wszystko jeszcze raz przypomnę.
Ale 2 fragmanı nie dali. Szkoda. Wszystko w tajemnicy z najgorzej jak się skończy tymi oswiadczynami j trzeba będzie czekać tydzień na to co ona powie.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

No ja tak liczyłam na ten 2 fragmanı :/ i też podejrzewam, że 58 odc zakończy się oświadczynami :/ Chociaż sądziłam też, że 57 odc skończy się atakiem Nur nożem, a jednak to wyjaśnili, więc moze jednak akcja przyspieszy

Nat2492

Jeżeli się tak skończy, to dowiemy się czegoś ze zwiastunu...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Miejmy nadzieję że Nur odrzuci te zaręczyny,ale ona głupia i wszystkiego można się spodziewać

użytkownik usunięty
maja9128

HAHAHAH dobrze ujęte "ona głupia" XD

Julia_trololo

myślę, że w zwiastunie ostatniego odcinka nie sprzedadzą nam tych informacji, do końca będą nas trzymać w napięciu.
Pewnie pokażą Nur w białej sukience a my znowu będziemy się zastanawiać czy obok stoi Yigit czy Fatih :)

ocenił(a) serial na 9
An_Ka2904

Myślę że jeszcze się coś wydarzy by u merta wyleczył się strach przed Nur i żeby ja pokochał na nowo

An_Ka2904

Oby Yigit :D