PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=660072}
6,4 2,7 tys. ocen
6,4 10 1 2746
Wszystko przed nami
powrót do forum serialu Wszystko przed nami

Wereśniak z Karolem2 dał plamę, ale w Lublinie mógłby się zrehabilitować dedykując ten serial emigrantom, tym co za chlebem z GMO się udali do zmywaków, posług szlachetniejszych, jak i zamtuzowej obsługi zaHIVionego Zachodu. Rozeznać intencje twórców jeszcze nie można, ale pewne fakty oraz sugestie nie rokują zbyt dobrze. Budowlańca o marnej prezencji lansuje się na donżuana, a emerytowana modelka koleżeńską spółkę określa nazwą kibuc, co w kontekście lublinieckich klimatów może być błędnie odczytane jako hasło wywoławcze dla koszernej diaspory, która z polskimi paszportami podarowanymi przez Kwasniewskiego czeka w różnych zakątkach świata na inwazję do jeuroregionu polactwo dla przejęcie odremontowanych przez gojów 100,000 kamienic. Czas pokaże kto jest cichym sponsorem tej agitki?

ocenił(a) serial na 8
NOTIBOF

Wyluzuj chłopie to serial który jest rozrywką i ma na celu rozerwać ludzi, którzy nie wdają w szczegóły . Wereśniak scenariusza nie napisał więc nie czepiaj się go on tylko reżyseruje głównym scenarzystą jest Maciej Sobczyk. Stefan może i kobieciarz ale to bardzo pozytywna postać, która ma widza bawić mówi prostym językiem a nie kwiecistym w jak w innych tasiemcach- troszkę przypomina mi Darka z 39 i pół prosty człowiek i widzisz odmiana wszędzie z przystojniaków robią don juanów a tu niespodzianka, Stefano ma bajerę i może ciutkę przygłupie laseczki to łapią w życiu tacy też bywają. Przy szybkim tempie pisania i kręcenia seriali wpadki są nieuniknione.

monisia54315

DZIEWCZĘTA i Kobietki, podlotki z wiankiem i te już bez wianka, damy arystokratyzmem kultury obciążone genetycznie, słowiańskie istotki urocze a zdobne atrybutami kobiecości noszonymi z dumą i gracją, oto mamy przykład babozwierzaczka ukształtowanego mentalnie w preferowanych klimatach ferdka kiepskiego i pokrewnych gwiazdek wulgarno-obscenicznych rejonów polskojęzycznej bohemy, która nadal wypełnia zalecenia nimfomanki i carycy Katarzyny: Kanalie popierać, świętości szargać, sprawy proste komplikować i DEMORALIZOWAĆ!

ocenił(a) serial na 8
NOTIBOF

Ja to mam po prostu dystans do tego nie jestem żadną nimfomanką nie pisałam o sobie tylko,że takie postaci jak Stefan zdarzają a w serialach często są okraszone prostym humorem by widz mógł się pośmiać jak oczywiście ma poczucie humoru. W życiu inaczej to bywa.

NOTIBOF

Stefan jest przystojny :P
a ty nie przesadzaj z tą agitką, bo to jest wręcz śmieszne, co napisałeś na końcu :P

pixi222

Gustibus non disputandum est – rzekłaby zapewne wielbicielka ferdka kiepskiego, czy szyca wchodzącego na plan zdjęciowy z pytaniem na ustach: „Nie poruchał by tu gdzie?”

NOTIBOF

Właśnie, więc nie obrażaj osób uznających Stefana za przystojnego !
i pudło :p Kiepscy to jeden z najgorszych polskich seriali, a Szyc jest aktorem przeciętnym i zadufanym w sobie.

pixi222

PIXI, nie bądź jak dixi, która nie pojmuje, iż stefan będąc z kiepskiego rodu należy do preferowanego "kwiatu aktorstwa oscenicznego" zdolnego zagrać jedyną rolę: samych siebie, jako nagą potworność bez makijażu.

ocenił(a) serial na 8
NOTIBOF

Tak? A widziałeś Piotra Nowaka w innych rolach,że się wypowiadasz wątpię więc nie zabieraj głosu o jego aktorstwie, świetnie grał czarny charakter w Głębokiej Wodzie takiego Stefana też trzeba umieć zagrać- znasz go prywatnie,że wiesz jaki on jest? Daj spokój chłopie nie ośmieszaj się

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
NOTIBOF

Piszę jak mi się podoba to nie jest forum polonistyczne chyba stamtąd się urwałeś chyba nie wiesz sam co niektóre słowa znaczą tylko klepiesz w klawiaturę by zaimponować i tak błędy są, nauczycielem jesteś? , że chcesz mnie pouczać? Radze Ci wyluzować i szanować kogoś opinie a nie wyzywać od nimfomanek i półanalfabetek bo to strasznie dziecinne.

monisia54315

Tak, tak, Monisiu, masz rację i przepraszam za ten czyn haniebny, iż z "kwiatu aktorstwa obscenicznego" .zgubiłem literkę "B". Nimfomanką była pruska caryca. Półanal tyczył się innych mamusinych córeczek. Czytanie zaś ze zrozumieniem to trudna, jak widzę, sztuka.

NOTIBOF

Nowy poradnik trollowania:
1. Znajdź kilka nieużywanych, trudnych wyrazów
2. Zapoznaj się z ich znaczeniem oraz użyj na dowolnym forum internetowym
3. Błyszcz swoją "wiedzą oraz mądrością" i zarzucaj innym brak umiejętności czytania ze zrozumieniem. Wszak każdy powinien znać słowa z którymi przed chwilą się zapoznałeś ;)

NOTIBOF

obejrzyj "Głęboką wodę" nie poznasz Nowaka :P

pixi222

Pixi, "GW" zdobyła we Włoszech medal za ukazanie polskiej nędzy, co szykującym się do życia w kryzysie po latach beztroski z kredytową kartą w kieszeni jest miłym i łagodzącym nastroje obrazem, którego ja nie musze oglądać, nawet gdy to Ty tak grzecznie mnie prosisz.

NOTIBOF

piszesz, że facet gra tak samo to ci polecam serial, gdzie gra całkiem inną osobę i wygląda kompletnie inaczej :D

pixi222

Pixi, przystojniaka Ci skasowali - bidulko...

NOTIBOF

Kinomaniacy i poczciwi oglądacze serialowych wypełniaczy marnowanego czasu, Wereśniak z Łepkowską & consortes po miłosnym M podpisali kontrakt na remigracyjną agitkę z miłosnym zapętleniem czterowymiarowego węzła nowo-gordyjskiego, którego próbami rozplątania w klimacie polityczno-poprawnościowych celebracji będą nas łaskotać i epatować wciskając do podświadomości tezy ukryte w tajnej klauzuli producenckiego kontraktu. Kontrakt do M jak miłość, wymagał uzyskania przychylności oglądaczy dla niemców i gejów, więc wereś z łepko zatrudnili bogatego ciamajdę sztefena i kochającego inaczej grzesia, a obaj słodziutcy i filantropią nasyceni, że do rany przyłożyć. Oglądajmy więc z uwagą i poczekajmy na przecieki z drugiego dna tego nowego flagowca TVP.

NOTIBOF

Serial marny i tyle w tym temacie

ocenił(a) serial na 9
scarface_8

Oglądałem marniejsze. Serial nie jest taki zły.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
klaudia123_filmweb

świat wg kiepskich też by mogli wreszci usunąć

ocenił(a) serial na 10
scarface_8

jak już używasz określenia marne to uzasadnij czemu a nie zaśmiecasz forum

ocenił(a) serial na 10
NOTIBOF

Jak ci się ten serial nie podobał to po cholere jasną go oglądałeś ? nie rozumiem ludzi których coś nudzi a oglądają i tylko marudza, daj sobie spokój koleś

klaudia123_filmweb

Klauduniu, nie wnerwiaj się tak okropicznie bo Ci żyłka w sempiternie pęknie. Serial Ci skasowali bo okazał się zbyt grzeczny, a kryminalne wątki zbytnio przypominały aktualnie przygotowywane sprawy sądowe. Kiepskich nie skasują bo to serial realizujący ciągle aktualne masońskie wytyczne słane do tutejszych agentów: Kanalie popierać, świętości szargać, sprawy proste komplikować, demoralizować i gusty wypaczać zniesmaczającą obsceną.