To jest marzenie Y,poniewaz w tle za Nur w tej slubnej sukni
stoi Y w tej swojej niebieskiej kamizelce w ich domu.
Mam nadzieję,że Nur nie weżmie slubu z F. Zastanawiam się
kto będzie wyjeżdzał z naszych bohaterów ,bo chyba kręcili zdjęcia na terminalu lotniczym,wtedy kiedy Amine i Tolgahan zrobili sobie te fajne zdjęcia .
Może było marzenie, ale przecież może stać się rzeczywistością. Faruk miał spełniać oczekiwania widzów.
Ja tez mam nadzieję że nasze oczekiwania zostaną spełnione!! Teraz tylko do czwartku wytrzymać! Ale troszkę smutno że to już koniec:(
Ja dla ukojenia nerwów zaczynam powtórki oglądać! Te najfajniejsze momenty kiedy byli szczęśliwi! !!!
Julia_trol -ja tez uwazam,że to marzenie może być rzeczywistością i będzie innej opcji nie ma.Przez moment pomyslałam,że Nur ma taką minę w tej ślubnej sukni bo
zobaczyła Merta,który przyszedł na ich ślub.
I yak być może. Jak krótkie posty to się więcej zmieści chyba na te 20 stron.
A wiecie ja myślę że my za bardzo tworzymy. No powiększyłam to zdjęcie w sukni ślubnej i chyba jestem, ślepa ale nie widzę Yigita w niebieskiej kamizelce.
No raczej. Tylko tak myślę że znowu to czekanie na tłumaczenie ros.
No ale czy będzie ślub i z kim to zobaczymy
na zdjęciu to nie zobaczysz,to widać przez sekundę we fragm
59 jak Y odwraca glowe i wyobraza sobie Nur w tej sukni
No nie wiem. Ja myślę że on odwraca głowę bo nie może z emocji bo głos mu się łamie mówić o tym ze nie mogli być szczęśliwi. Może nie mam aż takiej wyobraźni ale moze tez nasz racje. To tylko zapowiedź parę sekund wszystkiego. Juz środa jutro. To z górki. Wszystko się wyjaśni.
Ja nawet nie jestem już w stanie snuć żadnych hipotez. Ja bym tylko chciała żeby oni byli razem i żeby wzięli slub
Widzę , że nie jesteś pewna dobrego zakończenia , ale ja też mam trochę wątpliwości . Niepokoi mnie rozmowa N z I a właściwie monolog tej drugiej .Mówi stanowczo , wyniośle . Żeby to ona nie powiedziała N to co powiedział Y na pływalni /że nie dla niego wyszła z więzienia , bo ona dla niego tam umarła i została pogrzebana / i że dla niego najważniejszy jest syn /. I mu powiedziała że jak jeszcze raz spróbuje wrócić do N to zrobi znacznie gorzej niż C.Gdyby N to usłyszała to nie wiem czy nie wyszła by za F i nie wyjechała i tak jak Y zrobiła by to wyłącznie dla M .Bo nasze sp nie dadzą mu odejść od chorego dziecka ..Natworzyłam najgorszy scenariusz .Liczę jednak ,że nie sprawdzi się to co napisałam , ale ..Faruk obiecał dobre zakończenie , zobaczymy czy dotrzyma słowa czy może dla niego i takie jest dobre , w końcu wszystko dla dziecka .
Ja tez wciąż wracam do tej rozmowy yigita i Nur ze on jej mówi ze nigdy nie zapomni. Jakby się z nią żegnal i ostatni raz chciał ją prztulic. To nie daje mi spokoju.
Zresztą od początku ogarnął mnie strach po tym fragmencie. I po tych oawiadczynach. Nie chce siać paniki ale chyba musze w czwartek wziąć nerwosol ha ha bo na spokojnie to nie obejrzę. Albo wcale nie obejrzę tylko poczekam co napiszcie. Byłby to pierwszy raz gdybym nie oglądała na żywo. Jeszcze się waham
Ja też się waham... jak paść i zaniemóc, to na weekend, a nie piątek xD ja już mam stresa cały tydzień, co będzie w czwartek... aż się boje.
No właśnie. Tez się boje. Chyba musi oglądać ktoś kto nie jest tak wkręcony i się tak nie denerwuje. A ja nie wiem czy dam radę tak się denerwuje. A z drugiej strony nie mogę się doczekać i chce juz zobaczyć jak się skończy
Gdy ją przytulał miał łzy w oczach a N miała zamknięte .Te pierwsze sceny zajawki są zaraz po oświadczynach, bo Y jest w granatowej koszuli ,/tu życzy jej szczęścia i rozprawia z F .Na tych zdjęciach ślubnych N jest w tej samej sukience / ciekawe dlaczego tak rozpaczliwie płacze /..No i to nieszczęsne pożegnanie . Trzeba mieć nadzieję ,że nie będzie to ostateczne . Może wydarzy się coś co obróci końcówkę na dobre tory .
Strzelanie do nur i basen może dużo zmienić. Do nur przyszedł yiğit z İclal. Nur aż się zdziwiła. Może się dogadali i yiğit pozwala iclal odejść i iclal chce się z nur pogodzić albo ja ostrzec przed Aytül bo wcześniej fırat dzwonił. Nie wiadomo o co chidxi
Jest to prawdopodobne ,nie wiadomo co dokładnie powiedział Firat do I .Jak stara z nim rozmawiała to powiedziała coś takiego ,że on mało że się przeraził ale był zaskoczony ,że jest w stanie pogrążyć własną córkę / może chodziło o tą ciążę /.Gdy I usłyszała co matka zamierza może uprzedziła Y i dlatego razem przyszli . I też zauważyła ,że stara jest chora z nienawiści i niebezpieczna .Ona zabierając telefon I patrzyła na nią jak na wroga . Prawda jest taka ,że gdyby starej coś się stało lub poszła do mamra sytuacja w rodzinie by się poprawiła .
Nie przejmujcie się... obejrzyjcie z napisami na pewno w sobotę będzie. Ja przynajmniej będę czekać a szkoda bo nie będę z wami swoich przemyslen dzielił. I macie rację, Iclal może chcieć ostrzec Nur
Zwiastun 59 i miedzy 7-9 sek. widac jak na schodach stoi policjant z bronia....moze to przeoczenie filmowcow albo poczatek to koncówka odcinka :P i policja przyjechala po ciotke....hmmm..... natomiast kamera arkasi 59 odc. widac ze "jakies" przyjecie bedzie oby to wlasciwe :-x
Raczej przyjechali do Elmas na komisariat... są ubrani tak, jak przy oświadczynach. Inaczej, niż przy postrzale.
A ha myślę że to posterunek policji i tam jest sprawa elmas załatwiania.
Günaydın wszystkim.
Zimny deszczowy poranek wita nas w środowy poranek przypomnieniem jesieni.
A tu już można godziny liczyć do WIELKIEGO FINAL!
Maju ty cały czas pełna optymizmu wiec trzymam się twoich słów ze będzie dobrze. Chociaż w środku nie mam niestety takiej pewności.
Witam... u nas dodatkowo taki wiatr, że ledwo da się chodzić. Ja też jestem pełna nadzieji, razem z Mają, ale im czwartek bliższy, tym stres jest wyższy....
Słuchajcie! na ig są zapowiedzi tego odcinka o 22 tamtego czasu. Nie wiem czy to dlatego ze napisy pod zdjęciem są po arabsku(tam może być inny czas) czy zmienili godzinę. Na wszelki wypadek moim zdaniem trzeba włączyć stow tv jak zawsze o 20.00 naszego czasu.
Myślę że ten odcinek będzie dłuższy bo podobno nie ma po nim żadnego już filmu.
Napiszcie co chcecie wiedzieć z poprzedniego odcinka. Nie będę pisać dialogów bo nie mam czasu ale chętnie streszczę o co chodzi żeby zasiąść do ostatniego odcinka z pełną wiedzą o co chodzi
Sprawdzałam czas lokalny w Turcji i wyszło mi że są godzinę do przodu przed nami. Możliwe że serial zacznie się o 20 naszego czasu. Szkoda bo w czwartki w domu jestem dopiero ok godz. 21 i przepadnie mi godzina serialu. Trochę dziwnie ogląda się go od środka.
Elza mam prośbę, czy byś mogła streścić poprzedni odcinek w kilku, a jak by ci się chciało to nawet kilkunastu zdaniach. Niestety nie znam rosyjskiego, aby sobie przetłumaczyć, a tłumaczenia na angielski nie ma:(
Elza wątpliwości też mam co do niektórych scen,ale wierzę w zakończenie pozytywne
Trzymajmy się nadziei,że faruk dał szansę naszym bohaterom
Są jak 2 połowki jabłka,jak oszlifowane 2 diamenty-po takich doświadczeniach niech będą szczęśliwi
Jestem za. Tylko tak sobie myślę se fani nieraz pisali ze yiğit ja źle traktuje i powinna być z fatihem. Może faruk słuchał tych??
Muszą być razem! Ona z Fatihem nie była by szczęśliwa bo go nie kocha! Tylko Yight może dać szczęście naszej Nur!
Maju dobrze ze mnie namowilas na te ruda. Świetny serial. Tylko ta ciotka mnie wkurza.
Najlepszy fotograf :) zwariowany a ciotka i fotograf tworzą wybuchowy duet wariatów :)