PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659055}

Wikingowie

Vikings
2013 - 2020
8,4 180 tys. ocen
8,4 10 1 179659
7,0 26 krytyków
Wikingowie
powrót do forum serialu Wikingowie

Powiedzcie mi proszę co się dokładnie stało z tą bohaterką, wyleciało mi z głowy jak to się stało, że tak się właśnie stało, nie mogę sobie przypomnieć okoliczności.

ocenił(a) serial na 10
Fanatyk

Helga zginęła z rąk muzułmańskiej dziewczynki którą porwała i chciała aby została jej córką. Dziecko było zbyt duże aby się zaadoptowała do nowego otoczenia.

Evelol

Dzięki!! Ale wstyd, w ogóle nie pamiętam tego zajścia a przecież serial oglądam dość regularnie. Samą dziewczynkę pamiętam ale że dopuściła się takiego czynu, nie mogę skojarzyć. W każdym razie jeszcze raz dzięki za przypomnienie, szukałem na różnych stronach informacji co się dokładnie stało z Helgą ale nie udało mi się nigdzie znaleźć. Chyba za karę powinienem jeszcze raz obejrzeć poprzedni sezon ;)

ocenił(a) serial na 10
Fanatyk

Może wypadło Ci to z głowy bo było to strasznie idiotyczne i wyglądało jak wymuszone uśmiercenie postaci na zasadzie "dawno nikt nie umarł" albo "zabijmy ważną postać, fabuła na tym zyska".

JohnnyRyper

No fakt, tak to wyglądało. Cała akcja z przygarnięciem tej dziewczynki była trochę na siłę i chyba faktycznie twórcy serialu nie mieli już pomysłu na poprowadzenie postaci Helgi więc postanowili ją wyeliminować w tak głupi sposób.

ocenił(a) serial na 9
Fanatyk

Mam pytanie bo wyszedł plakat drugiej połowy 5 sezonu,a na stronie dalej widnieje stary plakat z 3 sezonu.Da się jakoś wstawić ten nowy?

Jon_Snow_z_Westeros

Do bazy Filmwebu da się dodać ale czy będzie on widniał jako plakat główny - o tym decyduje redakcja.

ocenił(a) serial na 9
Fanatyk

Ok dzięki za odpowiedź.