PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2732
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Spojlery cz6

ocenił(a) serial na 10

Będzie tysiaczek

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No jeszcze blisko przecież dopiero zaczęłam na 4 . Ja nie mam takich mocy przerobowych jak ty. Coraz to coś mi przeszkadza. A ile odc ma ten serial? I czy jest skończony?

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Drugi sezon trwa..pierwszy sezon ma 52 odcinki..obecnie będzie trzeci odcinek w piątek drugiego sezonu...

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja ciotkę pomijalam bo też mnie drażniła swoją intrygą..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Oj to dużo. Tez będę pomijać żeby byli szybciej

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Bo w sumie ciotka wnosi tylko tyle że knuje bardziej i rządzi ruda jak ma się do Ömera zbliżyć...później szantażuje ja kiedy chce ruda powiedzieć omerowi o tym,albo pojawia się wtedy kiedy ona już ma zamiar powiedziec itd..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

W sumie się domyśle. Jak oglądałam AV po turecku zanim trafilam na forum i potem oglądałam po polsku to tez wszystko prawie łapałam z intrygami

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Na pewno ;)

maja9128

Po 16 a już półmrok.

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

No jutro znowu nie obejrzę początku Av :/ Wrrr

maja9128

Ja w ogóle nie wiem, czy obejrze... mam bardzo dużo spraw na piątek... hyyyy... nie wejdę tutaj najwyżej, żeby nie spoilerować sobie.

Julia_trololo

Ale jak ja przeżyje wtedy ten wieczór, nie dam rady normalnie.

Julia_trololo

Ja jutro zamierzam oglądać tylko dzieciaki wcześniej spać położę. juz nie mogę się doczekać!! a teraz powtórkę na TVP będę oglądała.

ocenił(a) serial na 9
ania86_filmweb

Ja tych polskich nie mogę oglądać bo nie mogę wariatek przewijać

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja kiedy dzisiaj wracałam do domu i znowu pomyslałam sobie o serialu i o tym co jutro to naprawdę czuję stres, to już serio uzależnienie heh. A wcześniej w żadne seriale czy programy się nie wkręcałam, a z tym przepadłam...

Nat2492

Ja się cały tydzień stresuje

Julia_trololo

Żeby tak kogoś serial stresował-chore... zawsze sobie to powtarzam... ale nie moge uspokoić emocji... za daleko popłynęłam, uzależniona jestem, cóż zrobię.

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Też tak mówiłam jak może taki serial tak działać na wszystkie emocje człowieka(gniew,smutek,radość ) że to chore tak przeżywać serial..a jednak..sp się spisaly jeśli chodzi o emocje..ale żeby final był szczęśliwy

maja9128

Właśnie... niech ten finał będzie szczęśliwy, bo będę beczała jak dziecko i ciężko będzie zapomnieć.

maja9128

A ja ogladam dopiero w piatek rano jak chlopcy juz sa w szkole :P i nit i nic mi nie przeszkadza :) Szkoda ze to juz koniec :( Zostaje mi tylko O hayat benim w poniedzialek :( Czekam tylko na moment zeby tej ciotce co w szpilkach chodzic nie umie i tej okropnej Nazan ktos nareszcie w gębę dal za wszystkie okropnos

betunia90

Ja i się cieszę niezmiernie, że to już koniec tego zła (mam nadzieję), i rozpaczam, że nie zobaczę ani jednego nowego odc.

Julia_trololo

A co my zrobimy jak ten serial się skończy ;) Będziemy na odwyku ha ha

ocenił(a) serial na 9
nicca_02

Streszczenie wam dzisiaj ostatni odcinek. Ale trochę później. To sobie odswiezycie. No a jutro horroru koniec

Elza49

Juz jutro? I stres znowu się powiększa...

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Początek scena basenowa. Nur koniecznie chce usłyszeć od Yigita że jej wieerzy. Chce żeby spojrzał jej w oczy. Yigit unika jej wzroku zajmuje sie roślinami i twierdzi że musi o nie dba bo umrą. Podczas tej dramatycznej rozmowy Yigit z trudem panuje nad emocjami, a gdy Nur apeluje do jego serca ( może twoje usta mówią nie ale serce...) i mówi że może sam przed sobą nie chce tego głośno powiedzieć że jej wierzy wtedy zaczyna "przedstawienie". krzyczy na Nur i mówi, że je nie wierzył nie wierzy i nie uwierzy. Mówi że ona sobie uroiła że był w szpitalu, że oddał je krew a potem się odwraca i każe jej odejść i zabić siebie w sercu tak jak on to zrobił z nia.
Nur odchodzi reszta bez tekstu. Widziałyście

nicca_02

Odwyk, odwyk xD

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

cd.
Tymczasem "wyrzucony " przez Fatiha do taksówki Emin jedzie do szpitala bo wzywa go DUDU. Tam dowiaduje się że dziecko Elmas zostało porwane. Elmas podejrzewa że to zrobiła Nazan, ale adwokat Cahita rozwiewa te wątpliwości i mówi że Cahit podał sprawę do sądu o odebranie jej dziecka i do rozprawy dziecko będzie u Cahita i jego Zony. W ten sposób Elmas dowiaduje się ze Cahit się nie rozwiódł. W szpitalu jest awantura a Rlmas wybiega i udaje się do domu Yigita.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

cd.
Fatih znajduje Nur i zabiera ją do kawiarni nad Bosforem . Tam ją pociesza. okazało się że Yigit był bardzo przekonywujący i Nur mówi, że to Fatih miał rację i że to pielęgniarki kłamały,m że Yigit nigdy nie był u niej w szpitalu i że jej nie chce. Uważa że nie ma się co łudzić że wielka miłość to był tylko sen a Yigita już nie ma.
Tymczasem Yigit po kąpieli w basenie opuszcza ich dom wspominają rozdzierające słowa Nur o definitywnym rozstaniu gdy powiedziała że nie obejrzy się już za siebie bo tam nie ma nikogo, że człowiek którego kochała jej nie uwierzył.

Elza49

Ta łatwowiwerna Nur... ja po jego oczach widziałabym wszystko.

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Ona chce tak myśleć serce mówi inaczej a rozum inaczej dlatego ona przyjmie oświadczyny Fatiha żeby on pomógł jej zapomnieć o tej miłości na życzenie Yigita..tylko czy Yigit odpuści czy jednak wybierze miłość??

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

cd. Iclal krytykuje matkę że za nieudany zamach na Nur. mówiże teraz Yigit do niekj wróci. Aytul mówi, że ma plan i nur z Yigitem nie będzie.
Córk kłamie że była u fryzjera ale wypada jej z torebki klucz do hotelu. Aytul zabiera go.
Tymczasem Yaren przywozi Merta z basenu gdzie zrobił kolejne 5 kroków, martwi się że Emin nie odbiera telefonu.
Mówi do Iclal że pewnie teraz Yigit wróci do Nur ale przerywa im walenie do drzwi.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

cd.
Awanturę w domu , którą zrobiła Elmas a dołączyli Tayyar i Emin, przerywa Yigit, który dowiaduje się że Cahit porwał dziecko Elmas ,. Elmas błaga go o pomoc i on jej tą pomoc obiecuje ku niezadowoleniu i Aytul, które wymieniają złośliwe uwagi.
Yigit idxir do ogrodu porozmawiać z Elmas i dowiaduje się że Cahit nie rozwidl się z Nazan.
Obiecuje pomóc w odzyskaniu dziecka i odprowadza Elmas do domu

ocenił(a) serial na 9
Elza49

cd. Nur jedzie z fatihem do domu, z którego chce się wyprowadzić by nie być blisko yigita. Wspomina jak go wynajęła by zdobyć Zpowrotem Yigita i wspomnienia tragicznej nocy gdy potrąciła Merta. Jest nieszczęśliwa a Fatih proponuje że sam zabierze jej rzeczy. Ona chce si jednak z domem pożegnać.
Gdy zbliżają się do bramy z domu Nur wychodzi yigit. Chwil eich oczy się spotykają. ale szybko odchodzi i wsiada do samochodu. W lusterku widzi Nur i Fatiha i widać że jest zazdrosny.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

cd. W domu Nur i Fatoh dowiadują się co spotkało Elmas i że Yigit ma jej pomóc. Nur zapewnia Elmas ze jak Yigit obiecał to na pewni pomoże. Ale nie orzyznaje się ze widziała się z Yigitem ani przed domem ani wcześniej.
Elmas prosi by Nur się nie wyprowadzała i Nur się godzi. Mówi do Emina ze to tera ze to jego dom bo za niego płaci.
Tymczasem ogarnięty zazdrością Yigit przypomina sobie Nur i Fatiha i prosi boga żeby dał mu opamiętanie.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

cd. Cahit dzwoni do Yigita i wysłuchuje jego wymówek. Gdy Yigit próbuje się dowiedzieć gdzie się ukrywa rozłącza się.
Nur pociesz Elmas że nie ma takiego prawa By odebrać matce dziecko.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

cd.
Fatih spotyka się z Yigitem jest bardzo zdenerowowany i wurzyca mu że przez swoją obecność w jej domu tylko ją znowu rozstroił. Ze sprawia Nur ból. Yigit obiecuje że będzie unikał takich sytuacji ale Fatih mówi, że to będzie trudne bo Nur zostaje. Wudać że cieszy to Yigita. Ale prosi Fatiha by zajął się sprawą i wykrył gdzie jest cahit to jak znajdzie się dziecko to Nur nie będzie musiała być z Elmas. Fatih ponownie pyta Yigita czy zrezygnował z Nur ale Yigit odchodzi bez słowa. Fatih nie jest w stanie zrozumieć że nawet po takim przedstawieniu w ich domu nie jest w stanie tego powiedzieć. Mówi że rozumie jaką trudną sytuację ma Yigit, ale Yigit wraca by tylko powiedzieć " Rób co trzeba. Idź do Nur i bądź OBOK niej" Fatih woła za odchodzącym "nie martw się bee obok Nur" Z rozmowy wyraźnie wynika że Yigit nie chce potraktować Nur przedmiotowo ale chce pomóc jej samodzielnie decydować o swoim losie a Fatih ma ja TYLKO wspierać w najtrudniejszym okresie. Nie sadżi że Fatih wcale nie jest bezinteresowny.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

cd.
Emin cieszy się z decyzji kuzynki w sparwie domu i chce z nia porozmawiać ale ona nie chce.
Rozmowę przerywa tel od Yaren która wymusza na Eminie obiecaną kolację. Nur radi Eminowi zeby zastanowił się nad swoim związkiem z Yaren. Emin godzi się na spotkanie na godzine a Yaren proponuje pizzerię gdzie pracuje Yagmur ze by ją upokorzyć.
Tymczasem Iclal skarży się na bezczelność Nur która znowu zamieszkała w sąsiedztwie. Aytul obiecuje dokonanie krwawej zemsty na Nur. Iclal powątpiewa w skuteczność działań matki, bo ani jej ani matce dotąd się nie udało zabić Nur.
Tymczasem Yigit idzie na spotkanie z Elmas i w ogrodzie widzi Nur. Chwilę się waha i chce się wycofać ale Nur nie odwracając się wie że przyszedł i mówi że wie o jego pomocy Elmas i że może tu swobodnie przychodzić bo to teraz dom Emina.
Yigit informuje Taayyara i babcię DUDU iż ciągle nie wie gdzie przebywa Cahit ale ma plan, który przedstawia i to ma wyciągnąć Cahita z kryjówki.
W tym czasie Yaren z Eminem są w pizzerii i widzi ich Yagmur. Emin mówi do Yaren że zamówi lemoniadę. Slyszy to Yagmur i ze słowami Szybka obsługa oblewa go dzbankiem lemoniady.
Ponieważ siostry zaczynają sie kłócić obecni nagrywają filmiki a Emin wyprowadza Yaren z Pizzerii. Yaren jest wściekła i grozi ze poskarży sie bratu a potem wylewa lawinę niienawistnych słów pod adrese Yagmur. Emin uświadamia sobie że to była gra aby upokorzyć Yagmur a nie żadna miłość ze strony Yaren. Wysiada z samochodu ii zostawia Yaren samą.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Yigit przedstawia swój plan ale babcia mówi że Mur siedzi na dworze bo on jest w domu. Yigit szybko się żegna ale wychodząc nie widzi Nur na leżakiu. Szuka ją wzrokiem ale n ie widzi. mówi do siebie " Boże błagam obdaruj mnie siłą która pozwoli mi się od niej oddalic".
Pozostająca w ukryciu Nur odprowadza go tęsknym wzrokiem.
Następnego dnia Elmas informuje zgrimadzonych przed domem dziennikarzy w jakiej sytuacji znalazła się przez straszego Kozana. Towarzyszą jej Babcia i Tayyar. Nur i Emin obserwują scenę z okna.
Icla mówiAytul że to zemsta za to co matka zrobila w sądzie.
Aytul wysyła na przeszpiegi pokojówkę. którs słyszy że Elmaxs składa oświadczenie prasie.
HISTORYCZNY moment: wchodzi Yigit z mertem i pokojówka opawiada co się dzieje przed domem sąsiadów. mówi oburzona do Yigita że te dwie kobietuy okrywają ich wstydem. Yigit nie reaguje prosi o wywptowadzenie merta i szuka kluczyków do samochodu. Aytul sie złości że jej nie słucha i krzyczy " twojego brata oskarża . Nic nie zrobisz." A Yigit mówi:" o są kluczyki. a w tej sprawie zrobiłem ciociu to ja zorganizowałem tę konferencję" i wychodzi. Mina Aytul bezcenna . iclal rozkłada ręce i wychodi za Yigitem

ocenił(a) serial na 9
Elza49

cd.
Tayyar przerywa konferencję gdy dziennikarze pytają o Nur i Emina. W domu wszyscy chwalą Elmas.
W salonie kosmetycznym wszyscy oglądają filmiuk z Yaren I yagmur a Yaren się chwali ze Elmas jej nie zostawi bo kocha się w niej od dzieciństwa.
Nur spotyka się z g
Fatihem w herbaciarni na brzegu morza. Nie chce romawiac na swój temat a Fatih znów się złości ze tylko myśli o Yigicie. namawia ją by opuściła Stambuł Yigit Kozana bo tu nie będzie szczesliwa. Nur powtarza jego słowa.
Tymczasem Yigit i Iclal są nad basenem z mertem. Icl dręczy Yigit że Nur mieszka w pobliżu a Mert myśli że jest w wiezieniu. Mówi że to wszystko kłamstwo i zakochany policjant poświęcilł wlasną siostrę by ratowac Nur, ze jest wściekła bo Yigit jej wierzy. Yigit mówi ze należy porozmawiać z pedagogoem i czas na rozmowę z Mertem o Nur. Icla się złości I chce zawołac Merta żeby od razu Ojcjec powiedział Mu o Nur. I ze jest po jej stronie przeciw Mertowi i Iclal. Yigit uspokaja sytuację i mówi że jest zawsze po stronie syna i nUr umarła w tym więzieniu i nie ma jej w jego żyviu. Iclal grozi, że jeśli się z nią zejdzie to zrobi to co Cahit i zabierze mu syna.
W drodze powrotnej atmosfera jest zła i Mert zaczyna manipulowac rodzicami mówiąz że jak będą sie na siebie obrażać to jego nogi bardziej bolą.
Cahit i Nazan oglądają apel Elmas w TV. Nazan jest oburzona.
Zaczynają na nowo rozważać plan ucieczki za granicę.

Elza49

iyi geceler wszystkim ! już niecałe 22h pozostały, tik, tak, tik tak
ja tam wierzę w happy end,
oczywiście nim do tego dojdzie parę razy zejdziemy na zawał, ale co tam! nie ważne jak byle do celu :)

dobra robota Elza, dobrze streszczone :)
mam parę uwag ale poczekam na koniec ;)

ocenił(a) serial na 9
Elza49

cd.
Korzystając z karty hotelowej Aytul jedzie do Firata, który zameldował sie tam pod drugim imieniem Ekrana.

Fatih zapowiada że będzie miał wkrótce do Nur jedno pytanie i chce jednej odpowiedzi.
Gdy podjeżdzaja pod dom z samochodu wysiada Yigit Mert i Iclal. na widok Nur Mert reaguje nadmiernym strachem podsycanym przez Iclal. Yigit jst załamany, Nur też. Iclal zabiera Meta do domu i tam mu znów mówi o wrednej złej wiedzmie Nur, a Yigit to słyszy i wychodzi. Yigit widzi że Iclal nadal zatruwa umysł Merta.
Nur zamyka się wpokoju i rozumie że ta sytuacja jest nie do zniesienia dla niej i dla Yigita.
Tymczasem Aytul chce wykorzystac Firata w swoich zbrodniczych celach. Grozi mu że jesli się nie zgodzi powie wszystkie jego tajemnice
Firat zaczyna podejrzewać u Aytul obłęd.

Emin na planie filmowym jest rozstrojony. Koledzy przypominają mu historię z lemoniadą i mówią ze pizzeria jest blisko. Emin wsiada w samochów wytwórni i jedzie do Yagmur. Tam tłumaczy się ze swoich falszywych uczuć do Yaren nazywając je dzicinadą. Yagmur mu wierzy i zaczynają się całować.
W tym czasie Yaren szuka go w wytwórni a potem w pizzerii i tu widzi ich pocałunek. Mówi do Emina że pocałunku nie było, a Emin mówi ze był tylko ich miłości nie bylo i zostawia Yaren na ulicy.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

cd. Fatih wezwany do domu Nur z powodu jej złego stanu psychicznego zostawia na stole broń i idzie do Nur. Nur otwiera mu drzwi . Tymczasem Elmas zabiera pistolet i idzie do domu rozprawić się z Aytul. W ogrodzie słysz jednak rozmowę Yigita z Cahitem i wyrusza za nim by dowiedzieć się o jego miejscu pobytu.
W domu Tayyar odkrywa brak Elmas a Fatih brak broni.
Tayyar dzwoni do Yigita ale ten nieodbiera telefonu bo czeka na Cahita. Gdy Cahit przychodi Yigit każe mu natychmiast naprawić błąd i oddać dziecko matce. Cahit mówi że Elmas jest psychicznie chora i krzywdziła Nazli. POkkazuje Yigitowi gdzie miueszka. Yigit mówi że nie zdradzi jego kryjówki jednak jest przekonany ze to intryga nazan. dzwoni do adwokata by ten pomógł rozwiązac tę rodzinna sprawę.
I odjeżdża do domu. Cahit nie słucha brata i kaz\że Nazan natychmiast szykować się do ucieczki za granicę. Do drzwi puka Elmas i staje z pistoletem pytając kogo najpierw ma zastrzelić.
Nur bardzo martwi się ze Elmas może zrobić jakieś głupstwo. Ale Ftih mówi że jego ludzie panują nad tą sytuacją. Chwyta Nur za rękę i oświadcza się jej. Nur przyp

Elza49

Dzięki bardzo za opis ostatniego odcinka!:) i czekamy w nerwach na jutrzejszy seans!

ocenił(a) serial na 9
ania86_filmweb

Nie ma za co. Ili gecelar

Elza49

Nie zgodzę się z tym, że Yigit nie wie, że Fatih wcale nie jest bezinteresowny.
On wie, że Nur dla Fatiha jest ważna, że ją kocha i będzie chciał ją zdobyć. Panowie już na ten temat parę razy rozmawiali i to przed wypadkiem Merta.
Yigit wściekał i wścieka się na Fatiha i jego kontakty z Nur bo zdaje sobie sprawę, że jest on groźnym rywalem i ma duże szanse na to, że Nur mogłaby go pokochać.
Groźnym nie dlatego, że nosi broń a dlatego, że Nur dobrze się czuje w jego towarzystwie i że oni dobrze się rozumieją i potrafią ze sobą rozmawiać.

Wiem, że fani związku Y+N nie trawią Fatiha, ale mi ta postać jak na razie się podoba i ja go lubię (chyba, że s-p go "zepsują" w ostatnim odcinku, żeby się go pozbyć, np okaże się psycholem lub członkiem mafii).
Pojawił się w życiu Nur we właściwym momencie i to w sumie dzięki niemu (i zazdrości Yigita) ponownie udało jej się zdobyć ukochanego.
Fatih zaczął się kręcić wokół Nur aby dotrzeć do swojego celu czyli Yigita Kozana (wątek mafijny), początkowo traktował ją jak przyjaciółkę z lat dziecięcych a poznając bliżej zakochał się. Co mnie akurat nie dziwi ;)
Wobec Yigita od początku był fair. Jak już doszło do konfrontacji panów postawił sprawę jasno, że mu na Nur zależy.
A Yigit jak to Yigit, arogancki, zaborczy, zapalczywy i z delikatną manią wielkości cały czas popełniał błędy przez, które Nur cierpiała.
Fatih dla Nur zrobił jedną ważną rzecz uświadomił jej własną wartość, pokazał jej, że jest ona tak samo ważna jak Yigit.
Zauważcie, jak Yigit przez cały serial traktował Nur, nie mówię tu o miłości, bo to, że ją ogromnie kocha jest niepodważalne.
Nie liczył się z jej uczuciami, nie szanował jej pracy (ani w modelingu ani w biurze) i co najważniejsze nie chciał lub nie potrafił jej zrozumieć. Dla niego ważne było zdobyć i mieć. Bo on jest wielki Yigit Kozan!
A Nur dla tej miłości poświęciła się całkowicie, zapomniała o swoich celach, marzeniach, o sobie. Tak jak to zauważył Fatih ciągle tylko Yigit i Yigit.
Ktoś taki jak Fatih był jej niezbędny. Szkoda, że Yigit nie miał takiego przyjaciela, który uświadomiłby mu błędy jakie popełnia w relacji z Nur.
Fatih parę razy próbował ale hm...

No cóż, gdyby Yigit go posłuchał serial byłby krótszy i na pewno nudniejszy, nie byłoby tych emocji :)

ocenił(a) serial na 9
An_Ka2904

A ja uważam że fatih zawsze grał na siebie. Najgorzej oceniam sprawę z smsem i pójście na układ z psychiczną siostra. Yiğit nigdy nie powiedział ze rezygnuje z nur i prosi by był obok nur i ja wspierał w trudnych chwilach. Ale nie wiem czy wystarczy mu sił by spokojnie przetrwać to "małżeństwo" fatiha i Nur. Nie sądzę że wierzy ze nur może pokochać fatiha.
No ale każdy może mieć swoje zdanie na ten temat. Ja nie lubię fatiha bo nie wiem czy kiedykolwiek chciał pomóc tej miłości. Raczej tak jak w rozmowie z Fikret chciał odsunąć od niej yiğit. Przeszkadzał.

użytkownik usunięty
An_Ka2904

No ta ale nie rozumiem jak mozesz powiedziec,ze Nur moglaby sie zakochać w Fatihu. Przecież jeżeli mamy patrzeć na to obiektywnie to Nur nie mogłaby pokochać nikogo innego bo serial bylby bez sensu

Dokładnie tak! To samo pomyślałam.

Elza49

Yigit Pewnie przyszedł do Elmas i żeby ukradkiem popatrzeć na Nur, a tu takiego suprajza mu sprzedali...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

No właśnie. Fatih nie czeka tylko kuje żelazo póki gorące. On wykorzystuje trudna sytuacje nur. Takie jest moje zdanie.

Elza49

Bedziemy ogladac nowy serial :) Przeciez to tylko serial :)