że serial będzie dobry i prawdziwy, a nie jak większość telenoweli pokazujących nie wiadomo jakie życie
czasem można znaleźć dobry polski nowy serial jak np Londyńczycy, Głęboka woda czy Czas Honoru więc poczekamy i zobaczymy
Jestem dobrej myśli co do tego serialu sam opis mnie zaciekawił i to że postawili na świeże twarze z jednej strony i na fajnych naturalnych aktorów z drugiej nic tylko czekać do września:). Głęboka woda dla mnie najlepszy serial ostatnich lat osobiście byłam nim oczarowana i mam nadzieję, że powstanie 2 seria.
Oglądałem Siłę Wyższą do momentu jak wszedł jąkający się gościu.Mało przycisku na pilocie nie wdusiłem chcąc szybko przełączyć.
Może i nie prawdziwy ale zbliżony bardziej do rzeczywistości niż telenowele typu M jak Miłość Barwy Szczęścia i inne dialogi o wiele lepsze oglądałam już dwa odcinki na VOD na razie ok zobaczymy dalej:):)
jak nie widziałeś to nie masz prawa twierdzić, jaki będzie :P chyba, że jasnowidzem jesteś :P:P
na vod są 4 odcinki lepiej obejrzeć i dopiero oceniać :D
poza tym wolę właśnie takie seriale z ładnymi postaciami, pięknymi plenerami o ludziach sukcesu, a nie właśnie te nierealne Klany, M jak miłości, Barwy itp. :P
Po 4 odcinkach twierdzę chcę jeszcze!! cholernie wciągający. O wiele lepszy od w/w wymienionych Sympatyczni są Ci bohaterowie:D, którzy jednak mają wady i zalety nie są papierowi. Świetne teksty:D Jak są ładni to źle jak brzydcy i zaniedbani jeszcze gorzej pasują do opisów postaci i tyle. Miał być optymistyczny i jest: :D
Ciekawe czy będą sceny jak bohaterowie płacą w ZUS na Zana,tłuką się MZK,uciekają przed motorowcami,kupują fajki na Ruskiej.To są Lubelskie realia a nie młodzi,wymuskani i bogaci....
a jak robią kupę też chcesz oglądać ? :P takie formaty serialowe nie pokazują aż tak przyziemnych spraw... chociaż jak będą zakładać knajpę w Lublinie to może i ZUS pokażą :P