Myślę że nie. Jakby słyszała to albo by wyszła albo się tego chwyciła. I wciąż o tym pamiętała. Ona przecież czepia sie wszystkiego aby tylko uwierzyc ze on jej nie skreślil. Zrobił przedstawienie w tym ogródku ale ja bym mu nie uwierzyła. Nawet jak się w sobie zebrał i krzyczał. To nie była taka awantura jak pamiętamy. To był krzyk rozpaczy i ona to czuje przez skórę.
Ona to czuje i z dumy przyjmie oświadczyny bo w głowie będzie miała te zle słowa.wgl to jestem ciekawa czemu Fatiha tak do muru rzucił i co mówił.
Po jego oczach było widać jak mu serce pęka i jak strasznie przeszedł to, że powiedział jej, że nie wierzy... spokojnie... będą razem, nie zrobią nam tego.
Mnie też to ciekawi! Bo w tej scenie to Y taki z początku serialu i na pewno zazdrosny!. wydaje mi się ze to dobrze wróży!
Ja myślę że to chodzi albo o te oświadczyny ze przeholowal bo yigit myślal tylko o wsparciu jak przyjaciel albo o to ze zostawił pistolet i elmas wpadła w tarapaty. A takie postępowanie jest bardzo nueprofesjonalne miał mu pomóc w sprawie Cahit a tak się stało To obstawiam
Ale skoro już Emin rzucił Yaren i chce Yagmur a Cahit się dowie prawdy to już prowadzi do dobrego zakończenia.
I to jak Y chce się zmusić żeby nie widywać N, a tak naprawdę znajduje byle pretekst, byleby ją zobaczyć ;)
No tak ale wariatka Aytül ma swój plan.nawet first juz myśli ze oba jest psychiczną. I to się pogłębia j rozwija
A to już za 3 dni . Koniec i kropka. Będzie to co nakręcił ale i tak nigdy nie zapomnę spojrzenia yigita na nur. Jeszcze raz oglądam 58 po ros. Ti jego cierpienie jest okropne on od 57 odcinka mnie zupełnie zadziwia. Każda scena to sztuka aktorska albo...
Almera pazury gryzie
Co bum o nim nie mówiła to jest aktor do takich scen. Mroczny mimo grzywki zakochany i nieszczęśliwy
Nur miała zamiar wyprowadzić się z domu po tej rozmowie z yigitem. A poza tym nie myśli ze Aytül ponownie zaatakuje. Ale z psychicznie chora nie ma żartów.
No ale to super ze tylko 1 odcinek. Ja bym chyba więcej nie dała rady znieść .
A ja teraz oglądam po polsku i mam ubaw jak patrze na te ich kłótnie i zazdrość yiğita i myślę:wy nie wiecie co was czeka.
I będę ten serial oglądać nadal bo jest to super para i pięknie graja
A ja liczę że w końcu doczekam się łóżka dla syna !! 3tyg czekania masakra!!! Ja to czułam u Yigita że chciał pobiec do Nur przytulić ja jak tak leżała na leżaku ,on nic nie musiał powiedzieć i tak wyczuła że to on wszedł do ogrodu...wgl to sama Yaren wpadła w swoją zasadzkę na yagmur swoim zachowaniem dzięki temu Emin poznał jaka jest na prawdę a lemoniada wylana na jego głowę to dobre otrzezwienie umyslu.a co dalszych losów naszej ukochanej pary..to nie mam wątpliwości że Yigit i Nur będą razem,tylko Nur po tym co on jej nagadal to nie wiem jak ja bym się zachowała na jej miejscu wybaczylabym chyba,ale musiałby się mocno postarać o to żeby mu zaufać na nowo
Pamiętasz akçe po helikopterle? Nur wybacza w ciemno. Wystarczy ze ja obejmie.
No jak bym była nnur i obok byłby Yigit z tym jego spojrzeniem to bym mu wybaczyć bez specjalnych starań z jego strony. Ona wie ze on ka kocha
Tolgahan pięknie teraz gra,wrócił dawny Yigit ale Yigit kochający ale i wybuchowy :( żal mi było Nur kiedy tak leżała przy samochodzie Yigita i podszedł do niej fatih miałam choć troszkę nadziei że to będzie on..ale było do przewidzenia że policjant od 7boleści przebiegnie..ja myślę że on specjalnie zagroził tak ciotce może chciał ja sprowokować do działania i dlatego tak szybko Nur zaatakowała..z rewolweru..tylko czy faktycznie ucierpiał przy tym Yigit czy to tylko zwidy
Jak dla mnie z tym Fatihem to coś nie tak i myślę że w tym odc to się okaże. Gdyby faktycznie kulkę dostał Y to N na pewno za nikogo innego by nie wyszła za mąż! Mi się wydaje że po tej scenie z postrzalem Y zrozumie ze muszą być razem i intrygi tych bab chociaż w części wyjdą na jaw!!!!!!
Co takiego wymyśliły sp....,zeby nam wyjasnić wszystko w ostatnim odcinku.Współczuję Nur ,Yigitowi - ma wszystkich przeciwko sobie i kazdemu stara się pomóc.Najtrudniejsze zadanie to MERT,któremu wiedżmy zrobiły ............
Ciekawie czy w ogóle jakaś intryga wyjdzie... tak dziwnie, że Y dalej będzie żył z fałszywą świadomośią zdradzenia N.
Myślę że jednak to się wyda. Aytül groziła first owi ze ujawni te sprawy j jak po tym strzale rzeczy się eydaxzs
Ja nie bardzo zrozumiałam,co Aytul powiedziała Firatowi co on ma zrobić ,ma zabić Nur,jak wychodziła miał pomysleć-jak ogladałam to mi trochę przerywało -na AV russ sub jeszcze nie ma tlumaczenia zazwyczaj tam oglądam
Jest tłumaczenie. Aytül powiedziała first owi ze wyda wszystko jedli on nie zrobi dla niej i dla İclal tego. W domyśle zabije nur. Fırat miał jej odpowiedzieć natychmiast. On pomyślał że Aytül popada w obłęd. Potem jechał do İclal i mówił jej przez telefon ze natka İclal chce zrobić coś strasznego j żeby uważała. Nueceiadpmk czy chodziło mu o zabicie nur czy o to ze chce wydać ich tajemnice o in vitro i jachcie.
Pną jest chora i pewnie wywrzeazczy wszystko jak ja złapią. Tak jak w tym sądzie
Dzięki za wyj.Aytul musi zniknąć ,jeśli postrzeliła Y A ON MUSI PRZEŻYĆ to jestem ciekawa co z nią się stanie.
Ja myślę że ha złapią po tym strzelaniu. Może fatih będzie na miejscu albo jakoś inaczej. No nie wiem jaka wymyślić hipotezę ale to się wyda tak jak sprawa Fikret 1 zdaniem. Np Aytül przyznała się ...ble ble
Ja myślę że yigif nie zginie i dowie się ze nie zdradził nur. Hz bym chciała żeby się tego dowiedział bo to jego trauma
Dokładnie, też chcę żeby przestał się winić za coś, co nie miało miejsca. I jakiś happy end niech z tą parą nam dadzą ;)
A ja mam taki scenariusz :) A przed strzalem powie wszystko co ma za uszami ( szalency tak maja ) i strzeli do ziecia bo On kocha N i jest bogaty a ona "kochajaca ciocia" zawsze byla jego utrzymanka wraz z corka oczywiscie M to slyszy i juz jest po stronie N:) ale...Y ginie.... kilka lat pozniej widzimy jak dziecko N i Y biegnie plaza i dorosly M tulacy swoja niedoszla mame i wspomnienia ( nie widze F bo on ma te okropne wasy ...feeeeee )
Oj to poleciałas!
Tak myślę sobie kiedy poczeli sie to dzidcko(?)
Chociaż ja też mam cicha nadzieje ze mimo trwającego tylko 2h ostatniego odc zobaczymy i wydanie się intryg (ta pierwsza część twojej wizji mi pasuje) i ślub yigita i Nur a potem pokażą nam jakaś mała zajawke pod tytułem "po latach".
Ten serial ma cos w sobie... te emocje.....denerwuje mnie Y, ze jest taki jakis bez "jaj" w koncowce. Co sie stalo z Y, ktory "walił" wszystkich z glowki lub z piesci bo krecili sie kolo jego N. Zreszta jak ktos? kto ma glowe na karku ? jest jednym z najbogatszych ludzi w Turcji ? dal sie omamic cioteczce :-/ nie nie ja sadze, ze on juz wie o wszystkich intrygach i ma asa w rekawie i ta wstretna ciotka o tym wie i w akcie desperacji strzeli.
Yiğit ma wielki problem on jednak nie jest bez jaj. On kombinuje jak zrobić żeby jego ukochana była szczęśliwa bez niego bo problem z synem go przerósł. Może trochę na jego życzenie ale jednak.
On teraz pokazuje trochę inna twarz. Staje się inteligentnie złośliwy i to w stosunku do İclal ale też do ciotki. Zaczyna postępować tak jak zawsze powinien wobec nich. Tak jak w przypadku tej konferencji prasowej Elmas.! A w ostatniej zające szarpie fatiha. No i kocha bez pamięci swoją nur a to najważniejsze.
On ma jaja ale ciotka z kuzynka(iclal,ex żona) też go zmamipulowaly..jak zapewne zauważyłaś on jak tylko iclal ,ciotka o Nur się kłócily to zawsze ciotki pytał "czy to prawda co Nur mowi",one mówiły że "nie" i komu wierzył rodzinie anie u kochanej..ja myślę że on ma plan na swoją rodzinę..tylko żeby ten plan nie okazał się za późnym planem jeśli faktycznie jak dziewczyny zauważyły mogło dojść do zranienia Yigita
Zbyt czesto bije Firata hahaha raz powinien przylozyc Nazan :P Ta kobieta doprowadza mnie do szalu :- /
Spokojnie w czwartek cahit się dowie o tym co zrobiła nazan z nazly..(ta dziewczynka sierotka z domu dziecka) że kazała dziecku kłamać że wszystko co psula nazan nazly to robiła to Elmas .a dziecko się balo że wróci do domu dziecka.to tak mowilo..do czasu
Witam was . Wczoraj padał u nas deszcz więc poświęciłam dzień na obejrzenie ostatniego odcinka po rosyjsku .Bardzo wzruszająca scena przy basenie , N zrobiła na mnie tym co mówiła i jak to mówiła ogromne wrażenie i te jej zapłakane oczy pełne nadziei a jednocześnie zwątpienia , wyglądała super .Y może podobał mi się nieco mniej , ale jak wcześniej pisałam uzupełniają się świetnie .Jednak sprawa M dobiła mnie . Chciała się I zemścić i zrobiła to w najokrutniejszy sposób jaki można sobie wyobrazić .Zniszczyła psychikę tego dziecka .Tą barierę trudno będzie przejść , dla N utrata Y i ta reakcja M gdy ją zobaczył to prawdziwy dramat .Biedny Y dwoi się i troi ,żeby to jakoś rozwiązać , ale I nie daje mu szans .Jest taka wyrachowana , straszy go że zabierze mu M , zmusza Y do uległości /on nawet na zajęciach pływania powiedział że N dla niego w więzieniu umarła i ją pochował / . A ta reakcja M na widok N to Y mało nie zemdlał jak zobaczył jego paniczny strach .Mina I z tym kretyńskim uśmieszkiem mówiła wszystko .A M też już zaczyna wykorzystywać swoje kalectwo /w samochodzie powiedział że jak rodzice będą się na siebie gniewać to jego będą bardziej boleć nogi / .Jednym słowem /masakra /. Przejrzałam też tą scenę strzału , jest możliwe że to była ręka N odbita światłem czerwonym , co mogło sugerować powiększającą się plamę krwi .Tu jestem dobrej myśli .I jeszcze jedno , wczoraj napisałam o poobcinanych scenach Y i N .Wytłumaczę o co mi chodziło . W wielu wypadkach scen zbliżeniowych poskracano je i pokazano tylko fragmenty .Kilka przykładów : w scenie łóżkowej N miała inną koszulkę i pominięto kilka scen wcześniejszych niż to co widzieliśmy , na jachcie ,po postrzale w gabinecie Y , scenę na leżance po powrocie z konferencji , oraz wiele przytulanek tych bardziej zbliżonych itd ...Nie będę wchodzić w szczegóły bo i tak już teraz tego nie zobaczycie .Zrobili to tak jakby narysowany ołówkiem rysunek częściowo zmazać gumką i zostawić tylko niektóre jego fragmenty .