PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=660072}
6,4 2,7 tys. ocen
6,4 10 1 2746
Wszystko przed nami
powrót do forum serialu Wszystko przed nami

że serial będzie dobry i prawdziwy, a nie jak większość telenoweli pokazujących nie wiadomo jakie życie

SnapeForever

Raczej będzie tak samo jak z grą naszej reprezentacji

giovanni50

czasem można znaleźć dobry polski nowy serial jak np Londyńczycy, Głęboka woda czy Czas Honoru więc poczekamy i zobaczymy

SnapeForever

Londyńczycy i Głęboka woda oglądałem

ocenił(a) serial na 8
giovanni50

Jestem dobrej myśli co do tego serialu sam opis mnie zaciekawił i to że postawili na świeże twarze z jednej strony i na fajnych naturalnych aktorów z drugiej nic tylko czekać do września:). Głęboka woda dla mnie najlepszy serial ostatnich lat osobiście byłam nim oczarowana i mam nadzieję, że powstanie 2 seria.

monisia54315

Ciekawe jaka będzie Siła Wyższa

giovanni50

Oglądałem Siłę Wyższą do momentu jak wszedł jąkający się gościu.Mało przycisku na pilocie nie wdusiłem chcąc szybko przełączyć.

SnapeForever

Oj, śmiem twierdzić, że nie będzie ani dobry ani tym bardziej prawdziwy

ocenił(a) serial na 8
jcq8000

Może i nie prawdziwy ale zbliżony bardziej do rzeczywistości niż telenowele typu M jak Miłość Barwy Szczęścia i inne dialogi o wiele lepsze oglądałam już dwa odcinki na VOD na razie ok zobaczymy dalej:):)

jcq8000

jak nie widziałeś to nie masz prawa twierdzić, jaki będzie :P chyba, że jasnowidzem jesteś :P:P
na vod są 4 odcinki lepiej obejrzeć i dopiero oceniać :D
poza tym wolę właśnie takie seriale z ładnymi postaciami, pięknymi plenerami o ludziach sukcesu, a nie właśnie te nierealne Klany, M jak miłości, Barwy itp. :P

ocenił(a) serial na 8
pixi222

Po 4 odcinkach twierdzę chcę jeszcze!! cholernie wciągający. O wiele lepszy od w/w wymienionych Sympatyczni są Ci bohaterowie:D, którzy jednak mają wady i zalety nie są papierowi. Świetne teksty:D Jak są ładni to źle jak brzydcy i zaniedbani jeszcze gorzej pasują do opisów postaci i tyle. Miał być optymistyczny i jest: :D

SnapeForever

Ciekawe czy będą sceny jak bohaterowie płacą w ZUS na Zana,tłuką się MZK,uciekają przed motorowcami,kupują fajki na Ruskiej.To są Lubelskie realia a nie młodzi,wymuskani i bogaci....

KrzysiekZM

i jeszcze spacer wieczorem po jakże spokojnej Lubartowskiej

KrzysiekZM

a jak robią kupę też chcesz oglądać ? :P takie formaty serialowe nie pokazują aż tak przyziemnych spraw... chociaż jak będą zakładać knajpę w Lublinie to może i ZUS pokażą :P

ocenił(a) serial na 8
pixi222

Będą będą problemy z kredytem z ZUSEM pewnie też i głównie z Szawarskim, który ostro będzie mieszał, a kto wie czy jeszcze mafia włoska nie wkroczy oby nie.