PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Spojlery cz6

ocenił(a) serial na 10

Będzie tysiaczek

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Gdyby to był fatih to merta by nie bylo

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A jeśli to będzie zów ślub yiğita i İclal???

Elza49

Dowiemy sie w przyszły czwartek... aż nie mogę uwierzyć, że już tak blisko koniec

użytkownik usunięty
Nat2492

ja mysle,ze to bedzie w polowie moez ;P

ocenił(a) serial na 9

Chyba nie rozumiem.

A wracając do serialu chyba emocje znów mi siadły. Poczekam spokojnie na film o 20.00 w dniu 29 .09. Powiem jak yiğit do cahita po tej słynnej rekłamie jego firmy z Nur.. Usiądę w fotelu i poczekam.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Hahaha dobre też już nie wymyślę...i tak obejrzę od połowy...jak maly usnie

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No i fajnie. A potem poczekamy na tłumaczenie.a potem znów się wkurzyny jak diabli. A potem znów poczekamy na finał. Suuuuer!!!

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Aaa jeszcze jedno. Wracam do tych słynnych obrączek , o których kiedyś toczone tu były debaty.
Otóż oglądam właśnie Ezela. Scena: małżonkowie ze sobą. Na prawej ręce męża obrączka. Na prawej ręce żony pierścionek.
A więc chyba może być bez obrączki. To małżeństwo, które jest w Ezelu jest prawdziwe.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

W grzechu fatmagül oboje obrączki mieli..a z kolei w "miłość na wynajem" to para która miała ślub brać najpierw nosiła złote obrączki zareczonowe na prawej ręce,a po ślubie te same obrączki przekladali na lewą rękę..z kolei,w kontrakcie od razu na prawa rękę byl pierścionek zaręczynowy,a facet nic nie miał..i zrozum tu ich kulturę..

maja9128

To tylko seriale... "w prawdziwym życiu"podobno noszą przed ślubem obrączki na prawej, po ślubie na lewej-od strony serca... pierścionki mogą być, ale nie muszą i panny sobie same je wybierają z narzeczonym i nawet całą rodziną... inna kultura

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

No właśnie ;)

maja9128

Ale przez to ciekawa ;)

Julia_trololo

Ich uzależnienie od czerwonej herbaty jest również ciekawe ;)

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Pyszna jest ta herbata..a ile zachodu jest by ja zaparzyć aż dwa czajniki potrzebne.a jak kawę robią fajnie xD często widuje parzenie kawy w grzechu fatmagül

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No właśnie. Tylko ze ja się pomyliłam . Oni oczywiście mieli obrączkę i pierścionek na lewych rękach.
Ale to oczywiście tylko taka wpadkowa informacja.

A co do AV to jak teraz oglądam powtórki to musze przyznać ze yiğit NIGDY nie wierzył Nur. Zawsze słuchał Aytül że Nur jest zazdrosna o İclal i knüje przeciw niej i że źle nastawia yiğita. A biedna İclal chora i słaba i "muchy by nie skrzywdzila"... ha ha
Nur zawsze była na straconej pozycji. Nieważne czy mu wszystko mówiła czy milczała. Nie miała szans przy cioteczce i İclal. Dlatego myślę że teraz tez bardziej chroni Aytül i İclal niż nur.
Znudziło mu się myśleć o tym i rozważać scenariusze. Okkaplam

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ja to dawno zauważyłam zawsze było słowo Nur przeciwko slowom Aytül i Iclal..zawsze pytał ciotki "czy to prawda co Nur powiedziała " czy jakoś podobnie ale na jedno wychodziło one odp że nie itd.. i on wierzył ciotce i iclal..nie wiem czy była choć jedna rzecz w która uwierzył Nur..nawet nie wiem czy by uwierzył w to że iclal zrobiła in vitro i powiedziała że to jego..jakby usłyszał to od..on by poszedł do iclal ona by zaprzeczyła i koniec rozmowy by było nur by wyszła na klamce..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Widzę ze podzielasz mój wisielczy nastrój. Gdyby nur urodziła wtedy dziecko to może by ją traktował inaczej. A tak jest tylko jego byłą żoną, którą nadal nazywa nur Kozan i tyle. Poczyna się do pewnych "obowiązków", które dyktuje mu serce. Na pytanie fatiha po szpitalem "co ty tu robisz" odpowiada "to co powinienem i odchodzę". Fatih dalej mówi "oddałem dla niej krew" a yiğit na to "to ludzkie".
No i idzie szukać faceta któremu Aytül zleciła zabicie nur i go przeplata żeby cioteczka nie ucierpiała

maja9128

A czy przypadkiem w bolümie 27 lub 28? Nie przychodzi do swojego domu (po tym jak dowiedział się o ciąży I) i nie mówi, że teraz już wie, że to I kazała wysadzić jacht? Cioteczka i I przeczy, ale nie wiem, czy on w to wierzy...

Julia_trololo

I chyba też nie uwierzył w to, że N pobiła ciężarną I

Julia_trololo

Nie pamiętam już nawet dokładnie tych odc

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Ja powiem wam że nie mogę jakoś oglądać tych odcinków dopóki nie zniknie kerem.obejrzę wszystkie dalsze w internecie

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

No właśnie. Nie pamiętamy. A ja ostatnio to z tym jachtem oglądałam. On chciał je (ickal i nur) skonfrontować zamiast cos samemu wybadac. I uwierzył w koncu w przygotowana intrygę cioteczki. Zresztą i Nur jakby w to uwierzyła i się wycofała z oskarżeń.a po zabiciu ganzanfera to yiğit oczywiście tulil "biedną" iclal bo tyle przeżyła widząc jak firat ratuje ją, yiğita i całą rodzinę kozanów.
A to ze nie uwierzył ze nur pobiła İclal to tez nic nie zmieniło.
On i tak bardziej wierzył, a jeśli nawet nie wierzył, to chronił iclal ale i tak winil nur. Pamiętacie z tym naszyjnikiem. To powiedział do nur ze go nie obchodzi ze to pułapka iclal bo to nur pozwoliła jej taką pułapkę zastawic przez to ze została modelka.
A jak było z elmas ? Owszem to elmas zastawila pułapkę w agencji ale to nur zrobiła sobie te zdjęcia.
I tak dalej j tak dalej...

Elza49

Taki już jest ten Yigit... a ona i tak dalej i dalej go kocha ;)

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

I myślę że on tez ja kocha . Ale..
I to "ale" nie daje mi spokoju.
Jakieś lampki mi się palą w glowie.
Może w czwartek cos siw wyjasni tak sobie nysle. Ale jak pisałam wyżej juz mi emocje opadły

ocenił(a) serial na 9
Elza49

On nigdy nie umiał chronić Nur,bo zawsze była atakowana przez aytul i iclal kiedy Yigita nie było w pobliżu a kiedy ona próbowała mu mówić o swoich problemach z aytul on jej nie wierzył,aytul atakowała Nur w Yigita towarzystwie bronił Nur,ale nie wystarczająco by przejrzeć na oczy jaka jego ciotka jest naprawdę podła wredna i zdolna nawet by zabić żeby tylko jej córka była z yigitem,a córka aytul już w dupie to ma bo wie że z prawdziwa miłością Yigita nie wygra,i myślę że kiedy mert stanie na nogi to iclal przestanie odgrywać matkę i zostawi przy najbliższej okazji merta i wyjedzie z firatem o ile fatih ich nie zamknie w więzieniu za krzywdy Nur

ocenił(a) serial na 9
maja9128

iyi geceler wszystkim

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja tam w działania fatiha nie wierze. To straszny fajtlapa policyjny. Gdyby nie yiğit nur by w więzieniu zgnila. A co będzie w czwartek?
Ja to myślę że iclal ma dość walki o yiğit ona to matce w oczy powiedziała. Jej się podoba ze firat ją kocha. Powiedziała to yigitowi i yiğit to chyba zrozumiał bo tak powiedział nur jak leżeli na tej trawie.
Ale İclal zrobi taki krok jako ostateczność. Ma w głowie tą noc wypadku i nawet myśli że yiğit ją karze oziebłoscia i milczeniem za tę noc bo odeszła do firata. Myśli ze to jego zastępcza złość za to ze nur spowodowała kalectwo merta.
A Aytül chce by yiğit został w domu i będzie robić wszystko by usunąć nur. Przdcuez piwiedzuala Iclal, że ten wyiadek to dar od Boga i ostatnia szansa by zawalczyć i yiğit i uniknąć wstydu. Gdyby nie ten wypadek to yiğit by odszedł z nur i juz by go nie było. Ona będzie chciała zabić nur. Tak myślę. (I jeśli jej się to uda to nie będzie już trzeba wyjaśniać żadnych intryg ha ha)

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Są zdjęcia z 58 odc i opis ale po tur.
İli geceler

Elza49

Nur w czyimś samochodzie... pewnie Fatiha

Julia_trololo

Pewnie znalazł ją

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Tez tak myślę.
Trochę potlunaczylam ten opis 58 b będzie kiepsko. W skrócie: yiğit i Nur będą w trudnej sytuacji . Gdyby 1 z nich zrobił krok ku
sobie to 2 by go chyba przytulił. Ale to nie jest łatwe. Nur nie na nic do stracenia tak jak fatih. Iclal i Aytül nie mogą znieść sąsiedztwa nur. Aytul chce wyeliminować nur.
Elmas dowiaduje się o sprawie w areszcie i o tym ze Cahit i Nazan są nadal małżeństwem. Tylko yiğit może jej pomóc odzyskać dziecko.
Yaren jest zazdrosna i zabiera emina do pizzerii gdzie pracuje yağmur. Tam emin poznaje prawdziwa twarz Yaren.
Elmas chce odebrać dziecko i idzie do mieszkania cahita i nazan. Gdy yiğit jest w oddaleniu fatih zbliża sie do nur.
Mnie więcej tyle czyli nie wesoło.

Elza49

czyli tak jak myślałam w tym odcinku podniosą nam tylko ciśnienie, tym oddalaniem się od siebie naszej pary gołąbków, by ich powrót w ostatnim był bardziej zaskakujący ;)
co do tłumaczenia, te poszczególne sekwencje też potwierdzają nasze domysły.
Ja tekst turecki podzieliłam na części i przetłumaczyłam na rosyjski (chyba przez AV coś szybciej chwytam po rosyjsku) Ciut inaczej google tłumaczy chyba dokładniej. Zarówno Yigit jak i Nur nie potrafią się przełamać i zrobić kroku w swoją stronę. Zdają sobie sprawę, że jest mało prawdopodobne aby utrzymać ten związek.
Elmas dowiaduje się od adwokata, że Cahit i Nazan rozpoczęli postępowanie prawne w sprawie przejęcia jej dziecka no i o tym, że nadal są małżeństwem.
O ile dobrze "poniałam" to Yigit obiecuje Elmas odzyskać jej malucha.
Dalsze tłumaczenie jest podobne do Elzy.
Ostatnie 2 zdania są dla nas "ciężkie"
... Nur ve Fatih birbirlerine daha çok yaklaşacaktır.
Fatih Nur için artık dünyanın öbür ucuna gitmeye hazırdır.
Czyli
... Nur i Fatih zbliżają się do siebie.
Fatih Nur jest gotowy, aby przejść na drugą stronę świata. (dosłowne tłumaczenie)
No tak przyjaciel Fatih w roli pocieszyciela, w sumie dobrze, że ktoś taki jest przy Nur bo różnie mogłoby się to rozstanie dla niej skończyć. To przejście na drugą stronę świata to prawdopodobnie propozycja Fatiha wyjazdu z Turcji. No i oczywiście ślubu, w końcu dali nam w zajawce urywek tej rozmowy, z pierścionkiem w tle ;)
Czyli tak jak myśleliśmy w tym odcinku nasze nadzieje na Y+N się nie spełnią :) trzeba czekać ... Allah bana sabır ver

Dobrze, że cioteczka z córcią nas nie zawiodły i mącą. Aytul nadal będzie knuła więc jest szansa na to, że znowu nóżka się jej powinie i tym razem ktoś z nią zrobi porządek, i to skutecznie.
Bo gdyby te dwie panie sobie odpuściły to byłoby po zawodach, a tak jest szansa, że wkurzą tym Yigita ;)

ocenił(a) serial na 9
An_Ka2904

Dzięki za poprawki moich tłumaczeń. Ja to napisałam trochę na "okraglo", aby tylko mniej więcej sens był.
A gdzie ty znajdujesz ros tłumaczenie takiego tekstu? Pytam z ciekawości bo na stronie z odc nie ma streszczeń.

I niestety wg mnie ten najbliższy odcinek bardzo nas przygnebi. A yiğita, jak wcześniej przeczuwalam, będzie w nim mało (myślę że jego długie wakacje w Ameryce to był znak że jego rola będzie juz w tych 2 odcinkach krótka), a to co widzieliśmy w ostatnim odcinku to wskazuje na takie właśnie trudne ich pogodzenie.
I tylko pogratulować tym wszystkim którzy przewidywali ze nur będzie z fatihem. Wszystko na to wskazuje że ten odcinek im będzie poświęcony a także ze to "zbliżenie" niestety pokazuje że nur jednak "odpuściła" tak lubiana przeze mnie walkę o yiğita a on pozwala na to. Tez "odpuscil" niesrety. Zapowiedź tego była zresztą w rozmowie z fatihem.
Jest to zupełnie inne spojrzenie na ich "miłość". Zwykle to w trudnych chwilach albo yigit (związek nur z keremem) albo nur (po śmierci kerema) walczyli o siebie do utraty tchu. Teraz pewnie zobaczymy inny rodzaj ich oddalenia. I już chyba bez walki o swoją miłość.
Jak mówiłam spodziewałam się czegoś najgorszego i dlatego mnie to już nie dziwi. Tylko mi żal ze chyba do ostatniej minuty ostatniego odcinka oni jednak nie będą razem. Trudno. Turecka kolejna seria która wydawała się świetnym przedsięwzięciem znów kończy się "rozjechanym" epilogiem. Jak pisał wcześniej chyba Grzechu będą razem w ostatnich trzech minutach tego filmu. Chyba ze faktycznie pojazs nam że "mina lata..." w ostatnim odcinku. Nie chce mi się więcej gadać.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Masakra mam nadzieję że Yigit zrobi porządek z cahitem,i odbierze bratu dziecko..

Elza49

Zdrastwujcje rjebjata ;)
hihi ale mi się udziela ...

streszczenie 58 odcinka znalazłam najpierw u turków i przerzuciłam przez tłumacza na rosyjski (po polsku niestety bzdury wychodzą) a potem znalazłam to samo tłumaczenie bezpośrednio u rusków na vk,com

Prawie ten sam tekst co za pierwszym razem z jedną małą ale ważną różnicą To Fatih dla Nur gotowy jest jechać na drugi koniec świata.
Będzie miała dziewczyna zagwozdkę :P

Озет 58 серии
Перевод : Амина Невиль
Нур нечего терять. У Йигита и Нур очень сложное положение. Если кто-то из них сделает первый шаг, они обнимут друг друга, но они кое-как сдерживаются, чтобы не делать этого. Нур больше нечего терять. И Фатиху тоже... Эльмас, у которой Джахид похитил ребёнка, узнает, что Джахид и Назан все ещё женаты и то, что Джахид подал на неё в суд. Только Йигит сможет помочь Эльмас. Он обещает найти и вернуть ей ребёнка. Иджлаль и Айтюль не могут позволить тому, чтобы Нур вернулась домой. Айтюль не отказалась от идеи избавиться от Нур. Ярен, чтобы вызвать ревность у Ягмур, отведёт Эмина в пиццерею, в которой работает Ягмур. Когда Эмин там увидит Ягмур, он увидит истинное лицо Ярен. Эльмас не откажется искать своего ребёнка и дойдёт до дома Джахида и Назан. Чем дальше Йигит и Нур, тем ближе становятся Фатих и Нур. Фатих ради Нур готов пойти на другой край света.

ocenił(a) serial na 9
An_Ka2904

To jest dokładnie to samo co wcześniej dziewczyny napisały..

maja9128

to rosyjskie streszczenie 58 odc. wrzuciłam dla Elzy ;)

fajne czyta się też wpisy pod tym postem, rosjanki podobnie jak my rozkminiają każdy fragment i każde zdanie.
U nich podobnie jak u nas pojawiła się sugestia ciąży Nur ale też i jej samobójstwa, od którego powstrzyma ją oczywiście nasz dzielny stróż prawa :)
I tak jak my nie mogą zrozumieć dlaczego tureckim scenarzystom z takim trudem przychodzą szczęśliwe zakończenia seriali ;

ocenił(a) serial na 9
An_Ka2904

Bo taka maja kulture.pokazują że takie miłości nie mogą się dobrze skończyć jak Yigita i Nur ,ale w 1000 i jedną noc też co chwilę się schodzi rozchodzili i w końcu zeszli się w ostatnich 5min serialu nawet czy nie mniej

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Otóż to. Wg tłumaczenia z ang to jest jeszcze ze jakby zrobili do siebie krok to by się przytulili..
No juz jutro się czegoś dowiemy. I żal mi ze serial się kończy i ciesze się bo nie chce juz tego wszystkiego przeżywać

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Od jutra będzie jakiś nowy serial na TVP1 "krolowa jednej nocy" o 18:30 ale też dopiero w tym roku wydali w Turcji ten serial..głupota dawać seriale z innych krajów które jeszcze się nie skończyły

ocenił(a) serial na 9
maja9128

To serial o którym wam pisałam. Królowa nocy z serialowa Huren ze WS.
Bardzo fajny serial. 29 tür odc.

Elza49

Prawda jest taka że to Y musiał by zrobić ten krok . Odtrącając N w tak podły sposób pozbawił ją złudzeń co do dalszej walki ,nie można walczyć o kogoś kto nawet nie chce spojrzeć w oczy i odwraca się plecami .Gorszego poniżenia chyba nie spodziewała się , przecież jeszcze w sądzie mówiła że spróbuje odzyskać zaufanie M i była pełna nadziei .Czar prysł jak mydlana bańka .Jeżeli Y się nie przełamie N nie będzie już prosić o wybaczenie , też ma swoją dumę .Nie wiem jak sp chcą to dalej pociągnąć , ale gdyby M wyzdrowiał to może to Fatih będzie walczył a Y wygra . Może to tylko moje pobożne życzenia ,ale gdzieś w głowie nasuwa mi się ,że Y mimo wszystko nie powiedział ostatniego słowa . To jego /ciche / działanie , a myślę że wie znacznie więcej niż mówi , może nas zaskoczyć . Może wie co robi .Czy tak będzie nie wiem . Być może odsuwając N chce zapewnić jej bezpieczeństwo i wyciszyć rodzinę .Może płotki same wpadną we własne sidła .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Z zapowiedzi wynika ze Aytül będzie nadał chciała wyelimimowac nur. Po to może jest Aytül nadal w tym serialu żeby yigig mógł złapać ją na gorącym uczynku i zakończyć sprawę.
Ale wyczytałam tez na fb piękny opis psychiki yiğita i całkowicie mi odpowiada . Nie będę cytować całości ale główny zarys podam w skrócie.
Yiğit musi wybrać między chorym dzieckiem a miłością do nur. Nie znaczy ze przestał ja kochać wręcz przeciwnie. Dlatego stara się sam i przy pomocy fatiha zohydzic swój obraz aby nur przestala go kochać i znalazła spokój przy innym mężczyźnie, który ją kocha. To ogromne poświęcenie i yigig cierpi jak potępieniec ale realizuje swój plan. Jego emocje sa tak widlkie ze nawet nie potrafi powiedzieć głośno fatihiwi otwarcie ze z nur zrezygnowal. Ale wie ze Fatih kocha nur i yiğit chce jej zapewnić przynajmniej spokój. Mimo licznych "przywar" tego niemieckiego geniusza yiğit jest przekonany o jego miłości. To jest więc cicha "umowa" między nezczyznami, która poznaliśmy z ich rozmowy pod szpitalem.
I co wy na taka psychoanalize?
Moim zdaniem to bylby przejaw głębokiej i dojrzałej miłości yiğita.

Elza49

I znowu się wzruszyłam , pięknie to ktoś podsumował . O tym ,że robi to celowo to już wiemy . Więc Y myśli że N przestanie go kochać po tym wszystkim , a sam będzie cierpiał w milczeniu i poświęci się M . Nie wiem czy można się tak na zamówienie odkochać / musiała by N wyjechać i z czasem może /ale mam wątpliwości .Jakoś nie mogę w to uwierzyć . Tak to wygląda na chwilę obecną . Ale M wyzdrowieje ,robi postępy a Y mu w tym pomoże swoją ojcowską miłością . Nie sądzę że to koniec ich historii .

Bogusia53

Pewnie w ostatnich 3 min będą razem... ale będą... (przynajmniej taką mam nadzieję) i już będę spokojnie oglądać po polsku i wyłapywać ucinane sceny xD jak się źle skończy, to będę omijać serial szerokim łukiem...

Julia_trololo

Elza fajna analiza, ale tak na dobrą sprawę Yigit robi to co wcześniej robił Fatih, taki paradoks :)
Fatih szczerze kocha Nur, może to uczucie wyrosło z dziecięcej przyjaźni? Dlatego cały czas ją wspierał. Yigitowi też powiedział, że nie chce odbierać marzeń (o Y.) ukochanej kobiecie. Gdyby Fatih widział szczęśliwą Nur z Yigitem to by się odsunął. A tak mamy odwrotną sytuację a wręcz pozwolenie czy nakaz Yigita "przecież wiesz co masz robić".
może się niepotrzebnie łudzę ale też liczę na to, że Y.nie powiedział ostatniego słowa, mimo wszystko.
Intrygujący jest ten jego plan. Niestety nie wiemy zbyt dobrze co działo się przez te 3 miesiące od wypadku :(
Ze streszczenia 58 odcinka i z tego co już usłyszeliśmy w 57 wiemy, że:
- rozmawiał z Firatem na temat babci Merta, może nie tylko o tym? Firat nie rwał sobie włosów z głowy po rozmowie z Iclal, gdy mu obwieściła, że już się nie zobaczą, był mega spokojny mówiąc, że i tak do niego przyjdzie,
- wiemy, że zgodzi się pomóc Elmas w odzyskaniu dziecka, może oni będą mieć jakiś cichy układ? Elmas w odpowiedniej chwili pomoże mu z Nur lub z Mertem?
- jego rozmowa z Iclal przed domem gdy ją pytał czy wiedziała o zamachu, widać było, że się ledwo hamował, i chyba pierwszy raz powiedział jej "zamknij się" czy też "zamilcz" nigdy wcześniej nie widziałam Yigita w ten sposób odnoszącego się do niej, to nie był tylko chłód to było coś więcej, nienawiść.
- wiemy, że nie ufa już Iclal, ciotce, służącym, bratu raczej też nie albo zaraz przestanie ufać,
- wiemy też, że to on a nie Fatih rozwiązał zagadkę z truciem Nur, może zdążył "przejąć" Fikret i ją gdzieś przetrzymuje a Fatihowi złośliwie każe jej szukać?
- wiemy, że dotarł do opłaconego przez Aytul zbira, pytanie kiedy czy tej nieszczęsnej nocy? Czy może już wcześniej obserwował ciotki poczynania? Ciotka przecież czekała 3 miesiące na to aby zabili Nur w więzieniu.

Może on teraz zbiera swoją drużynę pierścienia do ostatniej walki, tylko walki o co? o Nur? o Merta?

An_Ka2904

O jedno i drugie . Już wcześniej przypuszczałam ,że Fikret powiedziała Y dla kogo prześladowała N /a wiadomo że dla I i Fatiha / i też sądzę ,że wie gdzie ona jest .Y tak na prawdę nigdy F nie ufał , zawsze podejrzewał że ten niemiecki fenomen ma coś za uszami .A że kocha N to Y jest pewien że ona będzie przy nim bezpieczna .Masz rację ,że może teraz E pomoże Y i powie o wszystkim co wie /w końcu dzięki niemu odzyska syna / . Najważniejsze żeby M zaczął chodzić , czy w tym pomoże /kochająca rodzinka / a może N .....

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Tak jak i ja.
Chociaż nie wierze ze s-p coś mądrego wymyśla na zakończenie. Znów nam splaszcza końcówkę.

Elza49

Zapewne tak... ale jak się skończy pozytywnie, to zawsze inaczej, niż tragicznie i ogląda się mimo to

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Z tego ostatniego odcinka to wyraźnie wynika ze yiğit ja kocha.
Wynika też ze nienawidzi juz swojej rodziny a zwłaszcza iclal.
Wynika ze chce odsunąć nur mimo że ją kocha
Wynika ze stara się by o nim zapomniała chać ta okoliczność tak go przeraza ze te straszne emocje odbierają mu siły. Spójrzcie na tej zapowiedzi na jego sylwetkę...
Wynika ze poprawily się jego stosunku z synem.
Wynika ze próbuje znaleźć kogoś kto będzie nad nią czuwał cały czas u będzie przy niej gdy on będzie z nertem.
Wynika ze chronił ja i jej pomagał przez te trzy miesiące nieustannie.
Wynika ze oddał jej wlasna krew ez chwili wahania i tak chyba oddał by za nią życie
Wynika ze . . ..
Dospiewskcie sobie resztę.
A ja się sama wzruszyłam pisząc to