PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2732
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Spojlery cz6

ocenił(a) serial na 10

Będzie tysiaczek

Julia_trololo

Oni nie kręcą wszystkich scen chronologicznie. Może była to ostatnia scena, która w ostatnim odcinku będzie pokazana w środku.

nicca_02

No tak... możliwe

Elza49

Nie może sie tak skończyć,na poczatku Y walczył o Nur ,potem ona o niego,teraz kochają się jeszcze bardziej,kazde z nich przeszlo ogromną przemianę-Y zrozumiał że życie to nie tylko oddychanie ,tylko te fragmenty ostatniego odcinka sa bardzo dziwne.Ona pewnie przyjęła ten pierścionek,Y jakby się żegnał
z nią z ich milością,W sukni ślubnej w ich domu to na pewno
marzenie Y nie dali by nam kawę na ławę zakończenia.
Jedynie to zdjęcie jak przymierza suknię ślubną daje nadzieję
,że zrezygnowała z Fatiha,tylko czy któreś z nich straci życie,
naprawdę bardzo jestem ciekawa jak zakończą ten film

Bogusia2311

Ona nie musi rezygnować z Fatiha, tylko on z niej... ona nic nie zaczęła, więc nie ma z czego rezygnować... chyba, że rezygnować ze ślubu z nim, to śmiało ;)

Julia_trololo

Dziewczyny musi być happy end!!!!!! Ja w to wierzę! Inaczej cala ich ta walka o miłość nie miała by sensu widać ze bardzo się kochają!

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Początek odc
Nur powiedziała yigitem ze głos w jej wnętrzu gdy była w więzieniu ten głos mówił hej ze yiğit powinien przyjść do niej fi więzienia. Lecz yiğit krxtczal ba nua i powiedział ze ten głos w jej wnętrzu kłamał. Nur powiedziała ze że jest smutna przed to co się stało i bardzo przepraszam. Nut zapytała czy yiğit wierzy we wszystko co ona mu powiedziała. A on powiedział ze nie. On powiedział ze wszystko jest skończone.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

To trochę na okrągło. Ale sens mniej więcej oddany.
Jak będzie coś nowego baousze

Elza49

czekamy!:)

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Ale gdy to mówił to płakał łzy mu leciały..i przy "git,git"to co mówił to kłamstwo,usta to mówiły,ale serce u niego mówiło "przytul Nur,seni seviyorum",mam nadzieję że dobrze się wszystko skończy..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ale tak myślałam że ona go przeprasza tylko nie wiem czy pyta czy on wierzy e to co teraz mówi czy w to co mówiła przed wypadkiem

Elza49

Ja właśnie zrozumiałam z ich rozmowy tylko jak Nur i Yigit mowi "kłamstwo", że Nur go przeprasza i czy jej wierzy, no i to, że on mówi, że nie... całej reszty w ogóle nie...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Wyżej napisałam

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Widać że ona go przepraszała..,ale nie wiadomo co mówiła dalej

Julia_trololo

Offf yaaa! Oni muszą być razem! Ciągle to sobie powtarzam.

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Urzeka czekać na dialogi. To było streszczenie z tur na ang

Elza49

No tak.. szkoda, że nie umiem tureckiego, ale może to lepiej... tak się nie mogę doczekać czwartku i jednocześnie tak go nie chcę...

Julia_trololo

A tak z całkiem innej beczki... dziewczyny... polujecie na szminki z promocji Rossmanna? XD

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

W przerwie odc 59 będą ros tłumaczenia robione na szybko.
Nie wiem czy dla płatnych czy dla wszystkich ale będzie trudno to jeszcze na polski tłumaczyć w biegu.

Elza49

Zapewne płatne... chociaż... może chcą każdej opinii i dadzą za darmo.

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Kto chce opinii ? Przecież to ros wersja . A poza tym po co im opinia jak juz skończyli serial. Teraz to już tylko recenzje. Ha ha

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Kochana zacznij oglądać miłość na wynajem!!! Potrzeba mi z kimś pogadać o tym serialu ,bo tamte laski na forum są jakieś wredne,i nie miłe :/ i chamskie..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

To ty zacznij oglądać królowa nocy. Tez chce z kimś pogadać a to taki piękny serial o miłości zdradzie i namiętnościach. I taki piękny scenariusz jak nie turecki

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Robimy tak ja dziś zacznę królową nocy,a ty miłość na wynajem.masz 54odcinki do obejrzenia...ja tylko dwa bo czekam na napisy :D

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No ładny deal. Ja tyle odc mam obskoczyć a ty tylko 2. To dyskryminacja. Oczywista. Gdzie jest sprawiedliwość?? Uuuu..

Elza49

Ale nie chodzi mi o opinię dla Alsa.. tylko takie dzielenie się między sobą wrażeniami

Julia_trololo

A z tłumaczeniem będzie wszystko łatwiejsze

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Aaaa jakoś się zacięlam rozumowo.

Elza49

Może to ja źle dobrałam słowa :) nie ważne, ważne, że się zrozumiałyśmy ;p

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

ja tu widze tylko happy end..mam nadzieje ze jednak mert bedzie ta osoba ktora polaczy ygiita i nur,i to za sprawa iclal w koncu ona go nie kocha,i powinna mu wyjasnic ze nur mimo wypadku nadal go kocha i ze ona da mu wiecej milosci niz ona sama..i jako matka na pewno chcialaby zeby mert byl kochany skoro ona nie dala mu tej matczynej milosci ktorej potrzebowal i potrzebuje nadal to tylko Nur moze mu dac taka milosc,i powinna mu przypomniec jak go uratowala spadajac z drzewa spadl na nia..

ocenił(a) serial na 9
Elza49

kochana to ja zaczne po turecku ogladac bedziesz miala przewage :D a pozniej obskocze po polsku i zobacze co wycieli gamonie z tvp1 :D

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No widzę ze nie odpuszczasz. Zobacz jak ja mam dużo na głowie. O 13.00 Sıla O 14.00 Grzech Fatmagül o 15.00 Cesarzowi Ki o 17.05 powtórki AV o 17.50. Ezel o 18.35 Królowa nocy. A jeszcze forum ig i fb. A kiedy mam normalnie żyć???
Ale czego człowiek nie robi dla przyjaciół

ocenił(a) serial na 9
Elza49

odpusc pewne rzeczy :D ilez mozna tv ogladac....ja z tv zrezygnowalam prawie do minimum :D...tylko sledze poczyniania w sprawie ustawy aborcyjnej co te debile wymysla ..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Kochana ja s tv oglądam także wszystkie nasze filmy bo mam tam Google i y.t
A oczywiście niektóre rzeczy oglądam z doskoku. Madohistka nie jestem.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

obejrzalam 3odcinki...i normalnie ta akcja z wypadkiem przypomina mi scene z AV, Elza...jak tylko uslyszala slowo "rozwod":D...ja nie pojmuje slubow bez milosci i to jeszcze meza ci wybieraja rodzice...jak se sama nie znajdziesz;/

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No tak. Właśnie chciałam powiedzieć ze nasze sp poczytałem to obejrzały i tskivoaelszter usmarxyly nie wiadomo co dodajac i czym przyprawiając. Ald th zamiast Aytül jest axis a on nie kuje tylko atakuje i akcja inaczej się rozwija. Oglądała po polsku czy z napisami?

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Nie mogłam znaleźć pierwszych dwóch odcinków z napisami tych po 1,5h więc trochę obejrzałam po polsku na yt..ale zapowiada się ciekawie..a w miłości na wynajem usmiejesz się z dwóch osób

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Günaydin wszystkim :)..coś naszego rodzynka Grzesia nie ma od czasu odcinka Av..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Pisał że nie będzie do niedzieli. Gdzieś tam pracuje czy coś i nie będzie mógł być na forum . Ale pewnie zaraz się objawi jak tylko złapie neta
A ja muszę sprawdzić ci z tłumaczeniem
Maju jak ty tak szybko oglądasz przecież te odc są po 1.5 h . Przewija trochę czy jak. Mnie to dłużej schodzi .

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Wiesz co pierwsze dwa obejrzałam te z TVP1..bo nie ma na yt pierwszego i drugiego z napisami po 1,5h..dopiero od trzeciego 1,5godzinnego jest..a ja nie będę przyspieszyć bo nie będę nic wiedzieć muszę poszukać na necie odcinków tureckich

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Nie przewijam po prostu jak włączam tryb pelnoekranowy to jak się jedno skończy to włączam następny itd..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ol. Nie mysusz popędzą. Ja teraz oglądam na TVP. Spokojnie.
Ros tłumaczenia jeszcze nie ma. Musimy czekać. Potem po kawałku potlumacze.
A miłość jest po polsku czy trzeba się gimnastykiwac przy laotopie?

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Na yt masz napisy od 1 odcinka

maja9128

Gunaydin dziewczyny!!! ja wam powiem że już w żaden turecki serial nie dam się wkręcić! królowej nocy nawet nie oglądam tylko AV i z doskoku rozdarte serca.Ale na AV wkręciłam się jak nigdy pierwsza rzecz którą dzisiaj robię to odpalam kom i patrzę co nowego piszecie.

ocenił(a) serial na 9
ania86_filmweb

Obejrzyj sobie serial "miłość na wynajem" taki antystresowy serial;) można też się pośmiać..choć ja po pewnym czasie zaczęłam przewijać bo mnie drażniła intryga

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Aniu. Oglądaj królowa nocy. Nakłaniam i nakłaniam wszystkich. My na fb się tym filmem zachwyca my ale bez wkrecania. To po prostu normalny serial. Nie wyrywa serca z piersi nie gra na emocjach. Nasze s-p trochę z niego pożyczyły ale za to pokręciły emocje do zenitu.
Jak pisałam nie ma jeszcze tłumaczenia na toś.

MAJU ja muszę dxis jechać do stolicy. Będę miała mały probkem z oglądaniem . A jeszcze AV muszd obrobic . Ale może wieczorkiem chociaż 1 odc zrobię

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Kiedy będziesz miała czas to obejrzyj ;) a ta ruda świetna

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Postaram się. A teraz się zbieram. Musze jeszcze umówić spotkanie na dziś wieczór. Ale potem będę wolna to pooglądam. Napisze Ci pierwsze wrażenia.
I czekam na te ros tłumaczenia ale nie ma. Trzymają nas w napięciu prawie jak s-p.

Miłego dnia. Poczytam was ale z pisaniem po drodze będzie trudniej . Słoneczka życzę

ocenił(a) serial na 9
Elza49

U mnie słonko od rana i cieplutko 20 stopni ale będzie więcej

ocenił(a) serial na 9
maja9128

U mnie też. W warszawie tez jak mi mówią przecieki . Fajnie ze tak długo cieplutko.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

krotszy bedzie okres ogrzewania :D mieszkania u mnie,mniejsze rachunki za gaz beda..