Oni nie kręcą wszystkich scen chronologicznie. Może była to ostatnia scena, która w ostatnim odcinku będzie pokazana w środku.
Nie może sie tak skończyć,na poczatku Y walczył o Nur ,potem ona o niego,teraz kochają się jeszcze bardziej,kazde z nich przeszlo ogromną przemianę-Y zrozumiał że życie to nie tylko oddychanie ,tylko te fragmenty ostatniego odcinka sa bardzo dziwne.Ona pewnie przyjęła ten pierścionek,Y jakby się żegnał
z nią z ich milością,W sukni ślubnej w ich domu to na pewno
marzenie Y nie dali by nam kawę na ławę zakończenia.
Jedynie to zdjęcie jak przymierza suknię ślubną daje nadzieję
,że zrezygnowała z Fatiha,tylko czy któreś z nich straci życie,
naprawdę bardzo jestem ciekawa jak zakończą ten film
Ona nie musi rezygnować z Fatiha, tylko on z niej... ona nic nie zaczęła, więc nie ma z czego rezygnować... chyba, że rezygnować ze ślubu z nim, to śmiało ;)
Dziewczyny musi być happy end!!!!!! Ja w to wierzę! Inaczej cala ich ta walka o miłość nie miała by sensu widać ze bardzo się kochają!
Początek odc
Nur powiedziała yigitem ze głos w jej wnętrzu gdy była w więzieniu ten głos mówił hej ze yiğit powinien przyjść do niej fi więzienia. Lecz yiğit krxtczal ba nua i powiedział ze ten głos w jej wnętrzu kłamał. Nur powiedziała ze że jest smutna przed to co się stało i bardzo przepraszam. Nut zapytała czy yiğit wierzy we wszystko co ona mu powiedziała. A on powiedział ze nie. On powiedział ze wszystko jest skończone.
To trochę na okrągło. Ale sens mniej więcej oddany.
Jak będzie coś nowego baousze
Ale gdy to mówił to płakał łzy mu leciały..i przy "git,git"to co mówił to kłamstwo,usta to mówiły,ale serce u niego mówiło "przytul Nur,seni seviyorum",mam nadzieję że dobrze się wszystko skończy..
Ale tak myślałam że ona go przeprasza tylko nie wiem czy pyta czy on wierzy e to co teraz mówi czy w to co mówiła przed wypadkiem
Ja właśnie zrozumiałam z ich rozmowy tylko jak Nur i Yigit mowi "kłamstwo", że Nur go przeprasza i czy jej wierzy, no i to, że on mówi, że nie... całej reszty w ogóle nie...
No tak.. szkoda, że nie umiem tureckiego, ale może to lepiej... tak się nie mogę doczekać czwartku i jednocześnie tak go nie chcę...
W przerwie odc 59 będą ros tłumaczenia robione na szybko.
Nie wiem czy dla płatnych czy dla wszystkich ale będzie trudno to jeszcze na polski tłumaczyć w biegu.
Kto chce opinii ? Przecież to ros wersja . A poza tym po co im opinia jak juz skończyli serial. Teraz to już tylko recenzje. Ha ha
Kochana zacznij oglądać miłość na wynajem!!! Potrzeba mi z kimś pogadać o tym serialu ,bo tamte laski na forum są jakieś wredne,i nie miłe :/ i chamskie..
To ty zacznij oglądać królowa nocy. Tez chce z kimś pogadać a to taki piękny serial o miłości zdradzie i namiętnościach. I taki piękny scenariusz jak nie turecki
Robimy tak ja dziś zacznę królową nocy,a ty miłość na wynajem.masz 54odcinki do obejrzenia...ja tylko dwa bo czekam na napisy :D
No ładny deal. Ja tyle odc mam obskoczyć a ty tylko 2. To dyskryminacja. Oczywista. Gdzie jest sprawiedliwość?? Uuuu..
ja tu widze tylko happy end..mam nadzieje ze jednak mert bedzie ta osoba ktora polaczy ygiita i nur,i to za sprawa iclal w koncu ona go nie kocha,i powinna mu wyjasnic ze nur mimo wypadku nadal go kocha i ze ona da mu wiecej milosci niz ona sama..i jako matka na pewno chcialaby zeby mert byl kochany skoro ona nie dala mu tej matczynej milosci ktorej potrzebowal i potrzebuje nadal to tylko Nur moze mu dac taka milosc,i powinna mu przypomniec jak go uratowala spadajac z drzewa spadl na nia..
kochana to ja zaczne po turecku ogladac bedziesz miala przewage :D a pozniej obskocze po polsku i zobacze co wycieli gamonie z tvp1 :D
No widzę ze nie odpuszczasz. Zobacz jak ja mam dużo na głowie. O 13.00 Sıla O 14.00 Grzech Fatmagül o 15.00 Cesarzowi Ki o 17.05 powtórki AV o 17.50. Ezel o 18.35 Królowa nocy. A jeszcze forum ig i fb. A kiedy mam normalnie żyć???
Ale czego człowiek nie robi dla przyjaciół
odpusc pewne rzeczy :D ilez mozna tv ogladac....ja z tv zrezygnowalam prawie do minimum :D...tylko sledze poczyniania w sprawie ustawy aborcyjnej co te debile wymysla ..
Kochana ja s tv oglądam także wszystkie nasze filmy bo mam tam Google i y.t
A oczywiście niektóre rzeczy oglądam z doskoku. Madohistka nie jestem.
obejrzalam 3odcinki...i normalnie ta akcja z wypadkiem przypomina mi scene z AV, Elza...jak tylko uslyszala slowo "rozwod":D...ja nie pojmuje slubow bez milosci i to jeszcze meza ci wybieraja rodzice...jak se sama nie znajdziesz;/
No tak. Właśnie chciałam powiedzieć ze nasze sp poczytałem to obejrzały i tskivoaelszter usmarxyly nie wiadomo co dodajac i czym przyprawiając. Ald th zamiast Aytül jest axis a on nie kuje tylko atakuje i akcja inaczej się rozwija. Oglądała po polsku czy z napisami?
Nie mogłam znaleźć pierwszych dwóch odcinków z napisami tych po 1,5h więc trochę obejrzałam po polsku na yt..ale zapowiada się ciekawie..a w miłości na wynajem usmiejesz się z dwóch osób
Günaydin wszystkim :)..coś naszego rodzynka Grzesia nie ma od czasu odcinka Av..
Pisał że nie będzie do niedzieli. Gdzieś tam pracuje czy coś i nie będzie mógł być na forum . Ale pewnie zaraz się objawi jak tylko złapie neta
A ja muszę sprawdzić ci z tłumaczeniem
Maju jak ty tak szybko oglądasz przecież te odc są po 1.5 h . Przewija trochę czy jak. Mnie to dłużej schodzi .
Wiesz co pierwsze dwa obejrzałam te z TVP1..bo nie ma na yt pierwszego i drugiego z napisami po 1,5h..dopiero od trzeciego 1,5godzinnego jest..a ja nie będę przyspieszyć bo nie będę nic wiedzieć muszę poszukać na necie odcinków tureckich
Nie przewijam po prostu jak włączam tryb pelnoekranowy to jak się jedno skończy to włączam następny itd..
Ol. Nie mysusz popędzą. Ja teraz oglądam na TVP. Spokojnie.
Ros tłumaczenia jeszcze nie ma. Musimy czekać. Potem po kawałku potlumacze.
A miłość jest po polsku czy trzeba się gimnastykiwac przy laotopie?
Gunaydin dziewczyny!!! ja wam powiem że już w żaden turecki serial nie dam się wkręcić! królowej nocy nawet nie oglądam tylko AV i z doskoku rozdarte serca.Ale na AV wkręciłam się jak nigdy pierwsza rzecz którą dzisiaj robię to odpalam kom i patrzę co nowego piszecie.
Obejrzyj sobie serial "miłość na wynajem" taki antystresowy serial;) można też się pośmiać..choć ja po pewnym czasie zaczęłam przewijać bo mnie drażniła intryga
Aniu. Oglądaj królowa nocy. Nakłaniam i nakłaniam wszystkich. My na fb się tym filmem zachwyca my ale bez wkrecania. To po prostu normalny serial. Nie wyrywa serca z piersi nie gra na emocjach. Nasze s-p trochę z niego pożyczyły ale za to pokręciły emocje do zenitu.
Jak pisałam nie ma jeszcze tłumaczenia na toś.
MAJU ja muszę dxis jechać do stolicy. Będę miała mały probkem z oglądaniem . A jeszcze AV muszd obrobic . Ale może wieczorkiem chociaż 1 odc zrobię
Postaram się. A teraz się zbieram. Musze jeszcze umówić spotkanie na dziś wieczór. Ale potem będę wolna to pooglądam. Napisze Ci pierwsze wrażenia.
I czekam na te ros tłumaczenia ale nie ma. Trzymają nas w napięciu prawie jak s-p.
Miłego dnia. Poczytam was ale z pisaniem po drodze będzie trudniej . Słoneczka życzę
U mnie też. W warszawie tez jak mi mówią przecieki . Fajnie ze tak długo cieplutko.