PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2732
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Spojlery cz6

ocenił(a) serial na 10

Będzie tysiaczek

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Jakby ukarał ciotkę wsadzajac ja do więzienia za zlecenie zabójstwa wtedy pokazały że chroni Nur,a postępując poblazliwie wobec ciotki to daje jej dodatkową motywację by ranić Nur...ciekawa jestem co zrobiłby z ciotka Yigit gdyby dowiedział się o śmierci Nur i dodatkowo że była w ciąży ??

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Dobra koncepcja. Aytül jest s-p jeszcze potrzebna

Elza49

Myslisz ,ze Nur przyjmie oświadczyny Fatiha? jA MAM NADZIEJĘ,ŻE NIE,tylko po co tam pojawił sie Y/wiem chciał powiedziec ,że Mert jej się boi/co tam wymysliły nasze sp...

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Co by nie wymyśliły faruk i tak ich połączy. Nie ma innej opcji. Noe wiadomo kiedy ta scena z fatihem się pojawi. Teraz Nur jest b rozzalona na Yigita o może się zgodzić

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Myślę że najpierw będzie scena z mertem widzacym Nur,później scena z oświadczyny a na koniec rozmowa Yigit-fatih przy moście lub najpierw scena z oświadczynami a później akcja z mertem bo Yigit na tych urywkach ma taka sama koszule fioletowa

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Gdzie ten 2 fragment? Moze by nam coś objaśnil.
Powiem Ci ze nie wiem jak to się rozwinie. Mam zupełny mętlik s głowie. Ale wiem ze yiğit cierpi i nie wierze ze ja sobie odpuści

Elza49

Dzięki za przydomek choć z mocami piekielnymi nie mam nic wspólnego ,. to odnośnik do tego /adwokata diabła /....Powiem wam , że film zrobił się /ciężki / i nie wiem czy nie wolała bym żeby skończył się w czerwcu.Analizując to co dzieje się teraz trzeba spojrzeć realnie . Y nie ma innego wyjścia , wie że zawalił sprawę M i w dużej mierze ponosi odpowiedzialność za wszystko co się zdarzyło . Tylko śmierć I mogła by go uwolnić od niej , a stara A motywuje ją jeszcze bardziej /teraz karze jej jeszcze bliżej trzymać rękę M i trzeba dziękować Bogu za szansę / . Pamiętajcie że gdyby N nie pojawiła się w życiu rodziny K i nie było tej miłości , nie było by intryg ,Y dobrze o tym wie i dlatego rozgrzesza ciotkę .Ona walczy jak lwica i dlatego cała nienawiść jest skierowana na N .Zawsze był pewny ,że nikt nie może mu nic narzucić bo on jest najważniejszy a okazuje się że nie i teraz się o tym przekonał . Lepiej zrezygnować z jednej ukochanej kobiety niż pogrążyć rodzinę .Wcześniej jakoś nie przejmował się N , zawsze był pewien jej miłości więc zaniedbywał ją /myślę tu o Fikret i nie tylko/. Nagle , teraz kiedy wie że ją traci wpada w rozpacz ,teraz to już prawdopodobnie niczego nie zmieni .Nie wiem czy o to chodziło sp , że oglądamy agonię tej miłości .Y do Yagmur mówił że działa po cichu gdy nie chciał z nią rozmawiać , może ma jakiś plan i my o tym nie wiemy . Kiedyś powiedział do C ,/że dla nas nie ma już ratunku jesteśmy związani ze sobą na zawsze /. Ciekawe kogo miał na myśli ,wtedy wydawało się że N a teraz .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

No Bogusi ja ciebie awansowałam na adwokata i nadal to podtrzymuje. Zawsze jak coś sie dzieje ty widzisz ten najgorszy scenariusz.
Ale nasz dużo racji w tym co napisałaś. Yiğit się zaplatał i nie widzi wyjścia. Jeśli czytałas moje wcześniejsze posty to wiesz, że myślę podobnie. Niestety. Teraz yiğit widzi że skopal sprawę z mertem o nie może zostawić dziecka ktire(o ironii losu) tak okropnie skrzywdziła jego ukochana nur. Ale nie zgadzam się ze on z niej zrezygnował dla ratowania rodziny. On myśli tylko o mercie o chce go "wykecxyc" z nie jest to możliwe gdyby był teraz z Nur. Yiğit nigdy nie powiedział ze zrezygnował. On tylko próbuje "zabić ja w sobie", ale to kiepsko mu wychodzi.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

on nawet mowiac do niej "gitmek,gitmek"(odejdz ,odejdz) to nie patrzyl w jej oczy tylko odwrocil sie plecami,i przez lzy to mowil,moze on ma plan z yagmur jak udupic ciotke i iclal,tylko odsuwajac nur od siebie chroni ja,tak jak ktoras pisala tutaj,i jednoczesnie chce wyleczyc psychicznie merta by nie bal sie nur,tylko sam z siebie ja pokochal wtedy i yigit bedzie z nia szczesliwy,moze cos kombinuje z yagmur hmm ??

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Chyba nie kombinuje a przynajmniej ja tak zrozumiałam. Ona chciała z nim rozmawić o tym co usłyszała jak iclal na niego wrzeszczala i na odczepnego jej powiedział ze ma plan.
Ale zawsze obstawialam yağmur bo to super dziewczyna i pomogła jej "domieszką obcej krwi". Jest inna niż cała reszta Kozanów. I docenia to co dla niej zrobili yiğit i nur. Ona mu pomoże mieszkając razem. Coś podsłucha i powtórzy Yiğitiwi. Jak wtedy z Hafize.

Elza49

Nie zrezygnował z N ale nie potrafił też odsunąć się od I .Nadal jest to co było przez cały film . Te słowa nie chcą mu przejść przez gardło , bo ona jest jego i on dobrze o tym wie .W szpitalu też powiedział o niej N K ,czyli dla niego w sercu jest zawsze jego /żoną/ .Dlatego napisałam że może ma jakiś plan , ale wydaje się że jakby N wyszła za F to zamknie sobie drogę żeby ją odzyskać .Ale jeszcze nie wiadomo co z tymi omdleniami ,wg ich religijnych praw gdyby N była w ciąży to nie może wyjść za mąż , chyba że to ukryje. Ale powiem ci , że słowa I do F ,że Y ma teraz związane ręce i ich nie opuści a /N zostanie pochowana na cmentarzu złych wspomnień / zabrzmiały okrutnie . Co za wyrachowana kobieta , w głębi serca chciała bym żeby jej słowa obróciły się przeciwko niej samej .Masz rację że nie robi to dla rodziny a dla M ale lekarz powiedział że w rodzinie odzyska spokój stąd takie moje uogólnienie .Mój zły scenariusz to asekuracja staram się być realistką choć możesz mi wierzyć upłakałam się nieraz i też chciała bym aby sp się nad nimi zlitowały . Ten kontrast tego ich dramatu i niepełnosprawności M jest straszny .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

No to nasze mnie koleżankę do łez.. A ten ostatni odcinek i jak Tolgahan gra yiğita to najczystsza postać wyciskacza łez. Powtórzę ŚWIETNY Z NIEGO AKTOR. Tskue emocje pokazać to naprawdę sztuka.
Nawet jak oglądam klipy ba ig to nie mogę z nim nie płakać. Tak cierpieć potrafi tylko zakochany mężczyzna.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

masz racje,a ja mysle ze yagmur powinna nasluchiwac rozmow aytul z iclal i aytul z yaren bo to trojca udana...nie wiem czemu tak zmienili postac yaren z "aniolka" na "diablice" ,a najlepiej je nagrywac zeby yigit wiedzial co kombinuja,mam nadzieje ze iclal odsunie sie od atakowania nur i ze w koncu matce tez sie postawi ,w koncu yigit jest blisko nich tak jak zawsze tego chciala,ale wie tez ze z firatem bedzie szczesliwsza niz yigitem i juz danwo to powinna zrozumiec i pozwolic odejsc yigitowi razem z mertem..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

On nie jest z İclal jak dawniej. On tylko przy mecie udaje. Z hak mert znika to yiğit staje due jak z kamienia.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Poczytałam trochę postów na fb. WSZYSCY potępiaja Yiğita. Juz nie chcą żeby był z nur po tym co zrobił dla cioteczki Aytül . Twierdzą że powinien iść do więzienia za tuszowanie zbrodni
I tak mi się smutno zrobiło ze taki pomysl się w tym odcinku narodził. Wszyszko tym postępem yigit stracił w oczach fanów. Jeśli to nie jest zagrywka to nikt go już nie wspiera. Nie chcą takiego zakończenia bo twierdzą że yiğit na nur teraz nie zasługuje.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

on dawno powinien usmiadomic merta ze Nur kocha i ze z iclal nie jest szczesliwy,nie powinien udawac przed nim szczesliwej rodziny bo robia dziecku niepotrzebna nadzieje na to ze znow beda rodzina

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A co myślisz ze będzie z yihitem po tym jak ukrył zbrodnie Aytül. Nur o tym wie, fatih o tym wie ,firat o tym wie, ickal o tym wie, nawet yağmur chyba się domyśla. Co on zrobił najlepszego? Przecież "szlachetny i sprawiedliwy" yiğit tak nie postępuje. Co się z nim dzieje?

ocenił(a) serial na 9
Elza49

mysle ze te slowa o tym "planie" nie wyszly na darmo,fakt po tym wszystkim on nur nie zasluguje na Nur,przynajmniej nie tak od razu,zeby pokazac jego milosc bezgraniczna do niej naprawde ponien mocnego kopa dostac od niej zeby zawalczyl o nia zeby pokazal ze zasluguje na nia i jej milosc,ze to z nim nur bedzie szczesliwa,tylko powiedzenie "evet" fatihowi powinno dac do dzialania i walczenie o serce nur i pokazac ze to yigit jest dla niej najwazniejszy,tylko znajac fatiha on chcialby od razu z nia slub wziac zeby utrzec nosa yigitowi..ja chce drugi zwiastun horroru

ocenił(a) serial na 9
maja9128

mam nadzieje ze nur jest w ciazy i te omdlenia darmo nie sa pokazywane..jestem ciekawa kto znajdize nieprzytomna nur przed ich domem jak wyszla po slowach yigita

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja tez bardzo jestem ciekawa. Sama się ocknie czy yiğit ja znajdzie. ? No przecież nikt nie wie o tym domu POZA FİKRET! O matko. Chyba tam nie przyjdzie?

Elza49

siema wszystkim!
Myślę, że w tym odcinku nie dowiemy się czy Nur powiedziała tak Fatihowi, przetrzymają nas do ostatniego :P
Nur po upadku pozbiera się sama albo obcy jej pomogą, albo Fatih ją tam znajdzie, jeśli pojechała taksówką to nie trudno mu będzie namierzyć kurs z więzienia.
Yigit w tym czasie będzie rozpaczać nad ich rozstaniem, w które również widzowie muszą uwierzyć i w to że zrezygnował z Nur na rzecz Fatiha.
Dlatego w tym przedostatnim odcinku będą wyjaśniane mniej ważne wątki, np. Elmas, Yagmur czy Firata.
Na naszą kochającą się parkę musimy czekać do ostatniego odcinka. Pamiętacie przepowiednię? Dwugłowy smok, rozstanie i szczęśliwe zakończenie :)
Co do Yaren ona ma tylko jeden cel dokopać Yagmur, jej środkiem do celu jest Emin, ale Yagmur ostatnio jej przygadała, że staje się podobna do ciotki i że jest jej żal bo w końcu jest jej siostrą. Więc może nasza blondyneczka zacznie wreszcie myśleć :)
Zastanawiam się nad zachowaniem Aytul, mając za uszami zlecenie morderstwa otwarcie atakuje swoją ofiarę, zero zahamowań przy obcych i przy Yigicie, wprost dyszy nienawiścią. Podobnie zachowywała się gdy Yigit przyprowadził do domu Yagmur, taka sama nienawiść z niej emanowała. Może to tylko kwestia aktorskich umiejętności i ja nadinterpretuję, ale może do zamordowania matki Yigita też się przyczyniła jakimiś intrygami. Nigdzie nie było wyjaśnione dlaczego ojciec zabił ich matkę. Porzucił żonę, trójkę dzieci, związał się z inną kobietą, która urodziła mu dziecko, i tak ni z gruszki ni z pietruszki wraca do byłej żony żeby ją zadźgać?
.... a może za bardzo rozkminiam temat :P
Swoją drogą zastanawiałam się dzisiaj kto przez cały serial "nigdy się poddał" i wychodzi mi, że Aytul ;)

maja9128

Pewnie usłużny F bo na pewno domyślił się gdzie mogła pójść z tego szpitala czy ambulatorium . Elza pisze że fani przekreślają Y ,może o to chodziło sp .będzie łatwiej widzom zaakceptować rozstanie . Dobre argumenty to podstawa .Ja jednak myślę że Y który jest inteligentniejszy niż inni /biorę pod uwagę to wszystko co robi po cichu / zobaczcie jak zakasował pana policjanta , może nie powiedział ostatniego słowa . Może okaże się ,że pewne rzeczy robił z rozmysłem . Czy tak jest na pewno nie wiem ale mam takie przeczucia .

Bogusia53

Zapomniałam że F nie wie o ich domu , ona wyszła aż na ulicę to Y też może jej nie widzieć ,ale dobrze by było jak by to on ją znalazł . Myślisz że Fikret może się jeszcze pokazać ,fakt nikt nie wie gdzie jest .

Bogusia53

Może tylko upadła i sama się podniesie i odejdzie z płaczem...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Po coś nam to w zapowiedzi pokazali. Nie sądzę że bez powodu i nur się sama pozbiera. Naprawdę myślę że może to Fikret. Chcą ha znaleźć bo gdzieś uciekła. Może myśli ze nikogo ram nie ma? Tsk mi przyszło do głowy. Obym się myliła.
A co do yiğit to nie tylko jego potępiaja . Nur tez ze się nie wzywa w jego trudna sytuacje tylko mydło o sobie. Czy jej uwierzył czy nie.
A dla mnie ona się jednak zachowuje jak na początku serialu wtedy też mówiła do nie YK.

Elza49

Nie wiem... nie obchodzi mnie jak to zrobią, ale ta dwójka ma być razem, bo nie chcę żyć ze świadomością "jak mogłam się dać złapać na to coś i stracić tyle cennego czasu"

Elza49

Tylko żeby to nie był Fatih...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Bo jeśli to będzie fatih i zawiezie ja do szpitala i tam się okaże że jest w ciąży...
Słuchajcie to będzie bomba z opóźnionym zapłonem. Teraz ona poprosi żeby fatih nic nie mówił yigitowi. Fatih dlatego się jej oświadcza żeby ona nie została sama z dzieckiem i ona go przyjmie bo taki mają układ. Co wy ba to???

Elza49

Nie wiem... ale mam nadzieję, że wydarzy się w końcu coś, co zacznie naprowadzać do szczęśliwego zakończenia, zawiode się, jeśli nie wyjdzie na jaw (chociażby) intryga z ciążą...

Elza49

Ale czy dopiero teraz miałaby wyjść ta ciąża N? Przecież miała już tyle badań, prawie ją zamordowano... dziecko mogłoby to przetrwać? Nie wiem... ale jednak po cichutku na to liczę...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Ja niestety mam inna teorię . Nur jest bardzo osłabiona do tego dochodzi stres . W ciąży raczej nie jest . Ja niestety też nie mogę wybaczyć tego bo zrobił Yigit . Kryje morderczynie , a Stara raczej nie odpuści więc jeżeli coś się stanie Nur to będzie tylko jego wina , on będzie za to odpowiedzialny .

Mari0092

I myślę, że jeśli coś takiego się wydarzy on będzie się czuł bardzo winny i sobie tego nie wybaczy... żal mi ich obojga, ale nie wiem... ja jakoś go nie potępiam za to, co zrobił... nie znam wytłumaczenia dlaczego, ale tak jakoś...

Julia_trololo

Może po prostu tak mi go żal? Nie wiem

Julia_trololo

myśląc logicznie to potencjalna ciąża Nur powinna wyskoczyć już dawno, badania jakie miała po wypadku, które wykazały obecność psychotropów, badania po zamachu, operacja w szpitalu, było wiele okazji do ujawnienia jej ciąży.
Ale mamy do czynienia z tureckimi scenarzystami, którzy lubią nas zaskakiwać, więc wszystko jest możliwe :)
Podoba mi się pomysł Elzy z intrygą ciążową Fatiha i Nur, jednak coś musi się wydarzyć nim oni się pobiorą.
Z drugiej strony po głowie mi chodzi przepowiednia (długa rozłąka) i obietnica Nur jaką złożyła ojcu dotycząca ukończenia studiów.
Może jednak w ostatnim odcinku będziemy mieli do czynienia z akcją w dłuższym wymiarze czasu, np. kilku lat.

An_Ka2904

Raczej Nur nie poradzi sobie na studiach przez pare lat nie wiedząc co z Y i M... nie wytrzymają bez siebie, oni przecież teraz po 3 msc ledwo dają sobie radę i zapominają o oddechu widząc siebie po tym czasie...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Ja może bym była wstanie jakoś to znieść gdyby to była pierwsza taka sytuacja ale tak nie jest . Po raz kolejny kryje przestępstwa ciotki . Znowu Nur omal przez nią nie umarła .

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Dzgniecie nożem widać nie było poważne.a dziecko mogło przetrwać,bez powodu omdlen nie pokazują..jak to ktoś z forum pisał "zawsze jest coś, po coś.." z tym stwierdzeniem zgadzam się.sądzę że albo fikret się na nią zaczai i będzie próbowała ja dobić i np Yigit uratuje Nur wsadzi fikret do paki,a ja zawiezie do szpitala i tam oboje się dowiedzą że będą rodzicami??później Nur będzie gdzieś jechała i Mert wystraszy się Nur a później Yigit do niej przyjdzie i zobaczy scenę z zareczynami

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Wątpię że Nur poraz drugi weźmie ślub z osoba której nie kocha by zapomnieć o yigicie..raz już to zrobiła z keremem,a fatih szybko przeszedł do działania żeby zdobyć Nur...

maja9128

Właśnie, dokładnie to samo stwierdzenie mam ciągle gdzieś z tyłu głowy... wszystko jest w tym serialu po coś... pewnie te omdlenia są po coś, większość fanów liczy na tę upragnioną ciążę, a postać Fikret podobno nie miała już się pojawić... ale niczego nie możemy wykluczyć...

Julia_trololo

Może Nur nie odpuści Yigitowi? Przecież mają swoją więź, ona czuje gdy coś z nim nie tak... ta więź nie pozwoliła jej nawet uwierzyć Fatihowi w to, że wydawało się jej i Y wcale tam nie było... odpuściłaby po jednej rozmowie? Przyjmie zaręczyny? Tyle pytań, a czy będzie odpowiedź w kolejnym odc? Mało czasu zostało...

użytkownik usunięty
Julia_trololo

W ogóle dzisiaj nie mial być fragman? Pewnie nie będzie już w ogóle bo jeden mamy

ocenił(a) serial na 9

Pewnie późnym wieczorem można się spodziewać drugiego fragmentu jeśli wgl będzie drugi

maja9128

Może tak jak ostatnio nie będzie

ocenił(a) serial na 9

Ja wam mowie ze tu przyjdzie Fikret żeby ją było można złapać a ona powie jak spiskowa z İclal.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

I wtedy to usłyszy Yigit i weźmie policję.i zamkna fikret

ocenił(a) serial na 9
maja9128

I w końcu rozprawi się z iclal,a wtedy iclal wygranie mu że urodzila merta żeby jego przy sobie zatrzymać i że go nigdy nie kochała że udawała swoją miłość do niego że względu na niego i wtedy to usłyszy mert i dotrze to do niego że tak naprawdę to Nur dała mu matczyna miłość a nie iclal,i będzie chciał na nowo połączyć Nur i Yigita..przynajmniej ja tak bym zrobiła...

maja9128

No fajnie by bylo... ale i tak pewnie nie przewidzimy tego, co się wydarzy

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

TO JUŻ JEST NAKRĘCONE . Nie mamy nic do gadania.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Niby ten wspaniały policjant fatih jej szuka.. ale ja myślę że raczej szuka nur bo ją łatwiej znaleźć. Ha ha.
Powiem wam ze czasem rozumiem yigita. Robi wszystko by uwolnić nur z więzienia a więc jednak ja chroni i się nią opiekuje chociaż w tajemnicy. Niby tak chce tej tajemnicy dochowac ale jak nur jest w niebezpieczeństwie to oddaje krew i wchodzi do jej pokoju. Nie może się powstrzymać żeby przy niej nie być. Poza tym walczy o syna i juz ma 1-sze efekty. Syn go znowu kocha!!!. Potem przyjdzie czas na dalszy krok czyli na nur. Ale teraz nie może tego serwować mertowi. No a Aytül ? Ta sprawa jest dla mnie zagadka i jego zachowanie . ale gdzieś z tyłu głowy mu wierze ze ma w tym cel. Jeśli by to zrobił faktycznie by chronić ciotkę to zgłupiał. Ale nie wierze ze on zgłupał. Raczej coś planuje. Zobaczcie jak potrafi być skuteczny gdy tego chce. Jest lepszy od fatiha. Tylko szkoda że jego heroiczna walkę o uwolnienie nur skwitowali w odcinku jednym zdaniem. Tak , bo w tym zdaniu z trudem przyznał fatih, że tylko dzięki niemu zagadka wyjaśniona i zostały zgromadzone dowody.

Elza49

Elza, ale będziemy nadal razem trzymać kciuki co nie? Nie poddam się i trzymam się nadzieji :D